nontasg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Την επόμενη φορά που θα υπάρξει ΑΜΙΓΩΣ πολιτικό post' date=' θα αναγκαστώ να κλειδώσω το topic. Είπαμε ανοχή αλλά όχι κι έτσι.[/quote'] Μακάρι να το κάνεις,γιατί εγώ προσωπικά έχω αηδιάσει...Όλο το topic έγινε μια πολιτική αντιπαράθεση...:evil: :evil:
ClouD Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Melinbonian Το φασιστάκο δεν πήγαινε σε εσένα, νόμιζα από το ποστ (στο σύνολό του) φαινόταν αυτό. EDIT: Για να μην κάνω δεύτερο ποστ, να πω ότι σύμφωνα με την εξελικτική θεωρία του δαρβίνου, ο άνθρωπος σε κάποιο στάδιο εξέλιξής του, όταν μύριζε κάτι, κατευθείαν το κατέτασε ενστικτωδώςς σε κάποια κατηγορία και αντιδρούσε επίσης ενστικτωδώς. Για παράδειγμα, όταν μύριζε ένα φαγητό που στο παρελθόν του είχε προκαλέσει δυσκολίες στην πέψη, έκανε ένα μορφασμό αηδίας και απομακρυνόταν. Πλέον, είμαστε αρκετά εξελιγμένοι, και δεν χρειάζεται να μυρίσουμε τα γραπτά πόσο μάλλον να τα διαβάζουμε όταν δεν μας αναγκάζουν.
nontasg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Λοιπόν εγώ λέω ότι αφού έχουν δίκιο και όσοι θέλουν να λυθεί η κατάληψη και όσοι θέλουν να συνεχιστεί,ας τραβήξουνε κλήρο να δούνε ποιος θα κερδίσει... :mrgreen: Σοβαρά τώρα:Ρε παιδιά νομίζω ότι κακώς ασχολούμαστε με το όλο θέμα.Εφόσον δεν αντιδρούν μαζικά όσοι δικαιωματικά θέλουν να λήξει η κατάληψη,καλά κάνουν και οι καταληψίες και τη συνεχίζουν...Κάποια στιγμή όμως όταν θα καταλάβουν και οι ίδιοι οι καταληψίες πόσο τους ζήμιωσε αυτό(εκτός και αν δεν τους νοιάζει βέβαια)τότε θα είναι αργά...Ας κάνουν ό,τι θέλουν λοιπόν...Και ειλικρινά αν θέλετε να μιλάτε για τις καταλήψεις κάντε το χωρίς όμως να μπλέκετε τα κομματικά...Μερικοί ήδη έχετε βγει εντελώς εκτός θέματος... Ό,τι είπα το είπα καλοπροαίρετα και σας παρακαλώ να μην αρχίσουν οι ειρωνίες... Επίσης παρακαλώ μερικούς να μην μπλέκετε σε τέτοιες συζητήσεις τραγικά θέματα όπως του μικρού Άλεξ.Είναι πολύ κρίμα...:evil: :evil:
Melinbonian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Συμφωνώ αλλά όχι τελείως.Τουλάχιστον για το ΠΑΠΕΙ γνωρίζω άτομα από παρατάξεις πχ ΔΑΠ που ήθελαν κατάληψη αλλά δε τολμούσαν να ψηφίσουν κάτι τέτοιο.Θα τον έβρισκαν στο πι και φι ποιος ήταν.Κατανοώ την επιθυμία σου και έτσι σταματώ και πάω για ύπνο.
nontasg Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Το σωστό είναι να εκφράζουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές την άποψή τους σε κάθε σχολή και όποια υπερισχύει αυτό να γίνεται...Αυτό προϋποθέτει βέβαια ότι: 1)οι κατά της κατάληψης δεν θα κάνουν τους κινέζους και θα πηγαίνουν να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και 2)οι υπέρ της κατάληψης θα αφήνουν τους κατά να μιλήσουν ελεύθερα και θα σέβονται την άποψή τους χωρίς αποδοκιμασίες και εκφοβισμούς. Τότε θα έχουμε πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες. Ελπίζω να σας κάλυψα όλους τώρα...:-| Καληνύχτα...
Forensick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Το σωστό είναι να εκφράζουν ΟΛΟΙ οι φοιτητές την άποψή τους σε κάθε σχολή και όποια υπερισχύει αυτό να γίνεται...Αυτό προϋποθέτει βέβαια ότι: 1)οι κατά της κατάληψης δεν θα κάνουν τους κινέζους και θα πηγαίνουν να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και 2)οι υπέρ της κατάληψης θα αφήνουν τους κατά να μιλήσουν ελεύθερα και θα σέβονται την άποψή τους χωρίς αποδοκιμασίες και εκφοβισμούς. Τότε θα έχουμε πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες. Ελπίζω να σας κάλυψα όλους τώρα...:-| Καληνύχτα... επισης, προυποθετει να ξερεις γιατι πραγμα μιλας και να μην σκεφτεσαι την παρτη σου(προφανως δεν αναφερομαι σε σενα!). γιατι καλως η κακως η αποφαση του καθενα σε αυτες τις συνελευσεις ειναι κατι παραπανω απο το αν "θα προλαβω να τελειωσω το εργαστηριο και να δωσω μαθηματα". μιλαμε για αναδιαρθρωση ολης της τριτοβαθμιας. και αν σε αυτες τις συνελευσεις πας με το σκεπτικο του παρτακια, τοτε απλα συνεχιζεις το κακο που δερνει αυτη τη χωρα εδω και χρονια.
antreaslam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 νωντα,εχεις αδικο! μιλας για εγωισμους,μειοψηφιες,κλπ.... καταρχην, οσο ημουν εγω φοιτητης,πιο συχνα επεφταν φαπες απο αυτους που ηθελαν να κοψουν τη συνελευση στη μεση,κ να σταματησει η καταληψη (βλ.γαλαζιους τραμπουκους),απο οτι απο τα αντιστοιχα αριστερα βλαμμενα μυαλα!οποτε το "οι εναντιον στις καταληψεις δε μπορουν να μιλησουν" δεν πολυστεκει! δευτερον, υπαρχουν καποια παιδια,που ειναι υπερ των καταληψεων,γιατι "ετσι"! αυτους τους κραζω κ εγω μαζι σου! οταν ομως υπαρχουν και *(ευτυχως) πολλα παιδια,που αγωνιουν για το μελλον της γενιας τους,κ το δικο τους,κ που αντιδρουν σε κατι που θεωρουν οτι τους "κλεβει" κεκτημενα δικαιωματα, τοτε εγω ειμαι διπλα τους,τους υποστηριζω και τους σεβομαι! κανουν λαθη?φυσικα κ κανουν! ζητατε το αλαθητο απο 20χρονα παιδια,τη στιγμη που κανει ΤΟΣΑ λαθη,και ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ λαθη η κυβερνηση? τριτον: καταταξαμε ως τωρα αυτους που θελουν καταληψη! παμε σε αυτους που δε θελουν? 1)κατηγορια επι πτυχιω ! το εχω περασει αυτο το σταδιο,τα δικαιολογω αυτα τα παιδια,αλλα ομως,ειναι ΠΟΛΥ εγωιστικο το "εγω θελω να τελειωσω,δε με πιανει το νεο μετρο,οι αλλοι ας κοψουν το λαιμο τους"! παρολαυτα,θα επρεπε να δωθει εξεταστικη για τους επι πτυχιω! 2) οι υπακουοντες σε κομματικες διαταγες,ή οσοι εχουν καποιο κερδος απο αυτο (σημερα καποια γαλαζια παιδια,χθες καποιοι πρασινοφρουροι,ισως αυριο καποιοι κνιτες κ.ο.κ.). δεν εκφραζουν προσωπικες αποψεις,αλλα προστατευουν το ΚΟΜΜΑ! εχω υπαρξει σε δεκαδες συνελευσεις,που η επισημη θεση παραταξεων ηταν "να ανοιξει η σχολη"! σε ερωτηση "γιατι?",η απαντηση ηταν, "ειμαστε εναντια των καταληψεων"!αν αυτο σου φτανει εσενα,εμενα δε μου αρκει! δε μιλαμε απλα για το αν θα χαθει μια εξεταστικη ρε παιδια,δεν το καταλαβαινετε?μιλαμε για διαλυση εκπ/κου συστηματος,κ μαλιστα κατω απο συνθηκες τρομοκρατιας (ματ, νομοσχεδιο στο θερινο τμημα,κανενας διαλογος,καμια δημοσιοποιηση του νομου κλπ)!
Melinbonian Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Επίσης νια δημοκρατική διαδικασία προυποθέτει και την ύπαρξη ελεύθερης βούλησης. Πόσοι δαπίτες, πασπίτες, πκσίτες, κλπ πηγαίνουν κόντρα στην απόφαση του κόμματος που αντιπροσωπεύουν;Εκτός και αν είναι σύμπτωση το ότι στ άτομα σε μια παράταξη έχουν ακριβώς τα ίδια πιστεύω.Γενικότερα πιστεύω ότι το να ονειροπολούμε για μια ίση αντιμετώπιση, σωστή δημοκρατία είναι κάτι υπερβολικά ρομαντικό και ουτοπικό αλλά και επικίνδυνο γιατί έτσι κινδυνεύουμε να ζήσουμε σε άλλο κόσμο τελείως, μην ώντας ρεαλιστές.
antreaslam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 στα λογια μου ερχεσαι! γιαυτο ειπα οτι θαυμαζω τους δαπιτες που πανε κοντρα στο κομμα τους.... καλυτερα ονειροπολος κ ουτοπιστης,παρα βολεμενος στον καναπε μου κ ωχαδερφιστης! οπως λεει κ ενα τραγουδι απο τις τρυπες: "οσοι γελουν,οσοι χλευαζουν...οσοι ονειρευονται ενα κοσμο πιο σωστο... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ"!
yiah Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 στα λογια μου ερχεσαι! γιαυτο ειπα οτι θαυμαζω τους δαπιτες που πανε κοντρα στο κομμα τους.... να υποθεσω οτι μιλας για μεμονωμενα ατομα; γιατι η δαπ δεν εβγαλε μια ανακοινωνση οτι οι καταληψεις ειναι παρανομες κλπ;!! τους θαυμαζω και θα πω και ενα τραγουδι ! (αφιερωμενο σε ολους τους αγαπητους μας συμφοιτητες συμφοιτητριες) THELEIS M****A? - EGO THA SOU DOSO THELEIS LEFTA? - EGO THA SU DOSO THELEIS K FIMI? - EGO THA SU DOSO A RE PSOFIMI OTI PAREIS 100 ELA STO KOMA BOREI K NA ****SEIS TSABA POTAKIA SE PARTY THA KERDISEIS ELA STO KOMA THA VREIS K DOULEIA ELA MAZI MAS THA FTASEIS PSILA KOMATOSKILA - WOOF WOOF WOOF (X4) KOMATOSKILA DEN FEVGEI I MIRODIA SAS TORA METADIDETE TO MISOS STA PAIDIA SAS STA PANEPISTIMIA K MESA STA TEI OLA TA PAIDIA SAS FORESANE LOURI 19 HRONON NEOI AKOMA POS EINAI DINATON K BENOUN SE KOMA? PARTY- M****A-ROUSFETI K EURO THESI STO DHMOSIO K VISMA STO STRATO KOMATOSKILA - WOOF WOOF WOOF (X4) οποιος θελει να το κατεβασει ή να το ακουσει http://www.myspace.com/tromodesparalirima
trelamenos84 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 παιδια συνεχιζουμε ,την πεμπτη.μαλακωσε αρκετα η γιαννακου,αν δεν παραιτηθει δεν σταματαμε!
yiah Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 παιδια συνεχιζουμε ,την πεμπτη.μαλακωσε αρκετα η γιαννακου,αν δεν παραιτηθει δεν σταματαμε! ουτε ο μπους μετα την 11/9 δεν ετρεμε ετσι στη συνεντεθξη τυπου ...στη καλτσα εφτασε!!!
trelamenos84 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 ουτε ο μπους μετα την 11/9 δεν ετρεμε ετσι στη συνεντεθξη τυπου ...στη καλτσα εφτασε!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
LL_NEO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 οι υπακουοντες σε κομματικες διαταγες,ή οσοι εχουν καποιο κερδος απο αυτο Μόνο που θα ήταν κάπως άδικο να βάλεις σε αυτό το τσουβάλι όσους είναι κατά των καταλήψεων. Το λάθος στο συλλογισμό σου ξεκινάει απο το ότι παίρνεις ως defacto ότι έχουν δίκιο όσοι επιθυμούν κατάληψη και καταλογίζεις σκουριασμένα μυαλά και πρόθεση στους άλλους. Πχ ένας αντίλογος θα ήταν ότι οι ΔΑΠίτες πάντα είναι ενάντια σε καταλήψεις (ήμουν φοιτητής επι ΠΑΣΟΚ και δε θυμάμαι ποτέ να είχαν δώσει στο κοπάδι τους γραμμή για κατάληψη). Η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος λέει ότι όσο κολλημένοι είναι αυτοί άλλο τόσο είναι και οι απέναντι aka επαγγελματίες καταληψίες. Διότι μη μου πεις ότι περιμένεις ποτέ απο την ΠΚΣ και τα αριστερά σχήματα ή όπως σκατά λέγονται κάτι κόμματα των 15 ψήφων να πουν όχι σε κατάληψη.
dkangel000039 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Διότι μη μου πεις ότι περιμένεις ποτέ απο την ΠΚΣ και τα αριστερά σχήματα ή όπως σκατά λέγονται κάτι κόμματα των 15 ψήφων να πουν όχι σε κατάληψη. η ΠΚΣ ηταν κατα των καταληψεων αρχικα μεχρι που απεκτησε διαστασεις το θεμα(αρχικα ηταν εντελως κατα,μετα 2ημερες καταληψεις,τωρα 5ημερες)-σε τευχος του ριζοσπαστη τασσεται ανοιχτα κατα των καταληψεων το τευχος υπαρχει στο διαδικτυο. δεν κανω επιθεση σε αυτη τη παραταξη(επειδη δεν ειναι για το παρον φορουμ) απλα θυμιζω τη σταση της το παραπανω δεν θελω να παρθει ως πολιτικο σχολιο αλλα ως διορθωση στα λεγομενα του ακατανομαστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.