Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι - Remember the line/scene?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 732
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια, κανεις?

υποψιαζομαι οτι για να μην εχει απαντηθει μαλλον δεν εχουν ασχοληθει με το topic και πολλοι γιατι η ατακα ειναι πραγματικα ευκολη. Μεσα στις κλασσικες ατακες απο καταβολης σινεμα.

• Members
Δημοσ.

ΟΚ... Ένα πολύ εύκολο και χαρακτηριστικό:

"There are three ways of doing things around here: the right way, the wrong way, or the way that I do it"

Δημοσ.

κλασική ατάκα, αλλά δεν ξέρω που πρωτοακούστηκε. Πάντως την έχω δει να αναπαράγεται σε πολλές σκηνές από ταινίες ή σειρές.

Χαρακτηριστικά, από Homer Simpson σε ένα επεισόδιο που έχει αλλάξει το όνομα του σε Max Power (γιατί του φαίνεται πιο κουλ):

-From now on, there are three ways to do things. The right way, the wrong way and the Max Power way!

-Isn't that the wrong way?

-Yes...but FASTER!!

• Members
Δημοσ.

Α, δεν το ήξερα. Εγω μία συγκεκριμένη ταινία είχα υπόψη μου - ελπίζω να μην έχει ξαναειπωθεί αλλού, τουλάχιστον με την συγκεκριμένη διατύπωση...

Αν θέλετε πάντως δίνω κι άλλα hints για την ταινία - αν και νομίζω πως και μόνο η ατάκα που έχω βάλει είναι αρκετή.

Δημοσ.

μήπως είναι o Wolf στο pulp fiction?

edit: χμμ μάλλον όχι, τσέκαρα τις ατάκες του στο imdb.com

για χινταρε μας λιγο αν μπορεις...

• Members
Δημοσ.

Δεν είναι το Pulp Fiction...

Η σκηνή που ακολουθεί την ατάκα: δυο-τρεις τύποι (δεν θυμάμαι πόσοι ακριβώς) πηγαίνουν έναν άντρα σε ένα δωμάτιο και του χτυπούν τα δάχτυλα των χεριών με σφυρί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...