Akujin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 μήπως anything else? κάτι τέτοιο μου θύμισες τώρα. allen τεσπα
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αποκλείεται να είναι Allen. Θα το αναγνώριζα ;-).
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 και μένα σε woody πάει το μυαλό μου. Μήπως Deconstructing Harry?
Ceridwen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 όχι δεν είναι woody! hint: ο σκηνοθέτης με nickname γράφει και τη μουσική στις ταινίες του.
vsls Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Amateur She = lsabelle Huppert He = Martin Donovan κ χωρις το hint
vsls Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη εβαλα κ πριν δινω την θεση μου σε οποιον θελει Το nick ειναι Ned Rifle!
Ceridwen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 εγώ δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχη... ένα ζευγάρι συναντιέται (με τη βιβλική έννοια) ενώ έξω ο κόσμος καταστρέφεται... και κάπου εκεί υπάρχει και η φράση war was the greatest pimp of all
vsls Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αν κ το ξερω δε θα το πω για να μην αντιμετωπισω την μηνιν των υπολοιπων αλλα κ της Ceridwen!
konnak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 The End of the Affair. Καταπληκτική ταινία, μία από τις πολύ αγαπημένες μου. Ceridwen, μιας και μ' αρέσει το γούστο σου, και δεν προλαβαίνω να βάλω την επόμενη, βάλε εσύ, σε εμπιστεύομαι.
Akujin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 ρε γαμώτο την έχω δει αρκετά παλιά, δεν την πολυθυμάμαι, μα πήγε εκεί το μυαλό μου κατευθείαν, έκλεψα λίγο για να το επιβεβαιώσω , δεν βρήκα τπτ σχετικό (i am a bad googler i guess), απογοητεύτηκα κι εγκατέλειψα. -tough break-
Ceridwen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 θενκς konnak, θα μπορούσα να πω 'όχι, ας βάλει κάποιος άλλος' αλλά είμαι η Μόνικα! στο αφιερώνω: ο ένας γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα γεύμα στις όχθες του Σηκουάνα. ο άλλος, λίγο πιό κει, προσπαθεί να αυτοκτονήσει (the viking style) τυλιγμένος με μια νορβηγική σημαία. δεν είναι ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλο. akujin, μόνο αν έβαζες να ψάξει όλη τη φράση.
apapadak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 θενκς konnak, θα μπορούσα να πω 'όχι, ας βάλει κάποιος άλλος' αλλά είμαι η Μόνικα! στο αφιερώνω: ο ένας γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα γεύμα στις όχθες του Σηκουάνα. ο άλλος, λίγο πιό κει, προσπαθεί να αυτοκτονήσει (the viking style) τυλιγμένος με μια νορβηγική σημαία. δεν είναι ευχαριστημένοι ο ένας με τον άλλο. akujin, μόνο αν έβαζες να ψάξει όλη τη φράση. Μετά απο σχετικό ψάξιμο...What's new pussycattttttttt??????? Αν ειναι αυτο συνεχίζω με ατάκες απο την επομενη ταινια(οχι αλλοι τονοι:twisted: ): Αυτη:Οι ανθρωποι θα βοηθησουν ο ενας τον αλλο?Ετσι δεν ειναι? Aυτος:Αυτην την φορα νομιζω πως ειναι η σειρα των εντομων... Οποιος δεν το εχει δει, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ! 8)
apapadak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Final Fantasy Spirit Within? Nope! "Θελω εσυ και η Σουζι να φτιαξετε μια λιστα για μενα.Ανθρωπους τους οποιους μπορει να θελουμε να φερουμε μαζι.Επιστημονες, αρχηγους, μεγαλα μυαλα. Την θελω σε 5 λεπτα, οκ?" Movie Tagline: Μολις εμαθες οτι εχεις 1 ωρα για να ζησεις! ΕΣΥ τι θα κανεις? (αν δεν βρεθει τωρα θα κανω post ολον τον θεικο (τηλεφωνικο ) διαλογο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.