Sellers Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μια εύκολη... Οι πρωταγωνιστές όλοι μαζεμένοι στην αρχή της ταινίας συζητούν για το Like a Vergin της Madona.
Edgar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Είναι ο τύπος σε ένα restaurant και όπου και να κοιτάξει στους παρευρισκόμενους βλέπει τον εαυτό του (εύκολο νομίζω και αυτό)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Being John Malkovich Αν θέλει ας βάλει άλλος γιατί την κοπανάω τώρα. Ίσως βάλω αργότερα. Όποιος προλάβει πριν βάλω εγώ, be my guest
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ας βάλω εγώ μία μιας και απάντησε σωστά ο Manuel. Είναι κάποιος σε ένα τρελλοκομείο ή κάποιο ίδρυμα, τέλος πάντων και φοβάται τους εχθρούς που του επιτίθονται κάθε βράδυ... Οι εχθροί του είναι σκιουράκια...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μόλις μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο! Έβλεπα στο filmnet ένα θρίλερ με κάποιον σε ένα τρελάδικο που του επιτίθενται (madhouse λέγεται) και μπήκα στο insomnia για να δω αν έχει συζητηθεί. Αφού λοιπον διαπίστωσα (μέσω search) ότι ούτε καν έχει αναφερθεί πουθενά, μπαίνω να δω τι γίνεται και στο Remember the line και ξεκινάω να διαβάζω αυτήν την περιγραφή που έδωσε η Cristina!!! Περιττό να πω ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα τεράστιο "ΩΧ!". Στο τέλος όμως με τα σκιουράκια συνήλθα και έβαλα τα γέλια! Φοβερή σύμπτωση πάντως. Ήμουν και επηρεασμένος από την ταινία... ( είπαμε:θρίλερ και μάλιστα με τρελούς, έτσι; ) ... λέω "τι στο καλό; Άρχισα να βλέπω πράγματα;" LOL! End of offtopic!
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μόλις μου συνέβη κάτι πολύ περίεργο! Έβλεπα στο filmnet ένα θρίλερ με κάποιον σε ένα τρελάδικο που του επιτίθενται (madhouse λέγεται) και μπήκα στο insomnia για να δω αν έχει συζητηθεί. Αφού λοιπον διαπίστωσα (μέσω search) ότι ούτε καν έχει αναφερθεί πουθενά' date=' μπαίνω να δω τι γίνεται και στο Remember the line και ξεκινάω να διαβάζω αυτήν την περιγραφή που έδωσε η Cristina!!! Περιττό να πω ότι η πρώτη μου αντίδραση ήταν ένα τεράστιο "ΩΧ!". Στο τέλος όμως με τα σκιουράκια συνήλθα και έβαλα τα γέλια! Φοβερή σύμπτωση πάντως. Ήμουν και επηρεασμένος από την ταινία... ( είπαμε:θρίλερ και μάλιστα με τρελούς, έτσι; ) ... λέω "τι στο καλό; Άρχισα να βλέπω πράγματα;" LOL! End of offtopic![/quote'] Πωπω... Φαντάζομαι πως η αδρεναλίνη σου χτύπησε κόκκινο, ε; Δεν θες να μας βοηθήσεις λίγο Cristina? Με συγχωρείτε, ξεχάστηκα... Ας πούμε μια ακόμα σκηνή... Κάποια (δεν λέω τον ρόλο της γιατί θα κάνει μπαμ ), εκμυστηρεύτηκε στον πρωταγωνιστή μια φαντασίωση που είχε από μικρή... Να βρεθεί μέσα σε μια πισίνα γεμάτη μακαρόνια απ' τη μια άκρη ως την άλλη... Κι εκείνος χαμογελόντας τη ρωτάει: «Και γιατί όχι μπαλόνια;»...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Πολύ χαρακτηριστικές οι σκηνές που περιγράφεις Cristina. Λογικά δεν την έχω δεν την ταινία.
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Η Κάριν γυρνάει σπίτι της. Βρίσκει ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή της από τον Λάρρυ ο οποίος δεν ένοιωθε και πολύ καλα και αναρωτιόταν μήπως θα μπορούσε να περάσει κάποιος από το σπίτι του γιατί είχε ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον... Η Κάριν πήγε. Ενώ βρισκόταν στην πόρτα, άκουσε κάποιον να παίζει στο πιάνο το «Fur Elise». Ήταν ο Λάρρυ. Την επόμενη μέρα έμαθαν πως ο Λάρρυ την δολοφόνησε και μετά αυτοκτόνησε...
DimAslan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Πανεύκολο... Με την πρώτη (τα σκιουράκια) είναι το Patch Adams... Είναι εκεί που τον κλείνουν στο ψυχιατρείο και ο τύπος που φοβάται τους σκίουρους είναι ο πρώτος που βοηθάει... Καλή ταινία... από αληθινή ιστορία, δείτε την...
DimAslan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Για να βάλω κι εγώ μια... Ένας άντρας διαβάζει μια χειρόγραφη αφιέρωση στην πρώτη σελίδα ενός βιβλίου και τον πιάνουν τα κλάματα...
DimAslan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ένα offtopic κι εγώ... Πού να δεις τί έπαθα εγώ όταν έβλεπα πρώτη φορά το γιαπωνέζικο The Ring - από τα καλύτερα θρίλερ για μένα - μόνος κατά τις μία το βράδι και στο πρώτο μισάωρο και ενώ έχω δει την κασσέτα που βλέπουν όλοι χτυπάει το τηλέφωνο!!! Καλά ήταν βέβαια η μάνα μου, αλλά για μια στιγμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.