the_end Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 να βαλω και μια σκηνη. ο πρωταγωνιστης μας στην αρχη της ταινιας νιωθει παραμελημενος επειδη ειναι το μεσαιο-χρονικα- παιδι μιας πολυπληθους οικογενειας. τη σκηνη που εβαλα εγω κανεις δεν την ειδε???
ODT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 τη σκηνη που εβαλα εγω κανεις δεν την ειδε??? Ωωωωπ....έχεις απόλυτο δίκιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ωχ! Sorry the_end αλλά την έβαλες με edit και δεν την είδα. Ας έκανες καινούργιο post. Τέλος πάντων, το δικό μου βρέθηκε ούτως ή άλλως, οπότε παίζουμε με την δική σου. ;-)
the_end Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 ενταξει, δεν εγινε και τιποτα. αλλα δεν την εβαλα με edit, το edit ηταν για καποιο ορθογραφικο ή κατι τετοιο. edit: ξαναβαζω τη σκηνη για λογους ευκολιας ο πρωταγωνιστης μας στην αρχη της ταινιας νιωθει παραμελημενος επειδη ειναι το μεσαιο-χρονικα- παιδι μιας πολυπληθους οικογενειας.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Το cartoon Antz με τον Woody να δανείζει την φωνή στον πρωταγωνιστή...
the_end Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 επιβεβαιωνω. βαλε κατι πιο νορμαλ αυτη τη φορα γιατι μαλλον στα'χουν μαζεμενα απ'τον κυβο. edit: that was fast...
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Thx... -Αυνανίζεσαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο... -Σιγά, αυτό το ξέρουν όλοι... -Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως όταν το κάνεις σκέφτεσαι άντρες... (σιωπή) -Όχι πάντα... Η σκηνή ειναι από κωμωδία, εξελίσσεται μεταξύ τριών ανδρών και ο πρώτος προσπαθεί να αποδείξει στον άλλο ότι ειναι κάποια ανώτερη ύπαρξη...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 δογμα! (χεχε...στα kevin smith είμαι αχτύπητος!)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Σειρά σου τότε Manuel... Σωστά ;-) Δεν έβαλα εκείνη την ώρα γιατί έπρεπε να πάω να δω την ΑΕΛ. Sorry. Εύκολη: Τύπος πηγαίνει με το ποδηλατάκι του, περνάει από δίπλα μια παρέα με αυτοκίνητο και ο οδηγός του κρατάει το χέρι επιταχύνοντας συγχρόνως, ώστε το ποδηλατάκι ν'αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Μετά τον αφήνει και αυτός χάνει (φυσικά) τον έλεγχο και πέφτει.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 nope... δεν είναι ταινία που είδα σήμερα ;-) εδιτ: ρε συ! Υπάρχει και εκεί αυτή η σκηνή; Νομίζω πως όχι! Αν υπάρχει, γράψε λάθος! Άλλην εννοούσα! Τι γίνεται σ'αυτή τη περίπτωση;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.