Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά η πρυτανεία στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί κανονικά? Η Έχει Κατάληψη?

δοκιμασε να επικοινωνησεις με το site εδωπολυτεχνειο πολυ πιθανον αυτοι θα ξερουν.

Δημοσ.

Με τους superκαθηγητές που θα πετάξουν έξω τόσους φοιτητές για να πάνε μετά στα ιδιωτικά τι κάνει το υπουργείο τους αξιολογει χα χα χα χα χα...

Δημοσ.
Κάτι νέο που άκουσα σήμερα:

- Δουλέυεις δε δουλεύεις ' date=' στα ν + 2 φεύγεις!!!

Ξέρετε κανένα άλλο ... ?[/quote']

Ξέρουμε τελικά τι ισχύει;;; η ακούμε από δω κι από κει;

προς το παρόν για δες

Δημοσ.
γενικη συνελευση πραγματοποιηθηκε σημερα στο ΠΑ.ΠΕΙ. με 1000+ατομα!!!!!!!!

ισως απο τις μεγαλυτερες ever στο ΠΑ.ΠΕΙ.!

και φυσικα θα συνεχιστει η καταληψη εως 13/6

Όχι ρε γαμώτο!! Γιατί δεν μου το είχες πει να πετάξω στα γρήγορα να ερθω και εγώ!! Και εγώ στο ΠΑΠΕΙ είμαι γραμμένος... Όχι ρε συ..

Δημοσ.

οτι και απο τα δυο και να αφησουν τωρα να ακουγεται,το οτι θα ψηφιστει καλοκαιρακι βρωμαει απο χιλιομετρα....

λενε οτι γινονται καταληψεις χωρις να υπαρχει επισημη διατυπωση του πλαισιου καλα καλα.

αφου λοιπον ειναι τοσο καθαρα τα πραγματα γιατι δεν μας δειχνουν το επισημο νομοσχεδιο-πλαισιο τωρα!,να ξερουμε τι θα ψηφιστει το κατακαλοκαιρο??

μηπως μας ετοιμαζουν και αλλες εκπληξεις?

Δημοσ.

Λοιπόν, επειδή έχω καιρό να μπω και δεν πρόλαβα να απαντήσω στις...προηγούμενες 10 σελίδες, θα ήθελα απλώς να συμφωνήσω σε μεγάλο ποσοστό με τα λεγόμενα των g1annis και dkangel000039.

Επίσης, για να ξέρουμε όλοι για ποιο πράγμα μιλάμε ιδού το τελικό πόρισμα του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας το οποίο θα υιοθετήσει το Υπουργείο Παιδείας (και σύμφωνα με τη Μαριέττα θα ισχύει αναδρομικά και για τους τωρινούς φοιτητές).

Παρακάτω παραθέτω τα σημαντικότερα -κατά τη γνώμη μου- σημεία του νομοσχεδίου και πως μας επηρεάζει:

1)Κατάργηση δωρεάν συγγράμματος-θεσμοθέτηση βιβλιοκάρτας (τρέξιμο σε βιβλιοθήκες και ίντερνετ για την απόκτηση της πληρωμένης από την τσέπη σου εξεταζόμενης ύλης και επίσης παύει ο απόφοιτος να διαθέτει την προσωπική του βιβλιοθήκη, άρα και ένα αρχείο που θα μπορεί να ανατρέχει για τυχόν πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί.)

2)1,5ν ανώτατο όριο χρονικής διάρκειας των σπουδών (όπου ν ο ελάχιστος χρόνος σπουδών)

3)4 μόνο ευκαιρίες να εξεταστείς σε ένα μάθημα.

4)Συντριπτική μείωση της συμμετοχής των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης.

5)Υπονόμευση των κεκτημένων του φοιτητικού κινήματος για το άσυλο και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

6)Ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων (ένας μοχλός πίεσης – πρότυπο για τα δημόσια πανεπιστήμια ώστε η δωρεάν παιδεία με το παράδειγμα του «σαφώς καλύτερου ιδιωτικού πανεπιστημίου» εν καιρώ να οδηγηθεί σε ιδιωτικοποιήσεις και εισαγωγές επιχειρήσεων στις σχολές. Η επιβολή των διδάκτρων στα πανεπιστήμια θα είναι αναπόφευκτη.)

7)Διάσπαση σχολών και πτυχίων σε bachelor και master (3 και 2 έτη περίπου αντίστοιχα). (εξεταστικός φραγμός – φίλτρο για την όσο γίνεται μικρότερη ροή από το bachelor στο master. Ακόμη, χορήγηση πτυχίων στα bachelor με ισχύ περίπου ανάλογη των ΤΕΙ.)

8)Διαχωρισμός σε καλές και κακές σχολές (το πτυχίο σου ʽχαρακτηρίζεταιʼ ανάλογα με την ʽκαλώςʼ ή ʽκακώςʼ αξιολογημένη σχολή σου)

9)ʽΣεμιναριακάʼ προγράμματα τα οποία θα πρέπει να παρακολουθείς σαν εργαζόμενος για επανακατάρτιση στο αντικείμενο σου. (δημιουργία ενός φαύλος κύκλος δουλειάς – απόλυσης – επανακατάρτισης σε Ινστιτούτα Δια Βίου Μάθησης – αναζήτησης εργασίας)

10)Αντικατάσταση του ΔΙΚΑΤΣΑ από τον ΔΟΑΤΑΠ. (εξισορρόπηση των 3ετών bachelor της αλλοδαπής με τα 5ετή της Ελλάδας.)

Συγνώμη προκαταβολικά αν αργήσω να απαντήσω γιατί δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπω...

Δημοσ.
Oxi re gamoto!! Giati den mou to eixes pei na petakso sta grigora na ertho kai ego!! Ki ego sto PAPEI eimai gramenos... Oxi re sy..

loool

αφου και να ερχοσουν-ψηφιζες δε θα αλλαζε το αποτελεσμα παλι καταληψη θα ψηφιζονταν.:mrgreen:

παντως αν γνωριζεις κοσμο ρωτα για το αν ειχε οσο κοσμο λεω.:-D

και εντελως φιλικα γραφε ελληνικα στο συγκεκριμενο subforum

Δημοσ.
2)1,5ν ανώτατο όριο χρονικής διάρκειας των σπουδών (όπου ν ο ελάχιστος χρόνος σπουδών)

:oops: :confused: :???:

Πιστεύω οτι την τέταρτη φορά θα τους περνάνε χαριστικά, έτσι κι' αλλιώς.

Δημοσ.

...

Που ακριβως το λεει αυτο?εγω απο αυτα που λεει καταλαβα οτι ο φοιτητης μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες να περασει ενα μαθημα θα εχει το δικαιωμα αν θελει στην επομενη εξεταστικη να εξεταστει απο μια επιτροπη απο την οποια θα μπορει να απαιτησει την εξαιρεση του εξεταστη που τον ειχε κοψει τις προηγουμενες 3 φορες απο αυτο το μαθημα.Να τι λεει ακριβως:

Μετά από τρεις αποτυχημένες εξετάσεις σε ένα μάθημα' date=' ο φοιτητής, αν το ζητήσει εγγράφως ένα μήνα τουλάχιστον πριν από την επόμενη εξεταστική περίοδο, εξετάζεται κατά την περίοδο αυτή από τριμελή επιτροπή. Με την ίδια αίτηση ο φοιτητής δικαιούται να ζητήσει την εξαίρεση του εξεταστή από την τριμελή αυτή επιτροπή. Το τελευταίο αυτό αίτημα εξετάζεται από το Δ.Σ. ή τη Γ.Σ. του Τμήματος, που λαμβάνει υπόψη τυχόν πρόσθετες προϋποθέσεις που προβλέπονται στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του Τμήματος [/b']

Δημοσ.

Αυτό πως το συμπέρανες?

(και σύμφωνα με τη Μαριέττα θα ισχύει αναδρομικά και για τους τωρινούς φοιτητές).

Απο τις δηλώσεις στα κανάλια?

Δημοσ.

οι καθηγητες κλασσικα στην θεση τους παλι τους φοιτητες θα πη*δ**ουν

α ρε ελλαδα με την πολυνομια σου

παντα φυτευεις αναποδα το δενδρο

Δημοσ.
Αυτό πως το συμπέρανες?

(και σύμφωνα με τη Μαριέττα θα ισχύει αναδρομικά και για τους τωρινούς φοιτητές).

Απο τις δηλώσεις στα κανάλια?

Ναι' date=' το είχε πει πριν από 2-3 εβδομάδες στην ΕΤ3.

Που ακριβως το λεει αυτο?εγω απο αυτα που λεει καταλαβα οτι ο φοιτητης μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες να περασει ενα μαθημα θα εχει το δικαιωμα αν θελει στην επομενη εξεταστικη να εξεταστει απο μια επιτροπη απο την οποια θα μπορει να απαιτησει την εξαιρεση του εξεταστη που τον ειχε κοψει τις προηγουμενες 3 φορες απο αυτο το μαθημα.

Και αν κοπεί και από την επιτροπή τι; Θα του δίνουν τιμητική πλακέτα; Ή μήπως θα του δίνουν τα παπούτσια στο χέρι; Για να μην μιλήσω για την αντικειμενικότητα της εκάστοτε επιτροπής (η οποία θα αποτελείται από συναδέλφους του εν λόγω καθηγητή στην ίδια σχολή)...

Btw, 242 οι καταλήψεις πανελλαδικά! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...