De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αφού οι κάφροι admin ανοίγουν απλο καμία 10 ρια p2p από 50 downloads το καθένα και κατά τα άλλα κλειδ΄ωνουν τα ports για να μην δημιουργούν πρόβλημα οι υπόλοιποι αυτά είναι τα χάλια τους.
sotirisl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Εξακολουθεί να ακούγεται/είναι αστείο. 30GBPS όχι κομβικό σημείο της Ελλάδας...ούτε το 2050 δεν θα έχουμε. Δεν έχω υπόψιν μου τα σχέδια επί του κορμού της Ελλάδος' date=' αλλά 30GBPS εξ ουρανού και μάλιστα στην Ξάνθη είναι απίθανο[/quote'] όχι, όχι τα 30GBps όπως λες και εσύ είναι πάρα πολλά. όταν ολοκληρωθεί πλήρως το πρόγραμμα λένε ότι θα είναι 6GBps
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Αφού οι κάφροι admin ανοίγουν απλο καμία 10 ρια p2p από 50 downloads το καθένα και κατά τα άλλα κλειδ΄ωνουν τα ports για να μην δημιουργούν πρόβλημα οι υπόλοιποι αυτά είναι τα χάλια τους. Ετσι, έτσι.....
DrFreeman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 όχι' date=' όχι τα 30GBps όπως λες και εσύ είναι πάρα πολλά.όταν ολοκληρωθεί πλήρως το πρόγραμμα λένε ότι θα είναι 6GBps[/quote'] Αυτό ακούγεται πιο λογικό κι έχει και νόημα αν η Ξάνθη εξελιχτεί σε δικτυακό κόμβο της περιοχής.
stevenp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Πρoς το παρόν ισχύει αυτός ο χάρτης.(Από το ΕΔΕΤ.) Για αργότερα βλέπουμε.Παντως στα 30GBps θα αργίσουμε να φτάσουμε.
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Όσα bw και να δώσουν στα πανεπιστήμια μία ζωή θα το τρώνε οι "Admins" του δικτύου ,οι βοηθοί καθηγητών και οι καθηγητές.Τώρα για τους φοιτητές?"Ποιός τους γ@@@@ει μωρέ?Θα τους κλείσουμε όλα τα ports και θα αφήσουμε μόνο την 80 μέσω proxy.Aν θέλουν να κατεβάσουν ας το κάνουν από σελίδες","Όχι θα μου χαλάνε εμένα το download...","Ένας τόλμησε χθές και έβαλε να παίξει CS και μου έπεσε οι ταχύτητα από 2 μbit στο 1,99 μβιτ." Τι να πει κανεις??Είναι για γέλια οι άνθρωποι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.