Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Και θα ψήφιζαν ό,τι ήθελαν χωρίς εκφοβισμούς ε???Βρε δε με παρατάτε με τις βλακείες σας λέω εγώ... Κατέβασε λίγο ακόμα το επίπεδο, μπορώ ακόμα να βλέπω τον πάτο και με πιάνει ίλιγγος.
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 καταρχήν καλή επιτυχία στο διδακτορικό σου Μimmmis κ γω στην ίδια θέση βρίσκομαι αλλά 1 σκαλί πιο κάτω προφανώς κ δε διαφωνώ μαζί σου με αυτό που λες για τις πολύωρες συνελεύσεις αλλά αυτό δεν είναι λύση το να βαριέμαι να πάω κ ναι θα πεις την άποψη σου διότι αυτό θέλουν στις συνελεύσεις να βαριέται ο κόσμος να φύγει κ στο τέλος να ψηφίζουν οι γνωστοί-άγνωστοι με αποτέλεσμα να ψηφίζονται πλαίσια που κ άθλια είναι κ εναντίον στα πραγματικά δικαιώματα του φοιτητή είναι κ πολλά άλλα.
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 @ll_neo οι ρατσιστικες κ σεξιστικες(δε θες να κοιταξουμε λιγο πιο πανω ε?)σου διαθεσεις και η επιλεκτικοτητα σου βαση ηλικιας με ποιους θα μιλας,οπως και η ηλιθιοτητα που σε διακρινει με αφηνουν παγερα αδιαφορο. edit:οπως επισης και η ικανοτητα σου να καταστρεφεις καθε τοπικ που εισαι αντιθετος με σχολια και οχι με επιχειρηματα για την ιστορια με το παραπανω απλα ηθελα να δειξω στο παιδι οτι τα αποτελεσματατων γενικων σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ψιλοαντιπροσωπευτικα εστω και εν μερει.
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Κατέβασε λίγο ακόμα το επίπεδο, μπορώ ακόμα να βλέπω τον πάτο και με πιάνει ίλιγγος. Πάρε δραμαμίνη...
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 δε θες να κοιταξουμε λιγο πιο πανω ε? by all means κοίτα όπου θέλεις... Η επιλεκτικότητα είναι κάτι που με διακρίνει, δεν το αρνούμαι. Όσο ηλίθιος όμως και αν είμαι δε χρειάζομαι 150 αναδιατυπώσεις της ίδιας πρότασης προκειμένου να την καταλάβω. Τελικά θα μας πεις σε ποια σχολή είσαι; Ή μήπως δε θυμάσαι;
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Σορυ DarkKnight αλλά είμαι Υ.Δ (η μάλλον θα γίνω γιατί τον Σεπτέμβρη θα κάνω το Proposal).άρα δεν μπορώ να αντιπροσωπευτώ τώρα.Όταν ήμουν φοιτητής πήγα στις πρώτες 10 συνελεύσεις.Τις παρακολούθησα όλες και μετά δεν σύνέχισα το χόμπυ.Ο λόγος?Επί 5ωρο άκουγα αερολογίες για την μπολόνια (χωρίς προτάσεις αλλά κυρήγματα) για τα παιδιά στο Ιράκ που χάνονται (συμπαράσταση στους Κούρδους κτλ.) και ποτέ κάτι του στύλ θέλουμε να τιμωρηθεί ο τάδε καθηγητής που δεν έχει κάνει ποτέ μάθημα και στέλνει τους βοηθούς του ' date='ή θέλουμε δωρεάν φωτοτυπίες και καλύτερα βιβλία (μερικά δεν διαβάζονται και έχουν γραμματοσειρά γραφομηχανής του '67 με καθαρεύουσα) κτλ. Θα μου πείς εσύ δεν μίλαγες.Χα χα.Εγώ δεν είμαι ο Tason.Στην δικιά μου σχολή στη συνέλευση που και πού πέφταν και μερικές μπούφλες.Και ένα άλλο ερώτημα.Πώς θα πάρεις τον λόγο?Μετά από 15 ώρες που μιλάν οι παρατάξεις στο τέλος όταν όλοι δεν σε ακούνε γιατί θέλουν γρήγορα να ψηφίσουν κατάληψη και να φύγουν αποδοκιμαζοντάς τους που τους καθυστερείς?[/quote'] Και αμά δε "μασήσεις" από τις αποδοκιμασίες μετά χρησιμοποιούνται άλλα μέσα...Πχ προσέξτε τι έγινε στη συνέλευση τις προάλλες:φίλος μου μεταπτυχιακός ζήτησε το λόγο να μιλήσει εναντίον της κατάληψης και εκ μερούς πολλών άλλων και ξέρετε τι του είπαν οι μαχητές καταληψίες?? "κάτσε στ'αυγά σου για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα" Να λοιπόν πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα των συνελεύσεων για τα οποία μιλάει υπερήφανος ο dkangel...Δημοκρατικές διαδικασίες σου λέει μετά...
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 @nontasg συνηθως στις γενικες δεν μπορω να μιλησω ουτε εγω ουτε κανενας απο εμας σαν ανεξαρτητοι οποτε μη μου λες εμενα για το δικαιωμα ομιλιας στις γενικες... και αλλο το κατα ποσο μπορεις να μιλησεις-δεν αντιλεγω οτι πολλες φορες δεν μπορεις-αλλο το αν το αποτελεσμα βασιζεται σε δημοκρατικες διαδικασιες,μη τα ισοπεδωνουμε ολα. στην ομιλια δεν εχουμε ολοι το ιδιο δικαιωμα(και το εχω νιωσει στο πετσι μου) αλλα η διαδικασια ψηφοφοριας ειναι η αμεση δημοκρατικη διαδικασια(ξερεις τωρα η αθηναικη). οσο για τραμπουκισμους και ποιοι τους κανουν τα σχολια περιττα δες τεφαα
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 @ll_neo δες το #453 και το #445 και μετα θα καταλαβεις αν προκειται να συμμετασχω σε αυτο
Forensick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Και αμά δε "μασήσεις" από τις αποδοκιμασίες μετά χρησιμοποιούνται άλλα μέσα...Πχ προσέξτε τι έγινε στη συνέλευση τις προάλλες:φίλος μου μεταπτυχιακός ζήτησε το λόγο να μιλήσει εναντίον της κατάληψης και εκ μερούς πολλών άλλων και ξέρετε τι του είπαν οι μαχητές καταληψίες?? "κάτσε στ'αυγά σου για να μην έχουμε κακά ξεμπερδέματα"Να λοιπόν πώς βγαίνουν τα αποτελέσματα των συνελεύσεων για τα οποία μιλάει υπερήφανος ο dkangel...Δημοκρατικές διαδικασίες σου λέει μετά... τι λετε ρε παιδια? πατε καλα? αν γινεται αυτο, τοτε ΕΣΕΙΣ φταιτε. ημαρτον! επειδη σαν κανουν οτι θελουν , τους βγαζετε και φταιχτες. αυτοι την δουλεια τους κανουν. οταν ο αλλος τον εχει κανει σφεντονα και το μονο που τον απασχολει ειναι το που θα δει το βραδυ ωραιους κωλους...ε, δεν μας χεζετε λεω γω. σας φταινε ΟΛΑ αλλά την παρτη σας και την μαλακια που βαραει ο καθενας δεν την κοιτατε. απο τον καναπε ειναι ολα καλα να τα λες. κοιτα να δεις που πρεπει να κανεις και κατι για να αλλαξουν τα πραγματα. αλλα τοσο αβουλοι που ειστε πως να αλλαξουν? για κατσε να δεις τι θα χε γινει αν ειχαν πει κατι τετοιο σε καποιον στη σχολη μου...αλλα φυσικα. απο τον καναπε ξαναλεω να κρινουμε ολα και νομιζουμε οτι ειμαστε και σωστοι.δεν σας τα παν καλα....
ClouD Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 LL Μην καταστρέφεις το τόπικ. Lucifer σταμάτα πια να μας εκνευρίζεις με τις ζαλάδες σου, πίνε λιγότερο το καλοκαίρι. Δεν βλέπεις; Εδώ παίζει σοβαρή συζήτηση. Ζήτω η επανάσταση ! εναλλακτικά : Ζήτω ο βάζελος ! εναλλακτικά : Χριστός Ανέστη. Πιστεύω τους κάλυψα όλους με τις θέσεις μου, πάω για ύπνο.
Mimmmis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Χωρίς να θέλω να το παίξω ο φιλόσοφος της παρέας (δεν μου ταιριάζει και όλας) θα ήθελα να σας προσθέσω τον εξής συλλογισμό μου. Γενικότερα λόγω της φιλελεύθερης οικονομικής πολιτικής οι τελευταίες κυβερνήσεις γενικά απαξιούν τις δημόσιες υπηρεσίες εις βάρος των ιδιωτικών. Ο συλλογισμος μου πάει ώς εξής.Π.χ στην ιατρική περίθαλψη.Είμαστε μεγαλογιατροί.Δεν μας δίνουν λεφτά ανάλογα των ικανοτήτων μας (δεν μπορούν και άλλωστε γιατι τα μισά χάνονται από παράγοντες και τα άλλα μισά γίνονται F-16).Οπότε φτιάχνουμε μεγαλοκλινικές.Για να πάρουμε όμως τους περισσότερους πελάτες προσπαθούμε να κάνουμε μπάχαλο τα δημόσια νοσοκομεία.δείτε π.χ ειδήσεις στα κανάλια.Ο λαός στα γκάλοπ δεν έχει εμπιστοσύνη στην δημόσια περίθαλψη.όλοι μεταξύ σοβαρού και αστείου φοβόμαστε μήπως στο δημόσιο νοσοκομείο μας ξεχάσουν κανένα ραδιοφωνάκι άμα κανουμε καμμία εγχείρηση (ο θεός να μας έχει καλά),λές και δεν υπάρχουν άριστοι γιατροί στον Ευαγγελισμό (χωρίς ιδιωτικές κλινικές). Δεν μας λένε όμως σε ιδιωτικό νοσοκομείο πόσο κοστίζει μία ακτινογραφία.όταν ο μέσος Έλληνας μασάει το χαπι της άθλιας δημόσιας περίθαλψης υπογράφει την καταδίκη του βοηθώντας τον ιδιωτικό τομέα να θησαυρίσει.. Η ίδια αναγωγή γίνεται τώρα και στα πανεπιστήμια.Θέλουμε να κάνουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια (οι γνωστοί νταβατζήδες που είπε και ο πρωθυπουργός).Εδώ μάλιστα παρασύρονται και οι ίδιοι φοιτητές όπου με τις καταλήψεις κάνουν τα δημόσια πανεπιστήμια μπάχαλο με αιτήματα απίστευτα (να παρετηθεί η υπουργός κτλ.).Έχει διαβάσει κανείς το πόρισμα του νομοσχεδίου από αυτούς που κάνουν καταλήψεις?Το ξέρετε ότι γράφει π.χ για την κατάργηση του ΦΠΑ σε όλες τις προμήθειες των πανεπιστημίων? Εγώ βλέπω ότι με την επ'αορίστου κατάληψη εδραιώνεται μία δικαιολογία για να γίνουν μία ώρα αρχήτερα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (όσο και αν πολεμούν εναντίον) αφού έχει δημιουργηθεί ένα κενό στην εκπαίδευση με τριτοκοσμικά πτυχία τριτοβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης με καταλήψεις κάθε τρείς και λίγο. Αυτό θέλετε?Δεν καταλαβαίνετε ότι (τουλάχιστον με την δικιά μου ταπεινή άποψη) παίζεται το παιχνίδι άλλων. Εγώ πάντως μισθοφόρος σε ξένο πόλεμο δεν πάω Εξήγησα πιο πάνω πώς πρέπει να αντιδράσουμε (μην μου την πέσει κανένας εσύ τι προτείνεις κτλ.) Καληνύχτα και όνειρα γλυκά άν και νομίζω ότι μερικοι εκεί έξω θα συνεχίσουν να κοιμούναι πολύ ακόμη........
ni_kuho Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Παρακαλουθώ το topic εδώ κ καιρό, αλλά σήμερα μπήκα στον πειρασμό να παρέμβω.. Σήμερα το απόγευμα παρακαλούθησα τον υπουργό αμυνας να λέει, ότι τα επόμενα 5 χρόνια θα ξοδέψουμε 12δισ. ευρω για στρατιω τικό εξοπλισμό.. Τα αντίστοιχα ποσά που θα δοθούν στην παιδεία τα επόμενα 5 χρόνια, δε θέλω καν να τα σκέφτομαι.. Είμαστε μια από τις χώρες με τις μικρότερες δαπάνες για την παιδεία στην ΕΕ(δε λέω η τελευταία γιατί δεν ξέρω σίγουρα).Παράλληλα είμαστε μέσα στις 5 ή 10 πρώτες χώρες παγκόσμια σε δαπάνες για εξοπλισμούς(σας λέει κάτι?). Το πόρισμα της "επιτροπής σοφών" παραγγέλθηκε(κυριολεκτικά) με την αιτιολογία ότι υπάρχει υπαχρηματοδότηση για την παιδεία κι αυτό πρεπει να διαρθωθει.Εξ'ου κ τα προτεινόμενα μέτρα(μερικά από τα οποία βρίσκω σωστά).. Η εικόνα της "δωρεάν" παιδειας σημερα δεν ειναι καθολου καλή αλλα αυτό δε σημαίνει ότι με τέτοιου είδους αντιμετώπιση το πρόβλημα θα λυθεί.Το πρόβλημα με τους φοιτητές είναι ότι πολλόι από εμάς έχουμε άποψη..κ εχουμε βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια να γινόμαστε αντικείμενα πολιτικης εκμετάλλευσης.Να αποφασίζουν οι άλλοι χωρίς εμάς για εμάς(βλέπε επιτροπή σοφών, εκάστοτε υπουργοί παιδείας, φοιτητοπατέρες).. Το πόρισμα ήταν απλά η αφορμή... Δε διαφωνώ, οι καταλήψεις έχουν πια καταντήσει κάτι σαν ανέκδοτο(γίνονται 3 το χρόνο) αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει τη σημαντικότητά τους τώρα.Από τη στιγμή που κανένας δε μας ακούει, αυτός ήταν ο ύστατος τρόπος να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα.Ίσως να μην είναι ο πιο ενδεδειγμένος, ούτε ο πιο δίκαιος, είναι όμως ο μοναδικός.Γιατί όταν αισθάνεσαι ότι έχεις δίκιο για κάτι πρέπει αυτό να το υπερασπίζεσαι.Τόσα χρόνια "διαλόγων" κ "συζητήσεων" δεν έβγαλαν πουθενά.Τόσα χρόνια πήγαν χαμένα, επειδή κάποιος δεν είχε το θάρρος να πει "σταματείστε πια την κοροιδία".Αυτό λοιπόν γίνεται τώρα,είτε σας αρέσει είτε όχι. Το ειρωνικό είναι ότι μιλάμε για τα ίδια πράγματα αλλά διαφωνούμε στον τρόπο.. Γιατί δε νομίζω ότι έχει κανείς αντίρρηση ότι η παιδεία (κ όχι τα όπλα) είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον κ την ευημερία ενός λαού. Κάτι λοιπόν πρέπει να κάνουμε για αυτό..
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Το θεωρώ επικίνδυνο να μιλούμε για τις δαπάνες που γίνονται για την άμυνα της χώρας μας, την στιγμή που οι σχέσεις μας με την Τουρκία περνούν στην κρισιμότερη φάση. Έχετε την εντύπωση ότι μέσα στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ είμαστε ασφαλείς...ειδικά όταν μιλάμε για μια χώρα, σαν την Τουρκία, με τόσα εσωτερικά προβλήματα και κρίση ταυτότητας...Έχετε την εντύπωση ότι τα Σκόπια και η Αλβανία δεν θα αποτελέσουν ποτέ κίνδυνο για την χώρα μας...(βλέπετε πρώην Γιουγκοσλαβία και νυν...πετσοκομμένη Σερβία). Δεν είναι της ώρας να κάνουμε τέτοιες αναλύσεις, μιας και το θέμα μας είναι η Παιδεία. Απλώς μου κάνει εντύπωση που ασχολείστε με τις δαπάνες που γίνονται για τον Στρατό, και αδιαφορείτε για τις τεράστιες (και αβάσταχτες για τον μέσο ΈΛληνα πολίτη) δαπάνες που έχουνε γίνει για την συμμετοχή μας στην Eurovision... Παραλείπετε εσκεμμένα ή από άγνοια να αναφέρετε στις σπατάλες (εις βάρος της Παιδείας!) τα τόσα και τόσα χρήματα που δίνονται σε παρουσιάστριες-σταρ των κρατικών καναλιών...αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα παίρνει π.χ. η Άννα Δρούζα από την ΝΕΤ, και πόσα ένας ιπτάμενος της πολεμικής μας αεροπορίας; Σας αφήνω να σκεφτείτε...
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 να παρεμβω λιγο κ εγω?ας παρεμβω! σε οσους λετε οτι η καταληψη δεν αποφασιστηκε απο την πλειοψηφια,να ρωτησω κατι? αυριο εχουμε εκλογες. κ εχουμε 40% αποχη του κοσμου. αποτελεσματα : Χ κομμα, 43%, Ψ κομμα 40%. το Χ κομμα βγαζει κυβερνηση,και κυβερνα τη χωρα για 4 χρονια,ασχετα αν η αποχη ειναι 40%,1%,ή 80%. ακομα κ στη συνελευση της πολυκατοικιας σας,αν δεν ειναι ολοι την ωρα που οριζετε, γινεται με οσους ειναι παροντες,οι οποιοι παιρνουν αποφαση ποτε θα αναβει το καλοριφερ για ΟΛΗ την πολυκατοικια! αρα κ για εσας! παει αυτο,παμε για αλλα... οι καταληψεις,εχουν ξεφτιλιστει εξαιτιας α)της βλακειας που μας δερνει ως φοιτητες β) της βλακειας που δερνει τους πολιτικους μας οι α),για το παραμικρο καταληψη,οι β),μεταρρυθμιση κ κοντρα μεταρρυθμιση κλπ αυτο δεν αναιρει οτι ΚΑΠΟΙΕΣ καταληψεις,γινονται γιατι ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασουν οι φοιτητες σε κατι αδικο! η κυβερνηση πηγε να περασει ενα ΠΟΛΥ σημαντικο νομοσχεδιο,χωρις ΚΑΜΙΑ συζητηση,σε θερινο τμημα (οταν δυστυχως ολοι κοιμουνται),με την ανοχη της αντιπολιτευσης βεβαιως βεβαιως!!! οι φοιτητες αντιδρουν! να τους κανουμε ντα? το παραδειγμα καποιου παιδιου σχετικα με τη φημη των νοσοκομειων,ειναι χαρακτηριστικο και σωστο. οταν παιζει καποιος με το μελλον σου,αντιδρας! αν δεν αντιδρασεις,εισαι ΠΟΛΥ περισσοτερο λαθος ως ανθρωπος και νοοτροπια,απο οτι αν αντιδρασεις,εστω και λαθος! (προσωπικη αποψη)! ακραιο παραδειγμα: προτιμω τον πιτσιρικα που κανει καθε μερα πορεια,μη επιτρεπωντας σε μενα να παω στη δουλεια μου ανετα, απο τον πιτσιρικα που καθεται στον καναπε του και λεει: "αφου ετσι κ αλλιως θα περασει,τι ουρλιαζουν?"? ΥΓ: αν οι καταληψιες σκεφτοντουσαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο ωριμα, κ επετρεπαν να γινουν εξετασεις για τους επι πτυχιω, νομιζω οτι το % που θα αντιδρουσε εναντια στις καταληψεις θα περιοριζοταν σε μονοψηφιο νουμερο(και αυτο θα συνεβαινε λογω καποιων ανθρωπων κολλημενων πολιτικα,που αν το ιδιο νομοσχεδιο το περνουσε η αντιπαλη παραταξη,θα συμφωνουσαν στις καταληψεις κλπ)!~
antreaslam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 στρατος....eurovision...παναθηναικος κ ολυμπιακος...μεγαλη αυξηση αποζημιωσεων βουλευτων... βουλευτικη συνταξη μετα απο 8 χρονια... δρουζα... μη φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας.... φυσικα κ ολα αυτα φιλε νωντα ειναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ των κυβερνησεων! επενδυση στην παιδεια...ειναι γελοιο να χαλαμε χρηματα για πυραυλικα συστηματα,τα οποια δε θα σου χρειαστουν ΠΟΤΕ,γιατι ειτε θα καθαρισουν οι αμερικανοι για σενα,ειτε θα καθαρισουν οι αμερικανοι ΕΣΕΝΑ! νομιζεις οτι αν γινει πολεμος,θα βγουμε φωναζοντας αερα,να φαμε τους απεναντι? ή θα μας αφησουν να μαλωνουμε μονοι μας,κ ο νικητης να παρει 100% το αιγαιο??? η λυση ειναι ΜΙΑ>>> η ΠΑΙΔΕΙΑ! θελουμε να λεμε οτι ειμαστε ισαξιοι κ ανωτεροι αλλων χωρων,αλλα παιρνουμε τα περισσοτερα ασχημα στοιχεια τους... (ακριβεια,μικρες αυξησεις μισθων κλπ)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.