nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ναι ενας φιλος μου που ειναι στην Παντειο θα κανει εξεταστικη...Εγω προσωπικα,θεωρω απαραδεκτο να γινει τωρα εξεταστικη...Πρωτα μας αποδιοργανωσανε (αντε να διαβασεις τωρα) κ οποιος χρωσταει κ κανα μαθημα δε θα κανει διακοπες... Τα "καλά" των καταλήψεων...........
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Διονύσης Γουσσέτης Από ποιον κινδυνεύει το δικαίωμα στο άσυλο; Έγραφα σε ανύποπτο χρόνο (13/5/2006) ότι ο θεσμός του πανεπιστημιακού ασύλου έχει μετατραπεί στο αντίθετό του. Κάποτε προστάτευε την ελευθερία έκφρασης, ενώ σήμερα χρησιμεύει για το φίμωμα της ελεύθερης έκφρασης από κάθε λογής δεξιά ή αριστερά καλόπαιδα. Δεν προστατεύει τη συλλογική έκφραση και διεκδίκηση. Προστατεύει τη συλλογική αυθαιρεσία, τον συλλογικό τραμπουκισμό και συλλογικές δράσεις που παραβαίνουν τον ποινικό κώδικα. Το παρακάτω παράδειγμα είναι διαφωτιστικό: Στις 20 του μηνός συνεκλήθη η Σύγκλητος του υπό κατάληψη Οικονομικού Πανεπιστημίου, κατʼ απαίτηση των φοιτητών -καταληψιών. Θέμα: Οι εξετάσεις σε σχέση με τις καταλήψεις. Η Σύγκλητος βρέθηκε μπροστά σε δυο προτάσεις. Των φοιτητών -καταληψιών που ζήταγαν να γίνουν δυο εξεταστικές περίοδοι τον Σεπτέμβριο και πολλών καθηγητών --ανάμεσά τους ο επίκουρος Βασίλης Βασσάλος- που θεώρησαν ότι αυτό απάδει σε ακαδημαϊκές εξετάσεις. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για διάβασμα των φοιτητών, ούτε για αξιοπρεπή διόρθωση των γραπτών. Πρότειναν να γίνει η εξεταστική περίοδος «Ιουνίου» τον Ιούλιο. Ήταν τότε που οι καταληψίες δήλωσαν το ανατριχιαστικό: ότι κανένας συγκλητικός δε θα φύγει αν δεν πάρουν τη «σωστή» απόφαση. Μπροστά στην ιταμή απειλή, η Σύγκλητος αποφάσισε αναβολή του θέματος. Οι καταληψίες όμως επανέλαβαν ότι σε κανένα δε θα επιτραπεί να φύγει, αν δεν ληφθεί η απόφαση της αρεσκείας τους. Ακολούθησε νέα -αναγκαστική- συζήτηση και ψηφοφορία, με φανερή και αιτιολογημένη ψήφο. Η πρόταση «Ιουλίου» έλαβε 4 ψήφους, ενώ η «σωστή» όλες σχεδόν τις υπόλοιπες (20~25). Από εκείνους που την υπερψήφισαν όμως, ελάχιστοι καθηγητές την υποστήριξαν. Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι την υπερψηφίζουν βρισκόμενοι σε καθεστώς ομηρίας. Ωστόσο, το πιο ανατριχιαστικό συνέβη μερικές μέρες αργότερα. Ο Βασίλης Βασσάλος βρήκε το γραφείο του κατεστραμμένο: Σκισμένα βιβλία, σπασμένα παντζούρια, σπασμένος ο υπολογιστής του και ο σκληρός δίσκος -με δουλειά πολλών ετών- να λείπει. Στον τοίχο υπήρχε ένα σύνθημα: «Καμιά ειρήνη με τους καθηγητές». Και ένα άλλο, που φαίνεται στη φωτογραφία: «Φασίστα Βασσάλο θα σε κρεμάσουν οι φοιτητές». Πιο ανατριχιαστική είναι η συνέχεια. Η «Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης» ανακοίνωσε ότι «η συγκεκριμένη ενέργεια δεν εκφράζει το σύνολο της Επιτροπής και συνεπώς ποτέ δεν πάρθηκε από αυτήν σχετική απόφαση». Συνεπώς, κατʼ αντιδιαστολή, ο τραμπουκισμός εκφράζει τμήμα της Επιτροπής! Και βέβαια, δεν περίμενε κανείς να υπάρχουν επίσημες αποφάσεις για τραμπουκισμούς. Ωστόσο, αφού οι καταληψίες αρνούνται ανάμειξη στον τραμπουκισμό, ποιος τον έκανε; Λογικό είναι να κληθεί η Σήμανση να διαγνώσει. Αυτό όμως συνιστά, κατά τους καταληψίες ...παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου. Το φορτώνουν, χωρίς αποδείξεις, στον κ. Βασσάλο και ζητούν την ...αποπομπή του από το Πανεπιστήμιο. Επιπλέον, του φορτώνουν αναλγησίες όπως ...κλείδωμα των φοιτητών στις αίθουσες διδασκαλίας! Μπροστά στην κατάσταση αυτή, ο καθηγητής Θάνος Σκούρας παραιτήθηκε από μέλος της Συγκλήτου και από Πρόεδρος του Τμήματός του. Εδώ που καταντήσαμε, πρόκειται για πράξη γενναιότητας: κινδυνεύει να υποστεί όσα και ο συνάδελφός του. Ιδού ένα απόσπασμα από το κείμενο της παραίτησής του: «Ο λόγος παραίτησής μου είναι, όπως λέχθηκε στην Σύγκλητο, ο ηθικός ξεπεσμός του οργάνου που συντελέσθηκε στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου... Είναι η πρώτη φορά που η Σύγκλητος εξαναγκάζεται σε απόφαση καθʼ υπαγόρευση ομάδας φοιτητών που την έχουν θέσει σε ομηρία. Η απροκάλυπτη απειλή βίας και οι φασιστικές μέθοδοι τρομοκρατίας είναι το φυσικό απότοκο των καταλήψεων και του τρόπου που λειτουργεί σήμερα ο θεσμός του ασύλου. Σʼ αυτές τις συνθήκες, ο εξευτελισμός της Συγκλήτου είναι το φυσικό επακόλουθο μιας συνεδρίασης που ορίζεται κατʼ απαίτηση των καταληψιών και ενώ το πανεπιστήμιο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κατάληψη. Είναι τραγικό να αποτελεί προαπαιτούμενο της συμμετοχής στην Σύγκλητο η τόλμη των μελών να διακινδυνεύσουν την σωματική τους ακεραιότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους. Είναι όμως επίσης απογοητευτικό το προαπαιτούμενο αυτό να σπανίζει τόσο, ώστε η Σύγκλητος να υποκύπτει (έστω και μετά τέσσερις ώρες) στη θέληση των βιαστών της. Είναι, τέλος, θλιβερό και πικρή ειρωνεία για την διαστροφική μετάλλαξη ενός σημαντικού θεσμού, ότι οι βιαστές της ελεύθερης διαμόρφωσης γνώμης μέσα στη Σύγκλητο δρουν υπό την σκέπη του ασύλου -του θεσμού που θεσπίστηκε ακριβώς για την προάσπιση της ελεύθερης από πολιτικούς πειθαναγκασμούς σκέψης και έκφρασης στο πανεπιστημιακό χώρο». Ποιος θα αποζημιώσει το Βασίλη Βασσάλο και τους φοιτητές του, που έχασαν τις εργασίες τους; Ποιος θα παραπέμψει τους δράστες στη δικαιοσύνη; Κανείς. Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι κτηνωδίες δεν είναι εξαίρεση. Οι παροικούντες τα ελληνικά πανεπιστήμια τις γνωρίζουμε πολλά χρόνια. Μας είναι οικείες. Είμαστε λοιπόν κι εμείς ένοχοι, αφού μέχρι σήμερα δε μιλήσαμε. Στο όνομα ποιας προοδευτικότητας άραγε; Πηγή: DonCat Blog No comment από εμένα...
nontasg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ιδού τα αποτελέσματα του μεγάλου αγώνα των φοιτητών για τη βελτίωση της παιδείας......:evil: :evil: :evil: Λυπάμαι για το σημείο στο οποίο φτάσαμε...... Κανένα άλλο σχόλιο από μένα.....
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά???Ούτε ένας από τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές των καταλήψεων δεν υπάρχει για να σχολιάσει "αντικειμενικά" το παραπάνω άρθρο που ανήρτησε ο moderator??? Αλλά ξέχασα,τώρα οι πιο πολλοί θα κάνετε τα μπάνια σας....GET A LIFE!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 αν και δεν είμαι απο τους σκληροπυρινικούς που αναφέρεις , θα σχολιάσω κάτι στο εξής γεγονός. Μέσα στην περίοδο των καταλήψεων πολλές φορές παρουσιάστικαν τέτοιου είδους φαινόμενα , τα λεγόμενα προβοκάτσια προκειμένου να δώσουν έναυσμα στην ελαστικοποίηση και κατάργηση του ασύλου. Τα άτομα που το διέπραξαν αυτό , προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Το γνωρίζεις πως τα αφεντικά του πανεπιστημίου βάζουν δικά τους άτομα να τα σπάνε , ώστε να παίρνουν τις υπέρβαρες αποζημιώσεις απο το κράτος , λεφτά του λαού δηλαδή και να τα μοιράζουν σε μια κλίκα μεγαλο-καθηγητών? Η διαφθορά που υπάρχει και η εκμετάλλευση όχι μόνο στο χώρο του πανεπιστημίου αλλά και έξω απο αυτό έχει φύγει εκτός των ελεγχόμενων ορίων. Αν και είμαι απο άλλη πόλη και δεν γνωρίζω ακριβώς τι έγινε με το γεγονός που αναφέρεται απο τον χρήστη: paredwse . Με τέτοια καχυποψία που με διακατέχει το τελευταίο αυτό διάστημα , γιατί ειλικρινά είδαν πολλά τα μάτια μου , δεν παύω να πιστεύω πως πίσω απο αυτό μπορεί να εμπλέκονται και πανεπιστημιακοί. Και nontasg , το να πας για μπάνιο δεν είναι άσχημο , ίσα ίσα χαλαρώνεις κιόλας , το θέμα είναι να είσαι αδιάφορος και ανημέρωτος ... γεγονός το οποίο , ευτυχώς , δεν αποδείχτηκε με τις τελευταιές κινητοποιήσεις των φοιτητών. Εαν είσαι και συ ένας απο αυτούς , που ενστερνίζονται τη καθιστική διαμαρτυρία του καναπέ , καλύτερα μη σχολιάζεις και μην θίγεις άτομα που έχουν θυσιάσει πολύτιμο χρόνο και κόπο για να γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά. Ακόμα και αν απ αυτή απορέουν δυστυχώς κάποια προβλήματα. Τέλος , να θυμάσαι ... στο χώρο της αριστεράς , υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν προβλήματα - διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Φιλικά, Δ.Σ.
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Τα άτομα που το διέπραξαν αυτό ' date=' προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχουν σχέση με το πανεπιστήμιο. Το γνωρίζεις πως τα αφεντικά του πανεπιστημίου βάζουν δικά τους άτομα να τα σπάνε , ώστε να παίρνουν τις υπέρβαρες αποζημιώσεις απο το κράτος , λεφτά του λαού δηλαδή και να τα μοιράζουν σε μια κλίκα μεγαλο-καθηγητών? Η διαφθορά που υπάρχει και η εκμετάλλευση όχι μόνο στο χώρο του πανεπιστημίου αλλά και έξω απο αυτό έχει φύγει εκτός των ελεγχόμενων ορίων.[/quote'] Αυτά που λες γίνονται,το παραδέχομαι,αλλά νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει προσπαθώντας κάθε φορά να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα....:evil: Άν έγινε όπως λες,τότε να μπει η αστυνομία και να προσπαθήσει να βρει στοιχεία(θα μου πεις σιγά μη βρει) για το ποιοί είναι οι υπαίτιοι του συγκεκριμένου γεγονότος και τότε να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.... Εαν είσαι και συ ένας απο αυτούς ' date=' που ενστερνίζονται τη καθιστική διαμαρτυρία του καναπέ , καλύτερα μη σχολιάζεις και μην θίγεις άτομα που έχουν θυσιάσει πολύτιμο χρόνο και κόπο για να γίνει μια ολοκληρωμένη δουλειά. Ακόμα και αν απ αυτή απορέουν δυστυχώς κάποια προβλήματα. [/quote'] Πίστεψέ με δεν ανήκω σε αυτούς που λες,αλλά σε αυτούς που λόγω των καταλήψεων έχασαν πολύτιμο χρόνο μακριά από το χώρο εργασίας τους....:evil: :evil: :evil: Τέλος ' date=' να θυμάσαι ... στο χώρο της αριστεράς , υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν προβλήματα - διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. [/quote'] Πιστεύω ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν προβλήματα και όχι μόνο στην αριστερά....Άν και δεν ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα.... Το κακό είναι ότι τελικώς την πληρώνουν άνθρωποι που δεν φταίνε....
Forensick Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Πιστεύω ότι σε όλες τις παρατάξεις υπάρχουν προβλήματα και όχι μόνο στην αριστερά....Άν και δεν ασχολούμαι ενεργά με τα πολιτικά δρώμενα....Το κακό είναι ότι τελικώς την πληρώνουν άνθρωποι που δεν φταίνε.... αυτο δυστυχως συμβαινει. το κακο ειναι πως και απο φοιτητες να ηταν αυτη η καφριλα, δεν σημαινει οτι πρεπει να παρει και αλλους η μπαλα. ειναι μεγαλο μπλεξιμο. γιατι στην ταδε σχολη λενε τραμπουκους τους ΔΑΠιτες(παραδειγμα ειναι) και σε μας μια χαρα παιδια ειναι. η αντιστοιχα για ΕΑΑΚιτες ΠΚΣιτες κλπ. ειναι να πεσεις στην περιπτωση. ετσι ΑΝ ηταν φοιτητες σε αυτο το περιστατικο, τοτε φυσικα και ειναι κατακριτεο, αλλα απο κει και περα, δεν εκφραζουν το συνολο, που τουλαχιστον σε 5-6 σχολες που ξερω εγω δεν εχει καμια σχεση με αυτο το γεγονος.το να πιανομαστε απο ΜΙΑ περιπτωση και να κατηγορουμε το συνολο ειναι σαν να ακους ενα CD και επειδη δεν σου αρεσε το 1ο κομματι, λες οτι και το υπολοιπο ειναι μουφα. δεν παει ετσι. το οτι υπαρχουν καφροι σε ολες τις κοινωνικες ομαδες, το ξερουμε ολοι. το αν αυτοι οι καφροι ειναι αριστεροδεξιοι και μετα λεμε οτι αρα και ολοι οι υπολοιποι(της ιδιας ιδεολογιας) ειναι καφροι ειναι αν μη τι αλλω, αστοχο τουλαχιστον. και μενα μου την δινουν ολες οι ιστοριες συνωμοσιας, αλλα πολλες φορες δυστυχως ισχυουν. τωρα για τις καταληψεις, οτι χασαμε πολυ χρονο, ειναι γεγονος αυτο και δεν εχασες μονο εσυ nontasg που ησουν κατα, αλλα και εγω που ημουν υπερ. υγ: θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για καποιο ποστ που ειχα κανει πιο πριν και στην ουσια εβριζα καποιους εδω μεσα. αυτο ηρθε γιατι εβλεπα οτι εκριναν χωρις να ακουνε και χωρις να κοιτανε και την αλλη μερια. οσο γινεται ουσιαστικος διαλογος, οπου ο καθενας βλεπει τα λαθη του και τα σωστα του, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα.
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 και μενα μου την δινουν ολες οι ιστοριες συνωμοσιας' date=' αλλα πολλες φορες δυστυχως ισχυουν. τωρα για τις καταληψεις, οτι χασαμε πολυ χρονο, ειναι γεγονος αυτο και δεν εχασες μονο εσυ nontasg που ησουν κατα, αλλα και εγω που ημουν υπερ. υγ: θα ηθελα να ζητησω συγνωμη για καποιο ποστ που ειχα κανει πιο πριν και στην ουσια εβριζα καποιους εδω μεσα. αυτο ηρθε γιατι εβλεπα οτι εκριναν χωρις να ακουνε και χωρις να κοιτανε και την αλλη μερια. οσο γινεται ουσιαστικος διαλογος, οπου ο καθενας βλεπει τα λαθη του και τα σωστα του, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα.[/quote'] Δεκτή η συγγνώμη,αν και τα έχωσες βαριά τότε....ΤΕΣΠΑ....
Forensick Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δεκτή η συγγνώμη,αν και τα έχωσες βαριά τότε....ΤΕΣΠΑ.... ok:-D διαφωνεις με αυτα που ειπα στο προηγουμενο?
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 ok:-D διαφωνεις με αυτα που ειπα στο προηγουμενο? Εγώ απλά θέλω να την πληρώνουν και πολύ ακριβά μάλιστα οι πραγματικοί υπαίτιοι των αναταραχών,βανδαλισμών κλπ.Δηλαδή: Κατέστρεψε φοιτητής ξένη περιουσία?ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Έδειρε κωλόμπατσος αθώο φοιτητή που δεν έκανε τίποτα,αλλά απλά συμμετείχε σε διαδήλωση?ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Νομίζω έγινα κατανοητός......
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ναι,αλλά δυστυχώς στο Ελλαδιστάν πάντα την πληρώνουν αυτοί που δεν φταίνε,ενώ οι πραγματικοί "εγκληματίες" κυκλοφορούν ανενόχλητοι...Αυτό μου τη σπάει ρε γαμώτο!!!!:evil: :evil: :evil: Και στην περίπτωση των καταλήψεων πάντα μα πάντα την πληρώνουν εκείνοι οι φοιτητές που θέλουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους....Κρίμα..... :(
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Εγώ απλά θέλω να την πληρώνουν και πολύ ακριβά μάλιστα οι πραγματικοί υπαίτιοι των αναταραχών' date='βανδαλισμών κλπ.Δηλαδή:Κατέστρεψε φοιτητής ξένη περιουσία?ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Έδειρε κωλόμπατσος αθώο φοιτητή που δεν έκανε τίποτα,αλλά απλά συμμετείχε σε διαδήλωση?ΞΗΛΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! Νομίζω έγινα κατανοητός......[/quote'] εμ , δεν είναι έτσι τα πράγματα... αν ήταν έτσι , ούτε βανδαλισμούς στης πορείες θα είχαμε , ούτε τα προβοκάτσια στις καταλήψεις , ούτε τέτοια άρθρα σαν αυτό που πόσταρε ο admin. Δυστυχώς , παντού διακυβεύονται σκοπιμότητες και εκμετάλλευση... κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό γιατί είναι στη νοοτροπία του έλληνα. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας. Όσο για το άσυλο και το αν πρέπει να καταργηθεί , εκεί να δεις τι σκοπιμότητες υπάρχουν... νομίζεις πως εαν μπει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο θα σταματήσουν οι βανδαλισμοί? όχι φίλε μου , όλα έχουν ένα στόχο. όλα έχουν ένα σκοπό. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία στο χώρο του πανεπιστημίου και γι αυτό παραμένω ανένταχτος και αδέσμευτος απο παρατάξεις και κινήματα . Υποστηρίζω μόνο τις συλλογικές διαδικασίες (συνελεύσεις) και όταν θεωρώ πως κάποιο πλαίσιο λιγο-πολύ ταυτίζεται με τα πιστεύω μου , τότε το ψηφίζω. Είμαι απλά υποστηρικτής , όχι μέλος κανενός... γιατί αυτό αποτελεί δέσμευση και η δέσμευση φέρνει τα χειρότερα... Και για να τελειώνουμε με αυτά , δεν μπορούμε να κατηγορούμε κανέναν ... θα βρεθούμε σε αδιέξοδο. Αυτό είναι σίγουρο! Τον πρώτο που πρέπει να κατηγορήσουμε είναι τους εαυτούς μας που βγάλαμε αυτή τη κvvloκυβέρνηση... να κάνουμε δηλαδή μια αποτίμηση των όλων προβλημάτων στη κοινωνία και μετά να ασχοληθούμε με τη φοιτητική κοινότητα. Φιλικά, Δ.Σ. Και στην περίπτωση των καταλήψεων πάντα μα πάντα την πληρώνουν εκείνοι οι φοιτητές που θέλουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους....Κρίμα..... :( μην είσαι και τόσο σίγουρος ... αυτοί που είναι σε οργανώσεις και παρατάξεις ... το καλύτερο για τη ζωή τους θα το μετέφραζα ως : δόξα , χρήματα , κύρος , εκμετάλλευση και ηγεμονία. Και όμως έτσι είναι ... παντού θα συναντάς το μαύρο προσωπο του εγώ σου , δλδ το αντίθετο με τα πιστεύω σου και εκεί θα καταλάβεις τι εστί έλληνας ... ά άκου και τον Πανούση "Νεοέλληνας" ... τα λέει πολύ σωστά!! πολύ πολύ σωστά ... αν και είμαι κατά με την πολιτκή του ιδεολογία , στο συγκεκριμένο κομμάτι τα λέει πολύ ωραία!
nontasg Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Τον πρώτο που πρέπει να κατηγορήσουμε είναι τους εαυτούς μας που βγάλαμε αυτή τη κvvloκυβέρνηση... Μην το γυρίσουμε στα πολιτικά τώρα,άστο καλύτερα....Όλες οι κυβερνήσεις στη χώρα μας τα ίδια σ...α είναι....Όλοι να μας πιούν το αίμα θέλουν....:evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.