caveneo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 DrFreeman έχω ένα γνωστό που δουλεύει στον κόμβο στο ΤΕΙ και μου το είπε. Έτσι τους είπαν από Ξάνθη, έτσι σας λέω και εγώ. Θα κάνει αναβάθμιση η Ξάνθη τη δική της γραμμή και θα δώσει και σε 'μας. Αν κάνει αναβάθμιση θα μας δώσει, αν δεν κάνει θα μείνουμε στα ίδια και χειρότερα, αν χαλάσει και κάτι ακόμη στον κόμβο.
JiKL Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Η Καβαλα αποκλειεται να παρει 2gbps οταν ολα τα μεγαλα πανεπιστημια της χωρας UoA, UoP,UoC κτλ κτλ εχουν απο 1gbps...Kαι μαλιστα χρησιμοποιουν το 25% των γραμμων τους περιπου... Αυτες οι ταχυτητες για κρατικα ιδρυματα ειναι standard αρκετες φορες απο http 5-6 MB/s και απο torrent 3-4+ MB/s.. Oσο για την εστια στο πανεπιστημιο πατρας εχει 100mbit lan, με 100mbit link με τον κεντρικο διακομιστη και dc++ hub!
sotris99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 screenshot apo to routeraki sto spiti mou ναι ρε γαμώτο!!! έχω και εγώ ένα φιλαράκι που δουλεύει στην vivodi και έχει adsl2+ νομίζω 12 mbit στο σπίτι όπως και εσύ ή 48 ? δεν θυμάμαι.
DrFreeman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 screenshot apo to routeraki sto spiti mou Ωραία γραμμή! Ελπίζω σε καναδυό χρονάκια να έχω μια τέτοια....
caveneo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ ξέρω ότι από το Σεπτέμβριο η Ξάνθη θα πάρει 30Gbps. Δεν μου το είπε όποιος και όποιος. Στο κόμβο του ΤΕΙ δουλεύει το παλικάρι. Ξέρει τί παίζεται.
Legionnaire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ ξέρω ότι από το Σεπτέμβριο η Ξάνθη θα πάρει 30Gbps. Δεν μου το είπε όποιος και όποιος. Στο κόμβο του ΤΕΙ δουλεύει το παλικάρι. Ξέρει τί παίζεται. Μάλλον είναι "όποιος και όποιος" ή απλά δεν ξέρει να μετράει. 30Gbps; Είσαι σοβαρός; Ξέχασε το. To ΕΔΕΤ2 αυτή τη στιγμή ενώνει τα περισσότερα Πανεπιστήμια της χώρας με BB Links 1Gbps. Και συ μου λες για ΤΕΙ και 30Gbps; ROFL
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Τι να σας πω ρε παιδιά. Εγώ ξέρω ότι από το Σεπτέμβριο η Ξάνθη θα πάρει 30Gbps. Δεν μου το είπε όποιος και όποιος. Στο κόμβο του ΤΕΙ δουλεύει το παλικάρι. Ξέρει τί παίζεται. 30Gbps....θα αστειέυεσαι. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Το πολύ πολύ να αναβαθμιστεί η σύνδεση της Ξάνθης από 34Mbps σε 100Mbps και να πάρει και η Καβάλα μια αναβάθμιση από 8 σε 32.
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Μάλλον είναι "όποιος και όποιος" ή απλά δεν ξέρει να μετράει. 30Gbps; Είσαι σοβαρός; Ξέχασε το. To ΕΔΕΤ2 αυτή τη στιγμή ενώνει τα περισσότερα Πανεπιστήμια της χώρας με BB Links 1Gbps. Και συ μου λες για ΤΕΙ και 30Gbps; ROFL Το αν είναι ΤΕΙ ή όχι δε θα πρέπει να το θεωρείς παράγοντα για να κρίνεις αν θα έπρεπε να πάρει 1Gbps ή όχι. Ο φοιτητικός πληθυσμός είναι ο βασικός παράγοντας.
billpeppas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 η Ξάνθη θα πάρει 30Gbps. Όχι, κανά 5άρι Tbps θα πάρει από ευθεία 30gbps δεν έχουμε συνολικά σαν χώρα, όχι ένα ΤΕΙ
neperios_1984 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 xexe sostos o bill.. http://www.geant2.net/upload/pdf/665_GN2_Topology_May_065_final.pdf
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 xexe sostos o bill.. http://www.geant2.net/upload/pdf/665_GN2_Topology_May_065_final.pdf Kατατοπιστικότατο το pdf!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.