Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει καλύτερη λύση,αυτό που γίνεται στην Αγγλία:αστυνόμευση των κτιρίων και παρακολούθηση των εξωτερικών χώρων και διαδρόμων με κάμερες!!!
Λυπάμαι φίλε μου. Δεν το ήξερα ότι ήθελες κάμερες. Έπρεπε να μου το πεις πιο νωρίς ρε φίλε, γιατί δυστυχώς πριν 3 χρόνια που προσπάθησαν να βάλουν στο Παν/μιο Πάτρας, πήγαμε με απόφαση συλλόγου και τις κατεβάσαμε. Α, και όσες δε ξεβίδωναν τις σπάσαμε. Μαλακία ε?

Κι επίσης μια φορά που έφεραν σεκιουριτάδες, πηγαίναμε επί 3-4 μερόνυχτα με απόφαση συλλόγου πάλι (δεν κάνω πλάκα) και αναποδογιρίζαμε το φυλάκιο. Έκτοτε δυστυχώς φύγανε και οι σεκιουριτάδες. Μαλακία ε?

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λυπάμαι φίλε μου. Δεν το ήξερα ότι ήθελες κάμερες. Έπρεπε να μου το πεις πιο νωρίς ρε φίλε' date=' γιατί δυστυχώς πριν 3 χρόνια που προσπάθησαν να βάλουν στο Παν/μιο Πάτρας, πήγαμε με απόφαση συλλόγου και τις κατεβάσαμε. Α, και όσες δε ξεβίδωναν τις σπάσαμε. Μαλακία ε?

Κι επίσης μια φορά που έφεραν σεκιουριτάδες, πηγαίναμε επί 3-4 μερόνυχτα με απόφαση συλλόγου πάλι (δεν κάνω πλάκα) και αναποδογιρίζαμε το φυλάκιο. Έκτοτε δυστυχώς φύγανε και οι σεκιουριτάδες. Μαλακία ε?[/quote']

Και αυτά τα λες με υπερηφάνια???

Μπορώ να μάθω γιατί προβήκατε σε τέτοιες ενέργειες???

Απλά να δω τους λόγους ρε παιδί μου...

Δημοσ.

Φυσικά τα λέει με υπερηφάνεια το παιδί επειδή όπως ξέρεις στην Ελλαδίτσα σου δεν μπορείς να αντιδράσεις αλλιώς. Υπάρχει όμως και άλλη δυνατότητα να καθίσεις να σε χιλιοπατίσουν και να παραμείνεις ένα άβουλο ζώο, που συγνώμη κι όλας αλλά έτσι μου μοιάζεις γιατί απ' τα τελευταία σου ποστ συνέχεια κατακρίνεις σφοδρά αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κάτι και το πρόβλημα σου είναι μη χάσεις την εξεταστική και αν θα πας στο εξωτερικό. Και τι μας λες κι όλας να μη μιλάμε για να μας κάνουν ότι θέλουν για να πάει η χώρα μπροστά... Αυτά σου μάθανε...

Δημοσ.

Είσαι ένας από τους πολλούς απλώς....Ακολουθείς την "λογική" των πολλών...Άλλο ελευθερία,άλλο ασυδοσία...Δεν θα μπω στην λογική να τσακωθώ μαζί σου...Σκέψου μήπως εσένα σε δασκάλεψαν εσφαλμένα και όχι εμένα...

Δημοσ.

Εντάξει ρε Νώντα άμα θέλεις εσύ να σου βάλουμε κ καμερούλες στο σπίτι σου κατά την διάρκεια που σε φοιτητής να γουστάρεις. Κάμερες στις εισόδους του πανεπιστημίου στο κυλικείου του Φυσικού, στα εργαστήρια, στην πρυτανεία, στο πάρκο της Ειρήνης, στην Φ.Ε.Π κ άμα λάχει κ στο εκκρεμές του Φουκώ, απλά πράματα. Άμα δέχεσε αυτό το πράμα συγνώμη αλλά...

Δημοσ.

Αμα ακολουθούσα φίλε την απλή λογική των πολλών θα καθόμουν σπιτάκι και θα έβλεπα μπαλίτσα στην τηλεόραση και απλά θα συμετείχα τυπικά στις καταλήψεις για να χάσω την εξεταστική... Συμφωνώ όμως στο ότι δεν πρέπει να υπάρχει ασυδοσία, έλα όμως που καταπατάτε η ίδια η ελευθερία και δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο... Έμενα λίγο δύσκολο να με δασκαλέψανε εσφαλμένα διότι το ελληνικό σχολείο δεν αφήνει το άτομο να σκεφτεί ελεύθερα δυστυχώς...

Δημοσ.

@nontasg για να δεις κουλτούρα:

όταν είχα γράψει πριν από μέρες σε αυτό το φόρουμ (βαριέμαι να ψάξω να το βρώ) ότι "αργά ή γρήγορα θα τα πούμε" και το εξηγούσα γιατί το είπα, βγήκε κάποιος, δε θυμάμαι ποιός και έγραψε απάντηση: "καλά μεγάλε καουρηθήκαμε από το φόβο μας".

Εγώ εννοούσα πως θέλουμε ακόμα κι αυτοί που τώρα μας βρίζουν να βρεθούν κάποτε στο δρόμο μαζί μας, κι ο άλλος το πήρε ότι θα τα πούμε στο δρόμο και θα σφαχτούμε. Κακιά κουλτούρα, γιατί δε θέλει ούτε καν να βάλει τον εαυτό του με εμάς τους μ@λάκες.

Μακάρυ να βρούμε μορφές τέτοιες που να μην ενοχλούν τον κόσμο, που να μην υπάρχει φανατισμός κλπ. Αλλά αν δεν έρθουν αυτοί (κι εσύ) που θεωρούν τον εαυτό τους ψύχραιμο και σωστό να πουν τη γνώμη τους, αλλά μόνο κράζουν από την καρεκλίτσα τους, σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ, δε θα γίνει δουλειά.

Πριν από κάτι μέρες, λέγανε κάποιοι καταληψίες στο δια-συντονιστικό, να πάμε και να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ τα διόδια του Ρίου. Εγώ τους πρότεινα να πάμε και να τα ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ να περνάει ο κόσμος τσάμπα. Έτσι και κάναμε, και αντί να κερδίσουμε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, κερδίσαμε τα καλύτερα σχόλια.

Αλλά οι ιδέες αγαπητοί συμφορουμίτες, πρέπει να λέγονται. Εκεί που είναι ο κόσμος. Και να έχετε όλοι σας την υπομονή να βάλετε και να παλέψετε την αντίληψή σας. Αν καθίσουμε μέσα από το φόρουμ και καταγγέλουμε τους αλήτες φοιτητές που "κλέβουν, βιάζουν, σπάνε, εκβιάζουν και όποια άλλη καφρίλα ακούστηκε" μας συγχωρείτε αλλά δε θα σας πάρουμε πολύ στα σοβαρά. Ελάτε να τα πείτε στη συνέλευση να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος. Αν τώρα, από τους 500 φοιτητές την πρότασή σας την αποδεχτούν 20, οι υπόλοιποι 480 φασίστες, κλέφτες, αλήτες, κακώς θα υπηρετήσουν την απόφασή τους?

Δημοσ.

Εγώ εννοούσα πως θέλουμε ακόμα κι αυτοί που τώρα μας βρίζουν να βρεθούν κάποτε στο δρόμο μαζί μας' date=' κι ο άλλος το πήρε ότι θα τα πούμε στο δρόμο και θα σφαχτούμε. Κακιά κουλτούρα, γιατί δε θέλει ούτε καν να βάλει τον εαυτό του με εμάς τους μ@λάκες.

[/quote']

Μαλακία του που κατάλαβε έτσι...Δεν αντιπροσωπεύω τέτοια άτομα

Μακάρυ να βρούμε μορφές τέτοιες που να μην ενοχλούν τον κόσμο' date=' που να μην υπάρχει φανατισμός κλπ. Αλλά αν δεν έρθουν αυτοί (κι εσύ) που θεωρούν τον εαυτό τους ψύχραιμο και σωστό να πουν τη γνώμη τους, αλλά μόνο κράζουν από την καρεκλίτσα τους, σε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ, δε θα γίνει δουλειά.

[/quote']

Πίστεψέ με δεν κάνω μόνο αυτό που λες,αλλά όταν βρεθώ μαζί με καταληψίες σε συνελεύσεις το σκέφτομαι και το κεφαλάκι μου γιατί από αναρχικούς άλλο τίποτα και πήγα να φάω και ξύλο μια φορά επειδή είπα ότι δεν θέλω κατάληψη...Άρα να προσέχεις τι λες και πώς με κρίνεις,εντάξει αγαπητέ??Ούτε είπα ποτέ ότι όλοι οι καταληψίες είναι τα ίδια.Υπάρχουν και κάποιοι που σέβονται το χώρο τους πανεπιστημίου(λίγοι όμως) και μπράβο τους.

Πριν από κάτι μέρες' date=' λέγανε κάποιοι καταληψίες στο δια-συντονιστικό, να πάμε και να ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ τα διόδια του Ρίου. Εγώ τους πρότεινα να πάμε και να τα ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ να περνάει ο κόσμος τσάμπα. Έτσι και κάναμε, και αντί να κερδίσουμε τη δυσαρέσκεια του κόσμου, κερδίσαμε τα καλύτερα σχόλια.

[/quote']

Άσχετο με το θέμα των καταλήψεων...αλλά ας πούμε ότι καλά έκαναν.Άν και ξέρεις ότι νομικώς αυτό δεν είναι σωστό,έτσι???Ξέρεις όμως γιατί τα ανοίξατε τα διόδια?Επειδή σεβαστήκατε τον κόσμο που θα ήθελε να πάει στη δουλειά του.Τότε τους καθηγητές που θέλουν να πάνε κι αυτοί στη δουλειά τους γιατί δεν τους σέβεστε???

Ελάτε να τα πείτε στη συνέλευση να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος. Αν τώρα' date=' από τους 500 φοιτητές την πρότασή σας την αποδεχτούν 20, οι υπόλοιποι 480 φασίστες, κλέφτες, αλήτες, κακώς θα υπηρετήσουν την απόφασή τους?[/quote']

Όχι,αλλά αν οι περισσότεροι αποφασίσουν τη λήξη της κατάληψης τότε οι άλλοι θα υπηρετήσουν τη δική τους απόφαση???Αμφιβάλλω...

Και κάτι τελευταίο,άργησα να απαντήσω επειδή είχα κλείσει για λίγη ώρα το pc κι όχι επειδή δεν ήξερα τι να απαντήσω..Απλά το αναφέρω για μερικούς εξυπνάκηδες...

Δημοσ.
Αν καθίσουμε μέσα από το φόρουμ και καταγγέλουμε τους αλήτες φοιτητές που "κλέβουν, βιάζουν, σπάνε, εκβιάζουν και όποια άλλη καφρίλα ακούστηκε" μας συγχωρείτε αλλά δε θα σας πάρουμε πολύ στα σοβαρά.

α) Κοίτα ποιος άνοιξε το τόπικ καταρχάς. Δεν ξέραμε να μην απαντήσουμε...

β) δεν είπαμε τίποτα για βιασμούς, αλλά νομίζω ότι με όσα περιέγραψες ως μέσα αντίδρασης σε όλα τα άλλα είμαστε μέσα. Ίσως να έπρεπε να προσθέσεις ένα "εκ" και να γινόταν εκβιάζουν.

γ) Και ποιος ακριβώς σου είπε ότι έχω εγώ άγχος για το αν θα με πάρεις στα σοβαρά;;;;

Πάσχετε σοβαρά από αντικειμενικότητα, αν πιστεύετε τις ανοησίες που λέτε.

Ξέρεις αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο, σε τρία τέσσερα ποστ απο τώρα θα μου λες ότι προσπαθώ να κλειδωθεί το τόπικ....

Δημοσ.

Και μετά όταν λέω εγώ να μην ασχολούμαστε έχω άδικο ρε LL_NEO??

Εδώ είπα για αστυνόμευση κτιρίων και πετάγεται ο άλλος και μου λέει ότι όταν πριν τρία χρόνια είχαν βάλει φύλακες στο πανεπιστήμιο πηγαίνανε το βράδυ και τους διώχνανε( ή όπως το είπε χαρακτηριστικά "αναποδογυρίζαμε το φυλάκιο")....Και το λέει και με υπερηφάνια...Μετά αν του πω ότι μιλάει σαν τραμπούκος θα φταίω??Και πετάγονται και οι άλλοι να υποστηρίξουν τον μεγάλο αγωνιστή......

Άντε να βγάλεις άκρη λοιπόν..........

Δημοσ.

Ξέρεις αν συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο' date=' σε τρία τέσσερα ποστ απο τώρα θα μου λες ότι προσπαθώ να κλειδωθεί το τόπικ....[/quote']

Μακάρι ο moderator να κλειδώσει το topic.Θα είναι ό,τι καλύτερο κατά τη γνώμη μου...

Δημοσ.

Ξέρω εγώ ρε παιδί μου???Κατάντησε κουραστικό πια να μιλάω και τα λόγια μου να πέφτουν στο κενό ή να παρερμηνεύονται....Εντάξει ίσως υπερέβαλλα που είπα να κλειδωθεί το topic...

Πάντως νωρίτερα που είπα ότι πήγαινα στις συνελεύσεις και πήγα να φάω ξύλο,γιατί κάποιος από τους παραπάνω που μου την έλεγαν νωρίτερα δε βγήκε να απαντήσει άραγε???:evil: :evil: :evil:

Γιαυτό σου λέω,άστο να πάει άστο πού έλεγε και ο Πάριος παλιότερα...:mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...