Ceridwen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 for the record, είναι το Rosencrantz & Guildenstern Are Dead.
Sellers Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ας βάλω κάτι για να συνεχίσει το παιχνίδι... ''Μάρκυ, Ρίκυ, Ντάνυ, Τέρι, Μίκυ, Ντέιβι, Τίμυ, Τόμι, Τζόι, Ρόμπι, Τζόνι, Μπράιαν...'' Που ακούγεται αυτό???
BLISS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 To leei o Matt Damon sthn Minnie (slourp-slourp) Driver, sthn tainia Good Will Hunting (1997)
Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σωστός ο Bliss... Άντε βρες κάτι καλό και βάλε...
BLISS Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 2 tupoi or8ioi, koitane ena 3aplwmeno*, o opoios einai idrwmenos, matwmenos kai krataei mia sfaira sto xeri tou. Thn koitaei kala kai leei: Kai twra, an de sas peirazei, 8a lipo8umhsw... (*exei tosa oscar nominations sthn kariera tou, oses kai oi dekaeties ths zwhs tou)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Σαν εικόνα μου ήρθε ο DeNiro στο Ronin, αλλά πρέπει να είναι από κάποια άλλη, που την έχω δει περισσότερες φορές γιατί μου είναι πολύ οικεία η ατάκα (το ronin το έχω δει μόνο μια φορά στον κινηματογράφο πριν 5+ χρόνια).
mxpert Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 έχεις δίκιο ! Ronin πρέπει να 'ναι......μετά την αφαίρεση της σφαίρας απο την κοιλιά του Ντε Νιρο...!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Ξέρεις τι θυμάμαι με σχεδόν απόλυτη σιγουριά; Ότι της οδηγίες για να βγάλουν τη σφαίρα, της δίνει αυτός που την έφαγε επειδή είναι γιατρός (ή τέλος πάντων είναι ο μόνος που ξέρει).
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά, κι εγώ την έχω δει την ταινία και δεν θυμάμαι ποιά είναι. Και νομίζω πως ο Manuel έχει δίκιο ότι ο ξαπλωμένος δίνει οδηγίες... Αν όντως είναι έτσι, αποκλείεται να είναι το Ρονίν και ο βασικός λόγος είναι ότι δεν το έχω δει, άρα δεν θα έπρεπε να μου θυμίζει τίποτα αν ήταν από αυτό edit: Βλέπω από κάτω ότι τελικά το ρονίν ήταν κι αναρωτιέμαι: μήπως παρόμοια σκηνή υπήρχε και σε άλλη ταινία; Ή μήπως έχω δει κάπου τη συγκεκριμένη σκηνή και δεν το θυμάμαι; Απορίες που έχω βραδιάτικα...
BLISS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Σαν εικόνα μου ήρθε ο DeNiro στο Ronin, αλλά πρέπει να είναι από κάποια άλλη... Auth einai. Eipa na balw kamia ligotero profanh ataka apo to car chase, alla 8a to duskoleuame polu to pragma tote... Seira sou
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Κοίτα να δεις που θα έχει ξαναειπωθεί και αλλού. Έχουμε ακόμα έναν μάρτυρα! Εύκολη νομίζω και πασίγνωστη ταινία: "Ένας τρελός με ιδρωμένα δόντια!"
mxpert Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 (αρκεί να μην βλέπει κανείς τηλεόραση τώρα...) -Δες το τοπίο, πές μου τι βλέπεις ? -Μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ορίζοντα... (στο περίπου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.