Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι - Remember the line/scene?

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια εύκολη.

Άντρας και γυναίκα μιλάνε, ξαπλωμένοι στι κρεβάτι τους, στο τηλέφωνο παρακολουθώντας την ίδια ταινία στην τηλεόραση.

• Απαντ. 732
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχει περάσει αρκετή ώρα οπότε ας βάλω εγώ μια σκηνή...

Δύο τύποι κατασκοπεύουν ένα κυβερνητικό κτίριο προσποιούμενοι τους πωλητές φυστικιών και τσακώνονται με έναν άλλο τύπο που πουλάει λεμονάδα...

Θα δώσω άλλο στοιχείο αύριο το απόγευμα αν δεν το έχει βρει κανεις μέχρι τότε...

Δημοσ.

το παραείδα πρόσφατα για να μην το θυμάμαι ;-)

Duck Soup!

Δημοσ.
Δεν έχω δει Marx Βrothers αλλά αυτή τη σκηνή την είχα δει και (να πω την αμαρτία μου) δεν είχα γελάσει καθόλου.

IEΡΟΣΥΛΙΑ!!! αλλα, ενταξει, συγχωρεμενος. αν δεις ολο το duck soup μαλλον θ'ανακαλεσεις.

να συμφωνησω κι εγω με το Manuel, σιγουρα ειναι το duck soup.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Είναι το πρώτο μου post στο insomnia και ζητώ τη δέουσα προσοχή! Λοιπόν, σε κάποια ταινία συμβαίνει το εξής:

"Στέκονται δύο αδέλφια σε μεγάλο ύψος και ο ένας δείχνει φοβισμένος. Ο άλλος του λέει:

-Φοβάσαι τα ύψη; Και η απάντηση του αδελφού είναι:

-Όχι. Φοβάμαι μην πέσω. "

Ποια ταινία είναι;

Δημοσ.

μια που ο/η nikrene έκανε το πρώτο του/της ποστ στο ινσόμνια, ας μην του/της σπάσω. Ας παίξουμε με τη σκηνή που περιγράφει (που δεν ξέρω από ποιά ταινία είναι by the way).

Να ξέρεις όμως nikrene, ότι ο κανόνας λέει πως βάζει αυτός που το βρίσκει (αν και πολύ συχνά αυτός δίνει τη σειρά του σε οποιονδήποτε μπορεί να έχει όρεξη). Απλά το λέω για να μην έχουμε τυχόν παρεξηγήσεις με τίποτα παρεξηγιάρηδες ;-)

Sadead_Neth ντροπή! Βασικά οι ταινίες των Μαρξ είναι κάτι σαν το "τρελές σφαίρες" κατα την εξής έννοια: άμα αρχίσεις να γελάς, μετά δε σταματάς για όλη την ταινία. Αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να βαριέσαι τη ζωή σου εκείνη τη μέρα και να μην γελάσεις καθόλου. Από μια και μόνο σκηνή τώρα, τι να γελάσεις... (εκτός αν είναι εκείνη με τον καθρέφτη!)

Δημοσ.

Έχω δει και αυτή με τον καθρέφτη και πράγματι εκεί γέλασα λίγο. Γενικά στις κωμωδίες είμαι πάρα πολύ επιλεκτικός και αν σου πω σε ποιες ταινίες έχω γελάσει περισσότερο μπορεί να με παρεξηγήσεις. Συνήθως περισσότερο γέλάω σε ταινίες που δεν είναι κωμωδίες αλλά έχουν περίεργες κωμικές σκηνές που πολλές φορές δεν κολλάνε με το όλο κλίμα της ταινίας.

Δημοσ.
αν σου πω σε ποιες ταινίες έχω γελάσει περισσότερο μπορεί να με παρεξηγήσεις.

Koίτα εγώ γελάω πολύ με Λάμψη, Παπακαλιάτη και Τιτανικό. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό...

Akujin, φοβερό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...