Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 No my friend... I'm sorry... Μάλλον έδωσα πολύ μικρό απόσπασαμα.Θα βρω καμιά καλή ατάκα ακόμα και θα την γράψω... No your friend?! Ε, τότε θα είναι κάτι από τρελοί πιλότοι (νομίζω στο πρώτο υπάρχει αυτή η ατάκα)
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Ξανα όχι my friend. Άλλη μια φονική ατάκα του Α. ''Η συζήτηση είναι σαν την τηλεόραση στο μήνα του μέλιτος... Αχρείαστη''
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 ΟΚ. Τώρα μου το έδωσες χαλαρά. Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες μου κωμωδίες (τοπ 5). Δείπνο μετα φόνου! Φοβερή πραγματικά! Must για τον οποιονδήποτε (πόσο μάλλον για μένα που διάβαζα Αγκάθα Κρίστι μικρός) Την ατάκα λέει ο φοβερός Sellers (όχι ο user, o κανονικός)! Λοιπόν μια δύσκολη: Μια κοπέλα κάνει ντους και μπαίνει μέσα ένας και την μαχαιρώνει! Καλά καλά πλάκα κάνω. Ένα εύκολο: Ένας σταυρός που καίγεται μέσα στο τζάκι. "From now on we are enemies, You and I."
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Α πρέπει να βρεθούμε Manuel... Τα ωραία μου λεφτάκια όταν ήμουν μικρός φύγαν σε βιβλία της Κρίστι. Τώρα είμαι περήφανος για την συλλογή μου. Έχω 40.. End offtopic Για την κοπέλα στο ντουζ μήπως είναι απο το ''2 μέρες μόνο?'' Σοβαρά όμως. Το άλλο είναι τα στίγματα? (αν και δεν πιστεύω)
the_end Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 well done sellers!εξοχη ταινια!!!"ομιχλη σα μανιταροσουπα.."(δε θυμαμαι το υπολοιπο ρε γμτ).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Το άλλο είναι τα στίγματα? (αν και δεν πιστεύω) Όχι! Πιο κλασική ταινία.
Members gsarig Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2006 Εντελώς στην τύχη, "Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα" μήπως;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Όχι. Hint: Το όνομα ενός χαρακτήρα, είναι και ο τίτλος της ταινίας. Το όσκαρ όμως πρώτου ανδρικού ρόλου, δόθηκε σε έναν άλλο χαρακτήρα (ενώ και ο πρώτος ήταν προτεινόμενος για α' ανδρικού).
Akujin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 πάω να κρεμαστώ που δεν το βρήκα αμέσως αυτό ε ρε κατι κολληματα που τρως καμια φορα στο ξαφνικο γεραματα υπεροχη επιλογη μανώλη, δηλωνω αμετακλητος φαν της ταινιας good job Sellers cheers
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Μότσαρτ υπέροχος... Και να φανταστείς ότι την ταινία την είχα σταματήσει κοντά σε αυτήν την σκηνή και όλο λέω άντε να την βάλω, άντε να την βάλω... και δεν την βάζω... Θα σκεφτω κάτι και το βάζω σε δέκα λεπτάκια...
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Κάτι πολύ εύκολο. Ταινιάρα όμως. Την έχω δει άπειρες φορές. Και η φοβερή ατάκα: ''I'll see you in another life... when we are both cats''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.