Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 W.Allen. Διαλύοντας τον Χάρυ. Επιστρέφω σε καμιά ωρίτσα να βάλω. Αν θέλει ας βάλει και άλλος.
EliMeli Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Κοπελα καθεται στο κρεββατι της μαζι με τη γατα της κ ξεφυλλιζει ενα αλμπουμ...(που δεν ειναι δικο της)...
Erunildo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Amelie..Eukolo Sorry,den bazo ataka giati den 8a exo internet oli tin bdomada...
sniper_206 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 2 τύποι σε μία έρημο, ο ένας λέει "They have surrounded us" και ο άλλος απαντάει "Fuck 'em all"
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 "It's not who you are inside,it's what you do that defines you"
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Blepw oloi koultouriarides to paizete alla sos-tost(both of you) O typos mpainei sto spiti tou,sikwnei to tilefwno,akouei kati kai meta kanei to spiti lampogialo.Telika den vriskei tipota kai kathetai sta rimadia kai paizei saxofwno
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 μου ήρθε "ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ", αν και δε μπορώ να πω ότι θυμάμαι τη συγκεκριμένη σκηνή. (κάπου όμως σαν να την έχω δει... λες να είναι ο Λεμπόφσκι που έχω και καιρό να το δω; )
konnak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 The Conversation, ο τύπος είναι ο Gene Hackman. Keep 'em coming!
konnak Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Τρεις φίλοι σε ένα μπαρ πίνουν, και η σέξυ μπαργούμαν τους λέει "ελάτε και την Κυριακή που είναι και τα γενέθλιά μου". Οι τρεις φίλοι την κοιτούν σαστισμένοι και κανείς δεν απαντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.