Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπραβο στο χημικο λοιπον..μηπως ξερεις τπτ για τη γραμματεια του μαθηματικου πατρας?καλη δυναμη παιδια

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο χημικό Πάτρας, ζήτησα από τους φοιτητές που θέλουν να πάρουν χαρτιά από τη γραμματεία να μαζευτούν μετά τη συνέλευση και συμφωνήσαμε από κοινού ώρες λειτουργίας.

Αν και δε συμφωνώ με τις καταλήψεις, εδώ οφείλω να πω μπράβο!

Δημοσ.

Έχω πει ρε βλάκα.

α) Κρίνω τα περισσότερα απο τα μέτρα που υποτίθεται ότι θα συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο ως σωστά και για τα υπόλοιπα θα ήθελα να δω πως διαχειρίζονται συγκεκριμένες καταστάσεις (όπως πχ το θέμα της εξαίρεσης ατόμων απο το ταβάνι των 6 ετών)

β) Το έχουμε γαμήσει το θέμα με τις καταλήψεις. Αντί να είναι το τελευταίο μέτρο είναι πάντα το πρώτο.

άσε που μου φέρνουν στο νου άλλες εποχές και με πιάνει νοσταλγία (ξέρεις τώρα εσύ)

Ανώριμε.

Δημοσ.

off topic open

να ρωτησω κατι και εγω αληθεια χτες τι εφταιγαν τα καταστηματα/τραπεζες/αυτοκινητα και οι εργαζομενοι και τα εσπαγαν οι "γνωστοι+αγνωστοι" με την ανεχεια των φοιτητων (διαδηλωτων) και αστυνομιας και υποψιν ημουν παρων και τα ειδα οπως επισης στην σταση στην πλατεια κανιγγος ηταν και 2 ατομα απο τους "γνωστους+αγνωστους" και περιμεναν το λεωφορειο οι ιδιοι που σπασανε τις βιτρινες των δισκοπολειων στην πανεπιστημιου οπως και ειδα και φοιτητες μαζι με τους "γνωστους+αγνωστους" να ορμανε σε μαγαζια που ειχαν εργαζομενους η σε περαστικους.

offtopic closed

Υ.Σ αν γινονται κατι τετοια πραγματα ως εργαζομενος που ειμαι να αλλαξουν τα πραγματα στην παιδεια και να γινουν πιο αυστηρα τα πραγματα γιατι τελικα σε αυτη την χωρα που ζουμε τα εχουμε κανει ολα μ....... και κοιταμε να την βγαλουμε πιο ελαφρα.

ετσι περιμενετε μετα να βρειτε και δουλεια.?δεν νομιζω.

οπως επισης κατι στατιστικο απο τον ΟΑΕΔ η ανεργια επεσε γιατι οι ανεργοι παρακολουθουν επιδοτουμενα προγραμματα και δουλευουν σε επιχειρησεις μετα ως πρακτικη για αυτο εχουμε λιγοτερη ανεργια αλλα ποσοι απο αυτους μαθαινουν κατι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

αυτα και συγνωμη για την παρεμβαση ηδη αρκετοι εχετε πει πολλα σωστα πραγματα αλλα δυστυχως δεν προκειτε να εφαρμοστουν και το γιατι το ξερετε και οι ιδιοι.

Δημοσ.

πωπω ελεος με τους γνωστους αγνωστους ελεος πια!

οποιο μ@λακοπιτσιρικι πιανει και πεταει μια πετρα εχει γινει γνωστος αγνωστος.

και οι οπαδοι του παοκ στη θεσσαλονικη τωρα τα σπανε τι να λεει αυτο?

γνωστοι αγνωστοι ειναι?τους ξερεται και αυτους?προλαβαν και πηγαν τα 10 'κωλοπαιδα' απο αθηνα-θεσσαλονικη?

το οτι καποιοι επιλεγουν μια συγκρουσιακη δραση ειναι αλλο θεμα και ευχαριστω αλλα δεν θα τσιμπησουμε να ασχοληθουμε με αυτο τωρα εδω,εχει τεθει σε τοσα αλλα τοπικ.

εδω υπαρχει ενα πραγματικο ζητημα στην παιδεια παρακαλω προσθεστε σχολια μονο επι αυτου.

Δημοσ.

δεν ξέρω για αλλού, αλλά εδώ δε συνηθίζουμε να γινόμαστε μάνατζερ για τόπικ. Πριν κάτι σελίδες συνέχεια αναφερόσουν σε μεγάλες πορείες (πράγμα το οποίο είναι ευχάριστο διότι πρέπει ειδικά η νεολαία να αγωνίζεται αν κάτι δεν το γουστάρει). Απο την άλλη τώρα μη μας τη βγαίνεις "στο θέμα, στο θέμα" επειδή φοβάσαι να πατήσεις τη πεπονόφλουδα.

Δημοσ.
Στην αγγλία άμα κοπείς σου δίνουν ενα certificate (που είναι αυτό που είπες υποπτυχίο. Όποτε δεν βλέπω τον λόγω να μην ισχύσει και στην ελλάδα αυτό.)

Ωραία..

Και μετά το υποπτυχίο σου θα έχεις ΥΠΟ-(ΗΜΙ)-απασχόληση? Δηλαδή εγώ, λίγο ακόμα και θα γινόμουν επιστήμονας-πολιτικός μηχανικός-ψυχολόγος κτλ ?

Συγκρίνεις Αγγλία με Ελλάδα? Μια χαρά.. Μην κοιτάς τα πλασματικά της νούμερα της ανεργίας, που βγαίνουν από ημιαπασχόληση, (γιατί καλό να δουλεύει ο φοιτητής έτσι,αν και θα έπρεπε να του τα προσφέρουν δωρεάν, αλλά κι ο οικογενειάρχης?) που λένε να έχουν ελεύθερο ωράριο με 10 και βάλε ώρες εργασίας ημερησίως?

Εγώ ρε μάστορα, επειδή δεν προβλέπω να είμαι ένας από αυτούς που θα παίρνουν πολλά, όχι επειδή είμαι τεμπέλης, αλλά επειδή δεν φτάνουν οι θέσεις για όλους μας, ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΥΤΑ!

Δημοσ.

γενικη συνελευση πραγματοποιηθηκε σημερα στο ΠΑ.ΠΕΙ. με 1000+ατομα!!!!!!!!

ισως απο τις μεγαλυτερες ever στο ΠΑ.ΠΕΙ.!

και φυσικα θα συνεχιστει η καταληψη εως 13/6

αυτη ειναι η μονη απαντηση για οσους μιλανε για συνελευσεις των 10 ρεμαλιων-μπαχαλακιδων.

Δημοσ.
δεν ξέρω για αλλού, αλλά εδώ δε συνηθίζουμε να γινόμαστε μάνατζερ για τόπικ. Πριν κάτι σελίδες συνέχεια αναφερόσουν σε μεγάλες πορείες (πράγμα το οποίο είναι ευχάριστο διότι πρέπει ειδικά η νεολαία να αγωνίζεται αν κάτι δεν το γουστάρει). Απο την άλλη τώρα μη μας τη βγαίνεις "στο θέμα, στο θέμα" επειδή φοβάσαι να πατήσεις τη πεπονόφλουδα.

ρε συ αμα εχεις κατι μαζι μου πες το pm,εγω για να μη γαμηθει το τοπικ το ειπα και γιατι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 10 ΤΕΤΟΙΑ τοπικ για αυτο το θεμα-εκτος αν για αλλους λογους θες να το σφαξεις που δε το πιστευω γιατι και εσυ εχεις εκφρασει τις αποψεις σου.

γραψε στα αλλα 10 τοπικ για τα ψιλομπαχαλακια να σου απαντησω εκει ομως οχι εδω.ουτε μανατζερ ουτε συντονιστης το παιζω μια φιλικη παρακληση κανω και ο καθενας ας πραξει οπως νομιζει.

με οση καλη προθεση εχω.

Δημοσ.

Αν και το αίτημα σου μου φαίνεται κάπως θα το σεβαστώ. Δε συνηθίζω να δημιουργώ προσωπικά με όσους έχουν αντίθετες απόψεις απο μένα, διότι σε μια τέτοια περίπτωση (και λόγω της ιδιαιτερότητας των αποψεών μου) θα είχα κόψει την καλημέρα με τα 5/6 του φόρουμ.

Δημοσ.
γενικη συνελευση πραγματοποιηθηκε σημερα στο ΠΑ.ΠΕΙ. με 1000+ατομα!!!!!!!!

ισως απο τις μεγαλυτερες ever στο ΠΑ.ΠΕΙ.!

και φυσικα θα συνεχιστει η καταληψη εως 13/6

αυτη ειναι η μονη απαντηση για οσους μιλανε για συνελευσεις των 10 ρεμαλιων-μπαχαλακιδων

50 άτομα καταλήγουν να κάνουν τις καταλήψεις όμως...

Δημοσ.

να μενουν στη καταληψη εννοεις μαλλον και σε αυτο

δε θα διαφωνησω, πραγμα το οποιο ποτε δε πολυκαταλαβα για να ειμαι ειλικρινης.

και μια αλλη δηλωση συμπαραστασης απο αυτους που χωρις υπερβολες χαραξαν το δρομο.

''Γάλλοι φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι προχώρησαν σε κατάληψη του παραρτήματος του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας στο Παρίσι και ανάρτησαν πανώ που έγραφε "αλληλεγγύη στους έλληνες φοιτητές'''''

πηγη εδπολυτεχνειο

Δημοσ.

'Γάλλοι φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι προχώρησαν σε κατάληψη του παραρτήματος του Ελληνικού Υπουργείου Παιδείας στο Παρίσι και ανάρτησαν πανώ που έγραφε "αλληλεγγύη στους έλληνες φοιτητές'

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ....!!

Και για να ενημερώσουμε λίγο πως έχει η κατάσταση στην Πάτρα , σας αναφέρουμε πως οι σχολές (ΑΕΙ):

Ηλ/Μηχ , Μηχ/Μηχ , Μηχ Υ/Η , Χημ/Μηχ , Πολ/Μηχ , Αρχ/Μηχ , Οικονομικό , Μαθηματικό , Φυσικό , Χημικό , Βιολογικό , Γεωλογικό , Φιλοσοφία , Φιλολογία , Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και Επιστήμης Υλικών

βρίσκονται σε κατάληψη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...