antreaslam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 δε μιλησα για την επισημη δαπ,αλλα για καποιες κατα τοπους που εδειξαν εμπρακτα οτι στηριζουν τις καταληψεις. LL_NEO ,θα ηθελα να σου απαντησω,αλλα φοβαμαι τον παρεδωσε οτι θα κλειδωσει το τοπικ!!!παντως,παιρνω ντε φακτο οτι ΣΗΜΕΡΑ που μιλαμε,εχουν δικιο οι καταληψιες,ναι! γιατι πολυ απλα,για αλλη μια φορα,τους "μεταρρυθμιζουν" χωρις να ρωτηθουν! και επαναλαμβανω! αν αυριο το πρωι,στη δουλεια σου,ερθει το κρατος κ σου πει: κυριε,ενοχλεις,σε κλεινω,σε διωχνω γιατι θελω να φτιαξω κατι αλλο,εσυ θα πεις ευχαριστω? σκουριασμενα μυαλα ειναι ΟΛΑ τα μυαλα που κολλανε σε κομματα! οι φοιτητες ειναι ενεργο κομματι της κοινωνιας! για αρκετα χρονια κοιμοντουσαν,στα παρτυ κ στη μυκονο,στο ταβλι κ στο φραπε! ας ελπισουμε οτι το "αποφασιζομεν κ διατασσομεν",τους ξυπνησε λιγο,τους εφερε προ των ευθυνων τους!!! yiah , το τραγουδι,ειναι φανερο που αφιερωνεται,αλλα θα μπορουσε να ειχε λιγο πιο βαθυ στιχο! παντως,ειναι καλη προσπαθεια! ΥΓ: ωραιο σκιτσο του επενδυτη νομιζω το σαββατο: MAKE MARIETA HISTORY! ΥΓ2: υπαρχει ενα αρχαιο τραγουδακι,που το εχω ακουσει απο τον πατερα μου! "σε τι κοσμο μπαμπα,με εχεις φερει να ζησω,δε μ αρεσει η μαμα,επιστρεφεται πισω"! σκεφτειτε σε τι κοσμο,κ κατω απο ποιες προυποθεσεις θελετε να μεγαλωσουν τα παιδια μας,η επομενη γενια,κ ας προσπαθησουμε αυτον τον κοσμο να τον κανουμε καλυτερο, για ΟΛΟΥΣ,και οχι μονο για την παρτη μας!
ni_kuho Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Παιδια δημοσιεύτηκε ήδη το προσχέδιο.. ypepth.gr
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 το παραπανω δεν θελω να παρθει ως πολιτικο σχολιο αλλα ως διορθωση στα λεγομενα του ακατανομαστου. Βασικά μόνο διόρθωση δεν είναι. Αντιθέτως θα έλεγα ότι σιγά σιγά και όσο και αν σε τρομάζει αυτό έρχεσαι στα λόγια μου. Διότι όταν μόνος σου λες ότι τμήμα των υποστηρικτών της κατάληψης έχουν ταπεινά κίνητρα, τι σε κάνει να πιστεύεις (δεδομένου ότι εσύ προηγουμένως είχες κάνει άτοπες αναγωγές του στυλ (έρχεται 1/7 φοιτητές και βγαίνει κατάληψη, άρα και 7/7 να έρχονταν πάλι κατάληψη θα έβγαινε)) ότι τελικά μεγάλο μέρος των υποστηρικτών της, ψηφίζουν με κίνητρα διαφορετικά απο αυτά που θα έπρεπε να έχουν (και σε αυτά νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι θέση υπάρχει μόνο για τη θέληση για καλύτερη παιδεία). Μήπως τα πράγματα δεν είναι τόσο αγαθά όσο θέλετε και θέλουμε να είναι αλλά αντιθέτως τα κομματόσκυλα (εκατέρωθεν) κάνουν παιχνίδι; Μήπως τελικά τα προβλήματα της εκπαίδευσης θα αρχίσουν να λύνονται όταν πάθουμε δυσπεψία απο τα κόλυβα της κηδείας του τελευταίου φοιτητοπατέρα;
g1annis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Πάντως η συμπεριφορά του είναι πιο κομματο-σκυλική από κάθε άλλου εδω μέσα. Και μόνο ατάκες. Ούτε ένα επιχείρημα. Κι όταν έρχονται τα δύσκολα, επίκληση στο "σεβασμό στους κανόνες" που ο ίδιος παραβιάζει 5 φορές σε κάθε παράγραφο.
dkangel000039 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Πάντως η συμπεριφορά του είναι πιο κομματο-σκυλική από κάθε άλλου εδω μέσα. Και μόνο ατάκες. Ούτε ένα επιχείρημα. Κι όταν έρχονται τα δύσκολα' date=' επίκληση στο "σεβασμό στους κανόνες" που ο ίδιος παραβιάζει 5 φορές σε κάθε παράγραφο.[/quote'] ο αναμαρτητος τη κοτρονα απο τη γωνια και στη κεφαλα μου-δεν ειπα οτι δεν εχω παραβιασει ποτε τους κανονες,ουτε τους επικαλεστηκα για αυτο. φιλε συγνωμη αν εθιξα τη "γραμμη" της παραταξης σου(ειλικρινα αρχικα τουλαχιστον δεν ειχα τετοιο σκοπο) οσο για το αλλο που λες βλεπεις δεν παιρνουν ολοι φαξ απο περισσο πριν εκθεσουν τα επιχειρηματα τους,αλλη φορα θα περιμενω απο εκει τι και ποτε να πω. τα επιχειρηματα μου δεν ειναι για να αναλυθουν εδω αλλα στη γενικη,εκει οπου οσο περιεργο και αν σου ακουγεται "οι δικοι σου" τα στηριξαν,βλεπεις τα παλικαρια ξερουν μεχρι που χωραει ο κομματισμος και ο σεκταρισμος. @ll_neo (για τελευταια φορα το λεω)δεν ανηκω σε καμια παραταξη και θα συμφωνησω μαζι σου(σπανιο ε?) οτι πολλοι υποκινουνται απο παραταξεις και γραμμες κομματων,αλλα αυτο δε σημαινει οτι για αυτο δε πρεπει να κανουμε τιποτα οι υπολοιποι-εστω και αν στο τελος πεσει στο κενο. επιπλεον συμφωνω εν μερει στη διαλυση των παραταξεων. δηλαδη ναι στη διαλυση των κατευθυνομενων παραταξεων αλλα παραλληλα να δημιουργηθουν αυτονομες/αυτοδιαθετες παραταξεις/σχηματα(πες το οπως θες),γιατι τα πανεπιστημια δεν ειναι πολιτικο τραπεζι αλλα παραλληλα πρεπει να υπαρχουν στηριγματα για τη διεκδικηση των δικαιωματων σου. @g1annis η επικληση στους κανονες εγινε για να μην κλειδωθει το topic και οχι για καποιο αλλο λογο,νομιζω αυτο ειναι θεμιτο απο ολους. **εχει παιξει αρκετο edit σε αυτο το μηνυμα για να μη γεμιζω το χωρο *πως μου ηρθε τωρα και θυμηθηκα το "φιλοσοφια της αθλιοτητας" και στα καπακια θυμαμαι το "αθλιοτητα της φιλοσοφιας" και τρωω τη ξενερα της ζωης μου.
LL_NEO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 dk δεν είπα ότι ανήκεις σε κάποια παράταξη και στην τελική δε με ενδιαφέρει κιόλας. Όταν κάτι θέλω να πω το λέω χύμα (όπως θα έχεις καταλάβει) και δεν αφήνω υποννοούμενα και ως εκ τούτου ότι είπα για τις κηδείες το εννοούσα ακριβώς όπως το έγραψα χωρίς να θέλω να ρίξω μπηχτή για σένα. g1annis να φανταστώ ότι μιλάς εκ πείρας;
g1annis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 dkangel000039 με στεναχωρείς. Με ότι έχεις πει εδω μέσα συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Για τον LL_NEO μιλάω ρε φίλε. Αλλά αν θέλετε αξίζει μια κουβεντούλα για τις παρατάξεις. Όχι για κάθε παράταξη. Γενικά για την αξία της ύπαρξής τους. πχ, είναι άλλο πράγμα το οι παρατάξεις που υπάρχουν γ....νται, και άλλο το γενικά "αφού είναι παράταξη γ....έται". Θέλω να πω πως * οι παρατάξεις, ακριβώς γι' αυτό επειδή είναι παρατάξεις, έχουν επεξαργαστεί 5 πράγματα περισσότερα και σε μεγαλύτερο βάθος, από ότι η σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία του ανένταχτου κόσμου (πχ σε μια παράταξη ακούγονται οι γνώμες 500 ανθρώπων, οπότε τα θέματα σχεδόν εξαντλούνται), * έχουν πανελλαδικό συντονισμό κάτι που δε συμβαίνει με τους ανένταχτους (δηλαδή θα συνέβαινε αυτό που συνέβη αν δεν υπήρχε μια παράταξη η οποία κατέβαζε σε όλη την Ελλάδα συντονισμένη δράση και σχετικά κοινό πολιτικό σκεπτικό? Ποιός θα συνεννοούταν να κατέβουν όλοι μαζί στην Αθήνα τάδε μέρα, τάδε ώρα αν δεν υπήρχε παράταξη που τα μέλη στης σε κοινή συνεννόηση κατέβαζαν το ίδιο πλαίσιο δράσης? Πως θα κλιμακώνονταν οι καταλήψεις αν δεν υπήρχαν άνθρωποι της παράταξης που να ενημερώσουν για το τι γίνεται στη δίπλα ή στην αντίπερα πόλη? κλπ κλπ κλπ. Προαφανώς κανένας φοιτητής αυθόρμυτα ή συγκροτώντας μια ομάδα στη σχολή του δε θα κατάφερνε να συντονίσει 20.000 ανθρώπους σε κοινό αγώνα) * πως θα ξαναέρχονταν σε επαφή, όλοι οι άνθρωποι που κατέβηκαν στο δρόμο αν την επαύριο δεν υπήρχε κάτι να ενοποιεί ότι έγινε σε μια κοινή βάση? Να ακούσω όποια κριτική θέλετε σχετικά με το ποιόν της κάθε παράταξης (αν και νομίζω πως υπερβαίνει τους όρους λειτουργίας του φόρουμ), ή να δεχτώ την κριτική πως οι παρατάξεις φέρνουν στο πανεπιστήμιο την κομματική γραμμή, ή ότι αλλού αποφασίζεται ότι αποφασίζεται και το κομματόσκυλο τρέχει, αλλά το να σφυροκοπούμε την παράταξη ως μορφή είναι ανόητο. Δεν υπήρξε ποτέ δράση του κινήματος που να έκανε κάτι χωρίς την ύπαρξη μιας στοιχειωδώς οργανωμένης δύναμης. Άσε που οι καταλήψεις και οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, έγιναν με πρόταση στις γενικές συνελεύσεις μιας παράταξης που είναι παντελώς ανεξάρτητη από κόμματα, ασχέτως αν εκει μέσα υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε οργανώσεις (και όχι σε ένα κόμμα, (και αυτό έχει σημασία) αλλά σε 4 και 5 και 6 οργανώσεις) αλλά που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της είναι ανένταχτοι κομματικά. Το να θέλουμε να αντιπαρατεθούμε με έναν στρατιωτικά οργανωμένο μηχανισμό όπως είναι τοκράτος ή τα Υπουργεία του ή κτλ, χωρίς να οργανώσουμε το δικό μας στρατό είναι ουτοπία. Αν κάποιος έχει αντίρηση, ας μου θυμίσει ένα κίνημα που έγινε χωρίς την ύπαρξη στοιχειώδους οργάνωσης των μελών του σε ανώτερη μορφή. Και μιλάω για κίνημα με πρόταση και αποτέλεσμα. Όχι πχ την εξέγερση των Γαλικών γκέτο (που κατά τ' άλλα σέβομαι ως πράξη ανυπακοής στην καταστολή και την καταπίεση). edit: εξαιρετικό βιβλίο
LL_NEO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 dkangel000039 με στεναχωρείς. Με ότι έχεις πει εδω μέσα συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Για τον LL_NEO μιλάω ρε φίλε. Άρα... ...όποιος δε συμφωνεί μαζί σου είναι κομματόσκυλο. FATALITY (πχ σε μια παράταξη ακούγονται οι γνώμες 500 ανθρώπων, οπότε τα θέματα σχεδόν εξαντλούνται), ή συμβαίνει ότι περιγράφεται στη Φάρμα των Ζώων όπου μιλάει το Γουρούνι και τα πρόβατα απο κάτω κάνουν μπεεεεεεεεεεεε. Αυτός είναι όλος και όλος ο διάλογος και η αντιπαράθεση απόψεων που βγαίνει σε συζήτηση κομματικής παράταξης. Να ακούσω όποια κριτική θέλετε σχετικά με το ποιόν της κάθε παράταξης (αν και νομίζω πως υπερβαίνει τους όρους λειτουργίας του φόρουμ), ή να δεχτώ την κριτική πως οι παρατάξεις φέρνουν στο πανεπιστήμιο την κομματική γραμμή, ή ότι αλλού αποφασίζεται ότι αποφασίζεται και το κομματόσκυλο τρέχει, αλλά το να σφυροκοπούμε την παράταξη ως μορφή είναι ανόητο. Δεν υπήρξε ποτέ δράση του κινήματος που να έκανε κάτι χωρίς την ύπαρξη μιας στοιχειωδώς οργανωμένης δύναμης. Ή αλλιώς οι κομματικές παρατάξεις είναι απαραίτητες για να καπελώνουν αγώνες. διότι... Πως θα κλιμακώνονταν οι καταλήψεις αν δεν υπήρχαν άνθρωποι της παράταξης που να ενημερώσουν για το τι γίνεται στη δίπλα ή στην αντίπερα πόλη? κλπ κλπ κλπ. Και ο κύριος αυτός έχει το θράσσος να αποκαλεί εμένα κομματόσκυλο. Τουλάχιστον εγώ μπορώ να δηλώσω ότι αν εξαιρέσεις το πρώτο έτος μου ως φοιτητής(παιδικές αμαρτίες), όχι απλά δεν ξαναπάτησα σε εκλογές, αλλά και όσοι φίλοι μου κατέβαιναν υποψήφιοι δεν έμπαιναν καν στον κόπο να με πάρουν τηλέφωνο να ψηφίσω. Ήξεραν ότι θα πήγαινε το καντήλι γόνα. Εσύ g1@nnis αντιθέτως σε πόσους έπρηξες τα συκώτια φέτος να κατέβουν να ψηφίσουν την όποια παραταξή σου;;;; @dk. Μη μου ξαναπείς ότι βάζω αποσπάσματα απο φράσεις. Είναι όλες ολόκληρες προτάσεις.
dkangel000039 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 dkangel000039 με στεναχωρείς. Με ότι έχεις πει εδω μέσα συμφωνώ σχεδόν απόλυτα. Για τον LL_NEO μιλάω ρε φίλε. Αλλά αν θέλετε αξίζει μια κουβεντούλα για τις παρατάξεις. Όχι για κάθε παράταξη. Γενικά για την αξία της ύπαρξής τους. πχ' date=' είναι άλλο πράγμα το οι παρατάξεις που υπάρχουν γ....νται, και άλλο το γενικά "αφού είναι παράταξη γ....έται".[/quote'] καταρχην να πω οτι οι παραταξεις δεν ειναι παντου τα ιδια σκ@τ@ πχ στη δικη μου σχολη παρά τις όποιες διαφορες ιδεολογικες και μη καταφεραμε να κατεβασουμε ανεξαρτητο πλαισιο το οποιο στηριξαν και ολες οι παραταξεις (εκτος της αυτονοητης) χωρις να κατεβασουν δικο τους ξεχωριστο πλαισιο,πραγμα που σημαινει οτι τα παιδια εκτιμησαν οτι υπαρχει κατι ανωτερο απο κομματικα/προσωπικα συμφεροντα-το ευρυτερο πανεπιστημιακο κοινωνικο συμφερον-και δεν θα επρεπε να χρωματιστει αν θελουμε να εχουμε μια ελπιδα για κατι καλο. Θέλω να πω πως * οι παρατάξεις' date=' ακριβώς γι' αυτό επειδή είναι παρατάξεις, έχουν επεξαργαστεί 5 πράγματα περισσότερα και σε μεγαλύτερο βάθος, από ότι η σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία του ανένταχτου κόσμου (πχ σε μια παράταξη ακούγονται οι γνώμες 500 ανθρώπων, οπότε τα θέματα σχεδόν εξαντλούνται), [/quote'] σιγουρα εχουν επεξεργαστει 5 πραγματα περισσοτερο απο τον καθενα(προφανως και απο εμενα) ομως δεν νομιζεις οτι πολλες φορες τα "προσαρμοζουν" και τα χρησιμοποιουν στα δικα τους μετρα και σταθμα για μικροκομματικα συμφεροντα ή για ψηφοθηρικους σκοπους? εδω ειναι που διαφωνω,δε λεω οχι στην υπαρξη τους αλλα στον τροπο λειτουργιας τους σημερα στο υπαρχον συστημα. * έχουν πανελλαδικό συντονισμό κάτι που δε συμβαίνει με τους ανένταχτους (δηλαδή θα συνέβαινε αυτό που συνέβη αν δεν υπήρχε μια παράταξη η οποία κατέβαζε σε όλη την Ελλάδα συντονισμένη δράση και σχετικά κοινό πολιτικό σκεπτικό? Ποιός θα συνεννοούταν να κατέβουν όλοι μαζί στην Αθήνα τάδε μέρα' date=' τάδε ώρα αν δεν υπήρχε παράταξη που τα μέλη στης σε κοινή συνεννόηση κατέβαζαν το ίδιο πλαίσιο δράσης? Πως θα κλιμακώνονταν οι καταλήψεις αν δεν υπήρχαν άνθρωποι της παράταξης που να ενημερώσουν για το τι γίνεται στη δίπλα ή στην αντίπερα πόλη? κλπ κλπ κλπ. Προαφανώς κανένας φοιτητής αυθόρμυτα ή συγκροτώντας μια ομάδα στη σχολή του δε θα κατάφερνε να συντονίσει 20.000 ανθρώπους σε κοινό αγώνα) * πως θα ξαναέρχονταν σε επαφή, όλοι οι άνθρωποι που κατέβηκαν στο δρόμο αν την επαύριο δεν υπήρχε κάτι να ενοποιεί ότι έγινε σε μια κοινή βάση? [/quote'] Ρε γιαννο για αυτο συγκροτηθηκε/υπαρχει το συντονιστικο,για να συντονιζει και να ενημερωνει δε χρειαζεται να καπελωνουμε τη δραση που εχει αναπτυχθει πανελλαδικα. Δε νομιζω αλλωστε οτι μπορει κανεις να ισχυριστει οτι υπαρχει μια παραταξη μπορεσε μονη της να κατεβασει 20,000 φοιτητες στο δρομο. κατα τα αλλα συνφωνω. Αν και προσωπικα να σου πω τη πικρη μου αληθεια ειμαι υπερ των τοπικων δρασεων,χωρις αυτο να απαξιωνει τη δυναμικη που σου δινει μια μαζικη δραση σε τετοια θεματα στη αθηνα πχ. Να ακούσω όποια κριτική θέλετε σχετικά με το ποιόν της κάθε παράταξης (αν και νομίζω πως υπερβαίνει τους όρους λειτουργίας του φόρουμ)' date=' ή να δεχτώ την κριτική πως οι παρατάξεις φέρνουν στο πανεπιστήμιο την κομματική γραμμή, ή ότι αλλού αποφασίζεται ότι αποφασίζεται και το κομματόσκυλο τρέχει, αλλά το να σφυροκοπούμε την παράταξη ως μορφή είναι ανόητο. Δεν υπήρξε ποτέ δράση του κινήματος που να έκανε κάτι χωρίς την ύπαρξη μιας στοιχειωδώς οργανωμένης δύναμης. [/quote'] επιπλεον συμφωνω εν μερει στη διαλυση των παραταξεων. δηλαδη ναι στη διαλυση των κατευθυνομενων παραταξεων αλλα παραλληλα να δημιουργηθουν αυτονομες/αυτοδιαθετες παραταξεις/σχηματα(πες το οπως θες)' date='γιατι τα πανεπιστημια δεν ειναι πολιτικο τραπεζι αλλα παραλληλα πρεπει να υπαρχουν στηριγματα για τη διεκδικηση των δικαιωματων σου. [/quote'] οπως ειπα δεν ειμαι γενικα και αοριστα εναντια στις παραταξεις αλλα στη μορφη που αυτες εχουν λαβει τα τελευταια χρονια και την αναγκη υπαρξης νεων που ισως ξανακερδισουν και την εμπιστοσυνη του κοσμου-δε συμφωνεις οτι σε γενικες γραμμες(δεν αναφερομαι σε καποια συγκεκριμενη) εχουν γινει γ____τα? Άσε που οι καταλήψεις και οι κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα' date=' έγιναν με πρόταση στις γενικές συνελεύσεις μιας παράταξης που είναι παντελώς ανεξάρτητη από κόμματα, ασχέτως αν εκει μέσα υπάρχουν άνθρωποι που συμμετέχουν σε οργανώσεις (και όχι σε ένα κόμμα, (και αυτό έχει σημασία) αλλά σε 4 και 5 και 6 οργανώσεις) αλλά που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της είναι ανένταχτοι κομματικά. [/quote'] συμφωνω και οταν το ειχα πει εδω μεσα αρκετο καιρο πριν,οτι οι καταληψεις στις περισσοτερες σχολες δεν εγιναν με κομματικα πλαισια αλλα με πλαισια που συμμετειχαν παιδια απο ολες τις παραταξεις και ανενταχτοι επεσαν ολοι να με φανε. δε τους παρεξηγω γιατι αυτο που λενε γενικα ισχυει και προφανως και στη γενια τους ισχυε και για αυτο εχει καθιερωθει σαν αξιωμα μεν αυθαιρετο δε(αντιθεση?),οχι ομως για την συγκεκριμενη περιπτωση των καταληψεων σημερα-την οποια τυχαινει να τη τη ζω απο κοντα και επιμενω οτι γενικα δεν εχει χρωματιστει. Το να θέλουμε να αντιπαρατεθούμε με έναν στρατιωτικά οργανωμένο μηχανισμό όπως είναι τοκράτος ή τα Υπουργεία του ή κτλ' date=' χωρίς να οργανώσουμε το δικό μας στρατό είναι ουτοπία. Αν κάποιος έχει αντίρηση, ας μου θυμίσει ένα κίνημα που έγινε χωρίς την ύπαρξη στοιχειώδους οργάνωσης των μελών του σε ανώτερη μορφή. Και μιλάω για κίνημα με πρόταση και αποτέλεσμα. Όχι πχ την εξέγερση των Γαλικών γκέτο (που κατά τ' άλλα σέβομαι ως πράξη ανυπακοής στην καταστολή και την καταπίεση). [/quote'] προφανως και δε μιλαω για υπαρξη "κινηματος" χωρις οργανωση αλλα για υπαρξη κινηματος με δικη του ταυτοτητα. νομιζω οτι γενικα συμφωνουμε παντως:wink: edit:πωπω με πονεσε η κοιλια μου απο το κρασακι παω για υπνο
yiah Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 yiah ' date=' το τραγουδι,ειναι φανερο που αφιερωνεται,αλλα θα μπορουσε να ειχε λιγο πιο βαθυ στιχο! παντως,ειναι καλη προσπαθεια![/quote'] ναι πολυ καλη προσπαθεια! πλακα εχει! διαφωνω ομως μαζι σου για τον στιχο. ο στιχος ειναι οσο βαθυς οσο και η κατασταση που περιγραφει!! απλα, καθημερινα, κατανοητα απο ολους!! ωραιο ειναι και το ματ ματ π.....ες
nontasg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι καλά έκανα και σταμάτησα να μιλάω.... :mrgreen: Και δεν εννοώ ότι κατάλαβα ότι έχω άδικο...Κάθε άλλο μάλιστα...Χάρηκα που σταμάτησα να ασχολούμαι γιατί το topic έχει καταντήσει εντελώς....off-topic.:evil: :evil: :evil: Πολιτικές παρατάξεις,κομματόσκυλα :shock: ,ματ π.....ς κλπ κλπ Έχει γίνει πια κουραστικό να κάθεσαι να διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα....:neutral: :neutral:
dop Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω: στο http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3080932 τα αποτελέσματα της, καθοδηγούμενης από γνωστό χώρο, κατάληψης (σημ. έχω πάψει εδώ και κάποιους μήνες να είμαι φοιτητής, άρα δεν τίθεται θέμα κομματικοποίησής μου).
dkangel000039 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι καλά έκανα και σταμάτησα να μιλάω.... :confused: (απο το πηγαδι γραφεις τωρα?) το topic έχει καταντήσει εντελώς....off-topic. Πολιτικές παρατάξεις' date='κομματόσκυλα,ματ π.....ς κλπ κλπ [/quote'] οντως εντελως off topic τι σχεση εχουν με την παιδεια τα ματ? τι σχεση εχουν οι παραταξεις(η λειτουργια τους-διοτι αυτη θιχτηκε)και τα κομματοσκυλα που τις χρησιμοποιουν συχνα πυκνα εις βαρος των φοιτητων? πες τα nontas σε λιγο θα αρχισουν να μιλανε και για το τροπο λειτουργειας των πανεπιστημιων και για το αν πρεπει να γινουν ιδιωτικα ή οχι. τι σχεση εχουν αυτες οι μπαρουφες με την παιδεια και τις καταληψεις?οεο Έχει γίνει πια κουραστικό να κάθεσαι να διαβάζεις όλα αυτά τα πράγματα. οντως πολυ κουραση πιασε ενα φραπεδακι να δουμε μπαλα παιδειες και μλκιες τωρα οχ μωρε αδερφε... :shock: :shock: :shock: :shock:
dkangel000039 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω: στο http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3080932[/url'] τα αποτελέσματα της, καθοδηγούμενης από γνωστό χώρο, κατάληψης (σημ. έχω πάψει εδώ και κάποιους μήνες να είμαι φοιτητής, άρα δεν τίθεται θέμα κομματικοποίησής μου). εχεις νεα απο αυτο το θεμα? στους σληρους δισκους βρεθηκαν οντως αυτες οι ερευνες? οπως καταλαβαινεις αν βρεθουν οντως στο δισκο αυτα που ισχυριζονται οι φοιτητες θα πεσουν πολλα κεφαλια καθηγητων και οχι μονο-παρα ειναι χοντρο να βαζαν φοιτητες να κανουν ερευνες για χαρη του ΝΑΤΟ(προσωπικα μου φαινεται λιγο δυσκολο,οχι απιθανο)ποσο μαλλον οι ερευνες να χρηματοδοτουνται απο αυτον τον οργανισμο,μιλαω παντα με βαση τα λεγομενα της "Ε"
worldcitizen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2006 NATO Science for Peace! Ένα πρόχειρο και παλιό που βρήκα που χρηματοδοτούσε το ΝΑΤΟ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.