lefteris81 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Καλησπέρα! Έχω ένα φορητό toshiba 3 χρόνων ο οποίος έχει πλήκτρα ελέγχου μουσικής και dvd. Όμως δεν λειτουργούν με κανένα πρόγραμμα από όταν τον αγόρασα. Υποθέτω ότι δεν έχει το κατάλληλο λογισμικό εγκατεστημένο. Του έχω κάνει επαναφορά μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια αρκετές φορές. Ποτέ όμως δεν λειτούργησαν. Μήπως ξέρει κανείς τι πρόγραμμα πρέπει να εγκαταστήσω για να λειτουργήσουν?
bgeorgalas Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 μήπως να κοιτάξεις στο site ths toshiba (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να κατεβάσεις?
lefteris81 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Έχω κοιτάξει δεν έχω βρει κάτι. Για αυτό λέω μήπως κάποιος ξέρει τι πρόγραμμα χρησιμοπειοί ας πούμε ο δικός του υπολογιστής για να το κατεβάσω και να δοκιμάσω.
bgeorgalas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 συγγνώμη που χάθηκα αλλά έδινα 1 μάθημα αυτές τις μέρες...Anyway στο παλιό μου laptop AMILO D, CY23 που είχε τέτοια κουμπάκια είχε ένα προγραμματάκι που λεγόταν easybutton μέσα στο cd με τους drivers που είχε έρθει από την Fsc, αν μπορείς να κάνεις υπομονή θα τσεκάρω το απόγευμα και της κοπελιάς μου (που έχει ένα toshiba satellite m) και θα δω αν έχει προγραμματάκι δικό του....'ελα γειά
laptopmaniac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Τα πλήκτρα αυτά δουλεύουν ΜΟΝΟ με audio CD και όχι με MP3. Δοκίμασε με audio CD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.