dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Και όπως είπε κάποιος παραπάνω, η συντριπτική πλειοψηφία πάλι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ θα βγάλει ;-). ο απλος ματατζης ο μεσος ανθρωπος οπως λες θα επρεπε να ειχε καταλαβει σε ολες τις περιπτωσεις που ανεφερα παραπανω οτι δεν θα επρεπε να τη πεσει στο κοσμοκι για αυτο και τα ανεφερα διοτι παρολο ανθρωποι ακομη και στις πιο τρανταχτες περιπτωσεις επιχειρησαν/ουν να καταπνιξουν καθε μορφη αντιστασης χωρις σκεψη. . στο τελευταιο που ειπες θα συμφωνησω αλλα στη τελικη αμα ψηφισουν παλι νδ πασοκ καλα να παθουν;-)
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ρε dkangel να σε ρωτήσω κάτι??αν στο πανεπιστήμιο όπου έχετε κατάληψη έρχονταν άυριο όλοι οι φοιτητές που δεν θέλουν να χάσουν την εξεταστική τους και απαιτούσαν να λήξει η κατάληψη για να δώσουν τις εξετάσεις τους τότε...τι θα κάνατε???Για πες μου...Θα τους πλακώνατε στο ξύλο μήπως??? Όχι, θα τους λέγαμε να ήταν εκεί όταν ψηφίζαμε.
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Όχι, θα τους λέγαμε να ήταν εκεί όταν ψηφίζαμε. πολυ σωστος και επισης θα λεγαμε σε ολους οσους ειναι υπερ της καταληψης και δεν ηρθαν να ερθουν και ολοι μαζι να ψηφισουμε. και επειδη τα ποσοστα που ψηφιζουν στις γενικες ειναι αντιπροσωπευτικο και ολοι να ερχοντουσαν παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εβγαινε και ολοι μα ολοι οι φοιτητες να ερχονταν στη καθε σχολη το ιδιο ποσοτο υπερ και κατα θα εβγαινε με ελαχιστες διακυμανσεις απλα θα ειχες παραπανω "δειγματα".
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 κ μετά ρε νώντα μου λες ότι διαστρεβλώνω τις απόψεις σου, εάν από μόνος είσαι εριστικός κ λες κουταμάρες τι να πω σκέψου το.
apoikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ο απλος ματατζης ο μεσος ανθρωπος οπως λες θα επρεπε να ειχε καταλαβει σε ολες τις περιπτωσεις που ανεφερα παραπανω οτι δεν θα επρεπε να τη πεσει στο κοσμοκι για αυτο και τα ανεφερα διοτι παρολο ανθρωποι ακομη και στις πιο τρανταχτες περιπτωσεις επιχειρησαν/ουν να καταπνιξουν καθε μορφη αντιστασηςχωρις σκεψη. . Χμ' date=' για να δούμε. Υποθέτεις ότι ο απλός άνθρωπος έχει τους ίδιους προβληματισμούς με εσένα και την ίδια κάψα για το ν+2 και το άσυλο. Πολύ αμφιβάλλω αν του καίγεται καρφί. Όταν λοιπόν βρίσκεσαι - από πλευράς μορφωτικού επιπέδου και προβληματισμών - ένα σκαλί πιο πάνω από τον άλλον, οφείλεις να δεις ότι δεν είναι αυτός το πρόβλημά σου, και ας είναι απέναντί σου με ένα γκλομπ στο χέρι ;-) στο τελευταιο που ειπες θα συμφωνησω αλλα στη τελικη αμα ψηφισουν παλι νδ πασοκ καλα να παθουν;-) Ναι, αλλά είναι η πλειοψηφία ;-) Όπως στις συνελεύσεις ένα πράγμα...
Mimmmis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Όχι, αν και αναλύσαμε το κατά πόσον έχει δικαίωμα τελικά η «πλειοψηφία» (που αριθμητικά δεν είναι πλειοψηφία σε καμία περίπτωση) να τις κάνει. Παίρνοντας πάσα από τον apoiko θα ήθελα να μάθω εγώ ο αδαής πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφεία των φοιτητών βγάζει αποφάσεις στις συνελεύσεις. 1) Δηλαδή όι πολιτικές παρατάξεις και όσοι είναι μέλη τους είναι πλειοψηφία όταν η αποχή στις φοιτητικές εκλογές είναι της τάξης ας πούμε του 50%.Και οι άλλοι πως αντιπροσωπεύονται? 2) όταν βλέπεται ειδήσεις και βγαίνουν φοιτητές ώς εκπρόσωποι αυτοί έχουν ψηφιστεί από σας?Εγώ στην σχολή μου ποτέ δεν ψήφισα εκπ΄ροσωπο φοιτητών για κατάληψη.Άρα αυτοεκλέγονται? 3) Στις συνελεύσεις μόνο στην δικιά μου σχολή γινόταν να μην υπάρχει σχεδόν κανένας που γνωρίζω από τα αμφιθέατρα?Αυτοί δείχνουν ταυτότητα όταν ψηφίζουν ή μπορώ (λέω εγώ) να φέρω και όλα τα ξαδέρφια μου να ψηφίσουν υπέρ τις κατάληψης? 4) Γενικά δεν έχετε δεί όλους αυτούς τους εκπρόσωπους των φοιτητών χωρίς να πατάνε σε μάθημα να περνάνε ζωή και κότα και να παιρνάνε όλα τα μαθήματα.Μήπως ισχύει σε μερικές περιπτώσεις ότι καθηγητές για να πάρουν την θέση του προέδρου σχολής ή να γίνουν πρυτάνεις τάζουν σε αυτούς διδακτορικά με πτυχία του 6 και ο απλός φοιτητής των οποίο τον βάλλαν μπροστάρη πηρέ μη πώ τί... 5) Δεν μπορώ να καταλάβω την μαγκιά να συπλέκεσε με τα ΜΑΤ.Δηλαδή αυτά μας φταίνε?Αυτός είναι ο πολιτισμός που μεθάυριο θα διδάξουμε στα παιδιά μας.Γιατι νόμιζα εκτός από γνώσεις το Πανεπιστήμιο πάνω από όλα σου προσδίδει ήθος και όχι γνώσεις του κατς...
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 και επειδη τα ποσοστα που ψηφιζουν στις γενικες ειναι αντιπροσωπευτικο και ολοι να ερχοντουσαν παλι το ιδιο αποτελεσμα θα εβγαινε και ολοι μα ολοι οι φοιτητες να ερχονταν στη καθε σχολη το ιδιο ποσοτο υπερ και κατα θα εβγαινε με ελαχιστες διακυμανσεις απλα θα ειχες παραπανω "δειγματα". Κάτι μου λέει ότι δεν έχει νόημα να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ε; Ρε συ dk με όλο το θάρρος της γνώμης και μιας και που σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει σε κάποιο σημείο αυτού το τόπικ τα στοιχεία του άλλου, μας λες σε παρακαλώ, ηλικία και σχολή;
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Όχι, θα τους λέγαμε να ήταν εκεί όταν ψηφίζαμε. Και θα ψήφιζαν ό,τι ήθελαν χωρίς εκφοβισμούς ε???Βρε δε με παρατάτε με τις βλακείες σας λέω εγώ...Για να μην πω τι άκουσα στην τελευταία "αντικειμενική και "ανοιχτή προς όλους" συνέλευση που έγινε εδώ στην Πάτρα...
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 sorry βρε mimmmis από την στιγμή που δεν πατάς σε συνελεύσεις του τμήματός σου, φαντάζομαι από τα λεγόμενά σου, περιμένεις να ''αντιπροσωπευτείς'' σωστά? είναι τυχαίο ότι σε μία συνέλευση πάει ένα ελάχιστο ποσοστό των φοιτητών διότι μερικές παρατάξεις , φαντάζομαι καταλαβαίνεις για ποιες μιλάω, βάζουν λόγια στους φοιτητές κ τους λένε ''έλα ρε πας να ακούσεις τους εργατοπατέρες'' κ τα λοιπά μα ακριβώς για τον λόγο να μείνει νεκρός ο σύλλογος δλδ αυτό που θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση. Κ μόλις έρχονται οι εκλογές σκίζονται να φέρουν ψηφοφόρους έλεος πια έχουμε μάθει πλέον το ρόλο τους τόσα χρόνια
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Ρε συ dk με όλο το θάρρος της γνώμης και μιας και που σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει σε κάποιο σημείο αυτού το τόπικ τα στοιχεία του άλλου, μας λες σε παρακαλώ, ηλικία και σχολή; ειμαι 8 και παω δημοτικο αυτο μειωνει την αξια των λεγομενων μου και το κοινωνικο μου προφιλ και μου απαγορευει το δικαιωμα της αποψης εε? τι λες τωρα? ειμαι "αεργος" που δεν εχει βγαλει το δημτικο,συγνωμη τωρα μπορω να μιλησω? περα απο τη πλακα εξηγησε τι νοημα εχει να μαθεις το επιπεδο σπουδων μου,την ηλικια μου τη ταξικη μου θεση ή δε ξερω και εγω τι? μηπως χρειαζεσαι και πιστοποιητικο πολιτικων φρονηματων?
nontasg Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Κάτι μου λέει ότι δεν έχει νόημα να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτή η βεβαιότητα ε; Ρε συ dk με όλο το θάρρος της γνώμης και μιας και που σχεδόν όλοι έχουμε ζητήσει σε κάποιο σημείο αυτού το τόπικ τα στοιχεία του άλλου' date=' μας λες σε παρακαλώ, ηλικία και σχολή;[/quote'] Καλά άστο ρε παιδί...εδώ αποφασίζουμε και διατάζουμε...δηλ σύμφωνα με τον dkangel αφού πχ οι 500 στους 3000 φοιτητές σε ένα πανεπιστήμιο λένε ναι στην κατάληψη σίγουρα και οι υπόλοιποι αν ήταν εκεί θα συμφωνούσαν..Τώρα τι να πω???... Και γιατί δεν είναι εκεί οι υπόλοιποι??Γιατί απλά ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!Τι φοβούνται???Απαντήστε το μόνοι σας!!:evil: Κακώς συνέχισα να postάρω,από εδώ και πέρα τέλος!Παρακαλώ μόνο να λείψουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί...Μεταξύ σας πείτε ό,τι θέλετε...Καληνύχτα(στην κυριολεξία)
DarkKnight Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 τι φοβούνται ρε νώντα μη τους φάει η μαρμάγκα ή μήπως τους δούνε οι καθηγητές κ τους κόψουν κ μετά δεν μπορούν να γλείψουν?
Mimmmis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Σορυ DarkKnight αλλά είμαι Υ.Δ (η μάλλον θα γίνω γιατί τον Σεπτέμβρη θα κάνω το Proposal).άρα δεν μπορώ να αντιπροσωπευτώ τώρα.Όταν ήμουν φοιτητής πήγα στις πρώτες 10 συνελεύσεις.Τις παρακολούθησα όλες και μετά δεν σύνέχισα το χόμπυ.Ο λόγος? Επί 5ωρο άκουγα αερολογίες για την μπολόνια (χωρίς προτάσεις αλλά κυρήγματα) για τα παιδιά στο Ιράκ που χάνονται (συμπαράσταση στους Κούρδους κτλ.) και ποτέ κάτι του στύλ θέλουμε να τιμωρηθεί ο τάδε καθηγητής που δεν έχει κάνει ποτέ μάθημα και στέλνει τους βοηθούς του ,ή θέλουμε δωρεάν φωτοτυπίες και καλύτερα βιβλία (μερικά δεν διαβάζονται και έχουν γραμματοσειρά γραφομηχανής του '67 με καθαρεύουσα) κτλ. Θα μου πείς εσύ δεν μίλαγες.Χα χα.Εγώ δεν είμαι ο Tason.Στην δικιά μου σχολή στη συνέλευση που και πού πέφταν και μερικές μπούφλες.Και ένα άλλο ερώτημα.Πώς θα πάρεις τον λόγο?Μετά από 15 ώρες που μιλάν οι παρατάξεις στο τέλος όταν όλοι δεν σε ακούνε γιατί θέλουν γρήγορα να ψηφίσουν κατάληψη και να φύγουν αποδοκιμαζοντάς τους που τους καθυστερείς?
dkangel000039 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Καλά άστο ρε παιδί...εδώ αποφασίζουμε και διατάζουμε...δηλ σύμφωνα με τον dkangel αφού πχ οι 500 στους 3000 φοιτητές σε ένα πανεπιστήμιο λένε ναι στην κατάληψη σίγουρα και οι υπόλοιποι αν ήταν εκεί θα συμφωνούσαν..Τώρα τι να πω??? να σκεφτεις να μην πεις συμφωνα με τον dkangel αφου πχ ηταν 1300 +κατι στη γενικη υπερ ψηφισαν οι 1200+κατι κατα ψηφισαν οι 100-κατι αν στην ιδια γενικη ηταν και οι 7000 αναλιγικα πανω κατω με μικρες διακυμανσεις υπερ θα ηταν 6300 κατα θα ηταν 700 πανω κατω. αλλωστε αν κανω λαθος η δαπ σα παραταξη ενατια στις καταληψεις δε θα μπορουσε νομιζεις να μαζεψει τις 3500 και να ερθουν να ψηφισουν κατα? στις εκλογες πως τους μαζευει? μηπως απλα δε μπορει να τους βρει?
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 εξηγησε τι νοημα εχει να μαθεις το επιπεδο σπουδων μου,την ηλικια μου τη ταξικη μου θεση ή δε ξερω και εγω τι? Ειλικρινα; Για να καταλάβω αν επιχείρήματα σαν και αυτό: υπερ ψηφισαν οι 1200+κατικατα ψηφισαν οι 100-κατι αν στην ιδια γενικη ηταν και οι 7000 αναλιγικα πανω κατω με μικρες διακυμανσεις υπερ θα ηταν 6400 κατα θα ηταν 700 πανω κατω. Πηγάζουν α) Απο το μικρό της ηλικίας (διορθώνεται, αλλά δεν αξίζει να συνεχίσω το διάλογο) β) Ηλιθιότητα (δε διορθώνεται και δεν αξίζει να συνεχίσω το διάλογο) Ειλικρινά δε στο λέω για να σε προσβάλω αλλά νοιώθω επί τόσες σελίδες ότι μιλάω με 16χρονο στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.