Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Ιδού το γραφείο του καθηγητή μετά τη δημιουργική παρέμβαση κάποιων οπαδών της ελεύθερης έκφρασης γνώμης:

jul02010cv.th.jpg

Πηγή φωτογραφίας

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Ιδού το γραφείο του καθηγητή μετά τη δημιουργική παρέμβαση κάποιων οπαδών της ελεύθερης έκφρασης γνώμης:

jul02010cv.th.jpg

Πηγή φωτογραφίας

Του το έκαναν καλοκαιρινό..........Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής παιδείας.....:cry: :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

σε πολλές σχολές πανελαδικά , τέτοιου είδους εικόνες βαρεθήκαμε να βλέπουμε κατά την διάρκεια των καταλήψεων. Προβοκάτορες ... !!! Οι φοιτητές θα νικήσουν είτε το θέλουν είτε όχι. Σκ@τά στους Φασίστες... άντε μην αρχίσω τα συνθήματα :PpP

Δημοσ.

Άλλη δουλειά δεν είχαμε από το να πάμε να σπάμε τα γραφεία του κάθε πικραμένου. Αυτά τα πράγματα ουδεμία σχέση έχουν με "καταληψίες των Πανεπιστημιακών σχολών, που αντιπροσωπεύουν μια μικρή μειοψηφία συνδικαλιστών φοιτητών προσκείμενων στις αυτοαποκαλούμενες δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις" όπως γράφει το blog του καραγκιόζη που είναι η πηγή των φωτογραφιών.

Ανέλαβε κανένας την ευθύνη? Πρόλαβε κι όλας αυτός να βγάλει συμπεράσματα, να κατεδείξει ενόχους, και να καταδικάσει και "τις αυταποκαλούμενες δημοκρατικές δυνάμεις". Σε λίγο θα βγάλει συμπέρασμα και ότι το κάνανε ΕΑΑΚίτες. Ο ρουφιάνος.

Κανένας δικός μας δεν θα τα έκανε αυτά.

Δημοσ.
Ναι, και τα συνθήματα στους τοίχους μόνα τους γράφτηκαν.

Μπα......Οι καθηγητές τα έγραψαν μόνοι τους μωρέ......:mrgreen: :mrgreen: Και μάλλον αυτοί ξήλωσαν τα καθίσματα σε διάφορες σχολές,έβαψαν τους τοίχους σε διάφορες αποχρώσεις κλπ κλπ.....

Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του καθηγητή,μπορεί να βγάλει σύντομα προκήρυξη η 17Ν ή η χρυσή αυγή ή η 1η Μαή ή...κάποια άλλη....Πωπω πόσα ξέρω από τρομοκρατία...Λέτε να είμαι κι εγώ τρομοκράτης και προβοκάτορας και να μην το έχω καταλάβει????:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σοβαρά τώρα είναι ντροπή κάποιοι από τους φοιτητές της επιτροπής της κατάληψης να γνωρίζουν τους υπεύθυνους και να τους καλύπτουν!!!Γιατί κατά τη γνώμη μου έτσι γίνεται πάντα....

Επίσης πριν λίγες μέρες κάποιος πανέξυπνος εδώ μέσα είπε τα εξής: "Υπήρχε πριν χρόνια στο Μαθηματικό Πάτρας, ένα λεβέντης (αναρχικός δήλωνε και μπορεί να διαφωνούσα μαζί του αλλά ήταν τίμιος) που κατέβαινε στη Συνέλευση, έλεγε "να σπάσουμε αυτή την τρέπεζα, να βάψουμε το αμάξι του τάδε, και να χτίσουμε το γραφείο του Πρύτανη πχ". Το κατέβαζε στο πλαίσιο, τον ψηφίζανε 10-15 άτομα, δεν πέρναγε ποτέ το πλαίσιό του και κατέβαινε κι έκανε την πορεία του όπως όλοι οι υπόλοιποι."

ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ??????????

Έπρεπε να τον διώχνατε από την επιτροπή αυτόν και οποιονδήποτε άλλον με τέτοιες φαεινές ιδέες!!!!!Και μετά λέτε ότι δεν τα σπάτε εσείς,αλλά άλλοι βαλτοί,προβοκάτορες κλπ κλπ??? Ε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!Μετά από αυτό δε χρειάζεται να συζητάμε άλλο,καταντάει γελοίο πια.....

Δημοσ.
Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο του καθηγητή,μπορεί να βγάλει σύντομα προκήρυξη η 17Ν ή η χρυσή αυγή ή η 1η Μαή ή...κάποια άλλη....Πωπω πόσα ξέρω από τρομοκρατία...Λέτε να είμαι κι εγώ τρομοκράτης και προβοκάτορας και να μην το έχω καταλάβει????
Αδυνατώ να πιστέψω ότι είσαι 25 χρονών άνθρωπος

Σοβαρά τώρα είναι ντροπή κάποιοι από τους φοιτητές της επιτροπής της κατάληψης να γνωρίζουν τους υπεύθυνους και να τους καλύπτουν!!!
Αυτό που λες είναι ασφαλίτικο. Χαφιές είσαι ρε? Ποιοι είναι αυτοί? Γιατί λες πράγματα που δε μπορείς να τα στιρίξεις? Εγώ δε μπορώ να σου αποδείξω αν ήταν φοιτητές ή όχι, ωστόσο λέω ότι οι φοιτητές, οι Γενικές Συνελεύσεις, ακόμα και η ΕΑΑΚ που ήταν η ανεξάρτητη παράταξη που ήταν η βασική (η βασικότερη) οργανωμένη δύναμη του κινήματος έχουν καταγράψει στην ιστορία τους ότι καμία σχέση δεν έχουν με αυτά, και μάλιστα τα καταδικάζουν με καταγγελίες κλπ.

Στη θεσαλονίκη στις 24 Φλεβάρη σε πάρτυ φοιτητών σε πανεπιστημιακό χώρο, μπήκαν μερικοί για να κλέψουν. Οι φοιτητές τους αντιλήφθηκαν και πήγαν να τους αποτρέψουν. Ο ένας φοιτητής κατέληξε σε κώμα από σιδερένιο λοστό στο κεφάλι, για να περιφρουρήσει το Πανεπιστήμιο. (αν κάποιος ξέρει τι απέγινε αυτό το παιδί ας μας γράψει)

Τι ήταν η συμμορία που πήγε (με σιδερένιους λαστούς) να κλέψουν και να βανδαλίσουν ανάμεσα σε 200-300 φοιτητές που ήταν στο πάρτυ? Φοιτητές? Γιατί δεν περίμεναν την επόμενη που θα ήταν μόνοι τους και θα κάνανε τη δουλειά τους με άνεση? Το κάνανε για να βγούνε την επόμενοι μερικοί μαλάκες και να πούνε "ορίστε τι κάνουν οι φοιτητές", "μα γιατί δεν καταργούν το άσυλο" κλπ. Έχουν πάρει ένα joystick πατάνε το κουμπάκι και τρέχουν όλα τα βόδια εκεί που τους υπέδειξε ο αφέντης... χωρίς να σκεφτούν τίποτα παραπέρα.

Και οι άλλοι που πήγαν να περιφρουρίσουν? Γι αυτούς δεν ξέρεις τίποτα ε? Αυτοί είναι οι φοιτητές ρε, αυτοί είναι που βάζουν το κεφάλι τους μπροστά για να έχει ο νέος ισχυρό πτυχίο, να έχει ο νέος δυνατότητα για 8ωρη δουλειά και όχι για part time, να έχει ο λαός αντανακλαστικά, να έχεις εσύ που τους βρίζεις καλύτερη ζωή ρε αγνώμονα. Ευχαριστώ θα έπρεπε να έλεγες σε αυτά τα παιδιά.

Όταν κάνανε κατάληψη στην Εστία στην Αθήνα για να μην τη δώσουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (πέρα από το ότι τους κόβανε το νερό, το ρεύμα, τον εξαερισμό, απαγόρεψαν στο συνεργείο καθαρισμού να περνάει από εκεί) το αποκορύφωμα ήταν όταν κάνανε επίθεση καλοκαιριάτικα για να κάνουν βανδαλισμούς 5-10 καθίκια. Η περιφρούρηση (καμια 20 άτομα πήγανε και άλλα τόσα μείνανε πίσω) τους πήρε στο κατόπι αλλά δε μπορούαν να τους πιάσουν γιατί οι άλλοι κρατούσαν λοστούς, μαχαίρια, και λάμες πριονιών. Μετά από λίγο οι προβοκάτορες φτάσανε στην Ασφάλεια, κρυφτήκανε και τέλειωσε το παραμύθι. (Ανεξαρτήτως αν διαφωνείτε που το ξέρω ότι διαφωνείτε με την κατάληψη, το περιστατικό δεν το είπα γι' αυτό. Το είπα για να σας δείξω ότι αν τελικά οι τύποι κατάφερναν να βανδαλίσουν και να φύγουν χωρίς να τους πάρουμε είδηση, θα έβγαινε ο nontasg, ο dop και όλοι όσοι ασπάζονται αυτές τις καταδίκες --> Τράγκας, Κακαουνάκης, κλπ και θα βρίζανε "τους καταληψίες που συσσπειρώνονται γύρω από μια μειοψηφία συνδικαλιστών (κι επειδή όλο το φοιτηταριάτο ήξερε πολύ καλά ότι πίσω από αυτό βρισκόταν η ΕΑΑΚ, την φωτογράφιζε ξεκάθαρα) που αυταποκαλούνται προοδευτικές δυνάμεις". Και μετά η Ασφάλεια θα έτριβε τα χέρια της με την επίδραση που κατάφερε στην κοινή γνώμη η προβοκάτσιά της). Όσο υπάρχουν τύποι που τα χάφτουν, τόσο τέτοια φαινόμενα θα υπάρχουν. Όσο θα τα καταδικάζει σύσσωμος ο λαός, τόσο δεν θα τολμάνε. Κι όσο υπάρχουν τύποι που χωρίς να ξέρουν αναπαράγουν το ψέμμα και βρίζουν τους φοιτητές, τόσο θα λειτοργούν σαν ασφαλίτες και ρουφιάνοι και φασίστες, ανεξαρτήτως αν πίσω από τις κατταστροφές βρίσκονται κρατικοί μηχανισμοί ή βλάκες

Αλλά ρε φίλε, κατάλαβε επιτέλους πόσο μαλακία είναι να βγαίνεις και να καταδικάζεις τον οποιονδήποτε. Δηλαδή αυτό το πράγμα που το λένε αδικία δεν το γνωρίζεις? Φαντάζεσαι πόσο άδικο θα είναι να κάνεις λάθος σε αυτό που λές αλλά προηγουμένως να τους έχεις λασπολογήσει, βρίσει, καταδικάσει, ξεφτιλίσει? Μόνο σε αυτό θέλω να μου απαντήσεις: αν καταλαβαίνεις ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις ή όχι

Δημοσ.

@g1annis: η ωριμότητά σου ξεπερνά κάθε επίπεδο. Μας προσβάλλεις μόνον και μόνον επειδή 1) δεν θέλουμε την κατάληψη, εφόσον δεν την θεωρούμε σαν αποτελεσματικό και δημοκρατικό μέσο και 2) επειδή, ως κάθε λογικός άνθρωπος, βλέπουμε καταστροφές στο κατηλλειμένο πανεπιστήμιο και κατηγορούμε τους καταληψίες.

Στο δικό μου πανεπιστήμιο που τελούσε υπό κατάληψη, η κατάσταση την επόμενη μέρα της λήξης ήταν τραγική: ευτυχώς τα τζάμια ήταν άθικτα, αλλά όλος ο τόπος βρωμούσε και έζεχνε, συνθήματα στους τοίχους, σκισμένες αφίσες κλπ Αυτά έγιναν από ασφαλίτες; Από φοιτητές έγιναν.

Εμείς είμαστε οι χαφιέδες και οτιδήποτε άλλο επειδή δεν έχουμε σαν ιδανικό τον κόσμο που θέλουν να πλασάρουν οι εκάστοτε φοιτητικές παρατάξεις/κόμματα και ζητούμε κάτι άλλο που αποδεδειγμένα δουλεύει (πχ ιδιωτικά πανεπιστήμια);

Δημοσ.
Και οι άλλοι που πήγαν να περιφρουρίσουν? Γι αυτούς δεν ξέρεις τίποτα ε? Αυτοί είναι οι φοιτητές ρε, αυτοί είναι που βάζουν το κεφάλι τους μπροστά για να έχει ο νέος ισχυρό πτυχίο, να έχει ο νέος δυνατότητα για 8ωρη δουλειά και όχι για part time, να έχει ο λαός αντανακλαστικά, να έχεις εσύ που τους βρίζεις καλύτερη ζωή ρε αγνώμονα. Ευχαριστώ θα έπρεπε να έλεγες σε αυτά τα παιδιά.
Αυτό ήταν από τα κορζφαία που είπες!!!! Τρελό γέλιο!

Για όλα τα υπόλοιπα..... Θα προσπαθήσω να στο πω απλά... Όταν λοιπόν δολοφονηθούν 2 μικρά κοριτσάκια και ωρεθεί κάποιος με το αίμα τους στα χέρια του, αφου εχει αποδειχθεί με εκετάσεις ότι πράγματι είναι ο ένοχος, το δικαστήριο συμπαιραίνει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ότι τα σκότωσε και παίρνει δις ισόβια.... Βέβαια πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να προσπαθούσε να τα σώσει... (βλέπε Green Mile)... Κοινώς υπάρχει κάτι που λέγεται νόμος των πιθανοτήτων... Όταν κάποια κολώπαιδα κρατούν ομήρους και απειλούν την ζωή των σύγκλητικών (δηλαδή έλεος σκέψου λίγο τι σημαίνει αυτό, αν μπορείς να το διαννοηθείς....πολλά χρόνια φυλακή κλπ... βέβαια εσύ αμέσως τα διακαιολόγησες τα ''αστέρια'' μας στο post 798, τι μπορεί να πει κανείς..). Έτσι λοιπόν όταν μετά βρίσκουμε το γραφείου του ανθρώπου, που αντιστάθηκε έστω και λίγο απέναντι σε αυτούς τους αλήτες που μας διοικούν όπως φαίνεται και των οποίων είσαι υπερασπιστής και μέλος αφού συμφωνείς με τις πράξεις και τις απόψεις τους, κατεστραμένα και το σύνθημα στον τοίχο ''φασίστα Βασσαλο, θα σε κρεμάσουν οι φοιτητές'' ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ με 99% σιγουριά ότι το έκαναν αυτοί που πριν τον κρατούσαν όμηρο και τον εκβίαζαν...

Τέλςο θα ήθελα να πω ότι δεν θα ήθελα να ξέρεις ποιός είμαι και που μένω καθώς άνθρωποι που νομιμοποιούν πράξεις όπως αυτές, λέγοντας πως όλα γίνονται για να λασπώσουν την αυτοθυσία και τον αγώνα των φοιτητών, όπως επίσης λένε ότι καλά του έκαναν του Βασσάλου και του κάθε Βασσαλού επείδή τους προκάλεσε ή επείδή ήταν αρχίδι και έκοψε φοιτητές άδικα, τους θεωρώ επικίνδυνους για μένα και την κοινωνία! Με την ίδια λογική επειδή κάποτε μπορεί να διαφωνήσουμε, η επειδή κάποτε μπορεί να είμαι αρχίδι εγώ και να σου κάνω μια πουστιά να στείλεις τα παλικάρια σου να με μαχαιρώσουν, η να μου σπάσουν το σπίτι.... sterb110.gif1074.gif1074.gif1074.gif1074.gif

Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι σχεδόν όλο το πανεπιστήμιο γνωρίζει ποιός έκανε αυτά τα αίσχη... Μην δουλευόμαστε τώρα... Αυτά τα πραγματα μαθαίνονται εν μια νυκτι... Πέρα από το γεγονός ότι αυτοί που τα έκαναν θα είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και θα θέλουννα πάρουν το credit από τους υπόλοιπους φοιτητές... Δεν άκουσα κανέναν να κάνει καμία καταγγελία και να πάει η αστυνομία στο σπίτι του καθενός απ΄΄ο αυτούς και να πάρει μέσα... Αλλά θα μου πεις ότι και να γίνει αυτό το ίδιο βράδυ θα είναι έξω το κολόπαιδο με μια τιποτένια εγγύηση.. Έτσι γίνεται και στις πορείες όταν η αστυνομία πιάνει αυτούς που σπάνε τα αμάξια του κοσμάκι... Έχει ακούσει κανένας σας να μπαίνει φυλακή κανένας από αυτούς?? Άμα δηλαδή καταδικάζονταν για αυτές τις άκρως καταδικαστέες πράξεις τι θα γινόταν? Και μετά λες για τα ΜΑΤ.... Παρθεναγωγείο έχουνε γίνει και αυτοί... Να έμπαινε ο καθένας που κάνει μαλακίες 1 χρόνο φυλακή και να έβγαινε στους 6 με αναστολή θα σου έλεγα εγώ... 6 μήνες στη στενή φτάνουν για να στρώσει ενας 20αχρονος αλήτης...

Δημοσ.
Με την ίδια λογική επειδή κάποτε μπορεί να διαφωνήσουμε, η επειδή κάποτε μπορεί να είμαι αρχίδι εγώ και να σου κάνω μια πουστιά να στείλεις τα παλικάρια σου να με μαχαιρώσουν, η να μου σπάσουν το σπίτι....
Αγκρρρρρρρ, άααααααγκρρρρρρρρ, γγγγγγγγγγγγρρρρρρ.

Είσαι λάθος φίλε. Οι συμφοιτητές μου με σέβονται και με αγαπάνε, έχω καλές σχέσεις με όλους τους συνδικαλιστές από όλες τις παρατάξεις. Ακόμα και οι καθηγητές μου ακόμα κι αυτοί που έχουμε έρθει σε κόντρα, ακόμα και συμπλοκή ορισμένες φορές με εκτιμάνε και με σέβονται. Άλλωστε όλα είναι διαφανή: "αξιότιμοι κύριοι καθηγητές σήμερα θα έρθουμε με απόφαση της ΓΣ να σπάσουμε τη Σύγκλητο". "Αξιότιμε κύριε πρόεδρε αν δε βρείτε λύση τώρα για τους φοιτητές που μείναν χωρίς διπλωματική (στο τμήμα μου είναι υποχρεωτικές) δε θα φύγουμε από το γραφείο σας". "κύριε ..... αν δεν κατεβάσετε το μάθημα σε εξέταση 2 φορές όπως υποχρεούστε στη διπλή εξεταστική, λυπούμαστε αλλά θα σας χτίσουμε την πόρτα".

Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές.

Δημοσ.
Ακόμα και οι καθηγητές μου ακόμα κι αυτοί που έχουμε έρθει σε κόντρα, ακόμα και συμπλοκή ορισμένες φορές με εκτιμάνε και με σέβονται

Άσε με να μαντέψω: Αν δεν το κάνουν θα τους στείλεις τα παιδιά τους σε τεύχη πίσω;

Δημοσ.

Άλλωστε όλα είναι διαφανή: "αξιότιμοι κύριοι καθηγητές σήμερα θα έρθουμε με απόφαση της ΓΣ να σπάσουμε τη Σύγκλητο". "Αξιότιμε κύριε πρόεδρε αν δε βρείτε λύση τώρα για τους φοιτητές που μείναν χωρίς διπλωματική (στο τμήμα μου είναι υποχρεωτικές) δε θα φύγουμε από το γραφείο σας". "κύριε ..... αν δεν κατεβάσετε το μάθημα σε εξέταση 2 φορές όπως υποχρεούστε στη διπλή εξεταστική' date=' λυπούμαστε αλλά θα σας χτίσουμε την πόρτα".

Τίμια. Ούτε σπασίδια, ούτε ζημιές, ούτε πουστιές.[/quote']

Συνεχίζω στο ίδιο στυλ:"Κύριε καθηγητά,αν δεν δεχτείτε να γίνει εξεταστική το Σεπτέμβρη θα σας κάνουμε το γραφείο καλοκαιρινό....

"Κύριε Πρύτανη,αν δεν αλλάξετε το πρόγραμμα σπουδών θα αναγκαστούμε να σας αποκλείσουμε από το χώρο του πανεπιστημίου"

Δεν το συνεχίζω...............

Και με συγχωρείς που θα το πω, αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι συμμετείχες στην "αλλαγή διακόσμησης" του γραφείου του κυρίου Βασσάλου.....

Α!!Τους χαρακτηρισμούς που μου απέδωσες παραπάνω δεν τους σχολιάζω,σε ευχαριστώ πολύ,είσαι πολύ ευγενικός ,λυπάμαι που δεν θα τους ανταποδώσω....

Δημοσ.
Άσε με να μαντέψω: Αν δεν το κάνουν θα τους στείλεις τα παιδιά τους σε τεύχη πίσω;

Όχι ρε.Θα τους τα στείλει συστημένα σε σακούλες.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...