Προς το περιεχόμενο

Tι ώραια που είναι στο ΤΕΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε μου τη γνώμη σας για τις ταχύτητες σε ώρα αιχμής του ίντερνετ στο ΤΕΙ θεσσαλονίκης.Τελίκα ίσως το μόνο σωστό που έχει το ΤΕΙ.....Αν λειτουργούσε και καμία άλλη port εκτός της 80 θα ήταν επικό...:mrgreen:

post-27579-12906293337_thumb.jpg

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε εμεις στο ΤΕΙ Καβαλας εχουμε γραμμη 4Mbit για 12 περιπου τμηματα και εστιες.Αν πιασουμε 4 kb/s ευχαριστιμενοι ειμαστε...

Δημοσ.

Ψιλοπράγματα...θυμάμαι στην ΑΣΟΕΕ (που δεν είναι κι η πλέον "προικισμένη") να κατεβαίνουν αρχεία με 1400-1500ΚΒ/sec. Ωραία ήταν, αλλά ήθελε το laptop σου μαζί.

Δημοσ.

χαχαχααχαχα.Αυτά πουλάνε ρε παιδιά τι να κάνουμε?Αφού μουσική από p2p δεν μπορούσε να κατεβάζει πρέπει να κατεβάζουμε ταινίες ποιότητος και με αξιοπρεπές μεγεθος :P.Τεσπα όταν κατέβαζα το ISO των Win xp 64 -bit beta είχε πιάσει 1,7 ΜΒ/S ναι καλά ακούσατε και όχι 1,7 Μb/s.Κατέβηκε λες και κατέβαζα κανά Midi tone.

• Moderators
Δημοσ.

Εργαστηριο αρχιτεκτονικης Αριστοτελειου..

Απο site οπως autodesk kai nvidia με 7-8 mbyte/sec.Το νοημα ειναι πως στο σπιτι δεν παιζει να δω ουτε το 1/10 αυτων ταχυτητων στα επομενα χρονια..

Δημοσ.

Η εστία που μένω στη Γερμανία έχει σύνδεση (δωρέαν) με το internet στα 10mbit ενώ όλες οι εστίες της πόλης είναι δικτυωμένες και υπάρχει node dc++ για εμάς μόνο. Ταχύτητες εξωπραγματικές, σε ένα μήνα έχω γεμίσει εναν 320αρι δίσκο και σταμάτησα λόγω έλλειψης χώρου.

Δημοσ.
Καβάλα' date=' από Σεπτέμβριο 2Gbps θα δώσει μας δώσει η Ξάνθη.

Θα πετάει....[/quote']

χαχαχααχαχα!!!!! Με έκανες και γέλασα φίλε μου....που το άκουσες αυτό; Ούτε η Ξάνθη έχει 2Gbps, θα δώσει και στην Καβάλα άλλα τόσα;

• Moderators
Δημοσ.
Η εστία που μένω στη Γερμανία έχει σύνδεση (δωρέαν) με το internet στα 10mbit ενώ όλες οι εστίες της πόλης είναι δικτυωμένες και υπάρχει node dc++ για εμάς μόνο. Ταχύτητες εξωπραγματικές, σε ένα μήνα έχω γεμίσει εναν 320αρι δίσκο και σταμάτησα λόγω έλλειψης χώρου.

Και στα Γιαννενα εχει ενα ωραιο 10αρι mbit στις εστιες αλλα πριν απο κανενα χρονο εκλεισαν ολα τα ports(εκτος απο http,email)λογω ενος ηλιθιου..Γενικα τα ιδρυματα μας (τουλαχιστον οσα εχω δει)δεν υστερουν σ αυτον τον τομεα.Αλλου ειναι το χαος!Οχι τιποτα,αλλα τα βλεπουμε και αδικα μας τρεχουν τα σαλια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...