vsls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Ας βαλω κατι ευκολο... Περιοδος μεσοπολεμου, σε ενα μπαρμπερικο, νεαρος αφροαμερικανος προσπαθει να ισιωσει τα μαλλια του να μοιαζουν με αυτα των λευκων...
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Κατι σε The Man who wasn't there μου κανει αλλα στο πολυ φλου...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός ο vsls. Το Machinist είναι. Kaizer, αν δεν το είχε προλάβει, το hint μου θα ήταν ότι όχι μόνο την είχες δει, αλλά ότι είχες συμμετάσχει και σε topic που αφορούσε την ταινία Τζαμώτο! Το είχα δει δύο φορές μέσα στους τελευταίους 3 μήνες! Είμαι απαράδεκτος! Υπάρχει και τόπικ γι'αυτήν την ταινία; Θα ψάξω αργότερα να δω!
vsls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Ο ιδιος τυπος αργοτερα φευγει απο ενα nightclub με μια λευκη ξανθια
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 vsls να την πω ? ( αφου κανεις δεν την βρηκε ... ! )
vsls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 the_end λαθος... ωραια ταινια ομως κ τεραστιος μουσικος! paschalia οπως θελεις!
paschalia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Malcolm X iz the movie . Edit : οριστε , για να συζηταμε την ετυμολογια , με προλαβανε .. γμτ !
vsls Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Η Ceridwen στο νημα προλαβε κ απαντησε 1η... Δωρο του παιχνιδιου, ανυπολογιστης αξιας, η δινατοτητα να βαλει την επομενη ταινια
Ceridwen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 ευχαριστώ ευχαριστώ!! λοιπόν... she: είμαι νυμφομανής. ...... he: είχεις κάνει ποτέ σου σεξ; she: όχι he: πως γίνεται να είσαι νυμφομανής και να μην έχεις κάνει ποτέ σου σεξ; she: είμαι επιλεκτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.