Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι - Remember the line/scene?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 732
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρα πολύ εύκολο...

They're not that different from you, are they? Same haircuts. Full of hormones, just like you. Invincible, just like you feel. The world is their oyster. They believe they're destined for great things, just like many of you, their eyes are full of hope, just like you

Δημοσ.

- Νόμιζα οτι εσείς οι κατάσκοποι ξέρατε τα πάντα.

- Μόνο ο Θεός ξέρει τα πάντα. Δουλεύει για τη Μοσσάντ.

Εύκολο :)

Δημοσ.

Ρε τι μπορεί να δει κανείς σε σειρά...

Λοιπόν... Κάθονται δύο και συζητάν και λέει το κορίτσι στο αγόρι:

Κ: Θα ήθελα πολύ να σκοτώσει κάποιος τον πατέρα μου

Α: Θέλεις να το κάνω εγώ?

Η σκηνή διαδραματίζεται ενώ αυτός τραβάει με την κάμερα και κάθονται στο κρεβάτι του και καπνίζουν...

ΠΡΟΣΟΧΗ Στην ταινία δεν παίζει ο Kevin Spacey... Xi xi xi!!!

Δημοσ.

American Beauty? Μπα... δε θα είναι αυτό...

ΥΓ. By the way, την είχα την υποψία ότι θα έχουν κολλήσει αρκετοί με την σκηνή που έβαλα για το Amadeus (ενώ έχουν δει την ταινία). Να συμπληρώσω (μια που μιλάμε για την υπεροχότητα της ταινίας) πως όταν την είδα για πρώτη φορά στην 5η δημοτικού, ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα "θέλω να γίνω μουσικός!" (κάτι το οποίο έγινε τελικά).

Δημοσ.

Όχι...Πλάκα κάνω, δεν την έβαλα σοβαρά την ταινία. Έβλεπα το 2 μέρες μόνο και είδα μια σκηνή ολόιδια και λέω, τί μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Και κατάλαβα. Ο γνωστός κλέφτης ταινιών παπακαλιάτης.

Δημοσ.
Όχι...Πλάκα κάνω, δεν την έβαλα σοβαρά την ταινία. Έβλεπα το 2 μέρες μόνο και είδα μια σκηνή ολόιδια και λέω, τί μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...

Και κατάλαβα. Ο γνωστός κλέφτης ταινιών παπακαλιάτης.

Φτου! Έπρεπε να το είχα καταλάβει! Ποιός άλλος θα αντέγραφε μια σκηνή τόσο ευθαρσώς (και μάλιστα όχι για να πει κάτι καινούργιο. Απλά με την ελπίδα ότι αυτοί που θα δουν την σειρά, δε θα έχουν δει το Am. Beauty).

Ας συνεχίσει κάποιος (εγώ αυτή τη στιγμή βαριέμαι να σκεφτώ. Αύριο ίσως αν δεν έχει βάλει άλλος)

Δημοσ.

Αφού δεν βάζει κανένας...

Άνθρωποι παρακολουθούν άλλους ανθρώπους και τελικά συναντιούνται όλοι μαζί σε ένα λεωφορείο...

Δημοσ.

Mάλλον μιλάτε για το The Interpreter, ε;

Vasilis, next time πες κατευθείαν τίτλο. Δεν τρέχει τίποτα και να κάνεις λάθος ;)

Δημοσ.

ok manuel:)

ενας αντρας κα8εται με τη γυναικα του σ'ενα τραπεζι σε μια καφετερια και κοιταζοντας την ερωμενη του στο απεναντι τραπεζι χαμογελαει κα8ως φανταζεται τις δυο γυναικες να μιλανε αγαπημενες(χεχε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...