tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ναι..και μετά πιάνει δουλειά ο εισαγγελέας και σε αφήνει ελεύθερο ε??? :mrgreen: :mrgreen: δε νομίζω να φταίω και εγώ για αυτό Πάντως tktommytk ΑΝ τότε που έφαγες ξύλο σε εκείνη την πορεία πχ έσπασες έστω και ένα τζάμι με καμμιά πέτρα ή έκανες κάτι άλλο παρόμοιο που αποτελεί φθορά δημόσιας περιουσίας,τότε λυπάμαι που θα στο πω,αλλά δεν το έφαγες το ξύλο αδίκως...Και πάλι καλά να λες που δε βγήκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ή σπιτιού να σου την μπουμπουνίσει...Λέμε ΑΝ έτσι???Δεν υποστηρίζω ότι το έκανες... δίκιο έχεις
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 δε νομίζω να φταίω και εγώ για αυτό Όχι βέβαια,εννοώ ότι άλλη θα έπρεπε να ήταν η τιμωρία σου...Το νομοθετικό μας σύστημα "μπάζει" από παντού δυστυχώς....:evil: :evil: :evil: :evil: Να σου πω,μπορώ να μάθω γιατί έφαγες ξύλο τότε??Τουλάχιστον ποιος ήταν γι'αυτούς που σε έδειραν ο λόγος που σε έδειραν και μετά τιμωρήθηκαν από τη δικαιοσύνη???
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Επειδή ήμουν το εύκολο θύμα (ήμουν ημιαναίσθητος λόγω δακρυγόνων)... Τιμωρήθηκαν επειδή ήμουν αθώος, δεν είχα προκαλέσει καν και είχα αποδείξεις ακόμα και βίντεο πόσο βαριά με είχαν χτυπήσει... όμως δε θέλω να το συνεχίσω...
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 tktommytk πως τιμωρήθηκαν? llneo + nontasgr αντίστοιχα, ξέρετε πως τόσο η αυτοδικία όσο και ο μωσαϊκός νόμος έχουν καταδικαστεί ε?
Str Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 OK!!!! πολλά άκουσα τις τελευταίες 4 σελίδες η δουλειά του ΜΠΑΤΣΟΥ είναι να σε πάει για αναγνώριση ΟΧΙ να σου βρίζει τη μάνα ΟΧΙ να σε σαπιζει στο ξύλο επειδή κάνεισ πορεία μέσα στην έκθεση θεσσαλονίκης που μιλάη η Γιαννάκου ΟΧΙ να σου πετάει σπέι στα μούτρα από το ένα μέτρο ΝΑ πιάνει επιτέλους του 100 ΜΛΚΣ που κάνουν μόνοι τους τα επεισόδεια και δυσφημίζουν τις πορείες και κινητοποιήσεις μας. αν δεν θέλουν άσσυλο, να καταργήσουν το βουλευτικό πρώτα, να δουμε αν τους αρέσει. να μη προβοκάρουν τις πορείες με ασφαλίτες-μπαχαλάκηδες-και-ολα-αυτά-μαζί-σε-μια-πλήρη-οδοντόκρεμα τους φοιτητές και αν θέλεις φίλε μου κάμερες στα πανεπιστήμια και τουσ δρόμους να μπεις σε ένα ριάλιτι ή να πας στο Μονακό. στην Ελλάδα είμαι περήφανος που έχω άσυλο από το Σύνταγμα, που κατά τύπω μόνο έχω την ελευθερία του να μη με κινηματογραφούν 24/7, που μπορώ να πω τη γνώμη μου για τα νομοσχέδια που θέλει ο καθε ΜΛΚΣ να περάσει... γιατί πριν από μένα κάποιοι έχυσαν αίμα. και θα χύσω και γω αίμα για να έχουν τις ίδιες ελευθερίες και τα παιδιά μου. και φίλε Νώντα, την επόμενη φορά που θα πατήσεις την διπλή διαχωριστική γραμμή με το αμάξι εύχομαι με όλη μου την καρδία να ΜΗ σε σαπίσουν στο ξύλο οι τροχονόμοι EDIT "ξέρεις τι είναι να μπαίνει ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ μέσα στο μπλοκ σου ο Ζητας κραδαίνοντας το γκλομπ?"
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 tktommytk πως τιμωρήθηκαν? llneo + nontasgr αντίστοιχα' date=' ξέρετε πως τόσο η αυτοδικία όσο και ο μωσαϊκός νόμος έχουν καταδικαστεί ε?[/quote'] Εσύ το βιολί βιολάκι...Πετάγεσαι μόνο για να την πεις σε κάποιον...Άντε παράτα μας ρε φίλε.:evil:
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Επειδή ήμουν το εύκολο θύμα (ήμουν ημιαναίσθητος λόγω δακρυγόνων)... Τιμωρήθηκαν επειδή ήμουν αθώος' date=' δεν είχα προκαλέσει καν και είχα αποδείξεις ακόμα και βίντεο πόσο βαριά με είχαν χτυπήσει... όμως δε θέλω να το συνεχίσω...[/quote'] Ε τότε δικαίως τιμωρήθηκαν και έπρεπε να πάνε και φυλακή αυτοί οι κωλόμπατσοι...ΑΥΤΟΙ ναι....
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 η δουλειά του ΜΠΑΤΣΟΥ είναι να σε πάει για αναγνώριση ΟΧΙ να σου βρίζει τη μάνα ΟΧΙ να σε σαπιζει στο ξύλο επειδή κάνεισ πορεία μέσα στην έκθεση θεσσαλονίκης που μιλάη η Γιαννάκου ΟΧΙ να σου πετάει σπέι στα μούτρα από το ένα μέτρο ΝΑ πιάνει επιτέλους του 100 ΜΛΚΣ που κάνουν μόνοι τους τα επεισόδεια και δυσφημίζουν τις πορείες και κινητοποιήσεις μας. Και ποιος είπε το αντίθετο??? αν δεν θέλουν άσσυλο' date=' να καταργήσουν το βουλευτικό πρώτα, να δουμε αν τους αρέσει. να μη προβοκάρουν τις πορείες με ασφαλίτες-μπαχαλάκηδες-και-ολα-αυτά-μαζί-σε-μια-πλήρη-οδοντόκρεμα τους φοιτητές [/quote'] Συμφωνώ!Να καταργηθούν ΟΛΑ αυτά τα "άσυλα"!!ΚΑΙ το φοιτητικό!! και αν θέλεις φίλε μου κάμερες στα πανεπιστήμια και τουσ δρόμους να μπεις σε ένα ριάλιτι ή να πας στο Μονακό. Δε μου αρέσει το Μονακό.Άν θες πήγαινε εσύ εκεί :mrgreen: στην Ελλάδα είμαι περήφανος που έχω άσυλο από το Σύνταγμα' date=' που κατά τύπω μόνο έχω την ελευθερία του να μη με κινηματογραφούν 24/7, που μπορώ να πω τη γνώμη μου για τα νομοσχέδια που θέλει ο καθε ΜΛΚΣ να περάσει... [/quote'] Και τώρα τι θες,να σου πω μπράβο?? ΜΠΡΑΒΟ!! γιατί πριν από μένα κάποιοι έχυσαν αίμα. και θα χύσω και γω αίμα για να έχουν τις ίδιες ελευθερίες και τα παιδιά μου. Φίλε' date='άσε τις μεγάλες κουβέντες...Απέχουμε πολύ απο εκείνα τα παιδιά... και φίλε Νώντα, την επόμενη φορά που θα πατήσεις την διπλή διαχωριστική γραμμή με το αμάξι εύχομαι με όλη μου την καρδία να ΜΗ σε σαπίσουν στο ξύλο οι τροχονόμοι Δεν οδηγώ,αλλά αν το έκανε δίκιο θα είχε και μακάρι να το έκαναν οι τροχονόμοι και σε οποιονδήποτε οδηγεί μεθυσμένος...Έτσι θα παραδειγματίζονταν πολλοί ασυνείδητοι..
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Καταδικάστηκαν για δύο χρόνια τα οποία έγιναν 18 μήνες. Δεν πρέπει να μπήκαν μέσα για ευνόητους λόγους. Τώρα δεν έχω μάθει κάτι περισσότερο, μάλλον θα είναι σε διαθεσιμότητα, δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πια. Ότι είχα να κερδίσω το κέρδισα. Και τώρα θα μου πείτε και τι κατάλαβες που τους κατείγγειλες, ας έπαιρνες τα φράγκα και να έφευγες, δεν χρειαζόταν να τους καταστρέψεις μαζί με τις οικογένειες τους. Να σας πω δεν πάει άλλο και δεν το έχω μετανιώσει, καλά να πάθουν...
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 η δουλειά του ΜΠΑΤΣΟΥ είναι να σε πάει για αναγνώρισηΟΧΙ να σου βρίζει τη μάνα ΟΧΙ να σε σαπιζει στο ξύλο επειδή κάνεισ πορεία μέσα στην έκθεση θεσσαλονίκης που μιλάη η Γιαννάκου ΟΧΙ να σου πετάει σπέι στα μούτρα από το ένα μέτρο ΝΑ πιάνει επιτέλους του 100 ΜΛΚΣ που κάνουν μόνοι τους τα επεισόδεια και δυσφημίζουν τις πορείες και κινητοποιήσεις μας. Έχεις δει πολλούς να πηγαίνουν αλα μπρατσέτα με τους αστυνομικούς στο τμήμα για αναγνώριση. Διότι συνήθως προβάλουν μια κάποια αντίσταση να την πω... llneo + nontasgr αντίστοιχα, ξέρετε πως τόσο η αυτοδικία όσο και ο μωσαϊκός νόμος έχουν καταδικαστεί ε? Lucie ξέρεις πόσο λαμβάνω υπόψιν μου το γεγονός. Άρα τι μου το λες;
insomniaK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 nontasg και ποια είναι η άποψη σου για το πανεπιστήμιο και τον τρόπο που λειτουργεί; Είσαι ικανοποιημένος από τη γνώση που δέχεσαι; Και νιώθεις επιστημονικά δυνατός έτσι ώστε το μοναδικό σου ενδιαφέρον είναι αν θα γίνουν ή όχι οι εξετάσεις; Πιστεύεις ότι είσαι ανταγωνιστικός στην παγκόσμια αγορά εργασίας; Σημείωση: Το άσυλο, δεν είναι των φοιτητών που αναφέρεται παραπάνω, είναι των πολιτών, ο καθένας που έχει άποψη, την οποιαδήποτε, μπορεί να την εκφράσει σε ένα χώρο που έχει άσυλο.
Lucifer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Lucie ξέρεις πόσο λαμβάνω υπόψιν μου το γεγονός. Άρα τι μου το λες; Προσπαθώ να είμαι πολίτικλι κορέκτ. Αν ήταν στο χέρι μου standard ο καθυστερημένος ομοϊδεάτης σου σε αυτό το θρεντ, θα ήταν μοκέτα στον πάτο του Καιάδα, αλλά θεωρώ πως μια τακτική "σου σπάω τα γόνατα στο δρόμο" αντί μιας δικαστικής μεθοδολογίας με στεγανή νομική διαδικασία υποδηλώνει ένα εθνικό επίπεδο για το οποίο δεν θα έπρεπε να είναι κανείς περήφανος. Και το λέω σε σένα που είσαι. ;p
g1annis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 @Str άψογος. Την ατέλειωτη βία και παράβαση του κράτους, δεν την έχει δει κανένας τους. Το άσυλο των φοιτητών τους ενόχλησε, το άσυλο των βουλευτών, ξέρεις τώρα... δεν τρέχει. Θα συμφωνήσουν βέβαια όλοι μαζί σου, ότι κακώς υπάρχει η βουλευτική ασυλία. Αλλά θα το ξεχάσουν γρήγορα. Θα είναι για να δικαιολογήσουν την επίφαση πως κατακρίνουν και τα μεν και τα δε. Δε βλέπουν όμως ως η κριτική τους είναι άμεσα αφομοιώσιμη από... τους χειρότερους. Τους χειροτεράδες που αποφασίζουν για πάρτη μας. LL_NEO ο μπάτσος την ώρα που βαράει γίνεται δικαστής. Αποφασίζει ποινή με λίγα λόγια. Κάτι που Συνταγματικά απαγορεύεται. Άσε που να το πάρουμε και εντός των ορίων της αστικής νομιμότητας, τα χημικά που ρίχνουν οι μπάτσοι είναι απαγορευμένα από όλες τις διεθνείς συνθήκες, και εκτός των άλλων ληγμένα. Είσαι τόσο ακραίος όταν μιλάς, και έχεις πει ένα κάρο χυδαιότητες, του τύπου "έπρεπε να τον αφήσει παράλυτο ο μπάτσος", "έπρεπε να μείνει παραπληγικός" και άλλα τέτοια. Αν δικαιολογείς το τσογλανάκι που έγινε μπάτσος για να πληρώνεται από τα 20 να αφήνει παιδιά παράλυτα... Και όχι εγώ δε δικαιολογώ το σπάσιμο του αυτοκινήτου από 5 μαυροντυμένους μέσα στην πορεί. Αν όμως όλα αυτά που είπες, τα πιστεύεις, τότε το φασίστας είναι λίγο. Και όσες φορές σε είπα φασιστάκο, κομματόσκυλο κλπ εδω μέσα, είναι όχι "επειδή διαφωνούμε" όπως υποστηρίζεις. Αλλά επειδή αυτά που λες ντρέπονται να τα πούνε και οι χουντικοί: "ατύχημα" λέγανε την "εκπρυσοκρότηση" του όπλου του Ντερτιλή στο Πολυτεχνείο το '73, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν. Εσύ όμως είσαι χειρότερος, γιατί το λες χωρίς ντροπή. Γι' αυτό τα λες και μέσα από το φόρουμ, γιατί ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βγεις και πεις τέτοιου τύπου μ.....ιες μέσα σε μια πορεία, ή μέσα σε μια συνέλευση το λιγότερο θα είναι να βγεις με πολλά κατάγμα, από τους αλήτες που θα ευχόσουν να είναι παραπληγικοί. Δε θέλω να τσακωθούμε, και προσωπικά δεν είμαι τύπος που μπλέκω σε καυγάδες, και εξαντλώ κάθε όριο διαλόγου, αν και δε θα κολλήσω αν χρειαστεί, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα με έφερνε ένας τύπος που μπροστά στα μούτρα μου θα ευχόταν να μείνω σε όλη μου τη ζωή παράλυτος.
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Καταρχάς το χαρακτηρισμό του κομματόσκυλου στον επιστρέφω. Ειδικά απο κάτι τυπάκια του Περισσού σαν και του λόγου σου. Φασιστάκος δεν είμαι. Είμαι εναντίον των μισών δουλειών, δεν είμαι και Μανιάτης και άρα απεχθάνομαι οτιδήποτε τελειώνει σε -άκος. Αν όμως όλα αυτά που είπες, τα πιστεύεις, τότε το φασίστας είναι λίγο. Τώρα μιλάς σωστά... Αλλά επειδή αυτά που λες ντρέπονται να τα πούνε και οι χουντικοί: Πιστεψέ με όχι... "ατύχημα" λέγανε την "εκπρυσοκρότηση" του όπλου του Ντερτιλή στο Πολυτεχνείο το '73 Μπαααααα Γι' αυτό τα λες και μέσα από το φόρουμ, γιατί ξέρεις πολύ καλά, ότι αν βγεις και πεις τέτοιου τύπου μ.....ιες μέσα σε μια πορεία, ή μέσα σε μια συνέλευση το λιγότερο θα είναι να βγεις με πολλά κατάγμα, από τους αλήτες που θα ευχόσουν να είναι παραπληγικοί. Δε θέλω να τσακωθούμε, και προσωπικά δεν είμαι τύπος που μπλέκω σε καυγάδες, και εξαντλώ κάθε όριο διαλόγου, αν και δε θα κολλήσω αν χρειαστεί, αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα με έφερνε ένας τύπος που μπροστά στα μούτρα μου θα ευχόταν να μείνω σε όλη μου τη ζωή παράλυτος. Κατα τα άλλα δεν απειλείς. Ε όπως τα έχω πει φόρα παρτίδα σε αριστερίζοντες και μου κλασαν τα @@ έτσι θα μου τα κλανες και συ.
dop Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 @g1annis: δόξα τω Θεώ, ακόμα μέσα στο πανεπιστήμιο είμαι σαν μεταπτυχιακός. Δεν είμαι και πολύ μακριά για να βλέπω τι γίνεται. Και αυτό που βλέπω είναι: 1) στρουθοκαμηλισμός στα πραγματικά προβλήματα, 2) καταπάτηση ελευθεριών (η κατάληψη συνιστά κατάφωρη αδικία - μάλιστα κλείνουν καταχρηστικά το δικό μου τμήμα, που βρίσκεται σε δικό του κτίριο, τη στιγμή που οι μεταπτυχιακοί ΔΕΝ έχουν καν ψηφίσει για το θέμα κατάληψη ή όχι). 3) ουτοπικές απαιτήσεις. Μερικά μαργαριτάρια που έχω ακούσει μέχρι σήμερα: δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους τους φοιτητές (πόσα κτίρια πρέπει να χτιστούν; ), σίγουρη εργασία (βρείτε μία χώρα που να ισχύει) και άλλα τέτοια φαιδρά. Έχουν καταλάβει που ζούμε; 4) δεν είναι εκβιασμός από την μία να ΚΛΕΒΕΙΣ σκληρούς δίσκους (ΟΚ, την σταμάτησες την έρευνα, αλλά δεν δικαιολογείσαι με τίποτα να την κλέβεις) και από την άλλη να λες ότι θα σταματήσω μόνον όταν μου ικανοποιήσεις τα αιτήματά μου; 5) ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο: η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων έχει γίνει μέσον για υπέρμετρη αφισοκόλληση, μόνιμα τραπεζάκια σε ΔΗΜΟΣΙΟ και ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ χώρο του πανεπιστημίου (το οποίο σημαίνει ότι τα τραπεζάκια δεν μπορούν να τον καταλαμβάνουν εσαεί) και άλλα τέτοια "ωραία". Που είναι η λογική του ακαδημαϊκού πολίτη; Στον κάδο, μαζί με τις αφίσες του αντίπαλου κόμματος... Για το πόσο (και ποιον) πραγματικά βλάπτει αυτό που γίνεται, να ρωτήσετε όλα εκείνα τα παιδιά που κανόνισαν για μεταπτυχιακά, πήραν υποτροφίες ή έχουν βάλει χρονοδιαγράμματα στη ζωή τους και τώρα κάηκαν όλα. Αν ήμουν στην θέση τους; Να βράσω και τους αγώνες και τα πάντα, αφού η ζωή μου θα είναι σίγουρα χειρότερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.