Akujin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 ασε κι εγώ εφαγα μεγαλο μπλοκαρισμα, δεν αντεξα κι εκλεψα! δεν το προδιδω εννοειται. αλλα εβαλες ταινιαρα gsarig, ευγε
Members gsarig Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ Akujin Κατά τη γνώμη μου, μία απο τις καλύτερες ταινίες της τελευταίας 20ετίας.
tktommytk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 I'm gonna hit the brakes, he'll fly right by.????????????
konnak Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Top Gun. Όποιος θέλει βάζει την επόμενη, δεν έχω χρόνο. ΥΓ: Αν και νομίζω ότι θυμάμαι παρόμοια σκηνή και στο Revenge of the Sith στην αρχή.
tktommytk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Σωστός είσαι... όποιος θέλει ας βάλει μην ξανααβάλω εγώ...
Tasoti Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον βαζω εγω μια ευκολη. "Λουκα βγες εξω,ΛΟΥΚΑ ΒΓΕΣ ΕΞΩΩΩΩΩ!!!"
the_end Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: να χεσω θελω!κι εσενα και τη μανα σου κι ολο τον κοσμο!!!!!!!!!! respect
trelosjack Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 zeeeeeeeeeeeexneis re ..... zeeeeeeeeeexneis ..... 8)
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 "Ρε μ@λ@κ@ την έχω κάνει αστέρι σου λέω....." Σπιρτόκουτο από τις πιο αγαπημένες cult ταινίες του ελληνικού "κινηματογράφου"... Respect και από εμένα...
Tasoti Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Χαιρομαι που εχει αυτη η ταινια τοσους fans. Next...
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Αφού δεν έβαλε κανείς βαζω εγώ μία... "Lucas, I am your father..." Και τώρα για να σοβαρευτούμε λίγο... Ένας ανδρας κόβει το χέρι του επίτηδες, γλύφει το αίμα του και λέει ότι έχει γεύση μαρμελάδας φράουλα...
the_end Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Αφού δεν έβαλε κανείς βαζω εγώ μία..."Lucas' date=' I am your father..." Και τώρα για να σοβαρευτούμε λίγο... Ένας ανδρας κόβει το χέρι του επίτηδες, γλύφει το αίμα του και λέει ότι έχει γεύση μαρμελάδας φράουλα...[/quote'] φιλαρακο, δε δινεις καμια σκηνη ακομα ή κανα hint???αντε, εκατονεικοσιδυέ!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Οκ λοιπόν... Αμέσως μετα το σκηνικό γύρω του αλλάζει και ξαναβρίσκεται στον ίδιο χώρο που διαδραματίζεται σχεδόν όλη η ταινία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.