Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή το καλαμπουράκι με τη νομιμότητα πρέπει να λήξει, πρέπει να πούμε ότι υπάρχει μια διαφοροποίηση:

Είναι άλλο πραμα η αστική νομιμότητα, δηλαδή η νομιμότητα της αστικής δημοκρατίας και άλλο το τι θεωρεί ο κόσμος νόμιμο. Η αστική νομιμότητα καθορίζεται από τους νόμους μιας αστικής δημοκρατίας, το Σύνταγμα της κλπ. Βέβαια σε ένα κατασταλτικό έκτρωμα όπως όλες οι σύγχρονες καπιταλιστικές κοινωνίες (διαφωνεί κάποιος?) το ίδιο το κράτος καταπατά τα ίδια τα κεκτημένα της αστικής δημοκρατίας:

* για πρώτη φορά ισχύει στην ιστορία της Ελλάδας το "ένοχος ποιεί ένοχο" το 2002

* για πρώτη φορά "είναι όλοι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου" πάλι το 2002

και άλλα πολλά ζητήματα όπου το κράτος καταπατά αυτά που το ίδιο έχει κατακτήσει. Το κράτος είναι μηχανισμός φτιαχμένος από τους κυρίαρχους αυτής της κοινωνίας, και άρα στην υπηρεσία τους. Με λίγα λογια νόμος στο σήμερα είναι η ατιμία του βιομήχανου. Νόμος είναι η ατιμία της αστικής τάξης

Εν πάσει περιπτώσει ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

1) Η λειτουργία των συνελεύσεων των συλλόγων καθορίζεται από το Καταστατικό τους,

2) το Καταστατικό έχει γίνει αποδεκτό από πλειοψηφία 6/7 (συνήθως) του συλλόγου (τεράστια πλειοψηφία λοιπόν)

3) έχει επικυρωθεί από Πρωτοδικίο

4) Πουθενά σε κανένα Καταστατικό δεν υπάρχει κάτι που να καταδικάζει τις καταλήψεις.

5) σε κανένα νόμο του κράτους επίσης η κατάληψη (εκτός αν μιλάμε δια ιδιωτική ιδιοκτησία) δεν είναι παράνομη

6) Δεν υπήρχε ούτε καν επί χούντας παρόμοια ρύθμιση

Η σημερινή κυβέρνηση λοιπόν, αυτό πάει να περάσει. Την ποινικοποίηση της παρακόλλησης της λειτουργίας του Παν/μιου. Ωραία λογάκια.

Παρ' όλα αυτά φίλε μου, εγώ την έχω γραμμένη την αστική νομιμότητά σου. Είμαι παράνομος και θα είμαι, γιατί αυτό το μπουρδέλο που ζω δε γίνεται να το διορθώσω με τους νόμους σου. Θα το γκρεμίσουμε όχι με νόμους και διατάξεις αλλά με τη βία.

Τι σημαίνει αυτό? Όσο κι αν χαλάει τα αυτάκια ορισμένων εδω μέσα, λαϊκή νομιμοποίηση σημαίνει ότι θεωρώ νόμο ότι είναι δίκαιο για το λαό. Σε αντίθεση με το ΣΗΜΕΡΑ που ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" εγώ θεωρώ πως ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

* Θεωρώ πως η απεργοσπασία είναι παράνομη. Οι απεργοί καλά κάνουν και απαγορεύουν στους απεργοσπάστες να δουλέψουν.

* Θεωρώ παράνομη την Αστυνομία. Κι όταν υπάρχει διάθεση για σύγκρουση από όλον τον κόσμο (πχ ΑΣΕΠ Πάτρα) είναι νόμιμο να τους καίμε...

* Θεωρώ παράνομη την ιδιοκτησία μέσων παραγωγής. Καλά κάνουν και οι καταληψίες σε 360 εργοστάσια της Αργεντινής και τα έκλεψαν από τους 360 κλέφτες που τα είχαν.

* Θεωρώ παράνομες τις παρακρατικές/κρατικές φασιστικές οργανώσεις τύπου Χρυση Αυγή. Όταν τους σφάξει ο λαός, θα είναι απόλυτα δίκαιο.

Όπως καταλαβαίνετε, σε μια ΑΔΙΚΗ κοινωνία, δεν υπάρχει ένα και μοναδικό ΔΙΚΑΙΟ, δίκαιο για όλους. Δίκιο είναι το συμφέρον του ισχυρού.

Αυτό που λέτε για τις παράνομες ψηφισμένες καταλήψεις, είναι τηρουμένων των αναλογιών, αυτό που λέει η Αμερική για παράνομες ψηφισμένες Κυβερνίσεις.

Και να λεγα ότι δεν το χα προβλέψει...

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1178941&postcount=249

Κοιτά εσύ το γελάς, όμως εγώ τον κόβω στεγνά ότι όλο και κάποιος θα σκάσει μύτη με κανα παρεμφερές του "Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη"

g1annis οι ινστρούκτορες με λεξούλες όπως αστική νομιμότητα και τέτοια χαριτωμένα περνάνε σε καμία συνέλευση της ΚΝΕ οδηγητή αλλά σίγουρα όχι όταν συζητάνε νοήμονες ανθρώποι, οπότε άστο και μην το κουράζεις...

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εν πάσει περιπτώσει ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

...

4) Πουθενά σε κανένα Καταστατικό δεν υπάρχει κάτι που να καταδικάζει τις καταλήψεις.

5) σε κανένα νόμο του κράτους επίσης η κατάληψη (εκτός αν μιλάμε δια ιδιωτική ιδιοκτησία) δεν είναι παράνομη

Και ξαναλέω (για τελευταία φορά): Πάνω απ' όλους τους νόμους σε αυτή χώρα είναι το Σύνταγμα' date=' το οποίο προβλέπει δικαίωμα στην εκπαίδευση και προστασία της εργασίας. Αυτή τη στιγμή οι καταλήψεις:

[list']

[*]Εμποδίζουν αυτούς που εργάζονται στα Πανεπιστήμια να εργαστούν

[*]Εμποδίζουν αυτούς που θέλουν να μορφωθούν στα Πανεπιστήμια από το να το πράξουν.

[*]Εμποδίζουν οποιονδήποτε να εισέλθει στους χώρους των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, οι οποίοι είναι δημόσια περιουσία και ανοιχτοί σε όλους.

Ναι, μπορεί νόμος να είναι το «δίκαιο του εργάτη», πέρα όμως από το δίκαιο του εργάτη πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να καταπατούμε τα δικαιώματα των άλλων για να υπερασπιστούμε τα δικά μας.

Αν κανένας άλλος δε βλέπει το λογικό και το μετριοπαθές αυτής της τοποθέτησης, υπόσχομαι να το βουλώσω και να μην ξανααπασχολήσω την ανθρωπότητα με τις απόψεις μου.

Υ.Γ.: Η απεργοσπασία παράνομη; Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη; Ωραία επίφαση δημοκρατίας και δικαιοσύνης...

Δημοσ.

Επειδή σπουδασα στην Αγγλία...κάτι που λατρεψα είναι το εκπαιδευτικό τους σύστημα....σου παραθέτω μερικά στοιχεία......

1) Οποιος δήποτε μπορεί να μπει στα πανεπιστήμια αρκεί να περνάει κάποια στάνταρντς...(ανάλογα το πανεπιστήμιο)....Το θέμα είναι πως θα βγεί.Αναφορικά σου λεω οτι τον πρώτο χρόνο στο Computer Science ήμασταν 324 άτομα και μείναμε 25........

2) Το πανεπιστήμιο είναι κρατικό στην ουσία...απλά επιχορηγείται από

πολλές εταιρίες που ρίχνουνε πολλά φράγκα....σκοπός τους είναι να εκμαιέυσουνε ταλέντα.....και να ρίξουνε φράγκα στο reasearch...

Λόγω αυτού.....το πανεπιστήμιο έχει δίδακτρα...τι παίζει όμως.....αν είσαι απο

ευρωπαική ένωση πληρώνεις μειωμένα...ανάλογα το εισόδημα...εμένα λογω το ότι οι γονείς μου έχουνε χαμηλό εισόδημα ΔΕΝ πληρωνω ΤΙΠΟΤΕ!!!!

τα πληρώνει όλα η ΕU.

Οι άγγλοι λοιπόν' date='το πανεπιστήμιο τους δίνει δάνειο,το οποίο αρχίζουνε να το πληρώνουνε αφου πιάσουνε δουλειά και έχουνε κάποιο πολύ καλό εισόδημα...

ΚΑΙ ατοκο παρακαλώ!!!!!!!

3) Τα πανεπιστήμια είναι στολίδια.....οι εγκαταστάσεις φοβερές......τα resources επίσης

Παντού υπάρχουνε securitades.........ΔΕΝ είναι τα μπουρδέλα σαν τα δικά μας.

4) Ξεκινάς μια χρονιά.....δίνεις στο τέλος ένα μαθημα....κοβεσαι....το ξαναδίνεις τον Αυγουστο....ξανακόβεσαι.......επαναλαμβάνεις το μάθημα την επόμενη χρονια....και αν δεν το περάσεις σε διώχνουνε....

5) το deadline ΕΙΝΑΙ deadline.....η αντιγραφή παντώς είδους...είται σε εργασία

είτε σε εξετάσεις = αποβολή απο το πανεπιστημιο ΧΩΡΙΣ δευτερη κουβέντα!!!!!

Και ρωτάω.....επειδή κάτι παρόμοιο πανε να κάνουνε και στην Ελλάδα.....

γιατί αυτό σου φένεται λάθος?σαρέσει αυτή η κατάσταση στα ελληνικα πανεπιστήμια?Αυτή η "δωρεάν" παιδεία μας έχει φάει....παιδευόμαστε για να μπούμε ( πάλι λάθος για μένα) και μετά αραααααααζουμε.......

Και την βγάζουμε 5-6 χρόνια με ταβλακι,αντιγραφή και μαλακία.

Προσωπική μου γνώμη,εάν γίνει σωστά.....(εδώ είναι το δύσκολο)

να γίνει.

Ξέρω την απάντησή σου....ΝΑΙ πρέπει πρώτα να αλλάξουνε άλλα......

αλλά απο καπου πρέπει να γίνει η αρχή....

Ευχαριστώ ( και No hard feelings :-D )[/quote']

Λοιπόν,έχω κι εγώ φίλο που σπούδασε στην Αγγλία και μπορώ να πω ότι ό,τι αναφέρει ο zazik παραπάνω είναι 100% αλήθεια...

Επίσης υποστηρίζω ότι αυτό είναι πολύ καλό και πολύ δίκαιο σύστημα.Αλλά βέβαια...ποιος Έλληνας φοιτητής θα το άντεχε??Μα είναι δυνατόν να σε διώχνουν επειδή δεν μπόρεσες να περάσεις 4 φορές ένα μάθημα???Ή επειδή μπήκες στο πανεπιστήμιο στα 20,άλλα έφτασες 40 και ακόμα σπουδάζεις???Απαπαπα,αίσχος...:mrgreen: :mrgreen:

Τώρα θα μου πείτε,αν δουλεύω τι να κάνω ο άνθρωπος,πότε να προλάβω να διαβάζω για να περνάω τα μαθήματα μου??Δηλαδή η μάνα μου που τελείωσε τι πανεπιστήμιο χωρίς να χάσει ούτε ένα μάθημα ενώ συγχρόνως δούλευε φουλ οχτάωρο τι είναι?εξωγήινος???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Επίσης άκουσα πρόσφατα στην τηλεόραση αντιπροσώπους των "μαχητών" φοιτητών να λένε ότι σέβονται τους χώρους των πανεπιστημίων.....

Ναι...Γι'άυτο από τότε που ξεκίνησαν οι καταλήψεις εδώ στην Πάτρα έχουν αποκτήσει ζωγραφιές και επιγραφές ένα σωρό τοίχοι κτιρίων??Κορυφαία επιγραφή η "τα πτυχία copies κτώνται".Πωπω επίπεδο....:mrgreen: :mrgreen: Γι'αυτό έχουν ξηλώσει από τους διαδρόμους τα καθίσματα και τα έχουν βγάλει έξω για να ξαπλάρουν και να βλέπουν μουντιάλ???Όσον αφορά τα πεταμένα ποτά,τα τσιγάρα κλπ καλύτερα ας μην το συζητήσουμε......

Αλλά ξέχασα...έχουν άσυλο τα παιδιά μην τα παρεξηγούμε...Ήθελα να'ξερα γιατί δε βάζουν και μια φωτιά στο πανεπιστήμιο αφού έχουν άσυλο?Δεν πρόκειται να τους πειράξει κανένας....:mrgreen:

Αλήθεια,όλους εκείνους τους "χαζούς" φοιτητές που προσπαθούν να βγάλουν το πανεπιστήμιο στο επιτρεπόμενο όριο,τους ρώτησε κανείς πώς νοιώθουν που χάνουν την εξεταστική τους??Αλλά τι να πάνε να πουν,το πολύ πολύ να φάνε και ξύλο επειδή θέλουν να τελειώσουν τις σπουδές τους....:mrgreen:

Είμαστε πολύ καλομαθημένοι στην Ελλάδα(και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) και όποιον προσπαθεί να το αλλάξει αυτό,πέφτουν όλοι να τον κατασπαράξουν...

Αλλά βέβαια στην Ελλάδα ισχύει ο γνωστός κανόνας:"το δικό μου δικό μου και το δικό σου δικό μου".Δηλαδή υποχρέωση καμμία,μόνο δικαιώματα...

Και μετά αναρωτιώνται μερικοί γιατί το κοινωνικό επίπεδο της Ελλάδος είναι τόσο χαμηλό σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης....:evil: :evil:

Δημοσ.
Και ξαναλέω (για τελευταία φορά): Πάνω απ' όλους τους νόμους σε αυτή χώρα είναι το Σύνταγμα' date=' το οποίο προβλέπει δικαίωμα στην εκπαίδευση και προστασία της εργασίας. Αυτή τη στιγμή οι καταλήψεις:

[list']

[*]Εμποδίζουν αυτούς που εργάζονται στα Πανεπιστήμια να εργαστούν

[*]Εμποδίζουν αυτούς που θέλουν να μορφωθούν στα Πανεπιστήμια από το να το πράξουν.

[*]Εμποδίζουν οποιονδήποτε να εισέλθει στους χώρους των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, οι οποίοι είναι δημόσια περιουσία και ανοιχτοί σε όλους.

Ναι, μπορεί νόμος να είναι το «δίκαιο του εργάτη», πέρα όμως από το δίκαιο του εργάτη πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να καταπατούμε τα δικαιώματα των άλλων για να υπερασπιστούμε τα δικά μας.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

Ειλικρινά δεν έχω ξανακούσει πιο σωστή και αντικειμενική άποψη.Εύγε!!:-D

Δημοσ.

Παρ' όλα αυτά φίλε μου' date=' εγώ την έχω γραμμένη την αστική νομιμότητά σου. Είμαι παράνομος και θα είμαι, γιατί αυτό το μπουρδέλο που ζω δε γίνεται να το διορθώσω με τους νόμους σου. Θα το γκρεμίσουμε όχι με νόμους και διατάξεις αλλά με τη βία.

Τι σημαίνει αυτό? Όσο κι αν χαλάει τα αυτάκια ορισμένων εδω μέσα, λαϊκή νομιμοποίηση σημαίνει ότι [b']θεωρώ νόμο ότι είναι δίκαιο για το λαό[/b]. Σε αντίθεση με το ΣΗΜΕΡΑ που ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΙΑΣ ΧΟΥΦΤΑΣ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ" εγώ θεωρώ πως ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Ποιός είσαι εσύ που θα αποφασίσεις πιο είναι το συμφέρον των εκατομμυρίων και μάλιστα θα το επιβάλεις και με τη βία; Εμένα που είμαι ένας από τα εκατομμύρια με ρώτησες; Το διπλανό μου; Τον απέναντι; Με το να αφορίζεις σε τέτοιο βαθμό προσεγγίζεις σε επικίνδυνο βαθμό αυτούς που τώρα δρουν «στο όνομα των εκατομμυρίων». Μερικά από τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ανθρωπότητα έχουν γίνει στο όνομα του «συμφέροντος των εκατομμυρίων». Επιπλέον, όσο δικαίωμα έχεις εσύ να διεκδικείς τη δική σου εκδοχή του συμφέροντος των εκατομμυρίων, άλλο τόσο έχω και εγώ να θεωρώ ότι η δική μου εκδοχή του συμφέροντος των εκατομμυρίων είναι η σωστή. Και αυτή προβλέπει ότι κάποια στιγμή πρέπει οι φοιτητές οικειοθελώς να στρώσουμε κώλο και να κάνουμε δουλειά για τις σπουδές μας. Γιατί οι σπουδές αντιμετωπίζονται πλέον όχι ως μια παραγωγική και παιδαγωγική διαδικασία, αλλά ως ένα «εμπόδιο» ανάμεσα σε εμάς και στο πτυχίο που «δικαιωματικά» μας ανήκει (επειδή μπήκαμε...).

* Θεωρώ πως η απεργοσπασία είναι παράνομη. Οι απεργοί καλά κάνουν και απαγορεύουν στους απεργοσπάστες να δουλέψουν.

Οκ, πάλι στρέφεσαι εναντίον αυτού που (θα έπρεπε κανονικά να βλέπεις ότι) είναι συμπάσχων μαζί σου και όχι αντίπαλός σου.

* Θεωρώ παράνομη την Αστυνομία. Κι όταν υπάρχει διάθεση για σύγκρουση από όλον τον κόσμο (πχ ΑΣΕΠ Πάτρα) είναι νόμιμο να τους καίμε...

* Θεωρώ παράνομη την ιδιοκτησία μέσων παραγωγής. Καλά κάνουν και οι καταληψίες σε 360 εργοστάσια της Αργεντινής και τα έκλεψαν από τους 360 κλέφτες που τα είχαν.

Όχι, εγώ τα ίδια πράγματα τα χαρακτηρίζω ανήθικα και όχι παράνομα. Ο όρος παράνομος έχει εντελώς συγκεκριμένο νόημα: ο αντικείμενος σε γραπτούς νόμους. Ο όρος «ανήθικος» όμως, έχει ακριβώς αυτή τη χροιά που θες να αποδώσεις. Επιπλέον όχι, δεν έχεις δικαίωμα να καις κανέναν. Δεν έχεις δικαίωμα να θίξεις τη σωματική ακεραιότητα κανενός. Γιατί; Γιατί έτσι γυρνάμε πίσω στους νόμους της ζούγκλας. Και εκεί δε σε συμφέρει ενδεχομένως, γιατί εγώ μπορεί να έχω μεγαλύτερο τσεκούρι :twisted: (ή αντίστοιχα τα ΜΑΤ μπορεί να έχουν το δικαίωμα να σου ρίξουν στο ψαχνό).

Εν ολίγοις, εφόσον διακηρύσσεις ότι εσύ δε σέβεσαι τους νόμους και το Σύνταγμα, δεν μπορείς να έχεις καμία απαίτηση από τους άλλους να τους σεβαστούν όταν θα σε αντιμετωπίσουν. Απλά και ξάστερα.

* Θεωρώ παράνομες τις παρακρατικές/κρατικές φασιστικές οργανώσεις τύπου Χρυση Αυγή. Όταν τους σφάξει ο λαός, θα είναι απόλυτα δίκαιο.

Μάλιστα. Και γιατί όχι κάθε είδους οργάνωση;

Αυτό που λέτε για τις παράνομες ψηφισμένες καταλήψεις, είναι τηρουμένων των αναλογιών, αυτό που λέει η Αμερική για παράνομες ψηφισμένες Κυβερνίσεις.

Άκυρο, τελείως άκυρο.

Δημοσ.

Η συνελευση δεν ειναι κλειστο περιβαλλον για να εχει δικους της νομους τους οποίους καποιος αποδεχεται (και αλλους τους απορριπτει).

Ή δεχεσαι τους νομους ως εχουν και τους εφαρμοζεις ή τους "αναιρεις" και δεν τους επικαλεισαι.

Δημοσ.

Και για να καταλαβουμε.

Εφοσον σχεδον ολοι, οπως παρουσιαζεται, ειναι εναντιον αυτης της καταστασης, γιατι χρειαζεται να κλεισετε τους χωρους? Ας κανατε αποχη.

Δημοσ.
κάποια στιγμή πρέπει οι φοιτητές οικειοθελώς να στρώσουμε κώλο και να κάνουμε δουλειά για τις σπουδές μας. Γιατί οι σπουδές αντιμετωπίζονται πλέον όχι ως μια παραγωγική και παιδαγωγική διαδικασία' date=' αλλά ως ένα «εμπόδιο» ανάμεσα σε εμάς και στο πτυχίο που «δικαιωματικά» μας ανήκει (επειδή μπήκαμε...)

[/quote']

Ακριβώς!!Και γι'αυτό δεν έχει κανένας δικαίωμα να αποκλείει κάποιον από το χώρο εργασίας του και από το δικαίωμα να παλέψει για το πτυχίο του!!Είναι καθαρά αντισυνταγματικό!!!:evil: :evil:

Παραπονιούνται οι διαδηλωτές στις πορείες ότι τα ματ δέρνουν φοιτητές...Δηλαδή όταν ο τάδε φοιτητής που έφαγε ξύλο ,νωρίτερα είχε σπάσει 10 βιτρίνες και είχε ρίξει 5-6 μολότωφ ή είχε προσπαθήσει να σπάσει το κεφάλι του τάδε αστυνομικού τι έπρεπε να του κάνουν?να του δώσουν βραβείο?Άντε γιατί έχει καταντήσει η Ελλάδα...μην πω τώρα....

Δημοσ.

Παραπονιούνται οι διαδηλωτές στις πορείες ότι τα ματ δέρνουν φοιτητές...Δηλαδή όταν ο τάδε φοιτητής που έφαγε ξύλο ' date='νωρίτερα είχε σπάσει 10 βιτρίνες και είχε ρίξει 5-6 μολότωφ ή είχε προσπαθήσει να σπάσει το κεφάλι του τάδε αστυνομικού τι έπρεπε να του κάνουν?να του δώσουν βραβείο?Άντε γιατί έχει καταντήσει η Ελλάδα...μην πω τώρα....[/quote']

Κοίτα, η ιστορία με τα ΜΑΤ είναι αμαρτωλή. Δυστυχώς αντί να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, στην πραγματικότητα είναι δυνάμεις καταστολής. Συνήθως χτυπάνε άσχετους και οι «βαλτοί» που τα σπάνε απλά φεύγουν περπατώντας σαν κύριοι...

Δημοσ.
Και για να καταλαβουμε.

Εφοσον σχεδον ολοι' date=' οπως παρουσιαζεται, ειναι εναντιον αυτης της καταστασης, γιατι χρειαζεται να κλεισετε τους χωρους? Ας κανατε αποχη.[/quote']

Ακριβώς!!!Αλλά ξέρεις τι γίνεται?κλείνουν τα πανεπιστήμια επειδή βαριούνται να σπουδάσουν και σου λένε ας πάρουμε και τους υπόλοιπους μαζί μας στο γκρεμο...Άν βαριούνται να πάνε να μάθουν μια τέχνη και ας αφήσουν τους υπόλοιπους στην ησυχία τους!!Μάλιστα πιστεύω ότι θα έπρεπε να επεμβαίνει εισαγγελέας στις καταλήψεις και να κόβει τις αλυσίδες,όπως γινόταν παλιότερα στα γυμνάσια και στα λύκεια.Και πείτε με φασίστα ή ό,τι άλλο θέλετε!!!Όποιος παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματα του άλλου ένα εκ των οποιών είναι η αβίαστη προσπάθεια για μόρφωση είναι παράνομος και οποιαδήποτε παρέμβαση του κράτους είναι 100% νόμιμη.Και για την ιστορία δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα,παρά μόνο τη δημοκρατικά δικαιώματα,γι'αυτό και μιλάω έτσι...

Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε....:evil:

Δημοσ.
Κοίτα, η ιστορία με τα ΜΑΤ είναι αμαρτωλή. Δυστυχώς αντί να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν, στην πραγματικότητα είναι δυνάμεις καταστολής. Συνήθως χτυπάνε άσχετους και οι «βαλτοί» που τα σπάνε απλά φεύγουν περπατώντας σαν κύριοι...

Όντως γίνεται κι αυτό,αλλά ξέρεις γιατί??Γιατί δεν τους έχει δοθεί το δικαίωμα να χτυπάνε τους ταραξίες!!Οπότε τα βάζουν με τους αθώους.Μεγάλο λάθος βέβαια κι αυτό αλλά είναι αποτέλεσμα της ελαστικότητας των νόμων...

Δημοσ.

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ

ΆΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΞΥΛΟ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!ΕΕΕΕ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...