dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 δειτε αυτο http://www9.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=18536 στο τελευταιο δειξτε προσοχη και καντε το σωστα
DIMERR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Question: How long will my file be available? Answer: Our policy is 30 days inactive Αρα λοιπον δεν προσφερει κατι το διαφορετικο απο τα αλλα παρομοια site οπως rapidshare,megaupload κτλ
MariaTs. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Σίγουρα κάτι έχουν τα μάτια σου, διαφορετικά θα έβλεπες εκεί που γράφει FAQ να πάρεις και τις σωστές απαντήσεις! Αυτά που λέει αρχικά είναι η βιτρίνα, άσε που δεν μπορείς να δεις τι έχεις ανεβάσει (την μπάρα με το ποσοστό, την ώρα που απομένει, τα MB που ανέβηκαν) κι άσε που μετά για να κατεβάσεις αρχείο πρέπει να κάνεις και κάποια υπομονή, γιατί η ταχύτητα έχει σκαμπανεβάσματα (χειρότερο απ'το MegaUpload).
Narayan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Question: How long will my file be available?Answer: Our policy is 30 days inactive Αρα λοιπον δεν προσφερει κατι το διαφορετικο απο τα αλλα παρομοια site οπως rapidshare' date='megaupload κτλ[/quote'] Σίγουρα κάτι έχουν τα μάτια σου' date=' διαφορετικά θα έβλεπες εκεί που γράφει FAQ να πάρεις και τις σωστές απαντήσεις! Αυτά που λέει αρχικά είναι η βιτρίνα, άσε που δεν μπορείς να δεις τι έχεις ανεβάσει (την μπάρα με το ποσοστό, την ώρα που απομένει, τα MB που ανέβηκαν) κι άσε που μετά για να κατεβάσεις αρχείο πρέπει να κάνεις και κάποια υπομονή, γιατί η ταχύτητα έχει σκαμπανεβάσματα (χειρότερο απ'το MegaUpload).[/quote'] Βρε πάτε καλά; link για να κατεβάσετε αρχείο έδωσε ο άνθρωπος, δεν σας δείχνει το RapidUpload.
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 μωρε εγω ενα απλo link εδωσα! πωπω αμα εχει νευρα ο ανθρωπος του φταινε ολα και τα κραζει ολα
kkardo91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Νομίζω οτι πρέπει να γίνει ένα sticky με τέτοιου είδους αρχεία γιατί ανοίγουν αρκετά τέτοια threads. BTW ωραίο file αν και το έχω ξαναδεί.
MariaTs. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Βρε πάτε καλά; link για να κατεβάσετε αρχείο έδωσε ο άνθρωπος, δεν σας δείχνει το RapidUpload. Είπαμε εμείς ότι πάμε καλά;
BIAP Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 optical illusions, πολυ καλο, ειχα δει παλαιοτερα καποια απο αυτα, μου αρεσε που βρηκα αρκετα συγκεντρωμενα. thumbs up
kostelo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μιλαμε κουφαθηκα που τα ειδα ολα. Πραγματικα ηταν το απολυτο. Νομιζα οτι θα τυφλωθω απ τα ψυχεδελικα εφε. Αν υπαρχουν κι αλλα ποσταρετε.
kkardo91 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μπορεί να μην είναι optical illusion αλλά είναι ένα πολύ αστείο video! Kατεβάστε το από εδώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 τα είχα δει όλα, εκτός από αυτό με τα δελφίνια (ξέρετε εσείς). Πολύ καλό και ενδιαφέρον (κοινωνικά).
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @kostelo δεν εχω αλλα,ομως αν βρω θα τα ανεβασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.