Προς το περιεχόμενο

The best game ever... From B.Sokal.....Syberia 1,2!!!

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές DrFreeman. Συμφωνώ απόλυτα. Για μένα λίγα παιχνίδια έχουν την ατμόσφαιρα του Max Payne ή των Silent Hill. Ξεφύγαμε τελείως τώρα από το thread όμως...

Σωστά! Επι του θέματος λοιπόν...έχω παίξει μόνο το Syberia 1 και μπορώ να πω πως μετά το Longest Journey και το Grim Fandango είναι το adventure που ασχολήθηκα περισσότερο μαζί του!

Δημοσ.

Παιδια εχετε κανενα καλο adventure να προτεινετε?εχω παιξει μερικα οπως το syberia 2 το οποιο βρηκα πολυ καλο(δεν καταφερε να με κρατησει ως το τελος ομως) και μερικα myst τα οποια βρηκα ωραια μεν αλλα οι γριφοι ηταν πολυ κουφοι και δυσκολοι...εχετε να προτεινετε κατι πιο down to earth που λεμε?

Δημοσ.

ευτυχως που επανηλθαμε στο topic!! πιστευω λοιπόν πως πρεπει να υπαρχει συνεχεια στο syberia γιατι αν θυμαστε καλα στο τελος του 2 μας δειχνει που τα μαμουθ περνουν τον Hans αλλα η Kate δεν γυριζει σπίτι της...ετσι θα μπορουσε η τριτη συνεχεια να ασχολείται με την επιστροφή της kate.

Δημοσ.

παντως η ολη ατμοσφαιρα του syberia einai εκπληκτικη... ενα ακομη καλο adventure ηταν το sanitarium αν θυμαται κανεις... ηταν το πρωτο adv. που επαιξα...και αρκετα φρικιαστικο.

Δημοσ.

SANITARIUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φοβερό adventure!!!! ανατριχιαστικότατο - πολύ εθιστικόφοβερές πίστες -τα παιδάκια στο ορφανοτρφείο πχ... Δυστυχώσ μου χάλασαν τα cd @#$^#!!%^^@!@%%^*%(%

Ισως από τα καλύτερα adventures Indianna Jones - The fate of atlantis (1994 αν θυμάμαι καλά) και βέβαια Full Throtle !!!

Εκείνα ήταν adventures me φοβερό σενάριο ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ γρίφους (όχι γελοίους σαν όλα τα καινούργια.... )

Για best game όμως ψηφίζω CIVILAZATION ! το πρώτο (4 δισκέτες 720kb) !!! Πρωτοποριακό για την εποχή του ! Όλη η γεννιά των strategy σε αυτό στιρήχθηκε

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι μιλαμε για adventure...δεν εχω ασχοληθει με το civilization πολυ και δεν νομιζω να μου αρεσει.

Δημοσ.
Συμφωνώ πως ο Tσουρινάκης έχει τρομερή πείρα στα adventures' date=' ωστόσο δυσκολεύεται κατά τη γνώμη μου να δει το grand scheme της gaming σκηνής σήμερα, με αποτέλεσμα να θεωρεί πως μόνο στα adventures (κι εν μέρει στα RPGs) μπορεί να βρει κάποια πράγματα (ατμόσφαιρα, σενάριο, κλπ).

Μου αρέσει παρόλα αυτά ο τρόπος που γράφει και διαβάζω τα άρθρα του πολλές φορές μόνο και μόνο γι΄ αυτό....[/quote']

Pou mporo na bro auta ta keimena ?

Δημοσ.
απο strategy Age of mythology : The Titans.

απο sprots : PES 5

απο rpg : Diablo II

Αλλάζω το Age of mythology σε Starcraft και προσθέτω σαν action το Max Payne ;)

Και φυσικά first of all είναι το μοναδικό, ανεπανάληπτο, απλησίαστο Football Manager :mrgreen:

Δημοσ.

Πιστεύω ότι τα καλύτερα adventures(και rpgs) κυκλοφόρησαν την εποχή 1990-1995(ίσως και λίγο παραπάνω).

To Syberia 1 πάντως παραδέχομαι οτι ήταν πολύ καλο.

Καλυτερο adventure: Gabriel knight 1

Καλύτερο game ever: Ravenloft 1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...