LL_NEO Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μου φαίνεται κάπως ανόητο να βλέπω ανθρώπους να έχουν απόψεις σε πράγματα που δεν γνωρίζουν και ιδιαίτερα να τις παρουσιάζουν με ένα σίγουρο ύφος. Και εδώ ρωτάω, πόσοι έχετε διαβάσει τα σχετικά κείμενα πριν μιλήσετε; LL ? Όσον αφορά τα άλλα δυο, θα ήθελα να δω το όλο κείμενο του νομοσχεδίου. Φραγμός στους αιώνιους φοιτητές πρέπει κάποια στιγμή να μπει, αλλά το θέμα είναι αν έχουν προβλέψει τρόπους διαχωρισμού της μαρμαρόσκονης απο την κοκαίνη... Δεδομένου ότι το κείμενο μου, το οποίο κάνεις και quote, δεν περιέχει ίχνος σιγουριάς αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί ρωτάς εμένα.
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 @g1annis το ολο θεμα ειναι οτι καποιοι εδω μεσα(οπως και εκει εξω) εχουν σπαστει τρελα επειδη βλεπουν τα γ@μοπαραταξεις τους να μενουν απεξω και αυτο πιανει ολα τα κομματα! τους τζουζει που στις σχολες βλεπουν να παιζουν οι μεγαλυτερες γενικες συνελευσεις των τελευταιων χρονων και ετσι να ψηφιζονται οι καταληψεις γραφοντας κανονικα τη γραμμη καθε κομματος καιγονται που βλεπουν τη μεγαλυτερη φοιτητικη πορεια των τελευταιων 8ετων σε πατρα και βολο αλλα και σε αλλες πολεις σιγουρα καιγονται που βλεπουν οτι εγινε μια απο τις μεγαλυτερες φοιτητικες πορειες των τελευταιων ετων στην αθηνα ΧΩΡΙΣ να εχει την ηγεμονια καμια παραταξη(καποιοι προσπαθησαν αλλα μπηκαν στη θεση τους). και μην τρελενεσαι με αυτους που ειναι αντιθετοι στην αντισταση και υποταγμενοι,ποτε δεν τους ειχαμε ολους μαζι μας-ουτε καν στη χουντα! τον τεμπονερα μπορει καποιοι να τον ξεχασαν καποιοι αλλοι ομως οχι φιλικα
bandito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Συν του ότι υπάρχουν και άλλες πηγές για να βάλεις χάρτη ή στην τελική όποιος έβαζε τις κουκίδες πάνω στο χάρτη, δε θα του έπεφτε κανα @@ αν έσβηνε το Macedonia. α) Ποιές είναι οι άλλες πηγές που μπορείς να βάλεις scriptable points of interest? β) Ο χάρτης είναι του Google και δεν μπορείς να τον επεξεργαστείς (εκτός του οτι ΔΕΝ γίνεται, το απαγορεύει και η άδεια χρήσης). Το θέμα του Μακεδονικού έχει εξαντληθεί (ασε που το "Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τιποτα" το είπε δεξιός και οχι αριστερός) και δεν με ενδιαφέρει, αλλά θεωρώ το πέσιμο για τον χάρτη παρόμοιο με την μύγα που μυγιάζεται. Και για παραδοσιακή συνταγή Μακεδονίτικης τυρόπιτας να ήταν το post, πάλι για το Μακεδονικό θα συζητάγατε. --Παρεπιτώντως, η μπανανία που λέγεται Μακεδονία (κατ' άλλους FYROM), αποφάσισε να διδάσκει στα σχολεία Linux Ίσως επειδή δεν έχουν λεφτά οι αρκουδιαραίοι για να πάρουν άδεια λογισμικού; Θα έμπαινα στον κόπο να σου εξηγήσω οτι καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς για οτι έχει σχέση με internet υπολογιστές κτλ, αλλά το αφήνω για κανέναν πιο πορωμένο.
passenger57 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μακαρίτης ο άνθρωπος...Ο Θεός να τον συγχωρήσει..τον Τεμπονέρα...αλλα δεν μου λέτε...βραδυ ...νυχτα..χειμώνας..στο Έβδομο (7ο) τότε λύκειο(φοιτούσα τότε εκεί) υπο κατάληψη στην Πάτρα...τι πήγε να κάνει ο Τεμπονέρας? Να μοιράσει μαλλί της γριάς? Πήγε να παίξει ξύλο.Κ έγινε ήρωας για πολιτικές σκοπιμότητες.Τι σοβαρή πολιτική κίνηση έκανε ο Τεμπονέρας? Πήγε να παίξει ξύλο να σώσει το αριστερό κίνημα? Μπράβο..φοβερό κίνημα! Ο καθηγητής ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ που πήγε ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΞΥΛΟ ένα βράδυ...και άφησε την οικογένειά του και τα παιδιά του..έγινε ΣΥΜΒΟΛΟ.Και του φτιάξανε και μνημείο... ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. Σιχάθηκα τα πολιτικά τους...
dkangel000039 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 lol και εγω θελω *και ελεος passenger57 με την ιδια λογικη που εχεις και αυτοι στο πολυτεχνειο πηγαν να παιθανουν για το αριστερο κινημα που για εσενα δεν ειναι φοβερο και δεν αξιζουν τιποτα! και μη μας πεις οτι ηταν δεξιοφασιστακια τωρα γιατι ερχομαι φετες απο εκει που εισαι να παρω απο αυτο που πινεις!!!!!
bandito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Θέλω κι εγώ από αυτό που παίρνετε. Τα ιδια γραμμάρια με εσένα πήραμε. Πώς και σου τελείωσε τόσο γρήγορα ?
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Έφυγε όλο για τις 4 αναίσθητες παρθένες στο κρεββάτι μου.
bandito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Έφυγε όλο για τις 4 αναίσθητες παρθένες στο κρεββάτι μου. Αναίσθητες και ακόμα παρθένες; Να το κοιτάξεις....μικρό παιδί είσαι.
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Αναίσθητες και ακόμα παρθένες; Το παιδί απλά επενδύει στο μέλλον ;-)
Lucifer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Και θα παραμείνουν παρθένες μέχρι να τελειώσω και με τις υπόλοιπες 3.
LL_NEO Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Το θέμα του Μακεδονικού έχει εξαντληθεί (ασε που το "Σε 10 χρόνια δεν θα θυμάται κανείς τιποτα" το είπε δεξιός και οχι αριστερός) Εξήγησε μου γιατί θα πρέπει να μην έχω γραμμένο σε προνομιακή θέση στα παπάρια μου τον Μητσοτάκη και τον κάθε ένα αριστερό δεξιό κεντρώο, μπαίνοντας ή βγαίνοντας που λέει τέτοια καραγκιοζιλίκια. Αντιθέτως με πολλούς εδώ γύρω οι πεποιθήσεις μου δεν ορίζονται και δεν έχουν κανένος είδους εξάρτηση με πολιτικούς χώρους. Όσον αφορά απο το που θα πάρει το χάρτη, επίσης δε με ενδιαφέρει. Δεν το θίγει τον παπάρα που το έφτιαξε αν βλέπει το Macedonia φόρα παρτίδα; Στη θέση του θα προτιμούσα να το ζωγράφιζα με το χέρι σε ακουαρέλα και να το σκανάριζα παρά να έχω αυτή τη γαμημένη σελίδα όπως είναι τώρα. Θα έμπαινα στον κόπο να σου εξηγήσω οτι καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς για οτι έχει σχέση με internet υπολογιστές κτλ, αλλά το αφήνω για κανέναν πιο πορωμένο. Θα ήθελα να με βάλεις στη θέση μου. Οπότε όταν είναι να λέμε τέτοιες παπαριές καλύτερα να ολοκληρώνουμε το σκεπτικό μας και να μην το αφήνουμε στη μέση. Κρίμα είναι διότι εμείς ξεφτυλιζόμαστε. Μου θυμίζει το: "Θα σου έριχνα μια στα μούτρα αλλά μου έστειλε sms η μάνα μου ότι κρυώνει η φασολάδα".
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 και μην τρελενεσαι με αυτους που ειναι αντιθετοι στην αντισταση και υποταγμενοι' date='ποτε δεν τους ειχαμε ολους μαζι μας-ουτε καν στη χουντα! [/quote'] Αν δεν κάνω λάθος, όταν ήταν χούντα ήσουν περίπου -13 ετών, οπότε εσύ και όλοι οι άλλοι που ήταν μαζί σου μάλλον δεν επηρεάσατε και πολύ την ιστορία της χώρας. Βλέποντας δε τους άλλους «γνήσιους συνεχιστές» και τιμητές του Πολυτεχνείου (Λαλιώτη, Δαμανάκη κλπ κλπ), καθώς και τη φιέστα που στήνεται κάθε χρόνο, πραγματικά με πιάνει ένα δέος. Τι εννοεί ο ποιητής; Από μεγάλα λόγια, άλλο τίποτα. Όταν κάποιοι (δυστυχώς οι περισσότεροι) μετά από λίγα χρονάκια θα πίνετε νερό στο όνομα του Ροκφέλερ, θα τα ξαναπούμε. τον τεμπονερα μπορει καποιοι να τον ξεχασαν καποιοι αλλοι ομως οχι Δυστυχώς όμως αυτοί που θυμούνται τον Τεμπονέρα συνήθως έχουν ξεχάσει για ποιο λόγο βρίσκονται στο πανεπιστήμιο. Για ρίχτε μια ματιά τριγύρω να δείτε πόσο σφιχτά είναι τα πανεπιστήμια σε χώρες πιο Δημοκρατικές (ναι, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία)... Για να μην ξεχνιόμαστε, συνοψίζω τις βασικότερες κατακτήσεις του «φοιτητικού κινήματος» και των απανταχού «αριστερών»: Μη-υποχρεωτικές παρακολουθήσεις = περισσότεροι φραπέδες Απεριόριστη διάρκεια σπουδών = λίγοι φραπέδες παραπάνω Προαιρετικά εργαστήρια = άντε και κανένα ταβλάκι παραπάνω Χαριστικές διπλοτριπλές εξεταστικές = περισσότερα μπάνια Για Σοβαρότητα, Ακαδημαϊκό Έργο και Μάθηση, ουδείς λόγος. Με αυτά ας ασχοληθεί κανένας άλλος, εκτός από τους Φοιτητές. Αυτοί είναι κουρασμένοι από τις πανελλήνιες και απαιτούν τουλάχιστον 3ν χρόνια ξεκούραση. Τα σέβη μου, ένας Αριστερός (στην καρδιά) φοιτητής. Υ.Γ. Νομίζω ότι ως χώρα θα μπορούσαμε να κάνουμε μια τεράστια στρατηγική επένδυση που θα εξασφάλιζε το μέλλον μας για καμια χιλιετία τουλάχιστον: Θα μπορούσαμε να προμηθεύουμε τον υπόλοιπο κόσμο με Δικαιολογίες... Υ.Γ.2: Προτού πεταχτεί κάποιος και αρχίσει να μου λέει για εργαζόμενους φοιτητές που δεν μπορούν να βγάλουν το Πολυτεχνείο σε 10 χρόνια, ας ξαναδιαβάσει το παραπάνω υστερόγραφο.
Steven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ....................... Επιτέλους κάποιος που σκέφτεται και βλέπει ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτά τα κωλοπανεπιστήμια στην Ελλάδα!!! Την γνώμη μου την είπα και στο άλλο topic και πολύ απλά μου ανάβουν τα λαμπάκια βλέποντας τον dkangel000039 να το παίζει "τα ξέρω όλα και τους γαμάω όλους!!", όπως και αυτό το ψευτοαγωνιστικό πνεύμα!!! Περηφανεύεστε για την μεγαλύτερη πορεία τα τελευταία χρόνια??? Μήπως κοίταξε κανείς γιατί έγινε αυτή η πορεία??? Να σας πω εγώ.. Γιατί βλέπουν τα φραπόγαλα, που λέει και ο apoikos να λιγοστεύουν επικίνδυνα και βλέπουν πως πάνε να σφίξουν οι κώλοι... Για αυτό.. Όταν κρίνονται άλλα ΣΟΒΑΡΑ ζητήματα οι φοιτητές είναι στη Μύκονο...γιατί όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται άμα δεν πάρουν την δόση τους τα παλικάρια...ααα και ξέχασα και στα μπουζούκια... Αλλά να σας πω κάτι πολύ ειλικρινές?? Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου... Εγώ κατάφερα να ξεφύγω από αυτό τον βούρκο που λέγεται ελληνικό πανεπιστήμιο και όχι επειδή είμαι ματσωμένος αγαπητέ dkangel000039 αλλά επειδή σκέφτομαι... Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι χαλάω τα ίδια και ίσως και λιγότερα λεφτά από κάποιον φοιτητή στην Αθήνα που δεν μένει στο σπίτι του.. Κατάλαβες? Και σας προ(σ)καλώ όλους να κάνετε το ίδιο και δεν θα το μετανοιώσετε! Και κάτι εγωιστικό από μένα... Όταν και άμα γυρίσω στην Ελλάδα θα αισθάνομαι καλύτερος από την πλειονότητα των ανταγωνιστών μου γιατί θα ξέρω πως με γάμησαν από παντού για να πάρω αυτό το χαρτί που θα δείχνω στους υποψήφιους εργοδότες μου και θα ξέρω ότι το πήρα επειδή το άξιζα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Και θα λέω στον εαυτό μου ότι αρχίσαμε 450 άτομα και βγήκαμε 60, και θα είμαι μέσα σε αυτούς τους 60! Δεν νομίζω πως για έναν φοιτητή υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και αναγνώριση των προσπαθειών του... Ήδη νιώθω διαφορετικά που είμαι εδώ. Είμαι 1 εξάμηνο και ήδη έχω κατακτήσει πράγματα, έχω κατακτήσει γνώση, ακόμα και ανα αυτή είναι απολύτως θεωρητική, ακόμα και αν έχω λύσει άπειρα κυκλώματα με ΟpAmps και δεν έχω δει ακόμα πως είναι αυτός ο καταραμένος ο OpAmp που μου κάνει τη ζωή δύσκολη... Και όταν προχτές έδειξα ένα κύκλωμα σε έναν παλιό Έλληνα συμμάθητή μου (ΕΜΠ τώρα) η απάντηση που πήρα ήταν: " Και εγώ πρέπει να καταλάβω κάτι τώρα? Έχω να πατήσω στο μάθημα 2 μήνες..." Συγνώμη αλλά εγώ το θεωρώ κατάντια αυτό... Και το παλικάρι δεν είναι από τους μεγάλους σταρχιδιστές...έχει μια υποτυπώδη αίσθηση ευθύνης... Υπάρχουν χίλιες φορές χειρότερα... Και κάτι τελευταίο.. Μίλαγα με έναν συμφοιτητή Έλληνα της Γερμανίας (γεννήθηκε εδώ, πηγε σχολείο κλπ.) ο οποίος τελειώνει τώρα και μου έλεγε ότι θέλει πάρα μα πάρα πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα. (κλασσικός Έλληνας του εξωτερικού, εγω έκανα αμην και πότε να φύγω και αυτός θέλει να έρθει ....λογικό πάντως) Και έλεγε λοιπόν το παλικάρι ότι από τη μια θέλει σαν τρελός να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά από την άλλη δεν μπορεί με τίποτα να αποδεχτεί να έρθει εδώ και να του φέρονται όπως φέρονται στους άλλους Έλληνες απόφοιτους και να παίρνει 1000 ευρώ το μήνα με όλα αυτά που έχει τραβήξει 5 χρόνια τώρα. Δεν μπορεί να το αποδεχτεί με τίποτα! Και το βρίσκω το παλικάρι απόλυτα σωστό και είμαι 1000% σύμφωνος. Έτσι λοιπόν και εγώ σκέφτομαι τον εαυτό και γράφω στα @@ μου την "υποχρέωση" μου ως νέα γενιά να στηρίξω και να κάνω καλύτερη την Ελλάδα (μιας και είμαι Έλληνας βρε αδερφέ) και κοιτάω ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό μου. Έτσι κι αλλιώς 80 χρόνια θα ζήσω από τα έχω περάσει το ένα τέταρτο διαβάζοντας και θα περάσω και άλλα 5 σκέτη κόλαση! Τα υπόλοιπα θέλω να τα απολαύσω όσο μπορώ ακόμη και αν η απόλαυση έγκειται στην αναγνώριση το να με θέλει κάποιος και να με πληρώνει 10.000 ευρώ για να με έχει! Φτιάξτε λοιπόν ΣΩΣΤΑ και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ πανεπιστήμια, φτάστε στο επίπεδο των άλλων χωρών, βγάλτε λιγότερους και πιο καταρτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπορούν να ζητάνε παραπάνω πραγματά στην εργασία τους και τότε μπορεί τα παιδιά μου σπουδάσουν στην Ελλάδα. Όμως όλα αυτά δεν γίνονται με πορείες και φραπέ...γίνονται με προσπάθεια και αλλαγές. Και μπορεί αυτή να μην είναι η καθοριστική και η τέλεια αλλαγή αλλά είναι μια καλή αρχή. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ επειδή μην ξεχνάμε μιλάμε για την Ελλάδα και για τους Έλληνες, θα κάνω ότι είναι δυνατό για να μείνω μακριά από αυτή τη χώρα της αναξιοκρατίας και της καταστροφής όλων των προσπαθειών όλων των άξιων ανθρώπων. Και όπως είχε πει ο Λάτσης (νομίζω) "Η Ελλάδα είναι μόνο για να χαλάς τα λεφτά που βγάζεις δουλεύοντας στο εξωτερικό..." (Ή κάτι παρόμοιο...το θυμάμαι πολύ ισχνά..) Και sorry για το κατεβατό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.