blueviper Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Στην αντιθετη περιπτωση οταν βαλλεται ενας προοδευτικος απο καποιον ''αρτηριοσκληρωτικο'' η αντιδραση ειναι αυτη που θα περιμενε κανεις απο καποιον ''μουχλα'' . Ατελειωτα κειμενα ' date=' θιξιμο σε σημειο να πεσουν καντηλια κ.ο.κ[/quote'] Δεν μπορώ να πω...από τη στιγμή που τα "ατέλειωτα κείμενα" είναι χαρακτηριστικό του "μούχλα" κι έχουμε καταλήξει πως στα πρώτα αρέσκονται οι "προοδευτικοί - φιλελεύθεροι", κάνω την υπέρβασή μου και γράφω μισή αράδα κείμενο, αφενός για να μη θεωρηθώ "μούχλας", αφετέρου για να δω τα πράγματα υπό το πρίσμα του "συντηρητικού - οπισθοδρομικού". Ρηχή προσέγγιση, που πιθανότατα να ταίριαζε σε κανένα γκάλοπ του Μαντάμ Φιγκαρό, αλλά αυτή έχω, αυτή καταθέτω.
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 αυτο με τα ατελειωτα κειμενα,κ εμενα μου εκατσε καπως παντως... δηλαδη,απο ποτε καποιος που υποστηριζει την θεση του,προβαλλωντας επιχειρηματα,ειναι μουχλας??? (blueviper , και εσυ συντηρητικος?Φτου σου παλιοπαιδο)!!! (κ τι σου φταιει το μανταμ φιγκαρο?να ελεγες...κοσμοπολιταν,να το δεχτω)
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Τι σχέση έχει η -τόσο συγκεκριμένη- έννοια του συντηρητισμού με την έκταση της εκφραζόμενης θέσης? Είμαι στη ζώνη του λυκόφωτος?
blueviper Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Στο τσακ είμαι να αρχίσω να κάνω edit τα "σεντόνια" που έχω καταθέσει τους τελευταίους μήνες, για να εντάξω τον εαυτό μου στους cool οπισθοδρομικούς που έχουν ως motto την παλιά καλή ρήση περί λακωνίζειν και φιλοσοφείν. Μετρημένες λέξεις, κατυεθείαν στο στόχο χωρίς βερμπαλισμούς και πομφόλυγες, λόγια σταράτα κι ουσία, ουσία, ουσία...κι οινοπνεύματα! Αν χωράει έρχομαι κι εγώ στην Twilight Zone...κι antreaslam...κάνε κανένα edit κι εσύ εκείνο το κείμενο με τον Παναθηναϊκό και σε περιμένουμε.
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 ευχαριστω πολυ για την προσκληση....σβηνω ολα μου τα κομματια...και ερχομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιουπι!!!
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Εστω οτι δε γουσταρω τον blueviper,και του λεω...εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ... Και εκεινος μου απανταει: Δεν ειμαι ηλιθιος,γιατι: 1) εχω κανει το επισημα αναγνωρισμενο τεστ IQ,και εβγαλα 25% πανω απο το μεσο ορο 2) μπροστα στο τεστ, ως μαρτυρες,ηταν ο λουσιφερ κ η πασχαλια, κ μπορουν να το επιβεβαιωσουν 3) εχω τελειωσει το πιο δυσκολο πανεπιστημιο της ελλαδας με υποτροφια, και εχω παρει κ διδακτορικο 4) μιλαω 4 ξενες γλωσεες απταιστα 5) οταν θεωρω οτι εχω δικιο, επιμενω στην αποψη μου 6) δε δεχομαι να με εκμεταλλευται κανενας , εκτος απο οταν τον αφηνω εγω (εδω ολοι καταλαβαινουμε οτι μιλαει για τις γυναικες!!!) 7) χρησιμοποιω την ελληνικη γλωσσα σε αρκετα ικανοποιητικο επιπεδο 8) συμφωνα με ατομα που εχουν συναναστραφει μαζι μου, εχω ανεπτυγμενη την αισθηση του χιουμορ 9) ειμαι πολιτικοποιημενος,εχω πολιτικη αποψη και συνειδηση 10) συνεισφερω στην κοινωνια οπως κ οσο μπορω, σε αντιθεση με πολλους αλλους 11) δεν εχω κανει κακο σε κανεναν,γιατι γνωριζω ποια ειναι τα ορια μου 12) δεν προσβαλω κανεναν, κατι που σημαινει οτι εχω την εξυπναδα να κατανοησω ποτε καποιος προσβαλεται 13) ειμαι σε θεση διευθυντη μολις στα 31 μου, που σημαινει οτι αναγνωριζεται η «εξυπναδα» μου και στον εργασιακο χωρο 14) δεν λεω αερολογιες,αλλα παντα προσπαθω να στηριζω την αποψη μου με επιχειρηματα αν λοιπον...μετα απο τα παραπανω, εγω ειμαι συντηρητικος, και ο blueviper προοδευτικος... εεε, συγγνωμη,αλλα μπραβο σου ρε φιλε που εισαι προοδευτικος, γιατι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,οχι εσυ! ΥΓ: παντως blueviper, αν εισαι αληθεια ολα αυτα που εγραψα, τοτε α)σε ζηλευω β) εχω κληρονομικο χαρισμα και πρεπει να το εκμεταλλευτω (μαζι με τον χορταρεα κ τον πητ παπαδακο)!!!!
Kandinsky Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Από τούδε και στο εξής, όλη η επιχειρηματολογία του κάθε ένας μας θα πρέπει να συνοψίζεται σε 10 γραμμές αποτελούμενη από 50 διαφορετικές λέξεις το πολύ. Δεν είναι δίκαιο ο ένας να μπορεί να μιλάει ελληνικά και ο άλλος όχι...
^BOOMBOOM Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Η καθολική αποδοχή του συντηριτισμού είναι βλακωδέστατη, συντηρητισμός είναι η διατήρηση μιας κατάστασης, όποια και αν είναι αυτή και το κυριότερο απέναντι σε οτιδήποτε έρχεται να την αντικαταστήσει. Αυτός που θέλει να παραμείνουν τα πράγματα ώς έχουν αρνείται και την βελτίωσή τους. προοδευτισμός σημαίνει αν δεν κάνω λάθος να οδεύουμε προς τα εμπρός, να βελτιωνόμαστε, θα ήταν παράλογο να εναντιωθούμε σε μια τέτοια τάση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό -αν δεν κάνω λάθος- σημαίνουν οι λέξεις και οι έννοιες. Αν αυτές τις έχουν καπηλευτεί και ενίοτε εκπορνεύσει δημαγωγοί και λαοπλάνοι ασχέτως αξιώματος αυτό δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει το να ακριβολογούμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Προσωπικά νομίζω πως δεν μπορεί κανείς να κατηγοριοποιήσει το σύνολο σε προοδευτικούς και συντηρητικούς. Κάποιος μπορεί να έχει προοδευτικές ιδέες σε κάποια θέματα και κάποιος σε κάποια άλλα, τα οποία ο πρώτος τα θεωρεί συντηρητικά/κατεστημένο και αντιστρόφως. Το πως χρησιμοποιούνται οι όροι πολιτικά αφήστε το καλύτερα... Φράσεις του τύπου Η συντηρητική παράταξη και Η προοδευτική παράταξη νομίζω πως είναι αστείες...
paschalia Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω τους ανωθεν που εδωσαν ( κ θα δωσουν ) αξια στα οσα γραφω ( οπως κ αν τα διατυπωνω ) . Η συμμετοχη σε ενα τοπικ κ ο σχολιασμος (ειδικα ο αρνητικος σχολιασμος κ η αναλυση τους κομματι κομματι) των γραπτων ενος χρηστη προυποθετει την αναγνωριση των γραφομενων .
ClouD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το ξέρω ότι δεν θα με αναγνωρίσουν στην εποχή μου ως χρήστη. Ρε παιδιά, παίρνω και εγώ, δεν φαίνεται ? ! /sad
aragorn Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Θαρρώ πως οι εποχές που οι άνθρωποι χαρακτηρίζονταν στα πιστεύω και τις δραστηριότητές τους από το πώς τους "βάφτιζε" ο υπόλοιπος κόσμος έχουν περάσει προ πολλού. Διαφωνώ με οποιαδήποτε απόπειρα "τσουβαλιάσματος" μιας ομάδας ανθρώπων σε μια κατηγορία που εμπεριέχει κώδικες συμπεριφοράς και αντιλήψεων, με βάση μια ταμπέλα, όποια και αν είναι αυτή. Πόσο μάλλον εάν μιλάμε για καθημερινές δραστηριότητες και όχι για πολιτικές αντιλήψεις, που ΙΣΩΣ ειναι λίγο πιο "τυποποιημένες", αλλά και πάλι επιτρέπουν πολύ μεγάλα περιθώρια για μοναδικότητα στο πως τις αντιμετωπίζει κάθε νοήμων άνθρωπος.
blueviper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω τους ανωθεν που εδωσαν ( κ θα δωσουν ) αξια στα οσα γραφω ( οπως κ αν τα διατυπωνω ) . Η συμμετοχη σε ενα τοπικ κ ο σχολιασμος (ειδικα ο αρνητικος σχολιασμος κ η αναλυση τους κομματι κομματι) των γραπτων ενος χρηστη προυποθετει την αναγνωριση των γραφομενων . Τι είδους αναγνώριση δηλαδή?! Πως μιλάμε για "γραφόμενα"; Νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει λίγο...κανένα γραπτό δεν παίρνει αξία απαραιτήτως από εκείνον που το σχολιάζει, πόσο μάλλον όταν τα σχόλια σκοπό έχουν να την ακυρώσουν. Τελικά πάντως δε σε βρίσκω πουθενά...γράφουμε κατεβατά, είμαστε "μούχλες"...σχολιάζουμε με 2-3 αράδες ορισμένα σημεία κι άξαφνα προσδίδουμε αξία στους αρχικούς ισχυρισμούς. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε η απάντησή σου, αλλά δεν πειράζει...συνήθισα!
^BOOMBOOM Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Προφανώς η συγγραφευς του τόπικ δεν το άνοιξε για να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, το άνοιξε για να αποδείξει στον εαυτό της πως έχει δίκιο στην -όποια- άποψή της. Την οποία άποψη δεν παρουσίασε καν, ίσως αισθάνεται πως σαν διασημότητα του κυβερνοχώρου οι απόψεις της θα πρέπει να είναι ευρέως γνωστές a priori. Γιατί λοιπόν να ασοχληθούμε με το τόπικ αυτό? Η απάντηση είναι απλή, τα τόπικ δεν ανήκουν στο μέλος που τα εκκινεί, ανήκουν σε όλη την κοινότητα, ακόμα και αν έχει στρεβλά κίνητρα ο αρχικός συγγραφεύς μπορεί απο την συζήτηση να προκύψει κάτι χρήσιμο ή ενδιαφέρον ή έστω κάτι απλώς διασκεδαστικό.
blueviper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ...το άνοιξε για να αποδείξει στον εαυτό της πως έχει δίκιο στην -όποια- άποψή της. Και το όποιο δίκιο της μάλιστα θεωρεί πως το επικυρώνει η συμμετοχή και παρουσία εκείνων που έκαναν quoting "θέσεις" της, ανεξάρτητα από το τι είπαν και τι σχολίασαν. Νηπιακές λογικές συσχετίσεις... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.