Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"κύριε ..... αν δεν κατεβάσετε το μάθημα σε εξέταση 2 φορές όπως υποχρεούστε στη διπλή εξεταστική' date=' λυπούμαστε αλλά θα σας χτίσουμε την πόρτα".

Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές.[/quote']

Εχμμμ....Το χτίσιμο της πόρτας δεν είναι ζημιά?????:shock: :shock:

Εκτός αν εννοείς ότι το γραφείο δεν έχει κάσσωμα ούτε πόρτα και θα πάτε να το φτιάξετε εσείς....

Καλά ρε παιδί,σκέφτεσαι καθόλου πριν γράψεις ό,τι γράφεις ή έτσι σου έρχονται ουρανοκατέβατα???

Αχχχχ,καλά λένε ότι η ζέστη προκαλεί εγκεφαλικά προβλήματα.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπήκα στον κόπο να του απαντήσω, αλλά το κάνατε εσειςι για μένα...:) Ναστε καλά..... Το ξέρω βέβαια πως με αυτό το post θέτω σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα και την είσοδο του σπιτιού μου, αλλά τι να κάνουμε.. Ευτυχώς που είμαι στη Γερμανία και λογικά ή πόρτα μου θα σου πέφτει λίγο μακριά για να την χτίσεις και θα με λυπηθείς.....

Ζητάω ταπεινά συγγνώμη άρχοντα μου εκ μέρους όλων που τολμήσαμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας!! (Σκύψτε ρε γουρούνια LL, dop, nonta!!)............

Και τα μυαλά στα κάγκελα... Θα πας μπροστά με αυτή την ευγένεια που σε διακτέχει απέναντι στους καθηγητές... Και πάνω απόλα, παρακαλώ την προσοχή σας, "Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές." (pos vazoume bold re paidia?)

Δημοσ.
Δεν μπήκα στον κόπο να του απαντήσω' date=' αλλά το κάνατε εσειςι για μένα...:) Ναστε καλά..... Το ξέρω βέβαια πως με αυτό το post θέτω σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα και την είσοδο του σπιτιού μου, αλλά τι να κάνουμε.. Ευτυχώς που είμαι στη Γερμανία και λογικά ή πόρτα μου θα σου πέφτει λίγο μακριά για να την χτίσεις και θα με λυπηθείς.....

Ζητάω ταπεινά συγγνώμη άρχοντα μου εκ μέρους όλων που τολμήσαμε να σηκώσουμε το κεφάλι μας!! (Σκύψτε ρε γουρούνια LL, dop, nonta!!)............

Και τα μυαλά στα κάγκελα... Θα πας μπροστά με αυτή την ευγένεια που σε διακτέχει απέναντι στους καθηγητές... Και πάνω απόλα, παρακαλώ την προσοχή σας, "Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές." (pos vazoume bold re paidia?)[/quote']

Άστο σε μένα : "Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές."

Steven,λες να ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα???Αρχίζω και φοβάμαι ειλικρινά....Λέω να πάω να αγοράσω ένα πιστόλι αύριο για προστασία,καθώς συχνάζω στο πανεπιστήμιο της Πάτρας και όλο γι'αυτό λέει ο "άρχοντας" γιάννης....Επίσης θα καλέσω αύριο την karakitsos security να βάλω συναγερμό υψηλής ασφαλείας...Και λέω να κάνω και τη διαθήκη μου....Άν δεν τα ξαναπούμε θα έχετε αποδείξεις για το ποιος με έφαγε λάχανο....Ο Θεός να με βοηθήσει.....

Δημοσ.
Άστο σε μένα : "Τίμια. Ούτε σπασίδια' date=' ούτε ζημιές, ούτε πουστιές." [/size']

Steven,λες να ζητήσω ασφαλιστικά μέτρα???Αρχίζω και φοβάμαι ειλικρινά....Λέω να πάω να αγοράσω ένα πιστόλι αύριο για προστασία,καθώς συχνάζω στο πανεπιστήμιο της Πάτρας και όλο γι'αυτό λέει ο "άρχοντας" γιάννης....Επίσης θα καλέσω αύριο την karakitsos security να βάλω συναγερμό υψηλής ασφαλείας...Και λέω να κάνω και τη διαθήκη μου....Άν δεν τα ξαναπούμε θα έχετε αποδείξεις για το ποιος με έφαγε λάχανο....Ο Θεός να με βοηθήσει.....

τι θα μου αφησεις στην διαθηκη?

Δημοσ.
τι θα μου αφησεις στην διαθηκη?

ΩΠ!!Καλώς την και εδώ!!!Πρόσεξε γιατί σ'αυτό το topic είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς χωρίς να έχεις πάρει προφυλάξεις....:mrgreen: :mrgreen:

Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα posts να δεις τι γίνεται!!!!

Τι θα σου αφήσω???Χμμμ....καμμιά ιδιαίτερη προτίμηση???

Δημοσ.

Προφανώς η έννοια του φοιτητικού ασύλου έχει διαστρεβλωθεί τόσο πολύ που να το αποζητούμε για να χτίζουμε τις εισόδους των γραφείων των καθηγητών και να μπορούμε να κρατούμε ομήρους μέχρι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Δημοσ.
ΩΠ!!Καλώς την και εδώ!!!Πρόσεξε γιατί σ'άυτό το topic είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς χωρίς να έχεις πάρει προφυλάξεις....:mrgreen: :mrgreen:

Ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα posts να δεις τι γίνεται!!!!

καλα αν ησουν χθες το βραδυ μεσα και εβλεπες τι γινοταν στο "ευτυχια" δεν θα μιλουσες καθολου...δεν μου ειπες ομως τι μου αφηνεις και φοβαμαι οτι δεν θα προλαβεις και θα μεινω με την χαρα..

Δημοσ.
Προφανώς η έννοια του φοιτητικού ασύλου έχει διαστρεβλωθεί τόσο πολύ που να το αποζητούμε για να χτίζουμε τις εισόδους των γραφείων των καθηγητών και να μπορούμε να κρατούμε ομήρους μέχρι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Ε μωρέ σιγά....Να μην χτίσουν και μια είσοδο προς το μέλλον τους τα παιδιά????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
καλα αν ησουν χθες το βραδυ μεσα και εβλεπες τι γινοταν στο "ευτυχια" δεν θα μιλουσες καθολου...δεν μου ειπες ομως τι μου αφηνεις και φοβαμαι οτι δεν θα προλαβεις και θα μεινω με την χαρα..

Άν σου αφήσω την καρδιά μου θα είσαι ευχαριστημένη?????:lol: :lol:

Δημοσ.
Άν σου αφήσω την καρδιά μου θα είσαι ευχαριστημένη?????:lol: :lol:

αναλογα...τι εχει μεσα η καρδια σου?

Δημοσ.
αναλογα...τι εχει μεσα η καρδια σου?

Φασισμό,ασφαλιτισμό,αναρχία εχμμμμ sorry αυτά είναι απόψεις άλλου για μένα.

Εσύ τι νομίζεις ότι έχει η καρδιά μου??(το κάναμε το topic....):mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν,επειδή όλο αυτό τον καιρό,"συζητάμε" αλλά άκρη δεν βγάζουμε θέλω να πω καποια πράγματα(τα οποία λίγο πολύ έχω ξαναπεί,αλλά μερικοί εδώ μέσα πέρα βρέχει).

Σύμφωνα με το πολίτευμά μας(προεδρευομένη κοινουβουλευτική δημοκρατία) η εξουσία πηγάζει από το λαό.Όμως,όπως ορίζει το Σύνταγμα,τα δικαιώματα του κάθε πολίτη σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου.Όταν λοιπόν κάποιοι καταλαμβάνουν αυθαίρετα ένα κτίριο,παραβιάζουν τους νόμους περί υπεράσπισης δικαιωμάτων που διέπουν το δημοκρατικό πολίτευμα.Στην περίπτωση αυτή η αστυνομία σαν όργανο διατήρησης της τάξης μπορεί να επέμβει δραστικά και ΑΠΟΛΥΤΩΣ νόμιμα.Επίσης το ίδιο μπορεί να κάνει όταν κάποιοι καταστρέφουν ξένη περιουσία.Επίσης σε περίπτωση κατάχρησης εξουσίας οι εν λόγω παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά(πχ αστυνομικοί που βαράνε αθώους πολίτες).

Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα οι νόμοι είναι υπερελαστικοί με αποτέλεσμα να φτάνουμε να ακούμε μερικούς να υπερηφανεύονται για το ότι θέτουν ώς θέματα συζήτησης σε μια συνέλευση το αν θα πάνε να σπάσουν ή όχι μια τράπεζα,αν θα χτίσουν την πόρτα του γραφείου του τάδε καθηγητή,αν θα εκβιάσουν τη σύγκλητο ενός πανεπιστημίου να λάβει τη σωστή απόφαση κλπ κλπ

ΟΠΟΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζει όλα αυτά.....:evil: :evil: :evil:

Στο τέλος επειδή θέλουμε να πάμε στη δουλειά μας θα τρώμε και ξύλο από πάνω με την δικαιολογία του...ασύλου.Και καλά,αυτό το άσυλο το καραξεφτιλίσαμε πια....Έχει γίνει όργανο εκμετάλλευσης από αναρχικούς και τραμπούκους που το χρησιμοποιούν για να προστατεύουν την ...αλητεία τους......(Συγγνώμη για τη λέξη).Φτάσαμε στο σημείο να χαρακτηριζόμαστε όσοι υποστηρίζουν τη διατήρηση της τάξης φασίστες,αναρχικοί,ασφαλίτες κλπ.Χωρίς σχόλια.............

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η ελληνική παιδεία να προχωράει μπροστά με ρυθμούς...χελώνας και να πηγαίνει προς τα πίσω με ρυθμούς...αστραπής...

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ.ΑΛΛΙΩΣ........

Δημοσ.
Εσύ τι νομίζεις ότι έχει η καρδιά μου??(το κάναμε το topic....)

Get a room!!! :D

...ki ama einai erxomai kai ego...(oxi gia sena nonta min xairesai!;))

Δημοσ.
Get a room!!! :D

...ki ama einai erxomai kai ego...(oxi gia sena nonta min xairesai!;))

Πονηρέ...Είσαι λίγο μακριά όμως οπότε έχω γεωγραφικό πλεονέκτημα.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Εκτός του ότι θα κάνω κατάληψη στο δωμάτιο και δεν θα σε αφήνω να μπεις,καθώς θα έχω.....άσυλο....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Χθες έπρεπε να κατέβω Αθήνα. Πήρα το μετρό και κατέβηκα στην στάση Πανεπιστήμιο. Το θέαμα ήταν τραγικό και αποκαρδιωτικό: πανέμορφα κλασικά κτίρια (δεν είμαι Αθηναίος και έχω περάσει ελάχιστες φορές από εκεί) γεμάτα με ηλίθια συνθήματα στους τοίχους. Δεν ήταν συνθήματα συμπαράστασης σε αναρχικούς ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν συνθήματα "υπέρ" της παιδείας και των καταλήψεων. Ήταν γραμμένα από "φοιτητές" και από "ανθρώπους" που "αγωνίζονται" (?) για ένα καλύτερο αύριο.

Τελικά χρειάζεται και καλύτερη και περισσότερη παιδεία αυτός ο τόπος: η έλλειψή της φαινόταν στους γραμμένους τοίχους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...