bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μπα όχι' date=' δεν το ετοίμασε για εδώ το post, αν ακολουθήσεις το link θα δεις ότι και στο άλλο forum το ξεκωλιάζουμε το θέμα.Btw προσωπικά δεν το θεώρησα προσωπική επίθεση or sth. Το παλικάρι χαίρει άκρου σεβασμού εκ μέρους μου πάντως, και αν και είμαι ψιλοστα@@δια μου για τα γεγονότα, συμφωνώ τίγκα με το post του.[/quote'] Οπότε με συγχωρείς που απάντησα ε; Is it ok να το ξεκωλιάσω και εγώ εδώ, σαν να ήταν το post κάποιου συγγραφέα;
dkangel000039 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 ολο και καποια ταμπελα θα βρεις να μου κολλησεις δε προσπαθησα να σου βαλω καμια ταμπελα αλλα ο τροπος που σκεφτηκες στη συγκεκριμενη περιπτωση σε τετοια ατομα/αντιληψεις παραπεμπει Θα μείνεις εκπληκτος όταν μάθεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανήκουν πουθενά και εφαρμόζουν την δική τους έμφυτη σκέψη. σκεψη η οποια κρινει τους ανθρωπους και εχει σαν επιχειρημα το αν εχουν δουλεψει η οχι και με αυτο το δεδομενο ακομη και αν ισχυει δεν μπορουν να εχουν αποψη. οταν μαθω για αυτη την εμφυτη σκεψη θα μεινω οντως εκπληκτος να εισαι σιγουρος κανενας νομος δε λεει οτι απαγορευεται να σκοτωσω καποιον με τηγανι υπαρχει ομως νομος που λεει οτι αν σκοτωσεις εχει συνεπειες(απλα δεν αναφερει το τηγανι ) δεν ειναι το ιδιο με το να απλωσεις ρουχα αυτο δεν εχει συνεπειες(με οποιο τροπο και αν το κανεις) επισης δεν το συνεχιζω γιατι δεν βρισκω νοημα και επισης βαρεθηκα
dkangel000039 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Σιγα μην αναφερει ο νομος' date='τι ειναι νομιμο να κανει ο καθενας...(μελιτζανες κτλ) Υπο αυτη την εννοια,οι καταληψεις αντιτιθενται στο Συνταγμα νομιζω... (τωρα σε ποιο αρθρο θα σας γελασω!) [/quote'] φιλε αυτο λεω οτι ο νομος για πολλα πραγματα που γινονται δεν λεει οτι ειναι παρανομα και φυσικα δεν λεει οτι ειναι νομιμα. το παραπανω προς θεου σαν υπεραπλουστευμενο παραδειγμα το εφερα και για αυτο ρωτησα τον paredwse αν μια καταληψη απο το γ.σ. και το δ.σ σε ενα δημοσιο αει/τει ειναι νομιμη η παρανομη?
malamhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 γειά χαρά ινσόμνια! Φίλε χρήστη μπαντίτο για να είμαι ελικρινής δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σου επι του ποστ του παιδιού που λέτε και είπα να μπώ να δω τι παίζει! αν θές γίνεσαι πιο αναλυτικός.
LL_NEO Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 φαντάζομαι ότι απολύτως τυχαία έπεσες πάνω στο συγκεκριμένο τόπικ έτσι;
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 φαντάζομαι ότι απολύτως τυχαία έπεσες πάνω στο συγκεκριμένο τόπικ έτσι; εεεεε και εμείς κάναμε φασαρία και μας άκουσαν.
dkangel000039 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 γειά χαρά ινσόμνια!Φίλε χρήστη μπαντίτο για να είμαι ελικρινής δεν κατάλαβα τις ενστάσεις σου επι του ποστ του παιδιού που λέτε και είπα να μπώ να δω τι παίζει! αν θές γίνεσαι πιο αναλυτικός. καλωσηρθες φιλος το πρασσινο ή γκρι στρογγυλο κατω αριστερα απο το καθε ποστ δειχνει αν ο χρηστης ειναι συνδεδεμενος. στου bandito ειναι γκρι αρα οπως αντιλαμβανεσαι δεν ειναι συνδεμενος αυτη τη στιγμη. φιλικη επισημανση για να μην περιμενεις σε περιπτωση που εχεις dial up και χρεωνεσαι τσαμπα και παλι καλως ηρθες
malamhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Ναι μωρε για τσόντες έψαχνα αλλα όλο για πισιά λετε δω.
bandito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 στου bandito ειναι γκρι αρα οπως αντιλαμβανεσαι δεν ειναι συνδεμενος αυτη τη στιγμη. Εκτός και αν έχει επιλέξει απο το προφίλ του να μήν φαίνεται πότε είναι online. Παρ'ολα αυτά μην περιμένεις
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Οπότε με συγχωρείς που απάντησα ε;Is it ok να το ξεκωλιάσω και εγώ εδώ' date=' σαν να ήταν το post κάποιου συγγραφέα;[/quote'] Ρε ξεκόλλα γιατί θα αναγκαστώ να ανοίξω το φερμουάρ μου και θα δεις τον γιουρόνιμους φοιτητή. Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να απαντήσει, με τι δικαιοδοσία άλλωστε? Εννοούσα "μην απαντήσετε ευθέως γιατί δεν θα υπάρξει ανταπάντηση καθώς δεν το έγραψα εγώ", όταν λέω "ως τροφή για σχόλια" προφανώς και θεωρώ θεμιτό κάθε σχολιασμό.
dkangel000039 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Ρε ξεκόλλα γιατί θα αναγκαστώ να ανοίξω το φερμουάρ μου και θα δεις τον γιουρόνιμους φοιτητή. Δεν απαγόρευσα σε κανέναν να απαντήσει, με τι δικαιοδοσία άλλωστε? Εννοούσα "μην απαντήσετε ευθέως γιατί δεν θα υπάρξει ανταπάντηση καθώς δεν το έγραψα εγώ", όταν λέω "ως τροφή για σχόλια" προφανώς και θεωρώ θεμιτό κάθε σχολιασμό. καλα αρχισαμε με γιουρονιμους μονο μη τελειωσουμε με βικερνες .lol
malamhs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Έλα ρε μπαντίτο να πούμε, ξενυχτάω για παρτη σου και έχω αύριο και οικοδομή. Κάνε μας τη χάρη αγορίνα, μίλα μας και μη μας αγαπάς!
dkangel000039 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 αλληλεγγυη απο γαλλια στους ελληνες φοιτητες -------------------------- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Αυριο τριτη 20 ιουνιου οι γαλλικες CNT,CGA,OLS,OLC,JCR,FA,KARA KIJIL-PARIS,FEDERATION SVD-EDUTIANTS οργανώνουν συγκεντρωση στην ελληνικη πρεσβεια. Το ραντεβου ειναι στις 18.00 στο μετρο kleber πηγη athens imc
Forensick Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 λοιπον: -για το ασυλο: σε ΟΛΟΥΣ, ανεξαιρετως(σορυ για την ορθογροφια γενικα, με εχουν καταστρεψει τα greeklish), οταν αναφερομαστε στο ασυλο, ερχεται στο μυαλο το πολυτεχνειο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ. γιατι δεν γινονται βανδαλισμοι στην πανεπιστημιουπολη ας πουμε? γιατι στην πανεπιστημιουπολη οι σχολες ειναι γεματες ζωη. γιατι εκει γινονται μαθηματα και ο χωρος ειναι ζωντανος. οι φοιτητες(και οποιος αλλος βρισκεται εκει μεσα) μονο και απο την ΦΥΣΙΚΗ παρουσια τους εκει μεσα, ειναι κατι σαν εγγυηση για τον χωρο. στο πολυτεχνειο στην ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ, ελαχιστες σχολες κανουν μαθηματα(2-3 αν δεν κανω λαθος) και ελαχιστες ωρες ειναι αυτες που μπορει να βρεις καποιον εκει μεσα. αν λοιπον, το πολυτεχνειο εκει αποκτουσε ξαφνικα ζωη, μαλλον δεν θα ηταν τα πραγματα ετσι. οι γνωστοι αγνωστοι που μπαινουν μεσα και τα σπανε δεν θα εχουν αυτην την δυνατοτητα. και ενα παραδειγμα για του λογου το αληθες. στην προηγουμενη πανελ/δικη πορεια, μπηκαν μεσα περι τους 4000 φοιτητες και καμποσοι αναρχικοι. ειναι τυχαιο που το πολυτεχνειο δεν επαθε τπτ παρολο που επαιζαν με μολοτωφ οι εν λογω κυριοι? καθολου τυχαιο... αν λοιπον αντι να δινουν 300.000 ευρω στο ροναλντινιο για να ερθει στην κληρωση της Α εθνικης, καλο θα ηταν να τα δωσουν για την συντησηση του χωρου(και οχι αναπλαση γιατι θεωρειται και μνημιο εκτος των αλλων), ωστε παλι αυτο που ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος του ασυλου, να γινει αυτο που πρεπει να ειναι: ενα πανεπιστημιο με ζωη. επισης ειναι και θεμα των φοιτητων το ασυλο, δλδ η φυλαξη του. αυτο ειναι ενα εξαιταστεο θεμα, αλλα δεν πιστευω να διαφωνει κανεις με αυτο που ειπα παραπανω οτι δλδ οι φοιτητες μονο και μονο με την παρουσια του, εγγυωνται για την ασφαλεια του χωρου. (αν μου πει καποιος για τους γραμμενους τοιχους, θα μπορουσα να του πω, οτι περα απο ελαχιστης σημασιας θεμα, θα μπορουσε να θεσμοθετιθει μια ομαδα "φυλαξης" οπου οποιος γραψει κατι, να υποχρωνεται να το βαψει κιολας-γελοιο μεν, οσο γελοια θα ειναι και η αναφορα του θεματος.- ) -για τις καταληψεις: ειναι ενα ακραιο μετρο. ωστοσο οταν εχεις το συνολο των φοιτητων να αντιδρουν, τοτε που ειναι η παρανομια? συμφωνα με τους νομους? στην καθε γενικη συνελευση ο καθενας φοιτητης μπορει να ερθει και να εφρασει την γνωμη του, οπως επισης και για ψηφισει. κανεις δεν τον κραταει μακρια απο την διαδικασια. που ειναι ολοι αυτοι που ειναι κατα? σπιτια τους μηπως? ε, ας ειχαν ερθει. 2 συνελευσεις πριν, στο φυσικο αθηνων, κατεβασε πλαισιο ενα παιδι, μονο του, το οποιο ηταν το "οχι καταληψη".καλα εκανε το παλικαρι. και ηταν η πρωτη φορα που εβλεπες στο αμφιθεατρο(σε συνελευση 400 ατομων) να επικρατει ακρα του ταφου σιωπη. αρα μην κατηγορουμε μονο τους "καταληψιες"(ημαρτον), αλλα και τους αλλους που βλεπουν μπαλα αντι να ασχολουνται και μετα διαμαρτυρονται και απο πανω. η γενικη συνελευση ειναι θεσμοθετιμενο οργανο για τις αποφασεις των φοιτητων και πρεπει να υπαρχει απαρτια για να ειναι εγκυρες οι αποφασεις της. απαρτια υπαρχει και δεν μπορω να καταλβω που ειναι αυτες οι πλειοψηφιες των φοιτητων που διαφωνουν αν δεν βρισκονται μεσα στα αμφιθεατρα? αν υπαρχουν θα επρεπε να ειναι μεσα στα αμφιθεατρα, αλλιως ειναι σαν την χαμενοι ατλαντιδα. ολοι εχουν ακουσει οτι υπηρχε, αλλα κανεις δεν ξερει που ηταν. σε κουβεντες που ειχα με καθηγητες, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ, δεν αναφερθηκε(σημειωση:δεν ειμαι σε ΚΑΜΙΑ παραταξη) σε παρανομη καταληψη. ολοι απλα ελεγαν πως δεν ειναι σωστο να κλεινεις το πανεπιστημιο απο την στιμγη που ειναι ο χωρος σκεψης και αναπλασης μιας κοινωνιας και οχι για παρανομιες και ιστοριες. και ηξεραν οτι απεναντι τους ειχαν εναν "ανενταχτο φοιτητη". οταν λοιπον το συνολο των αμεσα αλληλεπιδρουντων με το πανεπιστημιο κρινουν οτι πρεπει να ειναι κλειστο, τοτε δεν μπορω να δω που ειναι η παρανομια(που ειναι οι αντιθετοι ΟΕΟ??????). οσο για τη διαφορα με το να απεχεις: αν το κανεις αυτο, δεν πιεζεις κανεναν. πρεπει να πιεσεις για καποιες καταστασεις και πρεπει να βρεις εναν τροπο ωστε να σε ακουσουν. γιατι μπορει καποιοι να ειναι υπερ η κατα, αλλα υπαρχουν και οι φοιτητες που δεν μιλανε δεν πα να τους γ@μας. και εχω παραδειγματα για αυτο. επισης δεν μπορω να καταλβω την φλασια που εχουν φαει καποιοι με τις καταληψεις, οταν αυτο δεν ειναι το κυριο θεμα, αλλα τα υπολοιπα. και πες οτι ειναι παρανομες: ολες οι σχολες που ειναι υπο καταληψη ειναι μεσω προπαγανδας? αν καποιος υποσριριζει αυτο, θα τον συνβουλευα να παει σε ψυχολογο, η να δει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και μετα να μιλησει. γιατι αν πει για προπαγαμδα, εχει μαλωσει με την πραγματικοτητα.-------- οταν λοιπον το συνολο των φοιτητων το αποφασιζει αυτο, τοτε που ειναι το προβλημα? οτι ειναι αντισυνταγματικο η παρανομο? ε, δεν μας χεζεται λεω γω? get a life και δειτε την ζωη με τα ματια και οχι την κωλοτρ*πιδα σας.---
admin.iekep Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 αυτα να τα πειτε τωρα που θα αποχαιρετησετε την εξεταστικη σας και τις διακοπες...α....ξεχασα οι σωστοι φοιτητες θα τρεχουν γιατι αυτοι των παραθυριων των Μ.Μ.Ε θα πανε και για καφε (φραπεδια) και στην μυκονο για διακοπες εσεις θα πηξετε απο τον καυσωνα οχι αυτοι. ετσι ειναι οι καταληψεις και οι κινητοποιησεις θελουν θυσιες. ελπιζω μονο να αξιζε τον κοπο ρε παιδια μην τα κανετε ολα τσαμπα γιατι τον νομο θα τον περασουν οκτωβριο-νοεμβριο 100% και χωρις αντιρρησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.