Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα για κάποιους μόνο αυτά που λέει ο bandito υπέρ των φοιτητών είναι μια χαρά και ότι είναι (ας πούμε) εναντίον τους ,το βγάζουνε εκτός πραγματικότητας...:-? :-?

Πχ γιατί αυτό που λέει ο bandito για το όριο απουσιών κατά το 30% των ωρών είναι υπερβολικό???

Δηλ οι σπουδαστές των ΙΕΚ στην Πάτρα(όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα βέβαια) που έχουν δικαίωμα απουσιών μόνο για το 20% των ωρών,αλλιώς χάνουν τη σχολή ΤΙ ΕΙΝΑΙ????Παιδιά ενός κατώτερου Θεού???Αλλά θα μου πείτε τώρα με τα κωλοΙΕΚ θα συγκριθούν οι επιστήμονες των ΑΕΙ???

Βρε άντε να κάνετε καμμιά βουτιά να συνέλθετε μερικοί,γιατί μάλλον η ζέστη σας χτύπησε στο κεφάλι....

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά απότι φαίνεται από σεπτέμβρη στο χορό μπαίνουν και τα σχολεία...

Να δούμε τώρα τι θα γίνει' date=',,[/quote']

Εννοείς και τα δημοτικά????????Πωπω........

Δημοσ.

'Oπως φαίνεται από τις χτεσινές κυριακάτικες εφημερίδες αλλά και από τις ειδήσεις, αρχικά λύκεια και γυμνάσεια, αλλά και δημοτικά αργότερα ...

Το θέμα είναι να μην ξεσηκωθούν μόνο οι καθηγητές αλλά οι ίδιοι μαθητές (για λύκεια μιλάω δεν εννοώ του δημοτικού)...

Δημοσ.
@Luci

Οτι έγραψα το έγραψα με μισό μάτι απο την νύστα και χωρίς καμια ιδιαίτερη μελέτη. Λογικό να μου ξέφυγαν κάποια. Αλλα για δες τώρα:

- Οποιος φοιτητής θεωρεί οτι υπάρχει προσωπική εμπάθεια απο καθηγητή' date=' μπορεί να ζητάει συμπληρωματική προφορική εξέταση, παρουσίας άλλων καθηγητών του τμήματος.

Επιπλέον:

- Οι παραμφερείς σχολές είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουν μια λίστα με κοινες σχολές και κοινά μαθήματα. Αν π.χ πέρασες Πολ. Μηχανικός αλλά δεν σου αρέσει καθόλου στο πρώτο έτος έχεις δικαίωμα μεταπήδησης σε μια απο τις "κοινές σχολές", διατηρώντας τους βαθμούς απο τα "κοινά μαθήματα" και δίνοντας κάποιου είδους εξετάσεις που ορίζει το κάθε τμήμα.

- Αν παραπάνω απο δυο διδακτορικοί φοιτητές εγκαταλείψουν στο ίδιο έτος, ο καθηγητής χάνει το δικαίωμα της ερευνητικής δραστηριοτητας.[/quote']

Αρέσεις μου.

Δημοσ.
'Oπως φαίνεται από τις χτεσινές κυριακάτικες εφημερίδες αλλά και από τις ειδήσεις' date=' αρχικά λύκεια και γυμνάσεια, αλλά και δημοτικά αργότερα ...

Το θέμα είναι να μην ξεσηκωθούν μόνο οι καθηγητές αλλά οι ίδιοι μαθητές (για λύκεια μιλάω δεν εννοώ του δημοτικού)...[/quote']

Γιατί βρε,τα παιδιά του δημοτικού δεν έχουν δικαιώματα???

Είναι η μελλοντική γενιά!!!

Και αυτά στις διαδηλώσεις να ρίξουν την κυβέρνηση.:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

'Oπως φαίνεται από τις χτεσινές κυριακάτικες εφημερίδες αλλά και από τις ειδήσεις, αρχικά λύκεια και γυμνάσεια, αλλά και δημοτικά αργότερα ...

Το θέμα είναι να μην ξεσηκωθούν μόνο οι καθηγητές αλλά οι ίδιοι μαθητές (για λύκεια μιλάω δεν εννοώ του δημοτικού)...

Δημοσ.

- Οι παραμφερείς σχολές είναι υποχρεωμένες να δημοσιεύουν μια λίστα με κοινες σχολές και κοινά μαθήματα. Αν π.χ πέρασες Πολ. Μηχανικός αλλά δεν σου αρέσει καθόλου στο πρώτο έτος έχεις δικαίωμα μεταπήδησης σε μια απο τις "κοινές σχολές"' date=' διατηρώντας τους βαθμούς απο τα "κοινά μαθήματα" και δίνοντας κάποιου είδους εξετάσεις που ορίζει το κάθε τμήμα.

[/quote']

Άν ας πούμε πέρασες σε μια σχολή πληροφορικής και μέσα σε ένα χρόνο έσπασες 5-6 τζάμια επειδή είχες τα νεύρα σου σε στέλνουν σε άλλη μήπως και σταματήσεις να τα σπας....

- Αν παραπάνω απο δυο διδακτορικοί φοιτητές εγκαταλείψουν στο ίδιο έτος' date=' ο καθηγητής χάνει το δικαίωμα της ερευνητικής δραστηριοτητας.

[/quote']

Δηλαδή αν έχει ο τάδε καθηγητής 10 διδακτορικούς φοιτητές και οι 2 στην πορεία τα παρατήσουν επειδή πχ τα εφτιαξαν με καμμιά γκομενίτσα και είπαν "δε βαριέσαι μωρέ και μέχρι εδώ καλά τα πήγαμε ",ενώ όλοι οι άλλοι συνεχίζουν μια χαρά στέλνουμε στην πυρά τον καθηγητή....

Bandito,μήπως είσαι λίγο offside??? :mrgreen:

Δημοσ.
Άρα για κάποιους μόνο αυτά που λέει ο bandito υπέρ των φοιτητών είναι μια χαρά και ότι είναι (ας πούμε) εναντίον τους ' date='το βγάζουνε εκτός πραγματικότητας...:-? :-?

Πχ γιατί αυτό που λέει ο bandito για το όριο απουσιών κατά το 30% των ωρών είναι υπερβολικό???

Δηλ οι σπουδαστές των ΙΕΚ στην Πάτρα(όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα βέβαια) που έχουν δικαίωμα απουσιών μόνο για το 20% των ωρών,αλλιώς χάνουν τη σχολή ΤΙ ΕΙΝΑΙ????Παιδιά ενός κατώτερου Θεού???Αλλά θα μου πείτε τώρα με τα κωλοΙΕΚ θα συγκριθούν οι επιστήμονες των ΑΕΙ???

Βρε άντε να κάνετε καμμιά βουτιά να συνέλθετε μερικοί,γιατί μάλλον η ζέστη σας χτύπησε στο κεφάλι....[/quote']

χεσε ψηλα και αγναντευε. και τι με νοιαζει τι κανουν στα ΙΕΚ στα ΠΙΕΚ και στα ΨΙΕΚ(δεν υποβιβαζω τα ΙΕΚ, αλλα προφανως δεν με νοιαζει τι κανουν). παλικαρι μου, σε μια πολη οπως η Αθηνα, δεν ειναι δυνατον να ισχυσει κατι τετοιο. γιατι? γιατι, αν δεν μπορεις να σκεφτεις απο μονος σου, λυπαμαι. εβγαλε κι η μυγα κωλο και χεσε το κοσμο ολο. ρε δε πα να δεις αν ερχομαι.θες να συγκρινεις και τα πανεπιστημια με τα ΙΕΚ.

edit: με ανθρωπους που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο τοσο φανατικα, σιγουρα δεν περιμενω να κανουν μια συνθετη σκεψη. γιατι ακομα να καταλαβουν πως οι ομαδες δεν ειναι η ζωη τους και θελουν να εκφερουν και αποψη. βρε δεν μας χεζετε λεω γω.

Δημοσ.

edit: με ανθρωπους που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο τοσο φανατικα' date=' σιγουρα δεν περιμενω να κανουν μια συνθετη σκεψη. γιατι ακομα να καταλαβουν πως οι ομαδες δεν ειναι η ζωη τους και θελουν να εκφερουν και αποψη. βρε δεν μας χεζετε λεω γω.[/quote']

Sorry μεγάλε αλλα μπορείς να μου εξηγήσεις πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ασχολούμαι φανατικά με το ποδόσφαιρο??Από το avatar μου???Απλά είμαι Παναθηναϊκός,δεν αχολούμαι καθόλου φανατικά....

Τόσο βλάκας είσαι λοιπόν....

Επίσης στα ΙΕΚ που ξεκάθαρα υποβαθμίζεις και όπου πήγαινα κι εγώ έρχονταν παιδιά από Πύργο,από Αίγιο μέχρι και από Ζάκυνθο.Αυτοί είναι μλκες δηλαδή και εσύ ο μάγκας???Άντε...μην πω τώρα.

Δημοσ.
Sorry μεγάλε αλλα μπορείς να μου εξηγήσεις πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ασχολούμαι φανατικά με το ποδόσφαιρο??Από το avatar μου???

Επίσης στα ΙΕΚ που ξεκάθαρα υποβαθμίζεις έρχονταν παιδιά από Πύργο' date='από Αίγιο μέχρι και από Ζάκυνθο.Αυτόι είναι μλκες δηλαδή και εσύ ο μάγκας???[/quote']

δεν πηγαινε σε σενα το περι ποδοσφαιρου.(το ποιος ειναι βλακας φανηκε..)

μπραβο τους και επιλογη τους. αλλα μην παμε να συγκρινουμε ΙΕΚ με πανεπιστημια, ξαναλεω.π@υτσες-βουτσες.

επισης, δεν τα υποβαθμιζω, τα σεβομαι ως επιλογη, αλλα οχι και να συγκινουμε ανομοια πραγματα.

Δημοσ.
δεν πηγαινε σε σενα το περι ποδοσφαιρου.(το ποιος ειναι βλακας φανηκε..)

Α ναι???Και τι να σκεφτώ όταν έγραψες το μήνυμα σου με παράθεση το δικό μου???Άσε μας ρε φίλε....

μπραβο τους και επιλογη τους. αλλα μην παμε να συγκρινουμε ΙΕΚ με πανεπιστημια' date=' ξαναλεω.π@υτσες-βουτσες.[/quote']

Χωρίς σχόλια...

Δημοσ.
Α ναι???Και τι να σκεφτώ όταν έγραψες το μήνυμα σου με παράθεση το δικό μου???Άσε μας ρε φίλε....

Χωρίς σχόλια...

κοιτα, δεν κολαω να χαρακτηρισω και σενα ετσι, αν ηταν θα το κανα. σε αλλον πηγαινε το σχολιο, τωρα αν δεν το καταλβαινεις ΚΑΙ αυτο λυπαμαι για την νοημοσυνη σου.

οσο για το "Χωρίς σχόλια...", ε, τι να πεις? μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα. ειπα ξεκαθαρα, οτι σεβομαι αυτους που σπουδαζουν εκει, αλλα μην παμε να συγκρινουμε ανομοια πραγματα. εκτος αν θεωρεις οτι τα πραγματα που μαθαινει καποιος στο πανεπιστημιο και σε ΙΕΚ ειναι τα ιδια και με το ιδιο βαθος. δεν υποβιβαζω κανενα ΙΕΚ, αλλα δεν υφισταται θεμα συγκρισης. επλιζω τωρα να καταλαβες.

Δημοσ.
Άν ας πούμε πέρασες σε μια σχολή πληροφορικής και μέσα σε ένα χρόνο έσπασες 5-6 τζάμια επειδή είχες τα νεύρα σου σε στέλνουν σε άλλη μήπως και σταματήσεις να τα σπας....

Μου κάνεις πλάκα;

Αυτο κατάλαβες;

Θέλω να μου πείς μια λογική διαδρομή απο αυτό που έγραψα σε αυτό που έγραψες.

Αν πέρασες πολιτικός μηχανικός γιατι νόμιζες οτι σου αρέσει ' date=' και στο πρώτο έτος ανακάλυψες την μηχανολογία και τρελλάθηκες θα μπορείς να μεταπηδήσεις. Τα σπασμένα τζάμια και τα σχετικά δεν ξέρω πως σου ήρθαν.

Δηλαδή αν έχει ο τάδε καθηγητής 10 διδακτορικούς φοιτητές και οι 2 στην πορεία τα παρατήσουν επειδή πχ τα εφτιαξαν με καμμιά γκομενίτσα και είπαν "δε βαριέσαι μωρέ και μέχρι εδώ καλά τα πήγαμε ",ενώ όλοι οι άλλοι συνεχίζουν μια χαρά στέλνουμε στην πυρά τον καθηγητή....

Bandito,μήπως είσαι λίγο offside??? :mrgreen:

Ο κάθε καθηγητής έχει δικάιωμα για δυο διδακτορικούς ανα ΈΤΟΣ.

Ο λόγος είναι οτι περισσότερους απο τόσους δεν μπορεί να τους παρακολουθήσει στην επιβλεψη της έρευνας τους. Αν δυο απο το ίδιο έτος φύγουν ή τους πέσει ένα πιάνο στο κεφάλι ενώ αυτός τους επέβλεπε κανονικά ας κάνει έφεση.

Η σημερινή κατάσταση ξέρεις πώς ειναι ;

Ο κάθηγητής έχει 100 διδακτορικούς που τους έχει registered με χιλια δυο τερτίπια, παίρνει επιδόματα για αυτούς χωρίς να ασχολείται καθόλου με την έρευνα τους , ενώ οι υπ. διδάκτορες κάνουν όλες τις αγαθοεργίες και στο τέλος δεν τελειώνει ουτε το 1/10 (real stats: στο εργ. μικρουπολογιστών ΕΜΠ απο τους 7-8 υπ. διδάκτορες πήρε μονο ενας phd).

Δημοσ.
αν δεν κανω λαθος ησουν/εισαι στους ηλεκτρολογους. εχεις κρυψει τουλαχιστον αλλα 2 βιβλια καλα: boyce/diprima και salehi. επισης απ οσο θυμαμαι απο φιλους που εχω στους ηλεκτρολογους' date=' θα επρεπε να ειστε απο τους τελαυταιους που παραπονιουνται για βιβλια καθως περα απο αυτα που ειπα ξερω οτι υπαρχουν και πολυ καλα(δεν θυμαμαι ονοματα).

[/quote']

Και δυο τρία ακομα max.

Μιλάμε για το σύνολο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων όμως, όχι μονο του ΕΜΠ και ενος συγκεκριμένου τμήματος.

εδω κανεις ενα λαθος. απο καπου πρεπει να ξεκινησεις. και οχι απο την τελευταια τεχνολογια. αν καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ απο προγραμματισμο παει και κανει C++ θα τα βρει σκουρα. πρωτα πρεπει να κανεις μια εισαγωγη στα ευκολα για να δεις το σκεπτικο(πχ PASCAL) και μετα πας στα δυσκολα. να σου θυμισω, πως τετοιες κινησεις(για εξελιγμενα μαθηματα, η ακομα και "σεμιναρια"), δεν χρειαζεται να τις περιμενουμε απο τις παραταξεις, αλλα εχει και ο καθενας τον λογο του. δλδ τι? θα μπορουσε να περασει ως ψηφισμα σε μια γενικη συνελευση.αλλα που χρονος για αυτα "τα δυσκολα".......

Δεν κάνω κανένα λάθος.

Δεν μίλησα για προγραμματισμό. Μίλησα για software engineering και design methodologies. Εμείς λοιπόν μαθαίναμε για waterfall model , οταν έχει εγκαταλειφθεί απο την δεκαετία του 90.

ναι, αυτο οσων αφορα τους συνδικαλιστες καθηγητες-φοιτητες. που ηταν ομως ολοι οι υπολοιποι οταν επρεπε να ζητησετε αλλες συμειωσεις καλυτερες? και μην μου πεις οτι μια γενικη συνελευση δεν εχει τετοια δυναμη γιατι εισαι βαθεια νωχτωμενος τοτε. και στο κατω κατω παρτο και ως πολιτικο παιχνιδι. οταν θα ελεγες για εναν καθηγητη που ειναι στην ΔΑΠ θα ειχες τους υπολοιπους μαζι σου και αντιστοιχα. μονο να παραπονιομαστε ξερουμε, αλλα να κανουμε κατι ατομικα για αυτα, δεν κουναμε τον κωλο μας.

Η γενική συνελευση μπορεί να έχει την δύναμη , δεν έχει όμως την θέληση. Τα hot topics είναι η ιμπεριαλιστική Αμερική , η αντίσταση των Ζαπατίστας, και ο κακός καθηγητής που μας βάζει δύσκολα και ο πόλεμος στο <κρατος σε κατάσταση πολέμου, βάλτε οτι θέλετε>.

2. συνφωνουμε, αλλα: αυτα τα 2 βιβλια τα εννοεις δωρεαν? αν ναι, τοτε παω πασο. αν οχι, τοτε με τιποτα. αν δεν εχεις εστω και ενα συγγραμα(οπως ειπα και πιο πανω) τοτε χαθηκε η μπαλα. αυτο γιατι περα απ οτι δεν εχεις βιβλιοθηκες, το να διαβαζω εγω στη βιβλιοθηκη της σχολης(που δεν εχουμε και θα αργησει να φτιαχτει), μου τρωει ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, καθως μενω στην αλλη ακρη της αθηνας. μονο και μονο αυτο ειναι ενα τεραστιο προβλημα.

Ναι εννοώ δωρεάν. Στο ΕΜΠ αυτό ισχύει και τώρα, μπορείς αν θες να παραγγείλεις κάποιο βιβλιο. Ας μένεις και στην Λαμία, βγάζε φωτοτυπίες και πηγαινε σπίτι σου να διαβάζεις το βιβλιο που ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ.

4.καταλαβαινεις το αδικο σε αυτο ετσι? εστω οτι εχεις 10 μαθηματα και περνας τα 7. δλδ επειδη δεν περασες το 1 παραπανω, πρεπει να τα ξανακανεις?

Έχεις δυο ευκαιρίες να περάσεις ένα μάθημα. Γυμνάσιο,λύκειο έτσι δεν είναι ;

Δεν μένεις έστω και σε ένα μάθημα και αν δεν το περάσεις το Σεπτέμβρη, κάνεις ξανά την τάξη; Ακόμα χειρότερα αν μείνεις σε πάνω απο πέντε, δεν επαναλαμβάνεις το έτος; Είμαστε σκληροί με τα 13άχρονα και θα χαιδεύουμε 20άχρονα γαιδούρια;

ε, μην τρελαθουμε κιολας. επισης. αυτο το μετρο για να εφαρμοστει θα πρεπει να ΑΛΛΑΞΟΥΝ νοοτροπια πολλοί καθηγητες. οταν θα υπαρξει αξιολογηση καθηγητων και δουμε οτι δουλευουν σωστα, τοτε δεν α χρειαστει να υπαρξει καν αυτο το μετρο γιατι πολυ απλα, εχοντας εναν πολυ καλο μηχανισμο, τοτε σε ωθει απο μονος του να εισαι ενταξει απεναντι σε αυτα.

Πρέπει να αλλάξουν όλοι νοοτροπία. Κυρίως οι φοιτητές.

5.το ιδιο με 4

6+7. συμφωνουμε. μονο μια μικρη διαφωνια στο 7: για να εφαρμοστει αυτο, θα πρεπει το μαθημα των καθηγητων να γινει ανταξιο αυτων που εξεταζουν. οταν γινει αυτο, φυσικα και ειμαι μεσα.(αν και ξαναλεω, πως αν βλεπεις οτι γινεται σωστη δουλεια, τοτε δεν σκεφτεσαι καν να λειτουργησεις ετσι)

Θα ήθελα να μου εξηγήσεις λιγο το context μεσα απο το οποίο κρίνεις την αντιγραφή κομμάτι της σωστής παιδείας. Να καταλάβω δηλαδη ποιά κριτήρια την κάνουν θεμιτή;

8. στην σχολη μου εχουμε κανει τουλαχιστον 98 εργαστηριακες ασκησεις. οταν λοιπον, θα λειτουργησουν αυτα σωστα και οχι να ειμαι στο αμφιθεατρο στο 1ο κεφαλαιο και στο εργαστηριο να ξεκιναω με το 8ο, τοτε ενταξει. ως τοτε, κρινεται ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Μέχρι τότε μπορούμε να αντιγράφουμε απο τον διπλανό μας και μετά να αγωνιζόμαστε για την παιδεία.

9. ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ειναι δυνατον να συζηταμε κατι τετοιο απο την στιγμη που ξερεις οτι η σχολη να ειναι Ζωγραφου και ο αλλος να μενει Περαμα???ειναι δυνατον?? το υποχρεωτικο ηταν στο σχολειο που ηταν διπλα σου. η σχολη ειναι ενα κτηριο που θα δεχτει κοσμο απο ολη την Ελλαδα. αυτοι που δουλευουν που τους βαζεις? ειπαμε, να κοιταμε και λιγο γυρω μας...

Πόσοι μένουν στο Πέραμα;

Αυτοί που δουλεύουν ζωγράφου και μένουν στο πέραμα δεν πάνε στην δουλειά τους;

Απο την άλλη , το να κάνεις 3 ώρες παραλιακή βούλα - ζωγράφου δεν πειράζει κανέναν. Όπως και το 2 ώρες κυριακή πρωί για μπάνιο.

Επιπλέον ο σκοπός ειναι να μην χρειάζεται να δουλευει κανείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...