Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν όμως όλα αυτά που είπες' date=' τα πιστεύεις, τότε το φασίστας είναι λίγο. Και όσες φορές σε είπα φασιστάκο, κομματόσκυλο κλπ εδω μέσα, είναι όχι "επειδή διαφωνούμε" όπως υποστηρίζεις. Αλλά επειδή αυτά που λες ντρέπονται να τα πούνε και οι χουντικοί: "ατύχημα" λέγανε την "εκπρυσοκρότηση" του όπλου του Ντερτιλή στο Πολυτεχνείο το '73, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν. Εσύ όμως είσαι χειρότερος, γιατί το λες χωρίς ντροπή.

Γι' αυτό τα λες και μέσα από το φόρουμ, γιατί ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βγεις και πεις τέτοιου τύπου μ.....ιες μέσα σε μια πορεία, ή μέσα σε μια συνέλευση το λιγότερο θα είναι να βγεις με πολλά κατάγμα, από τους αλήτες που θα ευχόσουν να είναι παραπληγικοί.[/quote']

Πολύ ευγενικός ο τρόπος που μιλάς στον LL_NEO..Κατά τ'άλλα βέβαια...

Δε θέλω να τσακωθούμε' date=' και προσωπικά δεν είμαι τύπος που μπλέκω σε καυγάδες, και εξαντλώ κάθε όριο διαλόγου[/quote']

Το έχεις κοιτάξει μήπως έχεις διχασμένη προσωπικότητα???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Α ρε,ήθελα να σε βλέπα τι θα έκανες και τι θα απαιτούσες από τους "δικαστές" αστυνομικούς αν σου έσπαγαν 5-10 κωλόπαιδα εσένα το αυτοκίνητο ή το μαγαζί σου....Όταν είσαι έξω από το χορό είναι εύκολο να κατακρίνεις...

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άστα ρε dop ό,τι και να λες χαμένο πάει...Περιμένεις τώρα να καταλάβει ο φίλος μας ο giannis για αφίσες και τραπεζάκια???Πωπω...πρόσεξε γιατί του προσβάλλεις τα ακαδημαϊκά δικαιώματα...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Για το πόσο (και ποιον) πραγματικά βλάπτει αυτό που γίνεται' date=' να ρωτήσετε όλα εκείνα τα παιδιά που κανόνισαν για μεταπτυχιακά, πήραν υποτροφίες ή έχουν βάλει χρονοδιαγράμματα στη ζωή τους και τώρα κάηκαν όλα.

Αν ήμουν στην θέση τους; Να βράσω και τους αγώνες και τα πάντα, αφού η ζωή μου θα είναι σίγουρα χειρότερη...[/quote']

Έλα μωρέ τώρα,ποιος νοιάζεται γι'αυτούς...:evil: :evil: Για τους "αγωνιστές της παιδείας" είναι αναλώσιμοι...Ξέρεις τι θα σου πει ο giannis και οι ομοίοι του??:"ας έρχονταν στις συνελεύσεις"...Άστο λοιπόν,μην κουράζεσαι...Το πολύ πολύ να χαρακτηριστείς και εσύ φασίστας,κομματόσκυλο,χουντικός κλπ όπως τα άκουσε ο LL_NEO...

Δημοσ.

Ακόμα και ένας από τους εμπλεκομένους να ακούσει επιτέλους ότι μας πειράζουν και τα τραπεζάκια, και οι αφίσες που είναι η μία κάτω από την άλλη ( ειλικρινά, έχει σκεφτεί κανείς πόσο χωρίς νόημα και ηλίθιο είναι αυτό; ).

Επιπλέον, έχει αναλογιστεί κανείς πόσοι πραγματικά συμμετέχουν στις συνελεύσεις; 10%-30% και είναι πολύ μακριά από την πλειοψηφία (από προσωπική εμπειρία 5 χρόνων). Γιατί δεν συμμετέχουν οι υπόλοιποι κάθισε κανείς από τους φωστήρες των φοιτητικών παρατάξεων να το σκεφτεί (αν μπορεί);

Βέβαια το ακόμα πιο τραγικό το άκουσα από μέλος ΔΕΠ και πρόεδρο ΔΣ ενός συλλόγου καθηγητών: αφού γινόταν για το ΝΑΤΟ η έρευνα καλά έκαναν (σημείωση: το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι φοιτητές ισχυρίστηκαν ότι η έρευνα ήταν ΚΑΙ για το ΝΑΤΟ. Η υπόλοιπη πήγε στον κάδο μαζί με την πιθανή ΝΑΤΟϊκή έρευνα. Μέχρι να δω κάποιον πιο επίσημο από το "ένας φοιτητής είπε", για μένα παραμένουν κοινή κλέφτες με κίνητρο ιδίον όφελος.

Δημοσ.

Προς dop:Ρε μεγάλε έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά σου είπα...και που τα λες στο κενό πέφτουν....Σε λίγο θα αρχίσουν να σε στολίζουν με ωραίες εκφράσεις...Get ready....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Και όχι εγώ δε δικαιολογώ το σπάσιμο του αυτοκινήτου από 5 μαυροντυμένους μέσα στην πορεία

LL_NEO, αν πιστεύεις πως είμαι του Περισσού με αυτά που σου έχω πει απλά δείχνεις πόσο βαθειά νυχτωμένος είσαι από τον χάρτη των πολιτικών δυνάμεων στην Ελλάδα. Αλλά απέναντί σου, τους υπερασπίζομαι κι αυτούς του Περισσού.

Δείχνεις πόσο σέβεσαι τους κανόνες που διαρκώς επικαλείσαι με τον τρόπο που μιλάς, αγνώμωνα άνθρωπε.

Μέσα από το φόρουμ βρίσε όσο θέλεις. Με την ασφάλεια του καλωδίου σου.

Δημοσ.

Δείχνεις πόσο σέβεσαι τους κανόνες που διαρκώς επικαλείσαι με τον τρόπο που μιλάς' date=' αγνώμωνα άνθρωπε.

Μέσα από το φόρουμ βρίσε όσο θέλεις. Με την ασφάλεια του καλωδίου σου.[/quote']

Εχμμμ...Συγγνώμη,αλλά μου φαίνεται ότι τόση ώρα εσύ τον βρίζεις.....Τι ήθελες,να σου πει και ευχαριστώ????

Δημοσ.
Μέσα από το φόρουμ βρίσε όσο θέλεις. Με την ασφάλεια του καλωδίου σου.

Έλα ρε παλικαρά. Απειλείς κιόλας και έχεις τα μούτρα να μιλάς για keyboards?

Όσον αφορά τους κανόνες, όπως εγώ ενημέρωσα όταν πίστεψα ότι είχες γράψει κάτι εκτός κανόνων, κάνε και εσύ το ίδιο. Σίγουρα δουλειά σου πάντως δεν είναι να κρίνεις. Γκέγκε;

Δημοσ.

Όχι. Λάθος κατάλαβες.

ΔΕΝ απειλώ. Το αντίθετο μάλιστα. Σου λέω, ότι είναι ηλίθιο να βρίζεις και να δέρνεις μέσα από ένα φόρουμ, όπως κάνεις εσύ.

Αλλά λήξε τη διαμάχη γιατί κουβεντιάζουμε.

Δημοσ.
Δε θέλω να τσακωθούμε, και προσωπικά δεν είμαι τύπος που μπλέκω σε καυγάδες, και εξαντλώ κάθε όριο διαλόγου, αν και δε θα κολλήσω αν χρειαστεί, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα με έφερνε ένας τύπος που μπροστά στα μούτρα μου θα ευχόταν να μείνω σε όλη μου τη ζωή παράλυτος.

Σαφέστατα.

Δημοσ.

Τα έσπασα, πρόσθεσα 4 σελίδες στο τόπικ με το πόστ μου.

Εγώ; Ή μήπως η σχετική κακοκαιρία; Χμ...

EDIT : Το τόπικ σχεδόν έφτασε σε έκταση αυτό με τα ανέκδοτα...

Δημοσ.

Λοιπόν είναι πια ολοφάνερο πώς έχουν τα πράγματα...

1) Η εξεταστική χάθηκε(συγχαρητήρια στους μεγάλους "αγωνιστές")

2) Το νομοσχέδιο θα περάσει απ ό,τι φαίνεται.Έτσι ή ο "αγώνας" πήγε χαμένος ή θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο και μετά,οπότε προτείνεται στους φοιτητές να αλλάξουν πανεπιστήμιο και χώρα...Πρώτη επιλογή η Αγγλία...:mrgreen:

3)οι "αγωνιστές" μπορούν να συνεχίσουν τις ταβλομαχίες και τις φραπεδιές.Κρίμα που δεν έχει μουντιάλ και το Σεπτέμβριο...:mrgreen: :mrgreen:

Στη συνέχεια παίζουν και τα εξής:

a) Η κυβέρνηση θα φύγει από την εξουσία και θα διοριστούν εκπρόσωποι του λαού οι "αγωνιστές" φοιτητές και θα ορίσουν ανώτατο όριο σπουδών τα 5ν+4 χρόνια...

B) Τα κομματόσκυλα(Βύρων Πολύδωρας,LL_NEO,nontasg και λοιποί θα υποστούν βασανιστήρια στο χώρο των πανεπιστημίων όπου δεν μπορούν να μπουν οι "δολοφόνοι",τα "γουρούνια" οι μπάτσοι...λόγω του ασύλου βέβαια.

c) Όποιος εναντιώνεται στις καταλήψεις θα πεθαίνει με headshot...

Και τελικώς d) μπορούμε να καταργήσουμε τα πανεπιστήμια και να τα κάνουμε καφετέριες,οι οποίες θα παρακολουθούνται με κάμερες μήπως κάποιος κλέβει στο τάβλι.

Καληνύχτα σας.Εγώ αποχωρώ οριστικά πλέον από τη συζήτησή σας,γιατί μειώνω συνεχώς το πνευματικό μου επίπεδο...LL_NEO και λοιποί καλή συνέχεια.:-| :-| :-|

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...