Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σωπα....επειδη λοιπον η συζητηση ειναι για τις καταληψεις, μεινε σε αυτο και αν θες να σχολιασεις κατι, σχολιασε κατι ουσιαστικο. το υπολοιπο ποστ που ηταν και η ουσια, δεν το αγγιξες.

αν θες να μου την πεις, ανοιηε ενα θρεντ "ποσο μαλακας ειναι ο forensick". εγω παντως δεν εχω κατι μαζι σου. οπως και συ, ετσι και γω οταν εκνευριστηκαμε, ειπαμε μαλακιες. αν θες δεξου το.

Δημοσ.

πάντως τα παλικάρια δε μπορώ να τα καταλάβω.από τη μία

αφήσανε τόσα χρόνια μεταίωρες τις συνθήκες-χρηματοδότηση

τους ''βόλευε'' η παράταση σπουδών ?

θα ήταν διαφωτιστικό αν κάποιος μας έλεγε αν οι φοιτητές

πιάνονται στον υπολογισμό ανεργίας.

Δημοσ.

To λοιπόν, η κρίση των Πανεπιστημίων γίνεται σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται: http://www.eua.be/eua/en/member_icon.jspx

Το οποίο είναι η εξευγενισμένη μορφή των αποφάσεων της Μπολόνια μετά τα συμβούλια της Πράγας και του Βερολίνου.

Για τα υπόλοιπα η συζήτηση ΄πως φαίνεται και από εδώ είναι πολλή μεγάλη, αλλά θα επανέλθω.

Δημοσ.

mandate, οι φοιτητες ΔΕΝ μετρανε ως ανεργοι. για αυτο και τα τελευταια χρονια εβλεπες να μπαινουν σε σχολες ατομα με μ.ο 3 και 4. απλα για να μην αυξανεται η ανεργια.

Δημοσ.

αυξηθηκαν στις 218 σημερα οι καταληψεις!να εχει μεινει και κανενα?

καποια πρωτοσελιδα

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=8364980,14027060,21929652,35775540,43535796,57725748,65747124,68975636%22%3E%C4%C1%CA%D1%D5%E3%FC%ED%E1

απο ελευθεροτυπια

http://ta-nea.dolnet.gr/front_page.php

απο τα νεα

9459454jr.th.jpg

δειτε την εικονα απο κοντα και θα καταλαβετε γιατι την ανεβασα

exp 5-1993!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προφανως και δεν ειναι ημερομηνια παραγωγης αλλα ληξης

και μετα λενε γιατι εχει λαλησει ο κοσμος

Δημοσ.

Ρε πως το κανουμε αυτο στο ιματζσακ?Δηλαδη στο φορουμ να φαινεται μικρη η εικονα αλλα μολις κλικαρεις να γινεται σε νεο παραθυρο 1280χ960?

Δημοσ.

off topic

ποσα μου δινεις να σου πω?

η μαλλον δε σου λεω καθολυ ξεχασα οτι εχουμε τσακωθει στο παρελθον:lol: :-P

off topic

α και αν πατε στις ιδιοτητες της φωτο λεει και ποτε ειναι τραβηγμενη για τους δυσπιστους/

Δημοσ.
off topic

ποσα μου δινεις να σου πω?

η μαλλον δε σου λεω καθολυ ξεχασα οτι εχουμε τσακωθει στο παρελθον:lol: :-P

off topic

α και αν πατε στις ιδιοτητες της φωτο λεει και ποτε ειναι τραβηγμενη για τους δυσπιστους/

Λέγε ρε ψυχάκια, ενδιαφέρει κ μένα ;p

Δημοσ.

ρε νομιζα οτι εκανε πλακα ο αλλος

λοιπον στο imageshack κατω απο την αναζτηση σου εχει μια επιλογη resize image

το τσεκαρεις και διπλα του επιλεγεις πχ 1280*1024 19 inch

και αφου κανεις host επιλεγεις ''Thumbnail for forums (1)''

για εσενα το ειπα οχι για τον ακατανομαστο

kaizersoze-kaizersoze-kaizersoze 3μυρια μολις φυγαν

Δημοσ.

Στο χημικό Πάτρας, ζήτησα από τους φοιτητές που θέλουν να πάρουν χαρτιά από τη γραμματεία να μαζευτούν μετά τη συνέλευση και συμφωνήσαμε από κοινού ώρες λειτουργίας.

Καλό θα ήταν να το ακολουθήσουν κι άλλες σχολές.

Η γραμματεία, ήταν ανοιχτή μόνο για να εξυπηρετεί φοιτητές και μεταπτυχιακούς. Απαγορεύσαμε κάθε είσοδο καθηγητή, και κάθε συναλλαγή της γραμματείας με 3ους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...