Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή τα "βλαστάρια" του ελληνικού λαού καταστρέφουν τα μάρμαρα της Νομικής για να τα πετάξουν στα ΜΑΤ (πριν λίγο πέταξαν μολότωφ). Οποία γελοιότης' date=' ακαδημαϊκοί πολίτες να φέρονται έτσι και να τους προστατεύει το άσυλο. Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα παιδιά αυτά και τους γονείς που τα χαίρονται.

[/quote']

WHAT???όχι φίλε μου λάθος κάνεις....ο Πολύδωρας και η "κατσίκα" τους έβαλαν να σπάσουν τα νομικά μάρμαρα για να κατηγορήσουν στη συνέχεια τους φοιτητές που όπως πάντα κάνουν τον αγώνα τους δημοκρατικά και αμερόληπτα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πάει,τη χάσαμε τη μπάλα.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άκυρος είναι όποιος καταλαβαίνει ως άκυρα τα έγκυρα. Το θέμα μας είναι οι καταλήψεις, και νομίζω πως αναπόφευκτα θα μιλήσουμε για τις σπουδές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τα Υπουργεία, το φοιτητικό κίνημα, την καταστολή του κινήματος και τους μπάτσους.

Εκτός αν θέλετε να μιλήσουμε για το χρώμα που έχουν τα λουκέτα που βάζουμε στις καταλήψεις, το μέγεθος των κρίκων των αλυσίδων, το πως στρώνουμε τα κρεβάτια μας στις καταλήψεις κλπ αν ο φίλςο bandito τα θεωρέι αυτά πιο έγκυρα.

Πολλοί από αυτούς έχουν οικογένεια, υποχρεώσεις και είναι κανονικοί άνθρωποι με αισθήματα. Έτυχε να κάνουν αυτή τη δουλειά - πρέπει να τρων και ξύλο από πάνω;
Θα σας πω μια ιστοριούλα που διηγήθηκε σε μια συνέντευξή του ο Μίσσιος (edited: υπάρχει και στο βιβλίο): Στην κατοχή, πληροφορήθηκε το κόμμα του, ότι ένας Έλληνας βασανιστής (στην Αστυνομία δούλευε υπό τις εντολές της Κυβέρνισης κουίσλιγκ), βασανίζει τους κρατούμενους μέχρι θανάτου. Δικαίως αποφάσισε το κόμμα να ξεμπερδέψει μια και καλή με τον βασανιστή. Η αποστολή ανατέθηκε στον Μίσσιο. Πήρε λοιπόν ένα περίστοφο και έστησε καραούλι έξω από το σπίτι του. Βγήκε σε μια φάση ο βασανιστής με το παιδάκι του, κρατούσε μια μπαλίστα αυτό, την έδινε στον τρυφερό πατερούλη του, του την έκανε πάσα εκείνος. Χαχαχου, χαχαχα με το παιδάκι ο βασανιστής, του τσιμπούσε το μαγουλάκι, γελούσε το παιδάκι, χαμογελούσε κι ο πατερούλης... "Ρε δε πάει στο διάολο" είπε μέσα του. Συγκινήθηκε από τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές, "άστον τον άνρθωπο να ζήσει να ευτυχήσει με την οικογένειά του". Δε περνάνε 2 μέρες, του την έχουν φυλαγμένη του Χρόνη (Μίσσιος), τονε μαζεύουνε στην Ασφάλεια στα μπουντρούμια και ποιόν συναντάει εκεί? Τον φίλο μας το βασανιστή. Για να μη πολυλογώ, τονε γδύσανε, το έδεσε τον π.... και του βαρούσε τα @@ με έναν χάρακα μισό μέτρο.

Και παραλλάσσω την παραπάνω παράθεση από τον καλοπροαίρετο dop: οικογένεια είχε κι αυτός, υποχρεώσεις είχε και ήταν κανονικός άνθρωπος με αισθήματα. Έτυχε να κάνει αυτή τη δουλειά - έπρεπε να τον σκοτώσουν κι από πάνω;

Λοιπόν φίλε μου, έχω κι εγώ συμμαθητές και έναν γείτονα από το χωριό, που γίνενε μπατσοι και ο γείτονας από το χωριό ΜΑΤάς. Ντρέπονται να γυρίζουν να με κοιτάξουν τώρα. Γιατί όποιος πάει να γίνει μπάτσος, ή το ξέρει από την αρχή ή το μαθαίνει στην πορεία, έχει επίγνωση ποιό είναι το καθήκον του: να προστατεύει τα αφεντικά του. Και ξέρει πολύ καλά αν έχουν δίκιο οι συνταξιούχοι που βαράει, ή οι οικοδόμοι, ή οι απολυμένοι της Βιομηχανίας Φωσφωρικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), ή οι φοιτητές. Και ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα τους κοπανήσει κι αυτούς και τον πατέρα του.

Υπάρχει ένα βιβλίο, που το έγραψε ένας τύπος που έφυγε οικειωθελώς από τα ΜΑΤ, (δε θυμάμαι το όνομά του βιβλίου) για λόγους συνείδησης. Πάρετε να διαβάσετε, και να δείτε τις λαμπρές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι διοικητές τους για να τους κάνουν να λυσσάξουν για ξύλο: για τους μπάφους που πίνουν μέσα στις κλούβες, για τα χαστούκια και τα βρισίδα που τρώνε, για το τι κουβεντιάζουν μεταξύ τους και αν τους αρέσει η δουλειά τους. Τα λέει όλα. Αλλά στο όνομα του "να θρέψω την οικογένειά μου" γ@μούν τους υπολοίπους, εν πλήρει συνείδηση.

Κι εγώ τίμιος κι εργατικός είμαι, και συναισθήματα έχω. Αλλά δεν βαράω τον κόσμο για να βγάλω το ψωμί μου. Ούτε καν θα ανεχόμουν να πάω και να βαράω τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το μπουρδέλ0 που ζει.

Δημοσ.

Εκτός αν θέλετε να μιλήσουμε για το χρώμα που έχουν τα λουκέτα που βάζουμε στις καταλήψεις' date=' το μέγεθος των κρίκων των αλυσίδων, το πως στρώνουμε τα κρεβάτια μας στις καταλήψεις κλπ αν ο φίλςο bandito τα θεωρέι αυτά πιο έγκυρα.

[/quote']

Μάγκα μου,ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να κοιμάστε μέσα στα πανεπιστήμια,να τρώτε,να πίνετε ή ό,τι άλλο κάνετε,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΥΤΟ???Το πανεπιστήμιο δεν είναι σπίτι σου όπως και κανενός άλλου να κάνεις ό,τι γουστάρεις εκεί μέσα!!!Όσον αφορά το γράψιμο των τοίχων,τα σπασμένα καθίσματα,τζάμια κλπ άστο δεν το συζητάω καν....Γιατί δηλαδή να πληρώνω εγώ και ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος την κ...α του καθενός???:evil: :evil: :evil: :evil:

Κάτσε εσύ και λέγε τις ιστοριούλες σου λοιπόν.Άν αρχίσω και εγώ να σου λέω τέτοιες ιστοριούλες δεν θα ξέρεις τι να πεις μετά........

Ούτε καν θα ανεχόμουν να πάω και να βαράω τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το μπουρδέλ0 που ζει.

Οπότε σπας(δεν λέω για σένα,γενικώς μιλάω)τα μαγαζιά,τα αυτοκίνητα κλπ και το κάνεις πιο μπουρδέλο ε???Φοβερή λύση στα προβλήματα ης κοινωνίας....

Δημοσ.
Λοιπόν φίλε μου, έχω κι εγώ συμμαθητές και έναν γείτονα από το χωριό, που γίνενε μπατσοι και ο γείτονας από το χωριό ΜΑΤάς. Ντρέπονται να γυρίζουν να με κοιτάξουν τώρα. Γιατί όποιος πάει να γίνει μπάτσος, ή το ξέρει από την αρχή ή το μαθαίνει στην πορεία, έχει επίγνωση ποιό είναι το καθήκον του: να προστατεύει τα αφεντικά του. Και ξέρει πολύ καλά αν έχουν δίκιο οι συνταξιούχοι που βαράει, ή οι οικοδόμοι, ή οι απολυμένοι της Βιομηχανίας Φωσφωρικών Λιπασμάτων (ΒΦΛ), ή οι φοιτητές. Και ξέρει πως αργά ή γρήγορα θα τους κοπανήσει κι αυτούς και τον πατέρα του.

/me puke

Γιατί απλώς νομίζω ότι ο τύπος σε έχει γειωμένο;

Με λίγα λόγια ο θανατός σου, η ζωή μου. Άρα τι συφιλιάζεστε όταν λέω ότι πρέπει να αυξηθεί η παραγωγή αναπηρικών καροτσακίων (:razz:) για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτή την πανούκλα (τους φοιτητοπατέρες that is); Η ίδια (ούτε καν η άλλη) όψη του ίδιου νομίσματος είναι.

Ας τιγκάρουν ένα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο καπνογόνο και μόλις αρχίζουν και βγαίνουν έξω οι "αγωνιστές" ας τους πλακώσουν στις κλοπιές. Μα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και για πότε τα παλικάρια τις μιας φακής θα λύσουν τις καταλήψεις....

Δημοσ.

Πείτε του να μη βαράει τόσο πολύ γιατί μας σκότωσε. Πολύ γ@μάει φαίνεται, τόσο που ξεχειλίζει το γ@μήσι και από το χάλκινο καλώδιο της DSL. Ε ρε κότσια ο τύπος.

Δημοσ.

Στις ειδήσεις νωρίτερα άκουσα: "οι αστυνομικοί παραβίασαν επανειλημμένα το άσυλο ρίχνοντας καπνογόνα μέσα στο κτίτριο της Νόμικης που είχαν καταλάβει οι "αγωνιστές"(η τελευταία λέξη ήταν δικιά μου).

Πωπω....τους έκοψαν το μάθημα των κακόμοιρων των παιδιών...Να τους στείλουμε στρατοδικείο τους κωλόμπατσους.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Είναι και οι δημοσιογράφοι μερικές φορές....

Δημοσ.
Πείτε του να μη βαράει τόσο πολύ γιατί μας σκότωσε. Πολύ γ@μάει φαίνεται, τόσο που ξεχειλίζει το γ@μήσι και από το χάλκινο καλώδιο της DSL. Ε ρε κότσια ο τύπος.

Άκυρο ψαρά. Τ1 here....

Δημοσ.
Άκυρο ψαρά. Τ1 here....

Βασικα αυτο που του αρμοζει ειναι να ανοιξει εκεινο το βιβλιο στο τερμα της βιβλιοθηκης.

Σελιδα 18 εχει ενα ακυρο,ας το τσιμπισει:mrgreen:

Δημοσ.

Είναι μια από τις ιστορικές στιγμές της ελληνικής πραγματικότητας που θα ήθελα να βρισκόμουν στην Ελλάδα... Το γελιο της αρκούδας να ακούς τα ζώα τους κλειδωμένους φοιτιτές να βγαίνουν στις τηλεοράσεις και να λένε όοοοτι μλκία τους κατέβει...και οι δημοσιογράφοι να ζούνε και αυτοί το δράμα των χιλιοαδικημένων, βιοπαλαιστών και τίμιων αυτών παιδιών... όπως έλεγαν και οι ΑΜΑΝ.. "Καααλάάά παιδιά!!!"

Άχχχχ πουτάνα κοινωνία πως φέρεσαι έτσι στα παιδιά σου... !!

Ας τιγκάρουν ένα οποιοδήποτε πανεπιστήμιο στο καπνογόνο και μόλις αρχίζουν και βγαίνουν έξω οι "αγωνιστές" ας τους πλακώσουν στις κλοπιές. Μα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και για πότε τα παλικάρια τις μιας φακής θα λύσουν τις καταλήψεις....
:D Δεν θα είχε πολύ γέλιο LL?? Πάντως θα πλήρωνα ευχαρίστως με τους φόρους την νοσηλεία τους... Αμα δούλευα στο Ελλάδα... Πάντως για να ξαναεξοπλίσουμε το ΕΜΠ με υπολογιστές με τίποτα... Ετσι κι αλλιώς δεν θα έχουν τι να σπάσουν και να κλέψουν την επόμενη φορά άμα δεν τους πάρουμε καινούργια! Συμφέρει για το δημόσιο έλλειμα!
Δημοσ.
Βασικα αυτο που του αρμοζει ειναι να ανοιξει εκεινο το βιβλιο στο τερμα της βιβλιοθηκης.

Σελιδα 18 εχει ενα ακυρο,ας το τσιμπισει

Προβλέπεται νομίζω για την ΕΣΣΟ του...

Δημοσ.

Δεν τον χαλούλου καθολούλου θα πρόσθετα...

(πάλι αρχίσαμε το army dialect και θα μας πάρουν με τις πέτρες, αλλά δε βαριέσαι;

Λελεεεεεεεεε)

Δημοσ.

@tktommytk: θα προτιμήσουν αυτόν που τους βολεύει και τους αρέσει και έχει το καλύτερο βιογραφικό (συνήθως, γιατί στο Ελλάντα πολλοί βγαίνουν over-qualified). Μήπως το παιδί που μπόρεσε να σπουδάσει στο Harvard να ζητήσει συγγνώμη και να αυτομαστιγωθεί κιόλας; Εσύ δεν προσπαθείς για το καλύτερο; Αυτός γιατί όχι;

@paredwse: παραφέρθηκα με τα κόμματα, δεν έπρεπε καν να το αναφέρω. Απολογούμαι.

@g1annis: συγγνώμη, τώρα θα κατηγορήσεις και τους αστυνομικούς ότι είναι και βασανιστές; Ως πότε θα μας κυνηγούν τα φαντάσματα της χούντας και του εμφυλίου; Οι περισσότεροι ήταν στο δημοτικό τότε (εκτός και αν 50+ δουλεύουν στα ΜΑΤ). Μην τρελαθούμε κιόλας.

Και στο κάτω κάτω, τι δουλειά έχουν οι μολότωφ σε μια ειρηνική πορεία; Έτυχε να βρουν στο δρόμο μπουκάλια και βενζίνη και τις έφτιαξαν όταν ξεκίνησε η επίθεση των ΜΑΤ; Και τους σιδηρολοστούς τους κουβαλούν μαζί τους; Κλειδαράδες είναι ή το φυλαχτό τους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...