Προς το περιεχόμενο

microsoft office kai setup!!!

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo kanei egkatastasi ta microsoft office 2003 se ena pc kai exo dimiourgisi 4 profil to ena admin kai ta alla limited accounts kai otan pao apo ta limeted na trexo to office mou kollaei kai otan pao na kano apothikeusi to arxeio mou kolaei kai mou vgazei anafora sfalmatos.kai to office to exo kanei full setup oxi periorismeno....kserei kaneis pos mporo na to diorthoso??????????????

:confused:

Δημοσ.

Όταν είσαι σαν administrator τρέχει κανονικά το office?

Αν ναι προσπάθησε να δώσεις δικαιώματα power User στους υπόλοιπους χρήστες

που έχεις να δείς αν διορθώνεται το πρόβλημα.

Αν δεν τρέχει κανονικά νομίζω οτι πρέπει να το ξαναστήσεις το office.

Δημοσ.
Όταν είσαι σαν administrator τρέχει κανονικά το office?

Αν ναι προσπάθησε να δώσεις δικαιώματα power User στους υπόλοιπους χρήστες

Δημοσ.

Κάνε τους χρήστες administrator και τρέξε το office τουλάχιστον μια φορά. Μετά γύρνα τους σε User και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Όχι.

Το έχεις κάνει εγκατάσταση ήδη έτσι; Αν σου δουλεύει κανονικά με τον Administrator user τότε γύρνα και τους άλλους χρήστες σε administrators. Μπες με τον καθένα μια φορά και άνοιξε το Office. Λογικά θα ανοίξει χωρίς πρόβλημα. Μόλις ανοίξουν μια φορά τουλάχιστον το Office οι users (που θα έχουν διακαιώματα administrator) γύρνα τους πάλι σε Limited Account.

Δημοσ.

Ξέρεις πως να αλλάξεις τα δικαιώματα των χρηστών απο απλούς χρήστες σε administrator ή Power Users?

Λογικά αποτι έχω καταλάβει δεν έχουν δικαίωμα να ολοκληρώσουν την ρύθμισει που χρειάζεται το Office την πρώτη φορά που ανοίγει.Γιαυτό πρέπει να τους κάνεις τουλάχιστον Power Users. Αν δεν γνωρίζεις στείλε μου pm να σου πώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...