Linuxmaniac Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Γεια σας, Θα ήθελα μία βοήθεια σχετικά με τα ασύρματα δίκτυα. Θέλω να βρω τρόπο ασύρματης επικοινωνίας μεταξύ ενός Η/Υ και ενός wearable computer(πχ έξυπνα γυαλιά μνήμης που προβάλλουν πληροφορίες). Ο σκοπός των πληροφοριών αυτών είναι για βιβλιογραφική έρευνα και όχι για κάποιο υπαρκτό πρόβλημα. Έχω αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής, με σημαντικότερο το ότι δεν έχω ιδέα από δίκτυα υπολογιστών μιας και δεν είναι το αντικείμενό μου. Απλά προέκυψε στα πλαίσια της έρευνας. Θα ήθελα όποιος μπορεί να μου δώσει μία καλή λύση. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει με WiFi ή χρήση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Αν γνωρίζετε περισσότερα για αυτές τις δύο τεχνολογίες (ή κάποια άλλη που αγνοώ), οποιοδήποτε σχόλιο θα μου είναι χρήσιμο, όπως επίσης και αν γνωρίζετε κάποιες πηγές από όπου να μπορώ να πάρω πληροφορίες. Δε χρειάζεται να είναι λεπτομερείς, απλά ποια είναι τα γενικά χαρακτηριστικά, τί εξοπλισμός απαιτείται και ποια είναι τα πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα που αυτές μπορεί να έχουν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 opos to ipes.auto mporei na ginei ite me wi-fi pou anti gia pc tha einai auta ta gialia ite me bluetooth.ama psaxeis se yahoo tha breis apires plirofories gia network wireless.skepsou to san ena aplo diktio pou ine dio pc metaxi tous ad hoc mode.to ena stelnei kai to alo lambanei.aplos anti gia pc tha einai px ta gialia.
djgenesis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 An ontws ta gyallia kanoun ayto pou les, tha prepei na exoun mia toso megalh mpataria, pou otan ta foras tha se ponaei h myth ... xixixixi... pio praktiko problhma sou edwsa egw.. Ereyna kaneis ? H aplh ergasia? Oso gia to connectivity, se exei kalypsei o poulinos alla tha mporouses na xrhsimopoihseis epishs ta hdh uparxon GPRS kai 3G dyktia twn kinhtwn thlefwniwn. Exw merika papers na deis pws douleuoun alla mou fenetai oti exeis pio fundamental problhmata .
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 dj genesis mporei na pernei energeia apo ton ilio ;)ine ine kai to gprs kai to 3g mporei na ine opos to rfid me radio frequency.iparxoun apirioi tropoi analogos tin apostasi pou thes na kalepseis.ergasia kanei malon
djgenesis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Energeia apo ton hlio gia video mou fenetai ligotero pithano apo to na exei mia mpattaria me hydrogen cells (leme twra, kai aytes se research einai akoma) Alla einai kalh idea Dike mou psa3e akoma gia "sensor networks" twra pou mou hrthe sto muallo .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.