Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τα επιχειρηματα σου προφανως και περιοριζονται σε προσωπικες επιθεσεις τοσο προς ατομα που δε συμμετεχουν στη συζητηση(συντακτη του παραπανω κειμενου) οσο και προς οσους συμμετεχουν.

ενω εσυ ειμαι σιγουρος οτι στελνεις απο τη οικοδομη...

αραξε μαγκακο.

δεν ηθελα να φτασει σε αυτο το επιπεδο η συζητηση αλλα δε μπορω τα τυπακια(ψευτομαγκακια) που κραζουν κοσμο που δεν ειναι παροντες και ΚΥΡΙΩΣ με φοβερα και τρομερα επιχειρηματα οπως'αυτος δεν εχει δουλεψει ποτε'

αλλα και

'ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει δουλεψει ποτε...'

Συγγνώμη που δεν μπορώ να μιλάω τόσο κόσμια όσο εσύ.

Είμαι αλήτης το παραδέχομαι.

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε ρωτησα αν το καλυπτει η νομιμοτητα' date='ρωτησα αν μπορει να τη πει καποιος παρανομη και να την κυνηγησει νομικα και αν εχει γινει ποτε?

εσυ που εχεις βγαλει το προνηπιο μπορεις να καταλαβεις τι ρωταω και πια η διαφορα?[/quote']

Φσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσστ

Ντοινγκ

Δημοσ.
Συμπέρασμα απο την κούτρα του.

Συμπέρασμα επίσης απο την κούτρα του. Παω στοίχημα οτι δεν έχει δουλέψει ουτε δευτερόλεπτο ο συντάκτης.

Συμπέρασμα επίσης απο την κούτρα του.

Οκ' date='είμαι σίγουρος οτι δεν έχει δουλέψει δευτερόλεπτο.

Εκτός και αν δουλέυει στον μπαμπα.

εσυ τι εισαι?

επαγγελματιας ΚΝΙΤΗΣ?

[/quote']

ενω εσυ και γαμω τα επιχειρηματα

Δημοσ.

bandito

Από περιέργεια, γιατί λες ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ;

Και εγώ δεν έχω δουλέψει (τυπικά) ποτέ και μάλλον δεν μπορώ να εντοπίσω τι απουσιάζει από τον τρόπο που κρίνει, ο άνθρωπος που έγραψε το quoted κείμενο, την κατάσταση στην παιδεία.

Μπορείς να δώσεις μερικές συνισταμένες που αγνοεί ; Ή τελος πάντων απλά να εξηγήσεις λίγο τι εννοούσες;

Υ.Γ. Δε λέει το spam, ας το κάνουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και έχουν ανάγκη να επαναλαμβάνονται.

Δημοσ.
στο μπαμπά μόνο

τσαμπέ' date='του χρωστάμε τοοοόσες χάρες.

Υ.Γ. έχουμε και κάποιες αρχές.[/quote']

respect.

Αν είναι τσαμπέ, τοτε συμφωνώ και εγώ οτι όλα είναι ένα καλο-οργανωμένο σχέδιο των πλουσιων νταβατζήδων να μετατρέψουν τα πανεπιστήμια σε μηχανές κατασκευής robot-φοιτητών που θα μαθαίνουν ότι τους προστάζουν τα μεγάλα αφεντικά και θα έχουν και λειτουργία αυτοκαταστροφής που θα μπορεί να την ελέγχουν μεσω GSM τα αιμοσταγή αφεντικά.

Δημοσ.
bandito

Από περιέργεια' date=' γιατί λες ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ;

Και εγώ δεν έχω δουλέψει (τυπικά) ποτέ και μάλλον δεν μπορώ να εντοπίσω τι απουσιάζει από τον τρόπο που κρίνει, ο άνθρωπος που έγραψε το quoted κείμενο, την κατάσταση στην παιδεία.

[/quote']

Η αγορά εργασίας δεν δουλεύει τόσο απλά.

Είναι αφελές να λές οτι κατασκευάζουν φοιτητές μηχανήματα που θα κάνουν οτι τους διατάξουν.

Μπορείς να δώσεις μερικές συνισταμένες που αγνοεί ; Ή τελος πάντων απλά να εξηγήσεις λίγο τι εννοούσες;

Είχα σκοπό να το κάνω, αλλα μου απαγορεύθηκε μιας και ο poster δεν είναι εδώ :) (που είναι , αλλα λέμε τώρα)

Δημοσ.

Δεν κάνω καμια προσωπική επίθεση.

παω στοιχημα οτι δεν εχει δουλεψει ουτε δευτερολεπτο ο συντακτης.

ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει δουλεψει δευτερολεπτο

εκτος αν δουλευει στου μπαμπα

εεε?

πως μιλας για το εργασιακο του παρελθον?

μηπως εισαι εσυ εισαι ο συντακτης βρε ατιμε?

Δημοσ.
Είχα σκοπό να το κάνω, αλλα μου απαγορεύθηκε μιας και ο poster δεν είναι εδώ :smile: (που είναι , αλλα λέμε τώρα)

Oh well... Αντοχές που έχουν κάποιοι άνθρωποι.

Δημοσ.

Είχα σκοπό να το κάνω' date=' αλλα μου απαγορεύθηκε μιας και ο poster δεν είναι εδώ :) (που είναι , αλλα λέμε τώρα)[/quote']

ενω το οτι δεν εχει δουλεψει ποτε ειναι και γαμω τις συνισταμενες και τα επιχειρηματα

που φυσικα και εβγαλες απο το μυαλο σου

βεβαια δεν ειπες οτι αυτα που λεει ειναι μπουρδες γιατι ειναι πρεζακι και σιγουρα αναρχικος

μη σου πω και μεταναστης(ξερεις "ξενος")

πως ξεχασες τετοια επιχειρηματα???

αααρρρργγγγκκκκ

Δημοσ.

δε ρωτησα αν το καλυπτει η νομιμοτητα' date='ρωτησα αν μπορει να τη πει καποιος παρανομη

[/quote']

Φσσσσ Ντοινγκ

προφανως και δε γνωριζεις πως μπορει κατι να μην ειναι παρανομο αλλα παραλληλα να μην αναφερεται ρητα οτι ειναι και νομιμο.

ΠΧ

το να απλωνεις τα ρουχα δεν ειναι παρανομο αλλα παραλληλα δεν αναφερεται καπου ρητα και σαν νομιμο

στα αγγλικα ισως?

Δημοσ.
ενω το οτι δεν εχει δουλεψει ποτε ειναι και γαμω τις συνισταμενες και τα επιχειρηματα

που φυσικα και εβγαλες απο το μυαλο σου

βεβαια δεν ειπες οτι αυτα που λεει ειναι μπουρδες γιατι ειναι πρεζακι και σιγουρα αναρχικος

μη σου πω και μεταναστης(ξερεις "ξενος")

πως ξεχασες τετοια επιχειρηματα???

αααρρρργγγγκκκκ

Μπές στον κόπο να ψάξεις στην insomnia οσα topics έχουν να κάνουμε με μετανάστες, ξένους κτλ και διάβασε τα posts μου (ω ναι! υποστηρίζω τους "ξένους". Στο χάλασα; Έλα μωρέ, όλο και κάποια άλλη ταμπέλα θα βρείς να μου κολλήσεις).

Θα μείνεις εκπληκτος όταν μάθεις οτι υπάρχουν άνθρωποι που δεν ανήκουν πουθενά και εφαρμόζουν την δική τους έμφυτη σκέψη (είτε σωστή είτε όχι).

Δεν θα το συνεχίσω γιατι βαρέθηκα.

Δημοσ.
Άσε που παρακολουθεί...

Μπα όχι, δεν το ετοίμασε για εδώ το post, αν ακολουθήσεις το link θα δεις ότι και στο άλλο forum το ξεκωλιάζουμε το θέμα.

Btw προσωπικά δεν το θεώρησα προσωπική επίθεση or sth.

Το παλικάρι χαίρει άκρου σεβασμού εκ μέρους μου πάντως, και αν και είμαι ψιλοστα@@δια μου για τα γεγονότα, συμφωνώ τίγκα με το post του.

Δημοσ.

το να απλωνεις τα ρουχα δεν ειναι παρανομο αλλα παραλληλα δεν αναφερεται καπου ρητα και σαν νομιμο

Όπως και να μην βάζεις μελιτζάνες στον μουσακά.

Επίσης κανενας νόμος δεν λεει οτι απαγορευται να σκοτώσω κάποιον με τηγάνι. Ούτε με δονητή.

Θα σου απαντήσει ο pd που ξέρει κάτι λιγα απο τα νομικά, γιατι εμένα δεν θα με πιστέψεις έτσι και αλλιως :)

Δημοσ.

Ο καθενας μπορει να κανει ο,τι θελει αρκει να μην αντιτιθεται στους νομους και στο Συνταγμα βεβαια...

Σιγα μην αναφερει ο νομος,τι ειναι νομιμο να κανει ο καθενας...(μελιτζανες κτλ)

Υπο αυτη την εννοια,οι καταληψεις αντιτιθενται στο Συνταγμα νομιζω...

(τωρα σε ποιο αρθρο θα σας γελασω!)

paredwse εισαι συναδελφος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...