Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
λοιπον:

-για το ασυλο:

σε ΟΛΟΥΣ' date=' ανεξαιρετως(σορυ για την ορθογροφια γενικα, με εχουν καταστρεψει τα greeklish), οταν αναφερομαστε στο ασυλο, ερχεται στο μυαλο το πολυτεχνειο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ. γιατι δεν γινονται βανδαλισμοι στην πανεπιστημιουπολη ας πουμε? γιατι στην πανεπιστημιουπολη οι σχολες ειναι γεματες ζωη. γιατι εκει γινονται μαθηματα και ο χωρος ειναι ζωντανος. οι φοιτητες(και οποιος αλλος βρισκεται εκει μεσα) μονο και απο την ΦΥΣΙΚΗ παρουσια τους εκει μεσα, ειναι κατι σαν εγγυηση για τον χωρο. στο πολυτεχνειο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ελαχιστες σχολες κανουν μαθηματα(2-3 αν δεν κανω λαθος) και ελαχιστες ωρες ειναι αυτες που μπορει να βρεις καποιον εκει μεσα. αν λοιπον, το πολυτεχνειο εκει αποκτουσε ξαφνικα ζωη, μαλλον δεν θα ηταν τα πραγματα ετσι. οι γνωστοι αγνωστοι που μπαινουν μεσα και τα σπανε δεν θα εχουν αυτην την δυνατοτητα. και ενα παραδειγμα για του λογου το αληθες. στην προηγουμενη πανελ/δικη πορεια, μπηκαν μεσα περι τους 4000 φοιτητες και καμποσοι αναρχικοι. ειναι τυχαιο που το πολυτεχνειο δεν επαθε τπτ παρολο που επαιζαν με μολοτωφ οι εν λογω κυριοι? καθολου τυχαιο...

αν λοιπον αντι να δινουν 300.000 ευρω στο ροναλντινιο για να ερθει στην κληρωση της Α εθνικης, καλο θα ηταν να τα δωσουν για την συντησηση του χωρου(και οχι αναπλαση γιατι θεωρειται και μνημιο εκτος των αλλων), ωστε παλι αυτο που ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος του ασυλου, να γινει αυτο που πρεπει να ειναι: ενα πανεπιστημιο με ζωη.

επισης ειναι και θεμα των φοιτητων το ασυλο, δλδ η φυλαξη του. αυτο ειναι ενα εξαιταστεο θεμα, αλλα δεν πιστευω να διαφωνει κανεις με αυτο που ειπα παραπανω οτι δλδ οι φοιτητες μονο και μονο με την παρουσια του, εγγυωνται για την ασφαλεια του χωρου. (αν μου πει καποιος για τους γραμμενους τοιχους, θα μπορουσα να του πω, οτι περα απο ελαχιστης σημασιας θεμα, θα μπορουσε να θεσμοθετιθει μια ομαδα "φυλαξης" οπου οποιος γραψει κατι, να υποχρωνεται να το βαψει κιολας-γελοιο μεν, οσο γελοια θα ειναι και η αναφορα του θεματος.- )

-για τις καταληψεις:

ειναι ενα ακραιο μετρο. ωστοσο οταν εχεις το συνολο των φοιτητων να αντιδρουν, τοτε που ειναι η παρανομια? συμφωνα με τους νομους? στην καθε γενικη συνελευση ο καθενας φοιτητης μπορει να ερθει και να εφρασει την γνωμη του, οπως επισης και για ψηφισει. κανεις δεν τον κραταει μακρια απο την διαδικασια. που ειναι ολοι αυτοι που ειναι κατα? σπιτια τους μηπως? ε, ας ειχαν ερθει. 2 συνελευσεις πριν, στο φυσικο αθηνων, κατεβασε πλαισιο ενα παιδι, μονο του, το οποιο ηταν το "οχι καταληψη".καλα εκανε το παλικαρι. και ηταν η πρωτη φορα που εβλεπες στο αμφιθεατρο(σε συνελευση 400 ατομων) να επικρατει ακρα του ταφου σιωπη. αρα μην κατηγορουμε μονο τους "καταληψιες"(ημαρτον), αλλα και τους αλλους που βλεπουν μπαλα αντι να ασχολουνται και μετα διαμαρτυρονται και απο πανω. η γενικη συνελευση ειναι θεσμοθετιμενο οργανο για τις αποφασεις των φοιτητων και πρεπει να υπαρχει απαρτια για να ειναι εγκυρες οι αποφασεις της. απαρτια υπαρχει και δεν μπορω να καταλβω που ειναι αυτες οι πλειοψηφιες των φοιτητων που διαφωνουν αν δεν βρισκονται μεσα στα αμφιθεατρα? αν υπαρχουν θα επρεπε να ειναι μεσα στα αμφιθεατρα, αλλιως ειναι σαν την χαμενοι ατλαντιδα. ολοι εχουν ακουσει οτι υπηρχε, αλλα κανεις δεν ξερει που ηταν.

σε κουβεντες που ειχα με καθηγητες, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ, δεν αναφερθηκε(σημειωση:δεν ειμαι σε ΚΑΜΙΑ παραταξη) σε παρανομη καταληψη. ολοι απλα ελεγαν πως δεν ειναι σωστο να κλεινεις το πανεπιστημιο απο την στιμγη που ειναι ο χωρος σκεψης και αναπλασης μιας κοινωνιας και οχι για παρανομιες και ιστοριες. και ηξεραν οτι απεναντι τους ειχαν εναν "ανενταχτο φοιτητη".

οταν λοιπον το συνολο των αμεσα αλληλεπιδρουντων με το πανεπιστημιο κρινουν οτι πρεπει να ειναι κλειστο, τοτε δεν μπορω να δω που ειναι η παρανομια(που ειναι οι αντιθετοι ΟΕΟ??????). οσο για τη διαφορα με το να απεχεις: αν το κανεις αυτο, δεν πιεζεις κανεναν. πρεπει να πιεσεις για καποιες καταστασεις και πρεπει να βρεις εναν τροπο ωστε να σε ακουσουν. γιατι μπορει καποιοι να ειναι υπερ η κατα, αλλα υπαρχουν και οι φοιτητες που δεν μιλανε δεν πα να τους γ@μας. και εχω παραδειγματα για αυτο. επισης δεν μπορω να καταλβω την φλασια που εχουν φαει καποιοι με τις καταληψεις, οταν αυτο δεν ειναι το κυριο θεμα, αλλα τα υπολοιπα. και πες οτι ειναι παρανομες: ολες οι σχολες που ειναι υπο καταληψη ειναι μεσω προπαγανδας? αν καποιος υποσριριζει αυτο, θα τον συνβουλευα να παει σε ψυχολογο, η να δει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και μετα να μιλησει. γιατι αν πει για προπαγαμδα, εχει μαλωσει με την πραγματικοτητα.--------

οταν λοιπον το συνολο των φοιτητων το αποφασιζει αυτο, τοτε που ειναι το προβλημα? οτι ειναι αντισυνταγματικο η παρανομο? ε, δεν μας χεζεται λεω γω? get a life και δειτε την ζωη με τα ματια και οχι την κωλοτρ*πιδα σας.---[/quote']

να τα arguments και ας δουμε ποιος εχει overflow.

Δημοσ.

παιδιά σορρυ που σας χαλάω τις αντιπαραθέσεις σας,αλλά άκουσα απο έναν φίλο μου ότι μπορεί να γίνει άρση ασύλου αν ένας καθηγητής και ένας φοιτητής συμφωνήσουν,ώστε να μπουν μέσα οι μπάτσοι...

ισχύει κάτι τέτοιο?προφανός όταν λέω ένας καθηγητής και ένας φοιτητής δεν εννοώ οποιοσδήποτε καθηγητής και οποιοσδήποτε φοιτητής...

ίσως να μην τα λέω σωστά,αλλά πάνω κάτω αυτό μου είπε.

Δημοσ.
να τα arguments και ας δουμε ποιος εχει overflow.

ναι μόνο που έχουν απαντηθεί όλα αυτά στις προηγούμενες σελίδες...

Δημοσ.

@ Forensick

για μεταπτυχιακους: δυστυχως μπορω να σε καταλαβω, αλλα δεν γινεται να κανεις εναν αγωνα και μην εχεις απωλειες. τι φταις εσυ? σε τιποτα! αυτο ειναι το κακο. μακαρι να γινοταν και κατι για σας. οσο για την συνελευση, προφανως και δεν γινεται να συμμετασχετε(οσο κακο και να ειναι για σας) γιατι ο καθενας ειναι σε αλλη φαση, με αλλα συμφεροντα και κυριως δεν υπαρχει κοινο εδαφος.

με άλλα συμφέροντα?Δηλ. οι μεταπτυχιακοί τι νομίζεις ότι θέλουν?Να διαλυθεί

το Πολυτεχνείο ή το Πανεπιστήμιο.Τα ίδια πτυχία δεν έχουν και αυτοί για να γίνουν Μεταπτυχιακοί?Και στο κάτω κάτω άν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο ότι ο καθένας έχει άλλα συμφέροντα, δεν μοιράζονται τον ίδιο χώρο?Κατα την γνώμη μου δεν μπορεί σε μια πολυκατοικία όπου όλοι μοιράζονται τον ίδιο χώρο να μην έχουν δικάιωμα να μιλούν στη συνέλευση μερικοί ένοικοι(μεταπτυχιακοί).έτσι δεν είναι? Ή είμαι εγώ γραφικός?

@dkangel000039

οι μεταπτυχιακοι ειναι οντως ενα προβλημα γιατι σε γενικες γραμμες δεν νοιαζονται και δεν ενδιαφερονται για τιποτα αφου αυτοι "περασαν" και κοιτουν μονο και μονο το πως να ξεμπερδεψουν και πισω ας μεινει το χαος...φυσικα και δεν σας πεταω ολους στο ιδιο καζανι αλλα η πλειοψηφια τους...

ισως αν ειχατε ασχοληθει λιγακι με το θεμα να ειχατε βρει μια συμβιβαστικη λυση βεβαια το πραγματικο προβλημα ειναι οι επι πτυχιο αλλα και για αυτους στις περισσοτερες σχολες οπου ενδιαφερθηκαν και οι ιδιοι βρεθηκε λυση πχ τη προηγουμενη εβδομαδα στο χαροκοπειο δε θυμαμαι ποια μερα εγραψαν ενω υπηρχε καταληψη.

Δες τι απάντησα πιο πάνω.Γενικά μήπως είσαι λίγο άδικος?Νομίζεις ότι οι μεταπτυχιακοί γενικά πατάνε επί πτωμάτων και δεν ενδιαφέρονται τί γίνεται στα πανεπιστήμια? Οι περισσότεροι από μας νομίζεις ότι κάνουμε διδακτορικό

για να πάμε να δουλέψουμε σε ένα εργοστάσιο?Ε λοιπόν εκεί δεν πρόκειται να βρούμε εύκολα δουλειά γιατί όπως λέει και η αγορά είμαστε overqualified.άρα ή πρέπει να κάνουμε δικιά μας δουλειά (θέλει φράγκα) ή να πάμε εξωτερικό που υπάρχει βιομηχανία ή θα μείνουμε για έρευνα σε ελληνικά πανεπιστήμια-ΤΕΙ.Και μάλιστα όσοι από εμάς δεν γλείφουν ή δεν έχουν 500 papers μάλλον δεν θα βρούν δουλειά στο κέντρο αλλά σε ένα περιφερειακό πανεπιστήμιο-ΤΕΙ όπου εκεί οι συνθήκες είναι απερίγραπτες.

Παρεπιπτώντος νομίζεις ότι οι μεταπτυχιακοί ήρθαν από τον Άρη και δεν έχουν αδέρφια ή κολλητούς που χάνουν μαθήματα και δεν λυπούνται για αυτή την κατάντια των ελληνικών πανεπιστημίων επειδή κατα την γνώμη σου είναι βολεμένοι?

Και στο κάτω κάτω νομίζεις ότι η πάλη για ένα καλύτερο πανεπιστήμιο περιλαμβάνει και την απώλεια εξεταστικών μέσω των οποίων γίνεται ακόμα χειρότερο από ότι ήταν?Μήπως (λέω μήπως) έπρεπε οι φοιτητές ενιαία και όχι με διαχωρισμούς τύπου εμείς οι μεταπτυχιακοί και εσείς οι προπτυχιακοί , να διεκδικήσουν κονδύλια με αλλους τρόπους από το να χάνουν μαθήματα?Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα ελληνικά πολυτεχνεία-πανεπιστήμια δεν είναι στον κατάλογο με τα καλύτερα στον κόσμο.

Δημοσ.
παιδιά σορρυ που σας χαλάω τις αντιπαραθέσεις σας' date='αλλά άκουσα απο έναν φίλο μου ότι μπορεί να γίνει άρση ασύλου αν ένας καθηγητής και ένας φοιτητής συμφωνήσουν,ώστε να μπουν μέσα οι μπάτσοι...

ισχύει κάτι τέτοιο?προφανός όταν λέω ένας καθηγητής και ένας φοιτητής δεν εννοώ οποιοσδήποτε καθηγητής και οποιοσδήποτε φοιτητής...

ίσως να μην τα λέω σωστά,αλλά πάνω κάτω αυτό μου είπε.[/quote']

Σκέψου το ως εξής:αν πχ ήσουν γιατρός και κάποιοι είχαν καταλάβει το νοσοκομείο και σε εμποδιζαν να μπεις στο ιατρείο σου δεν θα είχες δίκιο να χρησιμοποιήσεις τους μπάτσους για να μπεις??Γελοίο....:mrgreen:

Ή μήπως έπρεπε να αφήσει να πεθάνουν οι ασθενείς τους???

Ρε παιδιά,έλεος!!Το άσυλο δεν έχει την έννοια της προστασίας των καταληψιών...Και μη μου πείτε τώρα ότι είναι δημοκρατική έκφραση το να καταλαμβάνεις ένα κτίριο εμποδίζοντας ένα σωρό ανθρώπους να εργαστούν μέσα σ'αυτό,γιατί τότε....άντε γεια!!

Και σε τελική ανάλυση να σας πω κάτι??αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση έκανε πράγματα που πραγματικά έθιγαν τα δικαιώματα των φοιτητών πχ να τους κόψουν το πάσο ή τη δωρεάν σίτηση στις εστίες κλπ τότε ναι,να έκαναν κατάληψη και ας το έκλειναν και για όλο το χρόνο!!!Και εγώ μαζί τους θα ήμουνα τότε και στην πρώτη γραμμή μάλιστα!!!Αλλά όχι να κάνουν κατάληψη για τους λόγους που επικαλούνται τώρα...

Και κάτι τελευταίο:μπορείτε να μου πείτε ποιος θα πληρώσει για το βάψιμο των τοίχων των κτιρίων,τα σπασμένα καθίσματα κλπ που θα αφήσουν πίσω τους οι "μαχητές "φοιτητές όταν θα αποφασίσουν να ανοίξουν πια τα πανεπιστήμια???Απαντήστε μου σ'αυτό και μετά τα ξαναλέμε....:evil: :evil:

Δημοσ.
Σκέψου το ως εξής:αν πχ ήσουν γιατρός και κάποιοι είχαν καταλάβει το νοσοκομείο και σε εμποδιζαν να μπεις στο ιατρείο σου δεν θα είχες δίκιο να χρησιμοποιήσεις τους μπάτσους για να μπεις??Γελοίο....:mrgreen:

Ή μήπως έπρεπε να αφήσει να πεθάνουν οι ασθενείς τους???

Ρε παιδιά' date='έλεος!!Το άσυλο δεν έχει την έννοια της προστασίας των καταληψιών...Και μη μου πείτε τώρα ότι είναι δημοκρατική έκφραση το να καταλαμβάνεις ένα κτίριο εμποδίζοντας ένα σωρό ανθρώπους να εργαστούν μέσα σ'αυτό,γιατί τότε....άντε γεια!!

Και σε τελική ανάλυση να σας πω κάτι??αν η οποιαδήποτε κυβέρνηση έκανε πράγματα που πραγματικά έθιγαν τα δικαιώματα των φοιτητών πχ να τους κόψουν το πάσο ή τη δωρεάν σίτηση στις εστίες κλπ τότε ναι,να έκαναν κατάληψη και ας το έκλειναν και για όλο το χρόνο!!!Και εγώ μαζί τους θα ήμουνα τότε και στην πρώτη γραμμή μάλιστα!!!Αλλά όχι να κάνουν κατάληψη για τους λόγους που επικαλούνται τώρα...

Και κάτι τελευταίο:μπορείτε να μου πείτε ποιος θα πληρώσει για το βάψιμο των τοίχων των κτιρίων,τα σπασμένα καθίσματα κλπ που θα αφήσουν πίσω τους οι "μαχητές "φοιτητές όταν θα αποφασίσουν να ανοίξουν πια τα πανεπιστήμια???Απαντήστε μου σ'αυτό και μετά τα ξαναλέμε....:evil: :evil:[/quote']

στη γαλλια προσφατα ηταν δικαιη η εξεγερση των φοιτητων και οι καταληψεις?

στο πολυτεχνειο το 73 ηταν δικαιη η εξεγερση και η καταληψη?

στη σορβονη το μαη του 86 ηταν δικαιη η καταληψη?

απλα ενα ναι ή οχι πες μου.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΙΣΑΞΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

απλα πες μου αν ηταν δικαιες αυτες οι καταληψεις-κατα την αποψη σου παντα

Δημοσ.

Κοίτα...αν συγκρίνεις την κατάληψη που έγινε στο πολυτεχνείο το '73 με σκοπό την πτώση της χούντας με τις τωρινές καταλήψεις τότε...εγώ δεν έχω να πω τίποτα...Σκέψου μόνος σου την απάντηση...

Δημοσ.

ρε φιλε αυτη τη γ@μηνενη προταση που την εγραψα και με κεφαλάια την ειδες??????

τι προβλημα υπαρχει εδω μεσα ρε γαμω τη τυχη μου.

τις θεωρεις δικαιες?

αν ναι οπως και το 99% τοτε εσυ που επικαλεισαι συνεχεια τους μπατσους πες μου τι ρολο βαραγανε σε αυτες τις περιπτωσεις?

με ποιον ηταν αυτοι?

για να ξεκαθαριζουμε καποια πραγματα οι μπατσοι ειναι δυναμεις καταστoλης.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δημοσ.

και οποιος εχει διαφορετικη αποψη για τη σταση των μπατσων σε καθε

περιπτωση διεκδικησης δικαιωματων εδω ειμαι ανοιγουμε νεο τοπικ και το συζηταμε.

τα παραπανω αναφερονται σε οσους λενε οτι πρεπει να στειλουμε τα ματ να ανοιξουν τις σχολες.

εστω και αδικες να ειναι οι καταληψεις και παρανομες και καταχρηστικες οι μπατσοι δεν ειναι λυση.

ποτε δεν ηταν.

το ξερω οτι ειναι off topic αλλα μας εχετε πρηξει θα στειλουμε τα ματ και επρεπε να στειλουν τα ματ και γιατι δεν μπαινουν μεσα τα ματ και τα ματ και ποια ματ?

Δημοσ.

Συγγνώμη φίλε dkangel000039 που σου απαντώ χωρίς να μου απευθυνθείς.

στη γαλλια προσφατα ηταν δικαιη η εξεγερση των φοιτητων και οι καταληψεις?

Εκεί ήταν μαζικότατη η εξέργεση. Κατέβηκαν στους δρόμους εκατομμύρια με ταυτόχρονα απεργίες σε όλη την χώρα.Η Γαλλία τότε είχε παραλήσει σεόλους τους τομείς και ανάγκασαν σε παραίτηση την κυβέρνηση Ντε Γκώλ του "απελευθερωτή" και "'ηρωα" από τον πρόσφατο WWII.

στο πολυτεχνειο το 73 ηταν δικαιη η εξεγερση και η καταληψη?

Το ίδιο και εδώ.Αυτό όμως δεν ήταν μία εξέγερση για την παιδεία αλλά εναντίον του ίδιου του πολιτεύματος.Οπότε δεν μπορώ να κάνω την αναγωγή με την σημερινή κατάσταση (σορυ, μπάχαλο) στην ελληνική παιδεία.

Γενικά το πρόβλημα είναι ένα και όλα τα άλλα είναι παραμύθια.Ο έλληνας δεν ξέρει να ψηφίζει.Έχουμε πρόβλημα με την παιδεία? Σκεφτόμαστε ο καθένας τι κακό έκανε ο κάθε εκλεγμένος και τον μαυρίζουμε ανάλογα.Άν η κάθε κυβέρνηση και ο κάθε υπουργός που δημιουργεί πρόβλημα και δεν δίνει χρηματοδοτήσεις δεν πάρει ούτε μία ψήφο την επόμενη 30τια θα δείς πως θα στρώσουν όλοι.Ούτε καταλήψεις ούτε τίποτα.Θέλει όμως πολιτική συνείδηση.Αυτό είναι για μένα λύση! Αυτό το έχετε ακούσει από κανένα? Αν δεν συμφωνείται ξαναψηφίστε κατάληψη μέχρι επ΄άπειρο να δούμε πώς θα λυθεί το θέμα.Οι καθηγητές πάντως κατα την κατάληψη πληρώνονται χωρίς περικοπές!Το ίδιο και οι κρατικοί αξιωματούχοι του υπουργείου παιδείας.Άρα μαντέψτε ποιός την πληρώνει.Εγώ παντως θα δώ στις επόμενες εκλογές πόσους ψήφους θα πάρει η αξιότιμη κυρία υπουργός παιδείας από τους σημερινούς καταληψίες και τις οικογενειές τους, που την κατηγορούν τώρα (δεν εξετάζω εάν έχουν δίκιο ή άδικο) και ζητούν την παραιτησή της.

Υ.Γ ελπίζω το σχολιο αυτό να μην εμπίπτει σε απαγορεύσεις σχετικά με πολιτική.Άν ναι ζητώ συγγνώμη από τους moderators

Δημοσ.
Συγγνώμη φίλε dkangel000039 που σου απαντώ χωρίς να μου απευθυνθείς.

Εκεί ήταν μαζικότατη η εξέργεση. Κατέβηκαν στους δρόμους εκατομμύρια με ταυτόχρονα απεργίες σε όλη την χώρα.Η Γαλλία τότε είχε παραλήσει σεόλους τους τομείς και ανάγκασαν σε παραίτηση την κυβέρνηση Ντε Γκώλ του "απελευθερωτή" και "'ηρωα" από τον πρόσφατο WWII.

Το ίδιο και εδώ.Αυτό όμως δεν ήταν μία εξέγερση για την παιδεία αλλά εναντίον του ίδιου του πολιτεύματος.Οπότε δεν μπορώ να κάνω την αναγωγή με την σημερινή κατάσταση (σορυ' date=' μπάχαλο) στην ελληνική παιδεία.

Γενικά το πρόβλημα είναι ένα και όλα τα άλλα είναι παραμύθια.Ο έλληνας δεν ξέρει να ψηφίζει.Έχουμε πρόβλημα με την παιδεία? Σκεφτόμαστε ο καθένας τι κακό έκανε ο κάθε εκλεγμένος και τον μαυρίζουμε ανάλογα.Άν η κάθε κυβέρνηση και ο κάθε υπουργός που δημιουργεί πρόβλημα και δεν δίνει χρηματοδοτήσεις δεν πάρει ούτε μία ψήφο την επόμενη 30τια θα δείς πως θα στρώσουν όλοι.Ούτε καταλήψεις ούτε τίποτα.Θέλει όμως πολιτική συνείδηση.Αυτό είναι για μένα λύση! Αυτό το έχετε ακούσει από κανένα? Αν δεν συμφωνείται ξαναψηφίστε κατάληψη μέχρι επ΄άπειρο να δούμε πώς θα λυθεί το θέμα.Οι καθηγητές πάντως κατα την κατάληψη πληρώνονται χωρίς περικοπές!Το ίδιο και οι κρατικοί αξιωματούχοι του υπουργείου παιδείας.Άρα μαντέψτε ποιός την πληρώνει.Εγώ παντως θα δώ στις επόμενες εκλογές πόσους ψήφους θα πάρει η αξιότιμη κυρία υπουργός παιδείας από τους σημερινούς καταληψίες και τις οικογενειές τους, που την κατηγορούν τώρα (δεν εξετάζω εάν έχουν δίκιο ή άδικο) και ζητούν την παραιτησή της.

Υ.Γ ελπίζω το σχολιο αυτό να μην εμπίπτει σε απαγορεύσεις σχετικά με πολιτική.Άν ναι ζητώ συγγνώμη από τους moderators[/quote']

φιλε εγραψα και με κεφαλαια αν δεις παραπανω οτι ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ αυτες τις καταστσεις σε καμια περιπτωσει ιδιες με την δικη μας περιπτωση.

εννοειται οτι δεν ειναι ιδιες.

τα τονισα μονο και μονο γιατι δε μπορω αλλο με τα ματ πο θα μας στειλουν να μας κανουν ντα.

απλα τονισα την ιστορια και τους υπενθυμισα το ρολο των δυναμεων καταστολης που επικαλουντ

η καταληψη επ αοριστο ειναι λαθος γιατι κατι τετοιο δινει βημα σε οσους μιλανε για φοιτητες τουριστες που κοιτουν πως να τη κανουν-και δυστυχως σε πολλες περιπτωσεις εχουν δικιο...

οτι ο ελληνας δε ξερει τι ψηφιζει θα συμφωνισω 1000%

Δημοσ.

Mimmis:είπες σχεδόν ό,τι θα'λεγα...Θα σε καταγγείλω για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dkangel000039:Ωραία...Εγώ λέω να καταργήσουμε την αστυνομία!!

Έτσι θα μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα και να κάνουμε ό,τι θέλουμε...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ουφ,ειλικρινά κουράστηκα και βαρέθηκα.:evil: :evil:

Από εδώ και πέρα πείτε ό,τι θέλετε...δεν ξαναμιλάω γιατί είναι σαν να τα λέω στον τοίχο και χάνω και το χρόνο μου άδικα...Καλή συνέχεια στην αντιπαράθεσή σας,εγώ εγκαταλείπω τη μάχη...

Δημοσ.
Γενικά το πρόβλημα είναι ένα και όλα τα άλλα είναι παραμύθια.Ο έλληνας δεν ξέρει να ψηφίζει.Έχουμε πρόβλημα με την παιδεία? Σκεφτόμαστε ο καθένας τι κακό έκανε ο κάθε εκλεγμένος και τον μαυρίζουμε ανάλογα.Άν η κάθε κυβέρνηση και ο κάθε υπουργός που δημιουργεί πρόβλημα και δεν δίνει χρηματοδοτήσεις δεν πάρει ούτε μία ψήφο την επόμενη 30τια θα δείς πως θα στρώσουν όλοι.Ούτε καταλήψεις ούτε τίποτα.Θέλει όμως πολιτική συνείδηση.[/b']Αυτό είναι για μένα λύση! Αυτό το έχετε ακούσει από κανένα?

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1158600&postcount=142

Αν δεν βαριέσαι. Ρίξε και μία στα προηγούμενα / επόμενα ποστς, για να καταλάβεις αν αξίζει ή όχι.

Ύστερα βλέπεις και το επίπεδο στο οποίο κινείται ετούτο το τόπικ και αναρωτιέσαι αν έχουν άδικο μερικοί Έλληνες που καταλήγουν να κινούνται εντελώς εγωκεντρικά.

Ζήτω η επανάσταση! (έτσι γιατί τα παραπάνω είναι "ψιλά γράμματα" για μερικούς εδώ πέρα, να έχουν και αυτοί κάτι να σχολιάσουν)

Υ.Γ. Συγγνώμη που δεν έχει βρισιές το πόστ μου, ίσως να μην είμαι αγανακτισμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...