Tasoti Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Αυτο το παιχνιδακι γιατι κολαει συνεχεια δεν μπορω να καταλαβω.
Akujin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 afou nikrene is missing, tote as paiksoume me kati allo. as synexisei opoios thelei paides, let's put this on track again.
the_end Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 κατι απελπιστικα ευκολο. "nobody's perfect"
the_end Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 τι εγινε ρε παιδια, κανεις? υποψιαζομαι οτι για να μην εχει απαντηθει μαλλον δεν εχουν ασχοληθει με το topic και πολλοι γιατι η ατακα ειναι πραγματικα ευκολη. Μεσα στις κλασσικες ατακες απο καταβολης σινεμα.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ένα πολύ εύκολο λοιπόν... "We're a generation of men raised by women. I'm wondering if another woman is really the answer we need."
Members gsarig Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 ΟΚ... Ένα πολύ εύκολο και χαρακτηριστικό: "There are three ways of doing things around here: the right way, the wrong way, or the way that I do it"
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 κλασική ατάκα, αλλά δεν ξέρω που πρωτοακούστηκε. Πάντως την έχω δει να αναπαράγεται σε πολλές σκηνές από ταινίες ή σειρές. Χαρακτηριστικά, από Homer Simpson σε ένα επεισόδιο που έχει αλλάξει το όνομα του σε Max Power (γιατί του φαίνεται πιο κουλ): -From now on, there are three ways to do things. The right way, the wrong way and the Max Power way! -Isn't that the wrong way? -Yes...but FASTER!!
Members gsarig Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Α, δεν το ήξερα. Εγω μία συγκεκριμένη ταινία είχα υπόψη μου - ελπίζω να μην έχει ξαναειπωθεί αλλού, τουλάχιστον με την συγκεκριμένη διατύπωση... Αν θέλετε πάντως δίνω κι άλλα hints για την ταινία - αν και νομίζω πως και μόνο η ατάκα που έχω βάλει είναι αρκετή.
Akujin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 μήπως είναι o Wolf στο pulp fiction? edit: χμμ μάλλον όχι, τσέκαρα τις ατάκες του στο imdb.com για χινταρε μας λιγο αν μπορεις...
Members gsarig Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Members Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δεν είναι το Pulp Fiction... Η σκηνή που ακολουθεί την ατάκα: δυο-τρεις τύποι (δεν θυμάμαι πόσοι ακριβώς) πηγαίνουν έναν άντρα σε ένα δωμάτιο και του χτυπούν τα δάχτυλα των χεριών με σφυρί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.