Προς το περιεχόμενο

Μπλοκάρει το router για ασύρματη εκπομπή

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας έχω ένα modem – router της Νetgear DG834GIT και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν δεν χρησιμοποιώ την ασύρματη σύνδεση του router για να μπω στο internet για αρκετή ώρα όπως π.χ 5 ώρες τότε το router σταματά να εκπέμπει ενώ το λαμπάκι του ασύρματου είναι οκ (αυτό το κάνει όποτε του έρθει). Αυτό το έχω ελέγξει και με δυο PC. Τότε θα πρέπει να το βγάλω από την πρίζα και να το ξανά βάλω (αυτό το πράγμα το κάνω σχεδόν κάθε μέρα). Τότε είναι οκ. Τι μπορεί να φταίει. Το router το έχω 5 μήνες περίπου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωπ, κι εμένα μου κάνει κάτι νερά το ασύρματο του netgear τώρα τελευταία αλλά δεν αξιώθηκα να δω τι φταίει.

Δημοσ.

Αυτο το φαινομενο το αντιμετωπιζεις οπως λες μονο τελευταια; Πριν το χρησιμοποιουσες ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ιδιο τροπο που το χρησιμοποιεις τωρα και δεν σου παρουσιαζε τετοια προβληματα; Το "ακριβως" εχει σημασια!!

Εαν αρχισε να στο κανει ξαφνικα μετα απο 2-3 μηνες ομαλης λειτουργιας τοτε προφανως εχει προβλημα η συσκευη. Καταρχας δοκιμασε το εξης, οταν δεις οτι δεν εκπεμπει, αντι να το βγαλεις απο τη πριζα κανε του ενα reset (θεωρω οτι εχει κουμπακι απο πισω για reset) και δες εαν επανερχεται ετσι. Επειτα δοκιμασε ενα factory defaults reset (επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις) και ξαναρυθμισε το. Α, και βεβαιωσου οτι δεν θερμαινεται υπερβολικα η συσκευη - κατι linksys το παθαινουν αυτο και μπορεις κυριολεκτικα να τηγανισεις αυγο επανω τους.

Στην ακραια περιπτωση που στο κανει αυτο απο τοτε που αγορασες τη συσκευη, δυστυχως χλωμα τα πραγματα.."it's a product feature!!"

Και στις 2 περιπτωσεις ωστοσο δες και για καμμια νεοτερη εκδοση του firmware της συσκευης, ισως λυθει ετσι το προβλημα.

Τελος, εαν το πας πισω στο καταστημα ως ελαττωματικο, γραψτους σε ενα χαρτι με εντονα χοντρα και κεφαλαια γραμματα τι προβλημα εχει γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα το βαλουν στη πριζα, θα δουν οτι αναβει, ισως να δοκιμασουν να συνδεθουν και ασυρματα, και θα σου πουν οτι "δεν εντοπισαμε βλάβη" ή ακόμη χειροτερα "οκ το φτιαξαμε" ;)

Δημοσ.

Εμένα μου έκανε νερά 3-4 φορές μέχρι τώρα, και μόνο τις μέρες Κυριακή-Δευτέρα και πάντα βράδυ. Έβρισκε σήμα και μετά από 1 λεπτό το έχανε. Και έτσι συνέχιζε μέχρι να βαρεθώ και να συνδέσω το lan. Την επομένη το πρωί όλα τέλεια. Την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει το ψάξω καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...