Akujin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 στο καρατε κιντ ειναι με μηχανακια τα κ*λοπαιδα και πανε και του την πεφτουν του Nτανιελ και χανει την ισορροπια και πεφτει απο το ''Miyagi Turbo''
konnak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Απλά είδα ότι έπαιζε το μεσημέρι, και επειδή το σκηνικό παρενόχλησης υπάρχει εκεί (αν και δεν θυμάμαι τι γίνεται), είπα μήπως δεν ήταν σύμπτωση που μου το θύμισε . Ωστόσο, έχω δει και την σκηνή που περιγράφεις. Ελπίζω να θυμηθώ... ΟΚ, άλλη μία μαντεψιά: Back to the Future;
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως είναι το Goonies (ελπίζω να το γράφω σωστά); Σίγουρα την έχω δει κι εγώ πάντως, απλώς δεν ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως είναι το Goonies (ελπίζω να το γράφω σωστά); Σίγουρα την έχω δει κι εγώ πάντως, απλώς δεν ξέρω αν είναι η συγκεκριμένη... παιδιά, τα έχω κάνει αχταρμά στο μυαλό μου... Ή απ'τα goonies είναι αυτή η σκηνή ή απ'το Stand By Me. Αλλά δε μπορώ να θυμηθώ με σιγουρία, οπότε αφήστε το (άσε που για μια στιγμή φοβήθηκα ότι ήταν και απ'το καράτε κιντ). LOL! Θάλασσα τα έκανα! Ας συνεχίσει τέλος πάντων ο gsarig!
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Κι εγώ το σκέφτηκα το Stand by me αλλά μου έκανε περισσότερο για goonies. Για καράτε κιντ πάντως δεν το βλέπω :) Τέλος πάντων, αφού πήρα σειρά ας βάλω σκηνή: Μια μικρόσωμη γριά με χαρακτηριστική καμπούρα προσπαθεί με πολύ κόπο να βάλει ένα άδειο μπουκάλι σε έναν μεγάλο κάδο ανακύκλωσης. Hint: η σκηνή δεν είναι από μία ταινία, αλλά απο τρεις (!!!)
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Η ταινία του Manuel ήταν όντως το Goonies...:-P
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ μια δύσκολη... Μια κοπέλα αρραβωνιασμένη (όχι με τον πρωταγωνιστή) πηγαίνει στο σπίτι του πρωταγωνιστή (όχι οικειοθελώς) και εκείνος την αναγκάζει να μείνει εκεί και να παριστάνει την γυναίκα του...
Akujin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Hoffman πολύ ωραία ταινία. μπράβο, είσαι όντως sellers όνομα και πράμα
Akujin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 oh yes, well done mate, magnolia it is...
silencer51 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 "Don't threaten me with a dead fish!" Κορυφαίο αγγλικό εργάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.