Προς το περιεχόμενο

LAPTOP ACER χωρις CD winXP&drvs

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγορα το συγκεκριμενο μοντελο ACER Aspire 5672 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=322894&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Το παρελαβα σημερα. Ηταν σφραγισμενο ολα ο.κ το ανοιξα δουλευει κανονικα, απο κατω ακριβως εχει κολλημενο το αυτοκολλητο με το s/n την αδεια δηλ. της MICROSOFT για τα WIN XP.

Ανοιγοντας το αλλο κουτι που εχει μεσα τα manual, καλωδια κλπ. εκπληκτος ειδα οτι δεν υπαρχει μεσα cd των Windows XP, παρα μονο ενα cd με το NORTON ANTIV. 2006.

Το pc βεβαια το ανοιξα και εχει προεγκατεστημενο μεσα το λειτουργικο αλλα ειναι δυνατον να μην εχουν βαλει μεσα ενα cd; Δηλαδη αν χρειαστει να κανω ενα φορματ το δισκο τι θα γινει; Λειτουργικο; Drivers; Που θα τα βρω αυτα;

Μηπως ειναι πολιτικη της ACER;

Παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει και ιδιαιτερα οποιος ειναι κατοχος λαπτοπ ACER.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω με τον danton

greekparot μήπως να τηλεφωνούσες εκεί που το αγόρασες; Στην Acer επίσης;

Να ξέρεις πάντως πως δεν σου δίνουν CD Windows. Το λειτουργικό σου θα βρίσκεται μέσα σε recovery discs.

Εμένα έχει 3+1

Εστειλα αμεσως αφου εγραψα το παραπανω ποστ email στο ΠΛΑΙΣΙΟ αναφεροντας το προβλημα και μεσα σε 30λεπτα με πηραν τηλεφ. και μου ειπαν οτι στα καινουρια μοντελα ACER δεν βαζουν μεσα CD. Ειναι αναλογα το μοντελο μου ειπαν. Σε αλλα βαζουν σε αλλα οχι.

Απλα αφου ολοκληρωθηκε η προεγκατασταση των windows στο λαπτοπ μου ζητησε το προγραμμα να γραψει σε 1dvd ή 5cd τα recovery files. Το εκανα αυτο βεβαια αλλα το ολο σπασιμο ειναι.. τι ψυχη και τι κοστος εχουν πια να βαλουν μεσα τα cd.

Θα μιλησω αυριο και με την ΑCER τηλεφ. για να δω αν μου επιβαιβεωσει αυτα που μου ειπε το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Αυτό με τα Recovery CDs το εφαρμόζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές. Δεν ξέρω αν είναι απλά θέμα κόστους ή και ασφάλειας (τα CDs "μαρκάρονται" με ένα μοναδικό αναγνωριστικό του συγκεκριμένου μηχανήματος).

Afou eftiakses to recovery disc den exeis problima. Oti kai problima na exeis me to laptop apla tha baleis to recovery disc kai tha sou ta perasei ola apo mono tou. Na ksereis oti to mixanima exei kai ena krifo partition 4GB pou periexei to recovery. Apla ego to theoro m... giati to recovery exei ta home opote ama theleis na baleis ali ekdosi xp tha prepei na breis kai ola ta drivers apto internet. (http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5620_5670.html)

Αυτό με τα Recovery CDs το εφαρμόζουν όλο και περισσότεροι κατασκευαστές.

Ακριβώς, έχει αναφερθεί και για άλλες εταιρείες στο φόρουμ στο παρελθόν. Και του φίλου μου acer πάντως που τον πήρε τα Χριστούγεννα δεν είχε recovery disks αλλά έπρεπε να τα φτιάξεις μόνος σου. Είναι λίγο σπάσιμο, αλλά όχι και κάτι το τραγικό.

Να σου πω... η ύπαρξη του recovery partition (αντί για recovery CDs) σου παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από την άποψη ότι όπου και να βρίσκεσαι θα μπορείς να κάνεις recover σε μια "δύσκολη" στιγμή.

Αγορα το συγκεκριμενο μοντελο ACER Aspire 5672 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=322894&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Το παρελαβα σημερα. Ηταν σφραγισμενο ολα ο.κ το ανοιξα δουλευει κανονικα' date=' απο κατω ακριβως εχει κολλημενο το αυτοκολλητο με το s/n την αδεια δηλ. της MICROSOFT για τα WIN XP.

Ανοιγοντας το αλλο κουτι που εχει μεσα τα manual, καλωδια κλπ. εκπληκτος ειδα οτι δεν υπαρχει μεσα cd των Windows XP, παρα μονο ενα cd με το NORTON ANTIV. 2006.

Το pc βεβαια το ανοιξα και εχει προεγκατεστημενο μεσα το λειτουργικο αλλα ειναι δυνατον να μην εχουν βαλει μεσα ενα cd; Δηλαδη αν χρειαστει να κανω ενα φορματ το δισκο τι θα γινει; Λειτουργικο; Drivers; Που θα τα βρω αυτα;

Μηπως ειναι πολιτικη της ACER;

Παρακαλω απαντηστε μου οποιος γνωριζει και ιδιαιτερα οποιος ειναι κατοχος λαπτοπ ACER.[/quote']

ο 5672 δεν εχει recovery cd Θα χρησιμοποιησεις το nti στην επιλογή back up - disc image και θα δημιουργήσεις πέντε recovery cd και οχι ενα dvd !!

Να ρωτησω κατι και εγω. Το cd/dvd που θα φτιαξεις περιεχει image ολου του δισκου, συμπεριλαμβανομενου και του κρυφου partition?

Δηλαδη μπορεις μετα την δημιουργια του να πειραματιστεις, να διαγραψεις ολο το δισκο να βαλεις τα xp pro και αν δεν σου πανε καλα τα πραγματα να τον επαναφερεις?

Ρωταω γιατι σε ενος φιλου μου διεγραψα τον κρυφο partition και οταν ηθελα να επαναφερω με το recovery cd που ειχε η συσκευασια μου εβγαζε ενα λαθος κατι σαν not enough space on target drive κτλ..

εγω ηθελα να ρωτησω κατι αλλο,

υπαρχει περιπτωση να γραψεις ΣΤΟ κρυφο παρτισιον ενα image με το λειτουργικο που το εχεις στησει οπως θες; Γιατι αν θελεις πχ windows 2003 ή linux τοτε το κρυφο παρτισιον μενει αχρησιμοποιητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...