Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως πολυ κουραση πιασε ενα φραπεδακι να δουμε μπαλα

παιδειες και μλκιες τωρα οχ μωρε αδερφε...

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Άλλοι το κάνουν αυτό που λες όχι εγώ....Άμα σου αρέσει να χλευάζεις τον άλλο με την ησυχία σου,καρφί δε μου καίγεται...Ελευθερία λόγου έχουμε οπότε προχώρα σε θέλει όλη η χώρα...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παλικάρια μιας και είμαι κενός επιχειρημάτων, μήπως γίνεται να μου εξηγήσετε γιατί είναι κακό το ΝΑΤΟ να χρηματοδοτεί έρευνα στην Ελλάδα;

Παράκληση. Αλλά όταν λέω να μου το αιτιολογήσετε εννοώ να μου το αιτιολογήσετε. Κοινώς τα ποιηματάκια του στυλ φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και τα σχετικά αφήστε τα για καμιά ποιητική συλλογή...

Δημοσ.

ρε ll_neo ok και πες οτι δεν ειναι κακο να χρηματοδοτουν αυτοι τις ερευνες των ελληνικων κρατικων για την ωρα πανεπ.(εστω και αν για εμενα δεν ειναι σωστο)

πες μου εσυ γιατι τοτε η ερευνα ηταν κρυφη?

Δημοσ.

Στρατιωτική έρευνα ίσως;;;;; U know συνήθως δεν ανακοινώνεται.

Επιπλέον σε πειράζει που "ιδιωτικός" φορέας χρηματοδοτεί έρευνα ή που είναι το ΝΑΤΟ? Διότι αν είναι το πρώτο τότε θα πρέπει να ενοχληθείς πολύ περισσότερο μιας και πολλά πανεπιστήμια αναλαμβάνουν έρευνες σε συνδυασμό με ιδιωτικούς φορείς...

Επι της είδησης τώρα, φαντάζομαι ότι κανείς δε θεωρεί παράνομο το γεγονός ότι διέρρηξαν κτίριο και αφαίρεσαν (προφανώς δεν πρέπει να πω έκλεψαν) υλικό απο εκεί, διότι και αυτό απο ότι φαντάζομαι θα έγινε με τις νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε περιγράψει ήδη άπειρες φορές και θα ήταν περιττό να αναλωθούμε πάλι στο γιατί δεν είναι νόμιμες τελικά.

Εισαγγελείς δεν υπάρχουν σε αυτό το κωλοχανείο;

Δημοσ.

Γιατί το ΝΑΤΟ είναι ένας στρατιωτικός μηχανισμός.

Δε ξέρω για εσένα, αλλά εγώ ξέρω ότι στην κοινωνία υπάρχουν τάξεις. Και ενώ οι πόλεμοι γίνονται για το συμφέρον της μιας τάξης (5 νοματέοι είναι), πολεμάει γι' αυτούς η άλλη τάξη (που είναι όλοι οι υπόλοιποι).

Εμείς λοιπόν οι υπόλοιποι, θα απαγορέψουμε να φτιάχνει ο φοιτητής όπλα που οι ίδιοι θα φάμε στο κεφάλι, για τα συμφέροντα των 5 νταβατζήδων (όπως έλεγε και ο προθυπουργός - κάτι θα ήξερε). Αν τώρα οι φοιτητές που κάνουν την εν λόγω έρευνα δεν έχουν πρόβλημα, τι να κάνουμε. Έχουμε εμείς.

Δημοσ.
:confused: :confused: :confused:(απο το πηγαδι γραφεις τωρα?)

Όχι από το σπίτι μου...Εσύ συνήθως γράφεις ενώ είσαι σε πηγάδι???Έχει καλή ταχύτητα το internet εκεί μήπως???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ο dk γράφει απο τη Μύκονο είπαμε...

Εμείς λοιπόν οι υπόλοιποι, θα απαγορέψουμε να φτιάχνει ο φοιτητής όπλα που οι ίδιοι θα φάμε στο κεφάλι, για τα συμφέροντα των 5 νταβατζήδων (όπως έλεγε και ο προθυπουργός - κάτι θα ήξερε). Αν τώρα οι φοιτητές που κάνουν την εν λόγω έρευνα δεν έχουν πρόβλημα, τι να κάνουμε. Έχουμε εμείς.
Παράκληση. Αλλά όταν λέω να μου το αιτιολογήσετε εννοώ να μου το αιτιολογήσετε. Κοινώς τα ποιηματάκια του στυλ φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και τα σχετικά αφήστε τα για καμιά ποιητική συλλογή...

2632485.jpg

Γιάννη σόρρυ αλλά προτιμώ Σεφέρη

0876853629.01.LZZZZZZZ.jpg

ή έστω τον τυπάρα τον Bukowski (αφιερωμένο στο φιλαράκι τον Cloud)

Δημοσ.

Επι της είδησης τώρα' date=' φαντάζομαι ότι κανείς δε θεωρεί παράνομο το γεγονός ότι διέρρηξαν κτίριο και αφαίρεσαν (προφανώς δεν πρέπει να πω έκλεψαν) υλικό απο εκεί, διότι και αυτό απο ότι φαντάζομαι θα έγινε με τις νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε περιγράψει ήδη άπειρες φορές και θα ήταν περιττό να αναλωθούμε πάλι στο γιατί δεν είναι νόμιμες τελικά.

Εισαγγελείς δεν υπάρχουν σε αυτό το κωλοχανείο;[/quote']

Σώπα μωρέ,τα παιδιά έχουν άσυλο.....Και στην τελική να μην κλέψουν κι αυτοί τίποτα???Φτωχά παιδιά είναι....

Και πώς είπες?Εισαγγελείς???Μα...και βέβαια υπάρχουν!!!Δεν άκουσες τις προάλλες τι είπε αυτό το παλιόπαιδο ο Πολύδωρας?Οι ταραξίες των διαδηλώσεων που συλλαμβάνονται από αυτά τα τέρατα,τα γουρούνια,τα καθάρματα τους αστυνομικούς μόλις τους αναλάβουν οι εισαγγελείς αμέσως αφήνονται ελεύθεροι...Αλλά ξέχασα,με συγχωρείτε,τα παιδιά έχουν άσυλο και παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον στην παιδεία.Θα πει τώρα κάποιος,δεν είναι φοιτητές...Ωραία...τότε γιατί οι φοιτητές δεν τους πετάνε έξω από τις διαδηλώσεις τους αφού αμαυρώνουν το σκοπό του αγώνα τους??Ή μήπως όχι???Αλλά πάλι ξέχασα(φταίει το βάθος του πηγαδιού από όπου γράφω,μου κόβει τον ειρμό) δε χρησιμοποιούν βία τα παιδιά....μόνο αυτοί οι ποταποί "μπάτσοι" το κάνουν...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!

ΥΓ:dk αν είσαι Μύκονο ρίξε και καμμιά βουτιά και για μένα...:mrgreen:

Δημοσ.
Θα πει τώρα κάποιος,δεν είναι φοιτητές...Ωραία...τότε γιατί οι φοιτητές δεν τους πετάνε έξω από τις διαδηλώσεις τους αφού αμαυρώνουν το σκοπό του αγώνα τους??

εγω λεω γιατι δεν πετανε αυτοι εξω τους "φοιτητες" απο τη πορεια οι κουκουλοφοροι?

"φοιτητες" ειστε και φαινεστε ρεεεεεεεεεε

@g1annis καποιες φορες εχει νοημα να μιλας, καποιες αλλες οχι

τα συγκεκριμενα ατομα ανηκουν στη δευτερη περιπτωση

so...

anyway ξερεις τι αποφαση πηρε σημερα το συντονιστικο?

μετα τη συνοδο του οοσα θα συνεχιστουν οι κινητοποιησεις?

-----------------------------------------------------------

@ll_neo kai nontas

επειδη σας βαρεθηκα παρτε μερικα φιλαρακια σας απο τη σημερινη πορεια να ξελαμπικαρετε λιγο

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=531622

Δημοσ.
@g1annis καποιες φορες εχει νοημα να μιλας, καποιες αλλες οχι

τα συγκεκριμενα ατομα ανηκουν στη δευτερη περιπτωση

so...

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι. Μόκο και τουμπεκί (τουλάχιστον όταν δε συμφέρει να προσπαθήσεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα).

επειδη σας βαρεθηκα παρτε μερικα φιλαρακια σας απο τη σημερινη πορεια να ξελαμπικαρετε λιγο

Τους δικούς μου τους έχω καβαντζωμένους με απόσπαση σε Σαντορίνη και Μύκονο ρε. Κορόιδα είναι να κάτσουν με τέτοιο καύσωνα στην Αθήνα να χαζεύουν τα τσογλάνια; Άλλωστε είπαμε, είμαι κομματόσκυλο και φροντίζω τους δικούς μου...

Δημοσ.

Η αλήθεια τσούζει τελικά...

Λοιπόν,αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ που έσπασαν το πολυτεχνείο έπρεπε να μπουν οι μπάτσοι μέσα και να τα σαπίσουν στο ξύλο και μετά φυλακή,γιατί από τη στιγμή που προβαίνουν σε τέτοιες βάνδαλες ενέργειες προσωπική μου άποψη είναι ότι έπρεπε να σταματάει αυτομάτως η ισχύς του ασύλου(αν είναι δυνατόν να ισχύει το άσυλο σε τέτοιες περιπτώσεις) και να τιμωρούνται οι ΑΛΗΤΕΣ (το ξαναλέω) σαν κοινοί εγκληματίες και ληστές.Και όποιος έχει αντίρρηση σε αυτά που λέω στο συγκεκριμένο post ανήκει στην ίδια πάστα με αυτούς και προσωπικά μόνο και μόνο το να υπάρχει στην κοινωνία είναι περιττό :evil: :evil: :evil:

ΥΓ:dkangel αντε....μην πω τώρα γιατί όλο βλακείες λες και δεν έχεις τα αρ...α να παραδεχτείς ότι σε κάποια πράγματα έχουμε απόλυτο δίκιο εγώ και ο LL_NEO.

Πήγαινε λοιπόν να βρεις τα φιλαράκια σου στην κατάληψη και σπάστε και εσείς το πανερπιστήμιο σας,δεν πειράζχε ιτο κράτος πληρώνει...Άει στα κομμάτια πια.....Ασχολήσου εκεί στην κατάληψη με καμμιά γκόμενα και αει παράτα μας....:evil: :evil: :evil:

ΥΓ2:ζητώ συγγνώμη για τις άσχημες λέξεις,αλλά νομίζω ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένες...

Δημοσ.
εγω λεω γιατι δεν πετανε αυτοι εξω τους "φοιτητες" απο τη πορεια οι κουκουλοφοροι?

Αυτή η απάντησή σου τα λέει όλα...Τα σχόλια είναι περιττά.....

Ρε LL_NEO εγώ λέω να πάψουμε να ασχολούμαστε με άτομα που είναι κολλημένα στο μυαλό και δεν μπορούν να καταλάβουν και να παραδεχτούν ευνόητα πραγματα....Πρότασή μου να μην ξαναασχοληθούμε με αυτό το topic γιατί ουσιαστικά μιλάμε στον τοίχο...

Δημοσ.
Μπα αντιθέτως εγώ το διασκεδάζω....

Δεν έχεις κι άδικο...Λες να αρχίσω να το διασκεδάζω κι εγώ???:mrgreen:

Ά,κάτι άσχετο:οι φωτογραφίες τις monica είναι γμτες!!!:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...