joulisg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Έχω ACER Aspire 1692. Στη συσκευασία υπήρχαν τα recovery cd's. Προσωπικά έκανα format (διέγραψα και το κρυφό partition), πέρασα δικά μου winXPpro, κατέβασα τους drivers από το site της ACER, πέρασα GHOST, έκανα image κι όλα τους 9 τελευταίους μήνες ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemarios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 εχει δοκιμασει κανεις να βαλει δικο του image στο κρυφο partition (και να κανει επιτυχημενο restore απο αυτο)? Δεν εχω ακομα λαπτοπ αλλιως θα το επιχειρουσα εγω, με ενδιαφερει ομως πολυ να μαθω αν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrFrodo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 georgemarios Το είχα κάνει εγώ στον παλιό Compaq μου και δούλεψε. Συγκεκριμένα δεν πήρα καν image αλλά 3 cd με rar τα αρχεία που είχε αρχικά το partition. Τα αποσυμπίεσα όλα εκεί, έτρεξα το restore και όλα ήταν καλά. Σημαντικό φάνηκε να είναι το file system. Με FAT 32 δούλευε, ενώ αν ήταν το partition ΝΤFS δεν δούλευε. Μάλλον ήταν linux based τα recovery disks. Ανακάλυψα κρυφό partition και στον ACER μου τελικά παρόλο που έχω τα 4 recovery discs. Μιας και υπάρχουν τα δισκάκια να του δώσω λέω μια να φύγει. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsialiam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Emena to laptop exei ena krufo partition kai ena partition HP-recovery. Ti diafora exoun auta? Dustuxws ta diegrapsa. Kai mporw na epanaferw mono to ena apo ta duo me to undelete apo to partition magic. Otan tsekarw gia epanafora kai ta 2 mou leei oti einai aliloepikaliptomena kai den mporw na ta epanaferw kai ta 2 . Poio apo ta 2 na epanaferw? Epishs otan paw na perasw alla windows sto laptop den mou entopizoun to sklhro disko kai etsi den mporw na kanw install. Kamia idea? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virgo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Αγορα το συγκεκριμενο μοντελο ACER Aspire 5672 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=322894&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Το παρελαβα σημερα. Ηταν σφραγισμενο ολα ο.κ το ανοιξα δουλευει κανονικα' date=' απο κατω ακριβως εχει κολλημενο το αυτοκολλητο με το s/n την αδεια δηλ. της MICROSOFT για τα WIN XP. Ανοιγοντας το αλλο κουτι που εχει μεσα τα manual, καλωδια κλπ. εκπληκτος ειδα οτι δεν υπαρχει μεσα cd των Windows XP, παρα μονο ενα cd με το NORTON ANTIV. 2006. Το pc βεβαια το ανοιξα και εχει προεγκατεστημενο μεσα το λειτουργικο αλλα ειναι δυνατον να μην εχουν βαλει μεσα ενα cd; Δηλαδη αν χρειαστει να κανω ενα φορματ το δισκο τι θα γινει; Λειτουργικο; Drivers; Που θα τα βρω αυτα; Μηπως ειναι πολιτικη της ACER; Παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει και ιδιαιτερα οποιος ειναι κατοχος λαπτοπ ACER.[/quote'] εγω αγορασα ενα λαπτοπ Asus πραγματι ειχε το αυτοκολλητο απο κατω που ελεγε το s/n για τα WIN XP.βεβαια το μονο που ειχε μεσα μτο σφραγισμενο πακετο ηταν καποιοι drivers και δυο cd recover cd rom οπου στο πακετο που ηταν ειχαν τα λογοτυπα της Μικροσοφτ και εδιναν την εντυπωση οτι ειναι λογισμικο.τα αφησα κλειστα αλλα οταν χρειαστηκα να τα χρησιμοποιησω ειδα οτι δεν ειναι τα windows.Κανονικα δε θα επρεπε να μου δωσουν το λογισμικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsialiam Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 To aparaithto logismiko ( windows , drivers) briskete eite mesa sta recovery discs pou eixe mesa h siskeuasia eite mesa se kapoio (isws krufo) partition tou sklhrou diskou. An einai sto partition mporeis na kapseis monos sou ta diskakia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Κανονικα δε θα επρεπε να μου δωσουν το λογισμικο? Όχι απαραίτητα. Συνήθως είναι μέσα στα recovery cds αλλά όχι στη μορφή που τα αγοράζεις αλλά σαν μέρος της διαδικασίας επαναφοράς. Ο αριθμός είναι η άδεια χρήσης, δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα έχεις και δισκάκι, μιας και η άδεια είναι OEM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.