Προς το περιεχόμενο

Hmm lineage 2 official question

Strategos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι ξερεις να παιζεις καλυτερα...Για μενα καλυτερος ειναι ο glad δε νιωθει(πολυ καλο p defence) και εχει "βαρυ"χερι.Επισης καλος ειναι και ο tyrant ειναι πολυ γρηγορος(attack speed) και εχει αρκετο life..αυτα..καλη αρχη με τον official!

Συμβουλη:Αν εχεις την δυνατοτητα κανε party ανεβαινουν τα rates...

Δημοσ.

ehmm opion apo tous parapano char na arxisw tha ton anevasw me enan filo pou tha kanei mallon i overlord i warcryer opote molis figo apo to koloniso an kanw human tha partaroume. den kserw eimai anamesa stous 3

Δημοσ.

Και εγω λεω να αρχισω official....Ειχα παρατησει τα παντα για ενα χρονο λογω διαβασματος και λεω να ξαναξεκινησω...εχετε κατι καλο να μου προτεινεται?( απο C4 δεν εχω ιδεα... Οταν τα παρατησα μολις ειχε προτοανεβει το C3....)

Δημοσ.
Και εγω λεω να αρχισω official....Ειχα παρατησει τα παντα για ενα χρονο λογω διαβασματος και λεω να ξαναξεκινησω...εχετε κατι καλο να μου προτεινεται?( απο C4 δεν εχω ιδεα... Οταν τα παρατησα μολις ειχε προτοανεβει το C3....)

Aν ξεκινούσα ξανά official (πάει ένας χρόνος που έφυγα από τον Τeon), θα πήγαινα είτε για DA αν ήθελα fighter ή Necromancer για mage.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι γίνεται στον official server όσον αφορά το real money?

Δηλαδή πληρώνεις με pay pal για ότι θέλεις?xp' date=' items κλπ?[/color']

Plhroneis gia 2 logous

An enoeis to mhniatiko ta 13 euro me pistotikh karta poy exeis balei sto site tou lineage poy exeis to account h me time cards poy agorazeis kai bazeis ton kodiko kathe fora

2 logos einai gia na pareis ta items kai adena poy yparxoun PARA polla site gia na agoraseis kai ta persiotera plhroneis kai me paypal

(giati ta adena den bgenoun ME TIPOTA!!!!!!!!!!(ta rates moy mamo mamo))-parenthesh sthn parenthesh ...oraios e?-

Δημοσ.

Eντάξει το μηνιάτικο το ξέρω.

Αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα μήπως είναι μέγα νταβατζιλίκι να παίζεις σαν χαμάλης για να ανεβάζεις xp(αφού είναι χ1)ΚΑΙ να πληρώνεις με real money?

Μήπως είναι too much όλο αυτό?

Δημοσ.
Eντάξει το μηνιάτικο το ξέρω.

Αλλά όσον αφορά τα υπόλοιπα μήπως είναι μέγα νταβατζιλίκι να παίζεις σαν χαμάλης για να ανεβάζεις xp(αφού είναι χ1)ΚΑΙ να πληρώνεις με real money?

Μήπως είναι too much όλο αυτό?

e nai.... apla elaxistoi einai autoi pou paizoun official kai exoun ypomonh na "bgaloun" lefta xwris ebay. h logikh einai na agorazeis synexws otidhpote breis f8hna kai na to poulas akribotera, an to kaneis auto synexw me ypomonh 8a bgaleis osa ebgale kai enas filos mou ston official... dld kapou sta 100m ws twra kai nty8hke a sxetika eukola. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...