Ceridwen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 ναι!! :) καθέ αλλό παρά βλάκας ήταν, μάλλον ζήλευε λίγο.
Akujin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 παραχωρώ τα ηνία στον ομόγουστο M -μιας και την κάνω. cheers Ceridwen έχω joy division στο αμάξι?..έχω. κουλ, την κάνω...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 ο ομόγουστος Μ, κοιμόταν όλη μέρα ;-) Ας ποστάρω τώρα κάτι για να μην μένει το παιχνίδι χωρίς quiz Άντρας, σε συζήτηση με άλλους άντρες, μιλάει με πάθος για τη συλλογή του από μπούμερανγκ! (εύκολο νομίζω, ε; )
Members gsarig Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Θα βάλω κι εγώ κάτι πολύ εύκολο: Ο πρωταγωνιστής εξηγεί γιατί μισεί τις βιντεοκάμερες: "I like to remember things my own way (...) How I remember them. Not necessarily the way they happened"
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ωραίος ο πρωταγωνιστής. ;-) Για καιρό έλεγα ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ατάκα.
Members gsarig Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ναι, κι εμένα μου άρεσε η ατάκα, αν και άλλη είναι η αγαπημένη μου στιγμή της συγκεκριμένης ταινίας - αν έβαζα αυτή όμως θα ήταν υπερβολικά εύκολο να βρεθεί, ακόμα κι απο κάποιον που είχε δει μόνο το τρέιλερ
Akujin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 θεατής σε αθλητικό στάδιο πάει να φάει το hot dog του και βρίσκει μέσα έκπληκτος ένα δαχτυλίδι. ψάχνει λίγο ακόμα μέσα και βρίσκει κι ένα κομμένο δάχτυλο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 το δαχτυλιδι ήταν για πρόταση γάμου ??? ναι, και το κομμένο δάχτυλο για πρόταση φόνου
Akujin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 χεχε, άλλη σκηνή: ο πρωταγωνιστής ανοίγει το ψυγείο να δει τι έχει για φαγητό, λέει στην κοπέλα έχει λίγο κινέζικο, απ' το τάδε εστιατόριο, του κάνει η άλλη, μα δεν έκλεισε αυτό πριν κάτι χρόνια, αυτός μυρίζει να δει αν είναι καλό και από την μπόχα, λιποθυμαει/σωριαζεται για κανα μισολεπτο χωρις να τον παρει χαμπαρι η αλλη
DimAslan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι Τρελλοί Πιλότοι σε F-16...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.