apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 apoikos Προσπάθησα να δείξω κάτι στο προηγούμενο τόπικ. Στο οποίο υποθέτω από τον τρόπο που απάντησες ότι δεν διαφωνείς. Μέσα σε αυτά αναφέρθηκα στα βιβλία' date=' τα οποία είναι μάλλον το πιο μικρό σημείο από όλα όσα διαφωνώ στην πρόταση, αλλά αρκεί για να φανούν αρκετά πράγματα. Προσοχή, όταν λέω διαφωνώ, δεν εννοώ συνολικά, αλλά μέσα στο πλαίσιο από το οποίο τα βλέπω τώρα. Εννοώ δηλαδή, πως δεν γίνεται να μου μιλάς για κατάργηση των δωρεάν συγγραμάτων τη στιγμή που δεν έχουν στις περισσότερες σχολές βιβλιοθήκες. Σε περίπτωση που θα υπάρχουν βιβλιοθήκες που να είναι ανοιχτές και οργανωμένες αρκετές ώρες, το συζητάω, μη σου πω το δέχομαι, αλλά μέχρι τότε όχι. [/quote'] Σου εξήγησα, αυτή είναι η επιχειρηματολογία η σωστή ενάντια στα μέτρα. Στα αμφιθέατρα όμως άλλα ακούγονται. Με χαρακτήρισες, όπως και τους υπόλοιπους φοιτητές των περιφερειακών πανεπιστημιών "παράπλευρες απώλειες". Το κρίνω λάθος χαρακτηρισμό αυτό. Γιατί, ναι, δέχομαι ότι τα περισσότερα περιφερειακά πανεπιστήμια δεν θα έπρεπε να υπάρχουν (ιδιαίτερα τα εξαιρετικά νεοσύστατα όπως το δικό μου), αλλά εφόσον υπάρχουν και σε αυτά βρίσκονται αρκετές χιλιάδες φοιτητές που το μέλλον τους στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που σπουδάζουν, το να χαρακτηρίσεις τις αρνητικές επιπτώσεις "προοδευτικών" αλλαγών "παράπλευρες απώλειες" είναι τουλάχιστον απάνθρωπο. Το «παράπλευρες απώλειες» δεν αναφερόταν στα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν. Αναφερόταν στην ηλίθια στρατηγική που ακολουθεί το υπουργείο παιδείας με την προτροπή της ελληνικής κοινωνίας. Είστε παράπλευρες απώλειες γιατί εξαπατηθήκατε εξ αρχής όσον αφορά τις συνθήκες σπουδών σας. Όχι, είναι άδικο και όπως εσύ είσαι πολίτης αυτού του κράτους και έχεις δικαιώμα στην παιδεία, έτσι έχω και εγώ. Και έτσι όπως θα σε επηρεάσει εσένα μια αλλάγη, πρέπει να με επηρεάσει και εμένα. Δεν δέχομαι, επειδή κάποιες σχολές έχουν καλύτερες υποδομές από άλλες, να περάσουν αλλαγές που εμένα θα με καταστρέψουν και άλλους θα τους βοηθήσουν. Off-topic: Επί της ουσίας, ο μέσος φοιτητής του ΕΜΠ και ο μέσος φοιτητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου δεν παίρνουν καμία παιδεία. Η μόνο διαφορά είναι το χαρτί... Διαφωνείς; Όχι, και σ'το εξήγησα. Απλά δυστυχώς σε ένα τέτοιο τερατούργημα, όπως είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία δεν αντέχει το ίδιο της το βάρος, δεν είναι εύκολο να βρεθεί αναίμακτη λύση. Τέλος πάντων, εν προκειμένω η παρέμβασή μου δεν αφορούσε στα μέτρα αυτά καθ' αυτά, αλλά στο ότι πρέπει κάποια στιγμή και οι φοιτητές να σοβαρευτούμε.
Steven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @apoikos Το ξέρεις πως θα διαφωνήσω , αλλά αυτά τα πράγματα είναι...reine Geschmackssache... Englischer Garten εε?? Biergarten στο Chinesischer Turm και έτσι....ωραία πράγματα... επιστροφή στη φύση... Είμαι ακριβώς δίπλα στον αγγλικό κήπο... Πόσο απολαμβάνω αυτό το ατελείωτο πράσινο...είναι καταπληκτικό... Να ναι καλά το τσιμέντο της Αθήνας!!! @Forensick Το ξέρω...και όοοοοοολα τα υπόλοιπα είναι πιο κάτω από πολλά τριτοκοσμικών χωρών.. Η χώρα των μεγάλων ανισοτήτων... Δεν χρειάζεται να παίζουμε...δεν υπάρχει κανένας μπαμπούλας εδω πέρα... Και για να το καταλάβεις κιόλας δεν έχουμε ούτε ένα υποχρεωτικό μάθημα...αλλά όλως τυχαίως το αμφιθέατρο είναι γεμάτο πάντα...Γιατί άραγε?? Τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί απίστευτα κεφάλαια στην παιδεία...όμως αλλαγή δεν έχει γίνει οπότε πιστεύω πωε ήρθε η ώρα για μία άλλη προσέγγιση... Για εμένα το καλύτερο θα ήταν να έχουν τα πανεπιστήμια δική τους διοίκηση και κατα ένα μέρος ιδιωτική χρηματοδότηση.. Όταν βάζει καποιος τα λεφτά του τον νοιάζει αν θα πάει καλά.. Το κράτος δεν το νοιάζει, λάθος.. το ελληνικό κράτος δεν το νοιάζει... Και αν το τίμημα της μερικής "ιδιωτικοποίησης" είναι να πληρώνουν αυτοί που μπορούν ένα συμβολικό ποσό εγώ θα το δεχόμουν με χαρά.... @lucifer Στείλε κανά pm να δούμε τι παίζει... Δεν έχω γνωρίσει κάνενα insomniac ως τώρα Να ναι καλά το TUM μέχρι τον Αύγουστο εδώ θα είμαι... Η Unter den Linden πραγματικά απίστευτη!!!! Μου θύμισες μια πολύ ωραία 5αήμερη 3ης Λυκείου στο Βερολίνο....Aχχ
ClouD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Τέλος πάντων, εν προκειμένω η παρέμβασή μου δεν αφορούσε στα μέτρα αυτά καθ' αυτά, αλλά στο ότι πρέπει κάποια στιγμή και οι φοιτητές να σοβαρευτούμε. Όπως είπα και στο προηγούμενο τόπικ. "Πρέπει αυτή η κατάσταση να αλλάξει. Όπως όμως πάντα έπρεπε.". Όχι, και σ'το εξήγησα. Απλά δυστυχώς σε ένα τέτοιο τερατούργημα, όπως είναι η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία δεν αντέχει το ίδιο της το βάρος, δεν είναι εύκολο να βρεθεί αναίμακτη λύση. Οπότε; Υ.Γ. Το παράδοξο είναι ότι μέσα σε μία συνέλευση δεν μπορείς να συζητήσεις έτσι, γιατί η τεράστια πλειοψηφία δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει. Έχω την εντύπωση ότι εδώ βγάζω το απωθυμένο μου (ειδικά αν λάβεις υπ' όψιν την έκταση των post μου στο προηγούμενο τόπικ).
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αλλά το Βερολίνο. Η Friedrichstraβe και η Unter den Linden. Το γωνιακό καφέ και το Berliner Dome' date=' και η κάβα με τα αψέντια και η συνοικία με τους πάνκηδες. Αχ. [/quote'] Το τελειωμένο μεταλλάδικο που έπαιζα μπιλιάρδο υπό τους ήχους των Dark Tranquillity στην Warschauer Strasse, μαζί με έναν Ουκρανό και ένα Σύρο. Το Bleib Treu καφέ. Η παρακμιακή Alexanderplatz όπου συνάντησα μια παλιά «φίλη» ένα παγωμένο βράδυ του Δεκέμβρη. Δεν ξεχνιούνται εύκολα. Βαχ.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Οπότε; Αν ήξερα και είχα τα πλήρη στοιχεία για να δώσω μια καλή λύση' date=' θα έπρεπε να είμαι υπουργός παιδείας :-P. Off-topic (λέμε τώρα, γιατί τα προηγούμενα είναι on): Θεωρώ ότι ένας από τους μεγαλύτερους φιλοσόφους του 20ου αιώνα ήταν ένας κύριος ονόματι Douglas Adams, ο οποίος μεταξύ άλλων εντόπισε την αιτία όλων των προβλημάτων μας: In the beginning the Universe was created. This had made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.
ClouD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Χα. Όταν είδα Douglas Adams, περίμενα αυτό το quote ;-). Κολάει υπέροχα μπορώ να πω. To "οπότε" το έβαλα για να δω κατα πόσο δέχεσαι μία "αιματηρή" λύση. Τελος πάντων.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Να ναι καλά το τσιμέντο της Αθήνας!!! Έχε χάρη που είσαι κοντά στις Άλπεις, γιατί αλλιώς θα σου έλεγα για τα βουνά της Γερμανίας :-P
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ..οσο δεν εχεις ιδεα τι γινεται στα ελληνικα πανεπιστημια' date=' μην μιλας. εδω δεν σε παιρνουν απο το χερακι να σε μαθουν, αλλα αυτο εξαρταται απο τον καθενα ξεχωριστα.μια ερωτηση: στο υπερπανεπιστημιο που εισαι, ποσα χρονια ειναι και ποσα μαθηματα εχεις?.... οποιος ειναι εξω απο τον χωρο μιλαει ευκολα γιατι δεν ξερει. αφου δεν σας αρεσει τοσο πολυ η Ελλαδα παρατηστε την στην ησυχια της και μας μαζι γιατι απο πολλους εξυπνακηδες αλλο τπτ.[/quote'] Forensick. Τώρα γίνεσαι ισοπεδωτικός. Αν νομίζεις πως το Φυσικό στην Ελλάδα είναι καλύτερο από την Αμερική πλανάσαι πλάναν οικτράν. Αν νομίζεις πως η νομική της Ελλάδας είναι καλύτερη της Γαλλίας επίσης. Αν νομίζεις πως η ιατρική μας ειναι καλύτερη της Αγγλίας επίσης. Αν νομίζεις πως το οικονομικό μας είναι καλύτερο της Αγγλιας επίσης. Αν νομίζεις πως οι μηχανικοί μας είναι καλύτεροι της Γερμανίας επίσης. Στον τομέα της πληροφορικής δεν αναφέρομαι καν. και αν νομίζεις πως οι πλαστικοί μας χειρούργοι είναι καλύτεροι της Βραζιλίας επίσης :mrgreen: .... και θα μπορούσα να συνεχίσω. Το θέμα είναι να γίνει κάτι γι'αυτό. Προς το παρόν όσοι πηγαίνουν για σπουδές στο εξωτερικό είναι εξυπνάκιδες με την πραγματική έννοια για μένα. Και εγώ έλεγα παλαιότερα πως οι Έλληνες επιστήμονες είναι από τους καλύτερους, αλλά μετα τα έφτυσα τα στραγάλια. Επίσης ο αριθμός των μαθημάτων τι ρόλο παίζει;;; Στο φυσικό Θεσ/κης έχουν περισσότερα μαθήματα από τα Γιάννενα. Αυτό κάνει το τμήμα πιο δύσκολο; Δεν νομίζω. Κάποιος είπε οτι οι καταλήψεις δεν υποκινούνται από κόμματα!!!! Έτσι ξεκαρδιστικά θα πέσω για ύπνο απόψε. Τον ευχαριστώ πολύ. 1000 χρόνια να ζήσει.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Χα. Όταν είδα Douglas Adams' date=' περίμενα αυτό το quote ;-). Κολάει υπέροχα μπορώ να πω. To "οπότε" το έβαλα για να δω κατα πόσο δέχεσαι μία "αιματηρή" λύση. Τελος πάντων.[/quote'] Ηθικά δεν τη δέχομαι. Για την ακρίβεια δε δέχομαι την εξ αρχής δημιουργία τέτοιων αδιέξοδων καταστάσεων που οδηγούν σε αιματηρές λύσεις. Δε δέχομαι να την πληρώσεις εσύ επειδή έγραψες Ιστορία 12 ενώ εγώ όχι. Ρεαλιστικά όμως φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να την υποστούμε. Γιατί δυστυχώς δεν εξαρτάται από τα 5-10 άτομα που ξέρουν τι τους γίνεται, εμπλέκεται ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία που ως γνωστόν έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πανικό και τη Λήθη.
ClouD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ηθικά[/b'] δεν τη δέχομαι. Για την ακρίβεια δε δέχομαι την εξ αρχής δημιουργία τέτοιων αδιέξοδων καταστάσεων. Ρεαλιστικά όμως φοβάμαι ότι θα αναγκαστούμε να την υποστούμε. Γιατί δυστυχώς δεν εξαρτάται από τα 5-10 άτομα που ξέρουν τι τους γίνεται, εμπλέκεται ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία που ως γνωστόν έχει πολύ καλές σχέσης με τον Πανικό και τη Λήθη. Μη λες κακιές λέξεις, θα μας πλακώσει ο Lucifer. Οκ, αρκεί, ευχαριστώ.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Πάντως όλα τα σημαντικά προβλήματα του κόσμου λύνονται στις 5:30 το πρωί σε ένα forum :-P Αύριο πάμε για το Κυπριακό, με νέο quote από D.A.
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αν δεν κάνω λάθος' date=' όταν ήταν χούντα ήσουν περίπου -13 ετών, οπότε εσύ και όλοι οι άλλοι που ήταν μαζί σου μάλλον δεν επηρεάσατε και πολύ την ιστορία της χώρας. Βλέποντας δε τους άλλους «γνήσιους συνεχιστές» και τιμητές του Πολυτεχνείου (Λαλιώτη, Δαμανάκη κλπ κλπ), καθώς και τη φιέστα που στήνεται κάθε χρόνο, πραγματικά με πιάνει ένα δέος. Τι εννοεί ο ποιητής; Από μεγάλα λόγια, άλλο τίποτα. Όταν κάποιοι (δυστυχώς οι περισσότεροι) μετά από λίγα χρονάκια θα πίνετε νερό στο όνομα του Ροκφέλερ, θα τα ξαναπούμε.Τα σέβη μου, ένας Αριστερός (στην καρδιά) φοιτητής.[/quote'] οταν εγινε το πολυτεχνειο ημουν -800 αλλα απο οταν αρχισα να καταλαβαινω τοτε αρχισα να εχω ενεργητικο ρολο σε αυτη τη κοινωνια και οχι να λεω οτι ειμαι αριστερος(στη καρδια) η δε ξερω και εγω που κατακρινοντας οσους κανουν οτι μπορουν. οσο για δαμανακη-λαλιωτη επι πολυτεχνειου μονο δικου σου τυπου αριστεροι μπορουν να τους θεωρουν προσωπα με πραγματικα ενεργη συμμετοχη και οχι τυχοδιωκτες που πεταχτηκαν για να εξυπηρετησουν προσωπικα συμφεροντα. και για την ολη αληθεια για τον λαλιωτη ρωτα στο παντειο τον γιωργο βελτσο (κοινωνιολογος)ποσο αντιστασιακος ηταν τρομαρα του! αλλα αυτα σας μαθαν αυτα λετε. αληθεια εσυ που το παιζεις και αριστερος(στη καρδια οπως λες)στο πολυτεχνειο που ησουν?εννοω απο μεσα η απεναντι? τι ωρα το ban?
Forensick Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Forensick.Τώρα γίνεσαι ισοπεδωτικός. Αν νομίζεις πως το Φυσικό στην Ελλάδα είναι καλύτερο από την Αμερική πλανάσαι πλάναν οικτράν. Αν νομίζεις πως η νομική της Ελλάδας είναι καλύτερη της Γαλλίας επίσης. Αν νομίζεις πως η ιατρική μας ειναι καλύτερη της Αγγλίας επίσης. Αν νομίζεις πως το οικονομικό μας είναι καλύτερο της Αγγλιας επίσης. Αν νομίζεις πως οι μηχανικοί μας είναι καλύτεροι της Γερμανίας επίσης. Στον τομέα της πληροφορικής δεν αναφέρομαι καν. και αν νομίζεις πως οι πλαστικοί μας χειρούργοι είναι καλύτεροι της Βραζιλίας επίσης :mrgreen: .... και θα μπορούσα να συνεχίσω. Το θέμα είναι να γίνει κάτι γι'αυτό. Προς το παρόν όσοι πηγαίνουν για σπουδές στο εξωτερικό είναι εξυπνάκιδες με την πραγματική έννοια για μένα. Και εγώ έλεγα παλαιότερα πως οι Έλληνες επιστήμονες είναι από τους καλύτερους' date=' αλλά μετα τα έφτυσα τα στραγάλια. Επίσης ο αριθμός των μαθημάτων τι ρόλο παίζει;;; Στο φυσικό Θεσ/κης έχουν περισσότερα μαθήματα από τα Γιάννενα. Αυτό κάνει το τμήμα πιο δύσκολο; Δεν νομίζω. Κάποιος είπε οτι οι καταλήψεις δεν υποκινούνται από κόμματα!!!! Έτσι ξεκαρδιστικά θα πέσω για ύπνο απόψε. Τον ευχαριστώ πολύ. 1000 χρόνια να ζήσει.[/quote'] οχι, οχι, με παρεξηγησες. ποτε δεν ειπα οτι εχουμε το καλυτερα πανεπιστημια. αλλα οτι εχω βαρεθει ολους αυτους που τα θαβουν και εξυμνουν το εξωτερικο. καλα κανουν και φευγουν, αλλα αμφιβαλω αν οι μισοι εφυγαν οικειοθελως η απλα επειδη δεν μπορουσαν να ανταπεξελθουν. ειναι γενικως αποδεκτο, πως η ποσοτητα των πληροφοριων που παιρνουμε σε 2θμια και 3θμια εκπαιδευση ειναι τεραστια και αρκετα μεγαλυτερη απο αυτη στο εξωτερικο. αν ειχαμε εκμεταλλευθει αυτο το γεγονος(με υποδομες, χρηματοδοτηση,εποπτια)τοτε σιγουρα θα ειχαμε απο τα καλυτερα. αν η ποσοτητα συνδιαζοταν καλυτερα με την ποιοτητα, τοτε ναι. οταν ομως, καποιος ο οποιος δεν ξερει τι γινεται στην παιδεια και βγαζει και σημαντικα συμπερασματα, τοτε τι να το κανω? αλλο να σου εχει πει ο ταδε οτι γινεται αυτο και αλλο να το ξερεις απο πρωτο χερι. γιατι οπως ξαναειπα, οταν εισαι εξω απο τον χωρο μπορει να λες οτι θες, αλλα συνηθως δεν ισχυουν. και αυτο γιατι σχολιαζεις καταστασεις που ποτε δεν εχεις ζησει απο κοντα. και οχι δεν θεωρω εξυπνακηδες αυτους που πανε στο εξωτερικο. δεν μου φαινεται πως το 60% αυτων να εβγαιναν εξω αν ειχαν παει καλα στις πανελληνιες. και μην ακουσω οτι ειναι αδικο το συστημα με τις πανελληνιες. μπορει να ειναι, αλλα θελει ενα στρωσιμο για να καταφερεις κατι. και οσοι δεν καταφερνουν κατι, βγαζουν την χολη τους μετα εξυμνωντας τα πανεπιστημια εξω. οσο για τις καταληψεις...ναι και γω γελασα :-P
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ακουω ποιος απο εσας που λενε οτι υποκινουνται απο κομματα οι καταληψεις και οι πορειες πηγε στη πανελλαδικη πορεια τη προηγουμενη εβδομαδα αθηνα.οποιος πηγε ας μου πει πιο κομμα ειχε την ηγεμονια???? η μηπως δεν πηγε κανεις αλλα τα ξερεται ολα φυσικα αρα λετε και για αυτο? γιατι εγω μονο τη πκσ ειδα να προσπαθει να το κανει αλλα εφαγε το ταμπανι της και αποχωρισε με τα 500 ατομα που ειχε ολα και ολα και η πορεια συνεχιστηκε αυτονομη οπως ξεκινησε.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 αληθεια εσυ που το παιζεις και αριστερος(στη καρδια οπως λες)στο πολυτεχνειο που ησουν?εννοω απο μεσα η απεναντι? Και εγώ αγέννητος ήμουν. Οι γονείς μου όμως ήταν μέσα. Το τι θα έκανα εγώ είναι δικός μου λογαριασμός και εν πάσει περιπτώση εμπίπτει στην ίδια κατηγορία δηλώσεων με το «αν η γιαγιά μου είχε καρούλια». Δεν αμφισβήτησα την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Αυτό πού χλευάζω είναι το «εμείς» που χρησιμοποιείται αριστερά-δεξιά. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι άτομα σαν κι εσένα καπηλεύονται την ιστορία' date=' μιλάνε για τους «μέσα» και τους «απέναντι», θέτουν σαφέστατες διαχωριστικές γραμμές χωρίς να έχουν ιδέα για τι μιλάνε. Είναι ένα «εμείς» το οποίο ακούγεται σε κάθε πορεία μόνο και μόνο για να πεταχτεί σε ένα πανό, σε ένα σύνθημα. Είναι ένα «εμείς» τόσο αόριστο, όσο το «αυτοί» και το «εσείς», χωρίς συγκεκριμένο νόημα. Είναι το «αν δεν είσαι μαζί μας είσαι εναντίον μας» που με αηδιάζει. Είναι η ωμή αντίδραση χωρίς καμία δημιουργικότητα. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ένα «Εμείς» που δεν περιλαμβάνει κανένα όραμα. Θλίβομαι. Είσαι περήφανος για τις καταλήψεις; Είσαι περήφανος για μια πρακτική που έχει καταντήσει καραμέλα, και έχει χάσει το νόημά της; Είσαι περήφανος που θα γίνει μια χαριστική εξεταστική και θα τα περάσετε όλα το Σεπτέμβρη έχοντας κάνει 3 βδομάδες μάθημα όλες κιόλες; Τι θα έχετε αποκομίσει από αυτό το ακαδημαϊκό εξάμηνο; Γιατί όσους έχω ακούσει στις κινητοποιήσεις λένε με βεβαιότητα «ε, εντάξει, δε θα χαθεί και το εξάμηνο, θα γίνει μια διπλή το Σεπτέμβρη και θα μας περάσουν». Με τέτοιες πισινές γίνονται οι Αγώνες εκεί που μας παίρνει, ε; τι ωρα το ban? Αν υποννοείς ότι έχω κάνει κάπου κακή χρήση της εξουσίας που (λέμε τώρα) έχω ως moderator, βγες με συγκεκριμένα παραδείγματα και πες το. Επίσης, αν θεωρείς ότι θα σου ρίξω ban λόγω των απόψεών σου, πλανάσαι πλάνη οικτρά, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε κάτι τέτοιο. Ξέχασα όμως, αν δεν είμαι μαζί Σας, είμαι εναντίον Σας, είμαι τσιράκι του Συστήματος. Φίλε μου, ο κόσμος δεν είναι ασπρόμαυρος. Αρχή άνδρα δείκνυσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.