the_end Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 χωρις να τσεκαρω ουτε ημερομηνιες ουτε βραβεια, miller's crossing? αν ναι τα νευρα μου,γιατι το'χω δει(παλια βεβαια...)
the_end Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 θα βαλω σκηνη το μεσημερακι γιατι δε βρηκα κατι ευκαιρο αυτη τη στιγμη.
the_end Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 λοιπον, η σκηνη. οικογενεια φτανει στο εξοχικο της. 2(πρωτα ο ενας και μετα ο δευτερος) καλοντυμενοι νεαροι εμφανιζονται στην πορτα του σπιτιου. αφου ισχυριστουν οτι ειναι φιλοι των γειτονων, θα ζητησουν να δανειστουν μερικα αυγα.
the_end Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 σκανδιναβικό θρίλερ ??? ευρωπαικο μεν, οχι σκανδιναβικο δε.
Members gsarig Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως το funny games του Χάνεκε?
mxpert Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 αυτό το θρίλερ το είχα δει πριν κάτι αιώνες στο MEGA.....! απο τότε το ψάχνω, γιατί ποτέ δεν (ξανα)θυμήθηκα τον τίτλο του ούτε τους συντελεστές (λογικό, καθώς είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό) το μόνο που θυμόμουν ήταν πως ήταν ευρωπαική παραγωγή ! ...και ελάχιστα (χαρακτηριστικά) πράγματα απο την υπόθεση. τα αυγά όμως μου έκαναν κλικ.....και... επιτελους το βρήκα... :mrgreen: :mrgreen: (ανέλπιστο....ανέλπιστο... )
Members gsarig Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Επόμενη σκηνή: Ο ήρωας διαβάζει τον "Ηλίθιο" του Ντοστογιέφσκι. Κάποια στιγμή πάει να τον πάρει ο ύπνος, αλλά το βιβλίο του πέφτει απο τα χέρια και ξυπνάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 χμμ... το έχω δει αυτό... ποιό να'ναι, ποιό να'ναι; μήπως Μυστικό Παράθυρο;
Members gsarig Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι, δεν είναι το μυστικό παράθυρο... θα το αφήσω για λίγο χωρίς hint γιατί όλο και κάποιος θα το βρει πιστεύω... δεν είναι δύσκολο
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Δωσε ενα χιντ ρε...Η σκηνη μου θυμιζει πολλα και 100% το εχω δει το ταινιονι αλλα λειπει κατι...Ενα μικρουλι χιντ δωσε
Members gsarig Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Σωστός ο vsls. Το Machinist είναι. Kaizer, αν δεν το είχε προλάβει, το hint μου θα ήταν ότι όχι μόνο την είχες δει, αλλά ότι είχες συμμετάσχει και σε topic που αφορούσε την ταινία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.