g1annis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δε βρήκα να απαντήσω γιατί δεν είμαι υπεύθυνος για τις συνελεύσεις. Έχω ευθύνη γι' αυτό που γίνεται αλλά άλλη τόση έχεις κι εσύ.
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί, επειδή το ίδιο το φόρουμ, αποτελεί πεδίο συζήτησης για το θέμα αυτό, αλλά και αντίδρασης. Άσχετο με το θέμα των καταλήψεων...αλλά ας πούμε ότι καλά έκαναν.Άν και ξέρεις ότι νομικώς αυτό δεν είναι σωστό' date='έτσι???Ξέρεις όμως γιατί τα ανοίξατε τα διόδια?Επειδή σεβαστήκατε τον κόσμο που θα ήθελε να πάει στη δουλειά του.Τότε τους καθηγητές που θέλουν να πάνε κι αυτοί στη δουλειά τους γιατί δεν τους σέβεστε???[/quote'] Δεν είναι καθόλου άσχετο επειδή και αυτό ήταν μέρος των αντιδράσεων (και μάλιστα ένας υγιής τρόπος αντίδρασης), φυσικά δεν είναι σωστό νομικώς, αλλά ούτε όλες οι υπόλοιπες κυβερνητικές αποφάσεις είναι νομικά κατοχυρωμένες (ούτε καν συνταγματικά). Φυσικά σεβαστήκαμε τον κόσμο που πήγαινε στη δουλειά του, αλλά και το ταξίδι του και τη βόλτα του (έτσι κερδίζετε η εμπάθεια αλλά όχι με σκληρά μέτρα κατά της ελευθερίας και της (βούλησης). Αλλά ποιός σου είπε ότι δεν σεβαστήκαμε κάποιον καθηγητή;; Ο χώρος του πανεπιστημίου, από την άλλη μεριά, πρέπει να σέβεται από όλους, επειδή είναι ένας χώρος ελεύθερης ανταλαγής απόψεων και ιδεών αλλά πάνω από όλα είναι χώρος μάθησης και δημιουργίας της προσωπικότητας (του φοιτητή). Γι' αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί και καταστρατήγησης από την εξουσία. Άρα δεν υπάρχει θέση στην αστυνομία μέσα στο πανεπιστήμιο. Και εκτός αυτών μήπως έχει φάει ξύλο από τους κωλόμπατσους χωρίς λόγο nontasg για να δεις πόσο ωραία είναι;;;
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ξέρω εγώ ρε παιδί μου???Κατάντησε κουραστικό πια να μιλάω και τα λόγια μου να πέφτουν στο κενό ή να παρερμηνεύονται....Εντάξει ίσως υπερέβαλλα που είπα να κλειδωθεί το topic...Πάντως νωρίτερα που είπα ότι πήγαινα στις συνελεύσεις και πήγα να φάω ξύλο' date='γιατί κάποιος από τους παραπάνω που μου την έλεγαν νωρίτερα δε βγήκε να απαντήσει άραγε???:evil: :evil: :evil: Γιαυτό σου λέω,άστο να πάει άστο πού έλεγε και ο Πάριος παλιότερα...[/quote'] Συγγνώμη ρε φίλε να σου απαντήσω, αφου την έχεις την απορία, τι ήθελες να σου κάνουν άμα καθόσουν και τους έλεγες αυτά που λες και σε εμάς...
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Συγγνώμη ρε φίλε να σου απαντήσω, αφου την έχεις την απορία, τι ήθελες να σου κάνουν άμα καθόσουν και τους έλεγες αυτά που λες και σε εμάς... ΔΕΝ τους έλεγα αυτά που λέω σε σας φίλε μου!!!Μλκς είμαι να πάω να εκθέσω τέτοιες απόψεις σε εκείνους τους φανατισμένους??Απλά τους έλεγα για τα δικαιώματα που έχουνε οι φοιτητές να δίνουνε τις εξετάσεις τους!!! Πώπω αμέσως να παρεξήγησετε τα λόγια μου ρε παιδί μου και να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα...:evil:
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 μήπως έχει φάει ξύλο από τους κωλόμπατσους χωρίς λόγο nontasg για να δεις πόσο ωραία είναι;;; Όχι,έχεις φάει εσύ???Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς έγινε αυτό???
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 O.K. για να μην ξαναπαρεξηγηθούμε, διευκρίνιζε, συμφωνώ μαζί σου στο ότι κάποια άτομα είναι περισσότερο παρορμητικά από τους υπόλοιπους. Έχουν οι φοιτητές το δικαίωμα να δίνουν εξετάσεις αλλά δεν μπορούν να αγωνιστούν και για κάποια άλλα δικαιώματα τους, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις εξετάσεις, γιατί αυτοί οι αγώνες μένουν στην κοινωνία, και στα παιδάκια που έρχονται από πίσω... Πράγματι έχω φάει ξύλο, χωρίς λόγο, απλά επειδή συμμετείχα σε μια πορεία με αντικυβερνητικό χαρακτήρα. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες απλά να ξέρεις ότι έχω δικαιωθέι και αποζημιωθεί από τα ελληνικά δικαστήρια και το ελληνικό κράτος (που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις). Εκτός αυτού ουκ ολίγες φορές με έχουν κυνηγήσει και όλα τα συναφή.
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ο χώρος του πανεπιστημίου, από την άλλη μεριά, πρέπει να σέβεται από όλους, επειδή είναι ένας χώρος ελεύθερης ανταλαγής απόψεων και ιδεών αλλά πάνω από όλα είναι χώρος μάθησης και δημιουργίας της προσωπικότητας (του φοιτητή). Kαι μέσα στο πνεύμα αυτής της δημοκρατικής αντιπαράθεσης απόψεων... Συγγνώμη ρε φίλε να σου απαντήσω, αφου την έχεις την απορία, τι ήθελες να σου κάνουν άμα καθόσουν και τους έλεγες αυτά που λες και σε εμάς... Δεν είναι καθόλου άσχετο επειδή και αυτό ήταν μέρος των αντιδράσεων (και μάλιστα ένας υγιής τρόπος αντίδρασης), τώρα έρχεται το καλό... φυσικά δεν είναι σωστό νομικώς, αλλά δε βαριέσαι μωρέ; Καλή καρδιά. Άλλωστε στην Ελλάδα ζούμε. Μαλάκες είμαστε να το παίζουμε νόμιμοι; αλλά ούτε όλες οι υπόλοιπες κυβερνητικές αποφάσεις είναι νομικά κατοχυρωμένες (ούτε καν συνταγματικά). Μόλις τώρα μάθαμε ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις (οι οποίες για να γίνουν νόμοι του κράτους περνάνε όλα τα προβλεπόμενα απο το Σύνταγμα στάδια) δεν είναι κατοχυρωμένες. Και όοοοοοοοχι δεν τελειώσαμε ακόμα... Rewind... φυσικά δεν είναι σωστό νομικώς, παρόλα αυτά.... μήπως έχει φάει ξύλο από τους κωλόμπατσους χωρίς λόγο nontasg για να δεις πόσο ωραία είναι;;; Απο πότε το να κάνεις κάτι παράνομο δίνει αφορμή "στις δυναμείς καταστολής του ιμπεριαλισμού μπλα μπλα μπλα να επέμβουν?" Πραγματικά να μη κλειδωθεί το τόπικ. Έχω κλάσει στο γέλιο....
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Το ότι εσύ έφαγες ξύλο(και αν έφαγες όπως λες αδίκως,καλά έκανες και τους πήγες στα δικαστήρια) δε σου δίνει το δικαίωμα να πας να "αναποδογυρίζεις φυλάκια"...Άλλο το ένα άλλο το άλλο...Σκέφτεσαι εντελώς υποκειμενικά και είσαι προκατειλημμένος...Σε παρακαλώ όμως να μη συνεχίσουμε την κουβέντα αυτή...Άς κρατήσει ο καθένας τις απόψειςτου.οκ?:neutral:
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 ll_neo δεν γουστάρω να σχολιάσω το ποστ σου (όχι ότι έχω κάτι μαζί σου), απλά θέλω να μου επεξηγήσεις το τελευταίο Απο πότε το να κάνεις κάτι παράνομο δίνει αφορμή "στις δυναμείς καταστολής του ιμπεριαλισμού μπλα μπλα μπλα να επέμβουν?" Πραγματικά να μη κλειδωθεί το τόπικ. Έχω κλάσει στο γέλιο.... nontasg συμφωνώ μαζί σου και σκοπός μου δεν ήταν να σου αλλάξω το πιστεύω σου, η γνώμη του καθένος είναι κατί πολύ ιδιαίτερο και πολύτιμο για τον καθενά και αυτή είναι που τον καθιστά ξεχωριστό...
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Πολύ απλό όταν κάνεις κάτι παράνομο (edit: και όταν αυτό συνεπάγεται φθορά περιουσίας δημόσιας ή ιδιωτικής, ότι δλδ συμβαίνει κατα κόρον στις καταλήψεις και στις πορείες)στη δικιά μου τουλάχιστον συνείδηση ο κάθε κωλόμπατσος όπως τον χαρακτηρίζεις έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να σε αφήσει παραπληγικό. Δεν κάνω πλάκα, δεν έχω κάτι μαζί σου, αλλά το εννοώ μέχρι και του τελευταίου pixel αυτό που γράφω. Άρα όταν παραδέχεσαι απο τη μια, ότι κάνεις κάτι παράνομο και απο την άλλη λες ότι τρως ξύλο απο μπάτσους χωρίς λόγο ε μου φαίνεται μαλακία. Και γω έχω φάει κλοπιές σε επεισόδια του Παναθηναικού αλλά νοιώθω το λιγότερο μαλάκας να βγω και να πω "έφαγα ξύλο χωρίς λόγο" τη στιγμή που παρανομούσα...
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Ναι απλά δεν είδες τι έγραψα παρακάτω... Πράγματι έχω φάει ξύλο, χωρίς λόγο, απλά επειδή συμμετείχα σε μια πορεία με αντικυβερνητικό χαρακτήρα. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες απλά να ξέρεις ότι έχω δικαιωθέι και αποζημιωθεί από τα ελληνικά δικαστήρια και το ελληνικό κράτος (που εσύ ο ίδιος υποστηρίζεις). Εκτός αυτού ουκ ολίγες φορές με έχουν κυνηγήσει και όλα τα συναφή. Kαι όπως είδες παραπάνω παρεδέχτηκα ότι κάποια πράγματα είναι παράνομα, αλλά όταν δεν είναι φυσικά θα βγω και θα το πω... plz μην πιάσουμε και τα ομαδικά τώρα
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Πολύ απλό όταν κάνεις κάτι παράνομο (edit: και όταν αυτό συνεπάγεται φθορά περιουσίας δημόσιας ή ιδιωτικής' date=' ότι δλδ συμβαίνει κατα κόρον στις καταλήψεις και στις πορείες)στη δικιά μου τουλάχιστον συνείδηση ο κάθε κωλόμπατσος όπως τον χαρακτηρίζεις έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να σε αφήσει παραπληγικό.[/quote'] 1 0 0 % Σ Ω Σ Τ Ο Σ
tktommytk Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Για την ακρίβεια και επειδή θέλετε να είμαστε νομοταγής, δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε χτυπήσει, και κυρίως να σε αφήσει παραπληγικό... Σε προσαγάγει και τελιώνει εκεί η δουλειά του...
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Πάντως tktommytk ΑΝ τότε που έφαγες ξύλο σε εκείνη την πορεία πχ έσπασες έστω και ένα τζάμι με καμμιά πέτρα ή έκανες κάτι άλλο παρόμοιο που αποτελεί φθορά δημόσιας περιουσίας,τότε λυπάμαι που θα στο πω,αλλά δεν το έφαγες το ξύλο αδίκως...Και πάλι καλά να λες που δε βγήκε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ή σπιτιού να σου την μπουμπουνίσει...Λέμε ΑΝ έτσι???Δεν υποστηρίζω ότι το έκανες...:-| :-| Τώρα έρχεται και από μένα το ωραίο..... :mrgreen: Λοιπόν,παίρνω πίσω αυτό που είπα νωρίτερα για τις κάμερες αλλά προσέξτε το συλλογισμό μου:αν βάζαμε κάμερες θα "τράβαγαν" τους ταραξίες να κάνουν ζημιές κλπ έτσι?Τι θα γινόταν μετά?Θα τους έπιανε η αστυνομία με αποδείξεις.Μετά?θα τους πήγαιναν στον εισαγγελέα ε?Και τι θα έκανε ο εισαγγελέας όπως λέει και αυτός ο "ελεεινός",ο "ποταπός" Πολύδωρας?Θα τον έστελναν σπίτι του.Άρα:όχι κάμερες στα πανεπιστήμια,καθώς,σε τελική ανάλυση,θα αποτελούσαν άσκοπη σπατάλη του κράτους!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen: Καλά λες ρε LL_NEO τώρα αρχίζω να το διασκεδάζω κι εγώ... Αλήθεια,γιατι δεν έκανες προσφυγή στη δικαιοσύνη για τις γκλομπιές που έφαγες σε εκείνο τον αγώνα???Έπρεπε να υποστηρίξεις ότι έχεις άσυλο ρε μεγάλε.Και εσύ αγωνιστής φοιτητής δεν είσαι??Την άλλη φορά να πάμε να τα σπάσουμε μαζί και να υποστηρίξουμε ότι έχουμε άσυλο... :mrgreen: Και μη μου πεις ότι είναι παράνομο ε???? Είπαμε:ΕΛΛΑΔΑ=ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
nontasg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2006 Για την ακρίβεια και επειδή θέλετε να είμαστε νομοταγής, δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε χτυπήσει, και κυρίως να σε αφήσει παραπληγικό... Σε προσαγάγει και τελιώνει εκεί η δουλειά του... Ναι..και μετά πιάνει δουλειά ο εισαγγελέας και σε αφήνει ελεύθερο ε??? :mrgreen: :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.